|
|
#2551 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
) i wytrzymał kilka godzin, dziś po prostu pacnęłam pacynką kreskę na powiekę i go roztarłam palcem, potem dodałam go jeszcze odrobinkę ponad załamanie, jak już podsechł. Dotykałam przed nałożeniem cienia powieki paluszkami z kremem do twarzy, więc troszkę je nawilżyłam/natłuściłam, może dlatego tak słabo się trzyma? Albo zbyt mało do nakładam i za bardzo rozcieram, to bardzo prawdopodobne :/ Będę próbować dalej, nie poddam się
Edytowane przez Tasienkaaa Czas edycji: 2014-05-02 o 16:00 |
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odp
No to w takim razie będę czuwać by kolejnej ewentualnej promocji na pielęgnację nie przegapić
|
|
|
|
#2553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie lubię mocno kryjących szminek, wolę takie w stylu Maybelline Whisper (mam 4 kolory) czy masełek Astora. Zaciekawiłaś mnie tymi kredkami A z błyszczyków spodobały mi się 3 kolory, jak tu się na jeden zdecydować...
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, tak iamxshi bardzo dobrze Ci radzi.
Butoholizm nabyty Wymiana kosmetyków https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post43722159 Ubrania Edytowane przez ewelinka1808 Czas edycji: 2014-05-02 o 16:22 |
|
|
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
czy u was są wszystkie kolory rimmel 60 seconds rity ora ?? bo w moim rossie tylko 2 kolory - rozowy i pomaranczowy
![]() :conf used:
|
|
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
Na Rossnecie widzę 3 kolory, może po prostu jeszcze nie doszły do twojego Rossmanna, chyba będzie więcej kolorów ?A ja się nawet im nie przyjrzałam dziś :/
Edytowane przez Tasienkaaa Czas edycji: 2014-05-02 o 17:04 |
|
|
|
#2558 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam wszystkie, ale nie są drogie, więc chyba już teraz są wykupowane. Mnie osobiście podobają się tylko 2 kolory, ale chyba nie będę się na nie rzucać. Można kupić te same kolory innej firmy.
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś zna odpowiedniki tych kolorów ? np pudrowego i pastelowego niebieskiego ? Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2014-05-02 o 17:34 |
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się podobają 3 kolory, ale muszę się ograniczyć do jednego
mam za dużo lakierów
|
|
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXII
To cena regularna czy promocyjna? Ta baza lezy gdzies niedaleko pokladow z Lirene?
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-05-02 o 18:02 |
|
|
|
#2566 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
To cena regularna, niestety ale nie wchodzi na promocji, chyba wchodziła jak był tydzień podkładowy :/ Stoi obok baz do twarzy i podkładów Dax, wydaje mi się, że niedaleko podkładów z Sorai, Lirene.
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A juz sie na nia napalilam, szkoda. Swoja droga dziena polityka, ta baza powinna byc w tym tyg.wraz z innymi produktami do oczu. :-/
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Niebieski mam podobny z sally hansen Edytowane przez GrumpyCat Czas edycji: 2014-05-02 o 18:21 |
|
|
|
|
#2570 |
|
lokalna gwiazda
|
Było dziś coś nowego w miejsce wyprzedanych lakierów Wibo?
|
|
|
|
#2571 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam i kupiłam ten rozświetlacz w kredce Lovely i pomarańczowy tusz Miss Sporty - ktoś pisał, że fajnie pogrubia
![]() Szkoda tylko, że nikt nie napisał, że ta kredka Lovely ma drobinki brokatu, bo jest to coś, czego w rozświetlaczach unikam
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za nowe lakiery stały. Akurat dzisiaj nie weszłam do R.bo obkupilam sie w Naturze
W poniedziałek kupie wibo candy shop o ile jeszcze bedzie
|
#2574 | |
|
maskott
|
Cytat:
wiesz u mnie było tak, że wzięłam z półki i zapytałam o cenę i kasjerka powiedziała 79zł i jeszcze raz przejechała po czytniku i może coś kliknęła i nabił się rabat
|
|
|
|
|
#2575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Muszą jednak zaczekać na mnie do poniedziałku Oby Candy Shop też czekały
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku nie wiem co chce, czy maybelline whisper czy bourjois color boost czy maselka atora albo revlona, no i masz ci los...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bardzo lubie Whisperki, mam 4 sztuki, z Astora mam Loved Up, miałam hug me, ale oddałam cioci, jakoś mi nie pasowała...:/ Z Bourjois mam Plum Russian i odrobinkę dla mnie za ciemna, a Revlona nie mam.
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam jednego whisperka i jednego astora. I sama juz nie wiem co chce teraz :/ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2580 | |
|
Rozeznanie
|
Ja popłynęłam na fali promocji ...
Teraz planuję kupić 2 nowe błyszczyki z Max Factora - a podobają mi się 3 :/ i niestety musze popatrzeć te nowe kredeczki do ust z Miss Sporty...eh.---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez Tasienkaaa Czas edycji: 2014-05-02 o 19:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

u mnie się trzyma dopóki nie zmyje (obydwa z resztą) i wygląda tak samo wieczorem jak rano! A jak go nakładasz? Bo ja używam tego aplikatora i nakładam nim cienką warstwę, której już nie dotykam palcem, jedynie w załamaniu trochę rozcieram (palcem). Mam nadzieję, że Maybelline chociaż dłuzej będzie się u Ciebie trzymał 
) i wytrzymał kilka godzin, dziś po prostu pacnęłam pacynką kreskę na powiekę i go roztarłam palcem, potem dodałam go jeszcze odrobinkę ponad załamanie, jak już podsechł. Dotykałam przed nałożeniem cienia powieki paluszkami z kremem do twarzy, więc troszkę je nawilżyłam/natłuściłam, może dlatego tak słabo się trzyma? Albo zbyt mało do nakładam i za bardzo rozcieram, to bardzo prawdopodobne :/ Będę próbować dalej, nie poddam się

mam za dużo lakierów

W poniedziałek kupie wibo candy shop o ile jeszcze bedzie

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye