O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-02, 07:45   #3691
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X

kupił w końcu ten samochód.nawet mi sie podoba.a nieobecnosc bo najpierw b yłam u siostry,potem spacerowałam z mała no i wieczorem pojechalismy do rodziców pokazac auto a potem mała dokazywala nie chciałą usnąć a na koniec przylazł tesc ogladac ciagniki,wiec rad nie rad dostepu nie miałam do was. potem poczytam i pocytuje wiecej.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 08:35   #3692
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki.
Ja sierano spakowalam i pojechalam z rodzicami na dzielke. Polezalam na lezaczku, poodpoczywalam, pohrzalam sie troszke na slonku. Wlasnie wracamy.
Gianka, kurcze, tez bym sie cholernie stresowalam narkoza u tskiego maluszka.
Zophie, fajnie, ze sie odezwalas, myslalam o Tobie.
Areltko, chlopy to niedomyslne stworzenia. Moj w tym szpitslu to mnie juz w pewnym momencie rozsmieszal. Taki byl przejety, traktowal mnie jak jajo w pewnym momencie juz zacselam sie smiac na glos az mnie brzucho rozbolal. No ale martwil sie, kochany moj.

Dobrze że odpoczełaś

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Izuniu czy Domiś już reaguje na imię?

Jeszcze nie.A Hania?

Cytat:

Iza obiecałąm Ci kiedyś, że pokażę pokoik skoro dziś posprzątałam to wrzucam fotki z nową szafą jeszcze na podłodze zamiast dywanu będzie piankowa mata, nad łóżkiem literki (nadal nie przyklejone...) i z czasem wymienimy fotel na taki jak w załączniku

śliczny pokoik bardzo mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
kupił w końcu ten samochód.nawet mi sie podoba.a nieobecnosc bo najpierw b yłam u siostry,potem spacerowałam z mała no i wieczorem pojechalismy do rodziców pokazac auto a potem mała dokazywala nie chciałą usnąć a na koniec przylazł tesc ogladac ciagniki,wiec rad nie rad dostepu nie miałam do was. potem poczytam i pocytuje wiecej.
No i masz spokój

Nie mam planów na dziś.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:21   #3693
_Kluska_
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
No to chociaż połowa problrmu z głowy, jeszcze ciągnik i będzie po wszystkim
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie.A Hania?

śliczny pokoik bardzo mi sie podoba

No i masz spokój

Nie mam planów na dziś.
Hania też nie i martwię się tym bo już niby taki duży skok miała a czytałam, że to teraz
A pogoda u Was dopisuje? Może piknik? mi się marzy ale ciągle coś

Zebrałam już dwa mocze od kociastych, zaraz pościg za kocicą będzie i pakowanie do transportera. Pogoda się schrzaniła, dobrze, że na dziś nic na powietrzu nie planowaliśmy. Ew spacer po obiedzie.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:28   #3694
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

No to chociaż połowa problrmu z głowy, jeszcze ciągnik i będzie po wszystkim

Hania też nie i martwię się tym bo już niby taki duży skok miała a czytałam, że to teraz
A pogoda u Was dopisuje? Może piknik? mi się marzy ale ciągle coś

Zebrałam już dwa mocze od kociastych, zaraz pościg za kocicą będzie i pakowanie do transportera. Pogoda się schrzaniła, dobrze, że na dziś nic na powietrzu nie planowaliśmy. Ew spacer po obiedzie.
Nie martw się,Hania zacznie reagować jak będzie gotowa

Dominik jeszcze się tak nie obraca,czasem mu się zdarzy ale musimy cały czas ćwiczyć..

U nas pogoda ładna ale nie ma za bardzo gdzie zrobić pikniku

Stary 2014-05-02, 09:56   #3695
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Hej dziewczynki!

yssmay Gratuluję III rocznicy i szacun za kurczaka

mysia endometrioza? no proszę, pewnie się jej nawet nie spodziewałaś, dobrze, że jajowody drożne, to duży plus teraz tylko czekać na efekty wypoczywaj jak najwięcej.

ewcia Kostuś mega jest mega gigant

kluska obyś przetrwała jakoś tą sobotę aaa i już skorzystałam z promocji w ross

iza nie wiem w sumie co mam myśleć o tym tv dla maluszka, ale mój chrześniak bardzo wcześnie zaczął się interesować bajkami i teraz je kocha

ziajka wszystko z małym będzie dobrze, nie martw się!

A ja nie pojechałam do labo na ten test z glukozy, bo oczywiście, burżuje mają majówkę, także idę w poniedziałek, jeszcze trochę i usg, chciałabym w końcu zobaczyć lokatora!
i została studniówka do porodu, heh

Edytowane przez CoffeeHeaven
Czas edycji: 2014-05-02 o 09:58
CoffeeHeaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:57   #3696
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dziewczyny jesteście pewne, że to już teraz dziecko powinno reagować na swoje imię?
Z tego co pamiętam to około 8-10 miesiąc zaczyna reagować, ale oczywiście mogę się mylić.
Stary 2014-05-02, 10:06   #3697
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!

yssmay Gratuluję III rocznicy i szacun za kurczaka

mysia endometrioza? no proszę, pewnie się jej nawet nie spodziewałaś, dobrze, że jajowody drożne, to duży plus teraz tylko czekać na efekty wypoczywaj jak najwięcej.

ewcia Kostuś mega jest mega gigant

kluska obyś przetrwała jakoś tą sobotę aaa i już skorzystałam z promocji w ross

iza nie wiem w sumie co mam myśleć o tym tv dla maluszka, ale mój chrześniak bardzo wcześnie zaczął się interesować bajkami i teraz je kocha

ziajka wszystko z małym będzie dobrze, nie martw się!

A ja nie pojechałam do labo na ten test z glukozy, bo oczywiście, burżuje mają majówkę, także idę w poniedziałek, jeszcze trochę i usg, chciałabym w końcu zobaczyć lokatora!
i została studniówka do porodu, heh

co kupiłaś?

Teraz ci już zleci do porodu

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście pewne, że to już teraz dziecko powinno reagować na swoje imię?
Z tego co pamiętam to około 8-10 miesiąc zaczyna reagować, ale oczywiście mogę się mylić.
Ja kiedys czytałam ze reaguje około pół roku

Stary 2014-05-02, 10:07   #3698
arletka1313
Zakorzenienie

jeden z głowy to kolejny nachodzi...mówiłam tz ze chce dzis jechac do ciucha,a ze ma wolne do poniedziałku to chciałam zeby pobył z małą,ja zakupy to szybko i do bliższego ciucha a nie daleko. no ale nic,powiedział ze posiedzi z nia. no ok.wiecej sie nie przypominałam. wczoraj słysze jak tesc mówi ze przygotował sprzet (ciagnik plus nie wiem pługi czy coś),zeby tz mógł rano pojechac do kogos w pole. no to sie przypomniałam ze do ciucha chciałam jechac,choc juz wiedziałam ze nie pojade,ale zeby go chcociaz wkurzyc tak jak on mnie. juz byłam zła. połozylismy sie spac,pyta czemu jestem zła to mu mówie ze tesc znowu przylazł ogladac ciagniki i ze chciałam do ciucha jechac,pyta sie czy rano chce jechac,mówie ze tak,nie odezwał sie wiecej a ja zasnełam. rano dzis gdzies pojechał autem,wróćił patrze na niego a ten jakis nie swój, pytam czy cos sie stało,mówi ze nic,ale po nim widac. wypiłam kawe,a ten mówi ze jedzie w pole bo tesc marudzi,spojrzałąm sie tylko pogardliwym wzrokiem.zaczał klac na ojca bo mu kaze jechac. on wiedział ze juz jestem zła, i on tez był zły.ale pojechał nie poweidział gdzie ,na ile...juz sobie pojechałąm do ciucha,zreszta wiedziałąm ze tak bedzie. juz mi sie nawet nie chce z nim kłócic i od nowa tłumaczyc bo to nie jest wina tescia tylko jego. kak wczoraj to od 9do 16 mógł byc poza domem bo auta szukał i tesc z nim pojechał i roboty zadnej nie było???a ja na 2-3 godz pojechac nie moge.po☠☠☠ane to wszystko.

migotko my rok temu bylismy w kazimierzu na majówce. fajnie było.

ziajka i jak kupki Kubusia?

mała mi wczoraj wieczorem koncert dała.marudziła,płakała,al e w końcu zasneła. przyszła tsciowa i pyta czy mała spie mówie "tak, spi juz mała maruda" a tesciowa z tekstem "co,już maruda,a nie kochana córeczka?" myslałam ze jej cos powiem,przeciez k.u.r.w.a w zartach to powiedziałam a nie w złosci czy cos.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-05-02, 10:11   #3699
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
co kupiłaś?

Teraz ci już zleci do porodu
Dwie kredki do powiek z miss sporty, sprawdzone

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Arletka naprawdę Ci się nie dziwię, nic nie można zaplanować, ten teść to ma tysiąc pomysłów na godzinę...
Stary 2014-05-02, 10:25   #3700
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
jeden z głowy to kolejny nachodzi...mówiłam tz ze chce dzis jechac do ciucha,a ze ma wolne do poniedziałku to chciałam zeby pobył z małą,ja zakupy to szybko i do bliższego ciucha a nie daleko. no ale nic,powiedział ze posiedzi z nia. no ok.wiecej sie nie przypominałam. wczoraj słysze jak tesc mówi ze przygotował sprzet (ciagnik plus nie wiem pługi czy coś),zeby tz mógł rano pojechac do kogos w pole. no to sie przypomniałam ze do ciucha chciałam jechac,choc juz wiedziałam ze nie pojade,ale zeby go chcociaz wkurzyc tak jak on mnie. juz byłam zła. połozylismy sie spac,pyta czemu jestem zła to mu mówie ze tesc znowu przylazł ogladac ciagniki i ze chciałam do ciucha jechac,pyta sie czy rano chce jechac,mówie ze tak,nie odezwał sie wiecej a ja zasnełam. rano dzis gdzies pojechał autem,wróćił patrze na niego a ten jakis nie swój, pytam czy cos sie stało,mówi ze nic,ale po nim widac. wypiłam kawe,a ten mówi ze jedzie w pole bo tesc marudzi,spojrzałąm sie tylko pogardliwym wzrokiem.zaczał klac na ojca bo mu kaze jechac. on wiedział ze juz jestem zła, i on tez był zły.ale pojechał nie poweidział gdzie ,na ile...juz sobie pojechałąm do ciucha,zreszta wiedziałąm ze tak bedzie. juz mi sie nawet nie chce z nim kłócic i od nowa tłumaczyc bo to nie jest wina tescia tylko jego. kak wczoraj to od 9do 16 mógł byc poza domem bo auta szukał i tesc z nim pojechał i roboty zadnej nie było???a ja na 2-3 godz pojechac nie moge.po☠☠☠ane to wszystko.

migotko my rok temu bylismy w kazimierzu na majówce. fajnie było.

ziajka i jak kupki Kubusia?

mała mi wczoraj wieczorem koncert dała.marudziła,płakała,al e w końcu zasneła. przyszła tsciowa i pyta czy mała spie mówie "tak, spi juz mała maruda" a tesciowa z tekstem "co,już maruda,a nie kochana córeczka?" myslałam ze jej cos powiem,przeciez k.u.r.w.a w zartach to powiedziałam a nie w złosci czy cos.
To teściowa się popisała tekstem

Stary 2014-05-02, 10:34   #3701
arletka1313
Zakorzenienie

iza nie wiem co jej odwaliło,nigdy tak nie mówiła,a tu taki tekst??ja sie nikomu nie zale,nie narzekam (no wam tylko),nie pokazuje ze jestem zmeczona,ze czasem jestem zła jak mała mi cuduje bo nie wiem co jej dac i jak pomóc,wiem ze macierzyństwo nie jest lekkie,ale daje rade.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-05-02, 12:37   #3702
_Kluska_
Zakorzenienie

Arletko no mi się to w głowie nie mieści jeśli byłoby coś u Was albo u teściów do zrobienia to jeszcze rozumiem ale pomoc u kogoś ważniejsza od rodziny? przecież chyba nawet ten kto potrzebuje pomocy zdaje sobie sprawę, że ok ale w wolnym czasie. Z teściową nie da się słowa o tym zamienić? Chociaż po takim tekście...

Ziajka daj znać jak po lekarzu

Iza, Mysti, czytałam artykuły o skokach i wszędzie reakcja na imię była przy skoku w 14-19tyg czyli tym co teraZ chyba Hanka miała

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-05-02, 12:44   #3703
Ziajka
Wtajemniczenie

Hej!
Dzisiaj już lepiej, zaraz zbieramy się do lekarza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 12:58   #3704
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Hej!
Dzisiaj już lepiej, zaraz zbieramy się do lekarza.

Kluska powodzenia z wiedźmà

Stary 2014-05-02, 13:06   #3705
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Laski,mój Tuptuś śpi a ja weszłam się przywitać,pogoda paskudna więc wyciągnęłam "Carrie" Kinga i sobie poczytujęDostałam rano @więc mam nadzieję że któraś ze Starczek nie dostaniea boli jak nie wiem

Klusiu pokoik przepięknyod razu widać że dla małej Księżniczki ma być co do reagowania na imię to myślę że do takich Maluszków jakby nie mówić to na każde słowo reagują,wydaje mi się że Kostuś po pół roczku zaczął reagować ale jak wcześniej wołałam na Niego Złociszcze(no Złoty co się zlał a galoty) lub Scooter(bo miał białe włoski ja ten ze Scootera) to brechty szły na całego.

Izka ja też nie mam planów bo się pogoda spaprała więc może krótki spacer do siostry na drugą kawę i książka w domu.No i obowiązkowo towarzystwo mojego Skarba

Coffe to się opiłaś glukozyno nic-co się odwlecze to nie uciecze

Arletko kurde Twój TŻ to się czasem niepoważnie zachowuje-no przecież ma rodzinę,to z Wami powinien spędzać wolny czas a nie u obcychc ludzi Teściowa pojechała po całości na miotłę i w kosmos ją

Ziajka trzymamy kciuki za Czarodzieja

Ale mnie ten brzuchol nawala ale dla naszych Staraczek zniosę go w każdej ilości i częstotliwości
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 13:16   #3706
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Arletko no mi się to w głowie nie mieści jeśli byłoby coś u Was albo u teściów do zrobienia to jeszcze rozumiem ale pomoc u kogoś ważniejsza od rodziny? przecież chyba nawet ten kto potrzebuje pomocy zdaje sobie sprawę, że ok ale w wolnym czasie. Z teściową nie da się słowa o tym zamienić? Chociaż po takim tekście...

Ziajka daj znać jak po lekarzu

Iza, Mysti, czytałam artykuły o skokach i wszędzie reakcja na imię była przy skoku w 14-19tyg czyli tym co teraZ chyba Hanka miała
ja wszystko rozumiem,trzeba zrobic to trzeba,ale czmeu tz nie moze powiedziec ojcu ok pojade zrobie ale w tych i w tych godz bo mamy inne plany,ja nie wymagam niewiadomo czego,ale mamy swoje zycie a nie wiecznie tz robi wszytsko na polecenie ojca. a z tesciowa rozmawiac nie bede bo niby co ona zrobi? porozmawia z tz? po co? a jak nie daj Boze przyjmie pozycje meza to ja bede zła synowa,ja nie chce sie z nimi kłócic czy zyc w niezgodzie,zawsze mozna się jakos dogadac tylko trzeba chciec.tesc jest jaki jest i jego się nie zmieni. uwazam ze gdyby tz powiedział mu ze mamy plany to by to zrozumiał,ale czemu zawsze ja mam mówic?tz jest głowa rodziny.
znowu mielismy wymiane zdań:
-on: jestes zła za ciuchland?
-ja: tak
-on:a czemu zawsze ma byc tak jak ty chcesz?
-ja:zawsze? ostatnio ci to tłumaczyłam ze zawsze jest tak jak twój ojciec chce.
-on:nieprawda
-ja:zresza i tak wiedziałam ze nie pojade
-on: no to czemu jestes zła skoro wiedziałas
-ja:nie kuzwa nie jestem zła,jestem szczesliwa (w duchu mało go nie rozwaliłam,wyszłam bo dziecko spało nie chciałam się drzec)

koło 14 chce jechac na cmentarz,powiedział ze postara sie wrócic,zobaczymy

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

ruda ooo wspólczuje @...jeszcze bolącego! a tz no cóz zachowuje się jak niedojrzały gówniarz!
u nas tez pogoda paskudna,chłodno wieje,ciekawe jak jutro bo ten grill rodzinny.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-05-02, 14:51   #3707
Lila_27
Zakorzenienie

CZeść
Dziewczyny zmusiłam wczoraj Tża, żeby spał z małym, a ja ewakuowałam się do salonu i spałam do 1! Dopóki Tż nie przyniósł małego do karmienia Mówi, że mały marudził i w ogóle nie spał, zlitowałam się nad nim bo miał dzisiaj pracę i się zmieniliśmy Dzisiaj mam zamiar na całą noc Go zostawić z małym w sypialni
Dzisiaj ktoś mi dziecko podmienił, śpi cały dzień, w ogóle nie marudzi Nawet jak wstał to się pokręcił trochę, dałam cyca i zasnął znowu Zdązyłam na spokojnie obiad zrobić i sama też odpoczęłam Wracam do żywych

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Arletko dobrze Cię rozumiem, też bym była mega w.k.u.r.....a

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Kluska śliczny pokój Ja też nie wyobrażam sobie eksmitować małego z sypialni Śpi ze mną w łóżku, bo nawet Kosz jest be i spał w nim może kilka razy w dzień, a w nocy tylko ze mną

Ziajka biedny Kubuś, mam nadzieję, że będzie lepiej
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 14:59   #3708
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
CZeść
Dziewczyny zmusiłam wczoraj Tża, żeby spał z małym, a ja ewakuowałam się do salonu i spałam do 1! Dopóki Tż nie przyniósł małego do karmienia Mówi, że mały marudził i w ogóle nie spał, zlitowałam się nad nim bo miał dzisiaj pracę i się zmieniliśmy Dzisiaj mam zamiar na całą noc Go zostawić z małym w sypialni
Dzisiaj ktoś mi dziecko podmienił, śpi cały dzień, w ogóle nie marudzi Nawet jak wstał to się pokręcił trochę, dałam cyca i zasnął znowu Zdązyłam na spokojnie obiad zrobić i sama też odpoczęłam Wracam do żywych

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Arletko dobrze Cię rozumiem, też bym była mega w.k.u.r.....a

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Kluska śliczny pokój Ja też nie wyobrażam sobie eksmitować małego z sypialni Śpi ze mną w łóżku, bo nawet Kosz jest be i spał w nim może kilka razy w dzień, a w nocy tylko ze mną

Ziajka biedny Kubuś, mam nadzieję, że będzie lepiej
Bardzo dobrze robiszNiech wie że opieka nad dzieckiem to nie takie hop siup.

Stary 2014-05-02, 15:33   #3709
Ziajka
Wtajemniczenie

Ale się wkurzyłam. Ta stara lekarka na zastępstwie kazała być dziś na kontroli tylko zapomniała powiedzieć, że mają wolne
Zostaje mi tylko szpital ale na IP mnie teraz nie przyjmą bo Małemu już nic nie jest. Gdyby się coś działo znowu to pojedziemy. Choć mam nadzieję, że już nie będzie potrzeby.
A badania i tak w przyszłym tygodniu, leki mamy, ja trzymam dietę, więc niech już będzie ok

Stary 2014-05-02, 17:00   #3710
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się wkurzyłam. Ta stara lekarka na zastępstwie kazała być dziś na kontroli tylko zapomniała powiedzieć, że mają wolne
Zostaje mi tylko szpital ale na IP mnie teraz nie przyjmą bo Małemu już nic nie jest. Gdyby się coś działo znowu to pojedziemy. Choć mam nadzieję, że już nie będzie potrzeby.
A badania i tak w przyszłym tygodniu, leki mamy, ja trzymam dietę, więc niech już będzie ok

Oby było wszystko ok

Stary 2014-05-02, 19:58   #3711
Ziajka
Wtajemniczenie

Jest już ok od poludnia tylko jedna kupka i normalna. Wraca mój śmieszek, pohuśtałam go dziś troszkę i zaśmiewał się jak szalony. Do tego odkryl, że ma dolną wargę i teraz nią cały czas cmoka

Mam nadzieję, że najgorsze już za nami
Dziękuję za wsparcie, kochane jesteście
Wogóle to Kubula jest szalony, uwielbia bananowe lekarstwo. Już jak biorę buteleczkę z miarką to chce wyskoczyć, łapie rączkami za miarkę, śmieje sie i mruczy, a jak się kończy to jest krzyk

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Iza i jak minął dzień? Czasem fajnie ponicnierobić w trójkę

Arletka nie dziwie ci się,.że się zdenerwowałaś. Może tż nadrobi, bo na razie jedzie na minusie u Ciebie. A teściowa to brak słów

Kluska czy dzisiaj jest dzień wiedźmy? Mam nadzieję, że Cię tam nie wykończą.

Lila dobrze zrobiłaś, niech tż docenie ile robisz. Mój też śpi z nami teraz i po pierwszej nocy stwierdził zdziwiony ,.że się nie wyspał, a nie wstawał do Małego za to dziś nadrobił bo posprzątał cały dom i zrobił zakupy

Ewcia za @ , mam nadzieję, że to za którąś z naszych dziewczyn czytasz Carie, ja kiedyś zaczęłam ale nie wciągnęła mnie , może za siksa byłam .

Mysia pewnie baluje
Agabi ?

Stary 2014-05-02, 20:02   #3712
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Jest już ok od poludnia tylko jedna kupka i normalna. Wraca mój śmieszek, pohuśtałam go dziś troszkę i zaśmiewał się jak szalony. Do tego odkryl, że ma dolną wargę i teraz nią cały czas cmoka

Mam nadzieję, że najgorsze już za nami
Dziękuję za wsparcie, kochane jesteście
Wogóle to Kubula jest szalony, uwielbia bananowe lekarstwo. Już jak biorę buteleczkę z miarką to chce wyskoczyć, łapie rączkami za miarkę, śmieje sie i mruczy, a jak się kończy to jest krzyk

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Iza i jak minął dzień? Czasem fajnie ponicnierobić w trójkę

Arletka nie dziwie ci się,.że się zdenerwowałaś. Może tż nadrobi, bo na razie jedzie na minusie u Ciebie. A teściowa to brak słów

Kluska czy dzisiaj jest dzień wiedźmy? Mam nadzieję, że Cię tam nie wykończą.

Lila dobrze zrobiłaś, niech tż docenie ile robisz. Mój też śpi z nami teraz i po pierwszej nocy stwierdził zdziwiony ,.że się nie wyspał, a nie wstawał do Małego za to dziś nadrobił bo posprzątał cały dom i zrobił zakupy

Ewcia za @ , mam nadzieję, że to za którąś z naszych dziewczyn czytasz Carie, ja kiedyś zaczęłam ale nie wciągnęła mnie , może za siksa byłam .

Mysia pewnie baluje
Agabi ?

Ciesze się że jest już dobrze

Dzieñ przeleciał byliśmy na spacerku,a po południu mama nas zaprosiła na kawe

Stary 2014-05-02, 20:06   #3713
Ziajka
Wtajemniczenie

Iza no i super. My może jutro do znajomych skoczymy, ale to zależy od Małego. Prezes rządzi

Stary 2014-05-02, 20:16   #3714
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Mam dziś beznadziejny dzień. Brakuje mi już sił.

Kris ma chyba skok, bo nie chce jeść, kręci się strasznie. Położyłam go do spania bez jedzenia.
Jaśko non stop piszczy.

Mam dość.

Edit: No oczywiście, skok rozwojowy 12 tydzień.

Edytowane przez Mystiquee
Czas edycji: 2014-05-02 o 20:20
Mystiquee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:22   #3715
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Kris ma chyba skok, bo nie chce jeść, kręci się strasznie. Położyłam go do spania bez jedzenia.
Jaśko non stop piszczy.

Mam dość.

Kochana jutro bedzie lepiej

Stary 2014-05-02, 20:29   #3716
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Jestem i ja Młody śpi ja wykąpana i jak zawsze czas żeby się "spotkać" w zacnym towarzystwie

Ziajka dla kochanego Czarodzieja niech teraz robi mamie tyle kupek ile dusza zapragniemój np.zrobił dzisiaj 4 normalne Pamiętam jak Kostuś miał zaparcia i nie robił 3dni kupy i później się zwalił aż mi się zachciało ale cieszyłam się jak Debilka że Młodemu ulżyłoPrzeczytała m pół książki a resztę zostawiłam na jutro.Powiem Ci tak-ja mam 27lat i dopiero 2lata temu zaczęłam czytać z pasją a jak chodziłam do szkoły żadnej lektury nie przeczytałam

Klusia mam nadzieję że Ty i Hana nie zostałyście wykończone przez Wiedźmę

Lila no niech Tatuś zobaczy co tzn. jak się ma maleńkie dziecko w domu,a Ty wypoczywaj kiedy tylko nadarzy się okazja-musisz mieć siłę żeby się Natkiem opiekować,szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko

Arletko mam nadzieję że już się pogodziliście z TŻem?

Wzruszyłam się dzisiaj Czytałam na łóżku książkę z obolałym brzuchem a Kostuś podreptał do mnie i mówi "mama" i nadstawia usteczka do buziaka później się bawił i gadał sobie coś pod noskiem a ja patrzę na niego i wyje bo jestem taka szczęśliwa że Go mam

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:

Jaśko non stop piszczy.

Mam dość.

Misti Kochana nikt nie mówił że będzie łatwo a Ty i tak dajesz radę,wiesz już po Jaśku ze skoki są czasem baardzo męczące.Wierzę Ci że Jaśko piszczy bo Kostek od kiedy dokonał odkrycia że może "drzeć papkę na całego" korzysta z tego ile się da
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-05-02, 20:46   #3717
_Kluska_
Zakorzenienie

Melduje się

Niestety wiedzma dopiero jutro
Byliśmy na zakupach z Hanią, zszedł się prawie cały dzień (no od 12 do 17). Niunia grzeczna była ale nie chciała spać i w samochodzie tylko złapała mnie za palec i odplynela chciałam jakieś spodnie - albo jeansy znad których wypływa tłuszcz albo dresiki z niskim krokiem w których wyglądam jak troll (Mysiu zazdroszczę, że Tobie w nich tak ładnie ). Kupiłam 2 prawdziwe oversize'y, jedną białą bardziej elegancką i jedną ☠☠☠je^utnie różową, długą do legginsów. I koszulkę do spania turkusowa w serduszka z czarną koronką Wkurzylam się bo w intimissimi jak zawsze były pierdyliardy majtek tak dziś tylko.... skarpetki byłam niepocieszona więc potem zostawiłam tż z małą i pojechałam dalej trafiłam kwiecistą tunikę co pasuje nawet do ciążowych jeansów i gatki w atlanticu. Za majtki majątek ale musiałam

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A teściowej kupiłam kąpiel borowinową z tołpy, saszetkę soli relaksującej i balsam. Ja uwielbiam tą firmę więc prezent szczery a czy się spodoba nie wie nikt

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-05-02, 20:51   #3718
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Klusia uwielbiam dziewczyny w takich dresikach z niskim stanem ale skoro sama mam 152cm to ja dopiero bym jak troll wyglądała więc zakupy udane a o jeansach mi nic nie mówsama znaleźć nie mogę i non stop dresy i legginsy noszę
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-05-02, 20:57   #3719
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje się

Niestety wiedzma dopiero jutro
Byliśmy na zakupach z Hanią, zszedł się prawie cały dzień (no od 12 do 17). Niunia grzeczna była ale nie chciała spać i w samochodzie tylko złapała mnie za palec i odplynela chciałam jakieś spodnie - albo jeansy znad których wypływa tłuszcz albo dresiki z niskim krokiem w których wyglądam jak troll (Mysiu zazdroszczę, że Tobie w nich tak ładnie ). Kupiłam 2 prawdziwe oversize'y, jedną białą bardziej elegancką i jedną ☠☠☠je^utnie różową, długą do legginsów. I koszulkę do spania turkusowa w serduszka z czarną koronką Wkurzylam się bo w intimissimi jak zawsze były pierdyliardy majtek tak dziś tylko.... skarpetki byłam niepocieszona więc potem zostawiłam tż z małą i pojechałam dalej trafiłam kwiecistą tunikę co pasuje nawet do ciążowych jeansów i gatki w atlanticu. Za majtki majątek ale musiałam

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A teściowej kupiłam kąpiel borowinową z tołpy, saszetkę soli relaksującej i balsam. Ja uwielbiam tą firmę więc prezent szczery a czy się spodoba nie wie nikt
O to zakupy udane

Prezent dla wiedźmy fajny

Stary 2014-05-02, 21:03   #3720
arletka1313
Zakorzenienie

stwierdziłam ze nie mam sił się dzis kłócic,poprostu mi się nie chce ani tego tłumaczyc zni kłócic. róze mi kupił na poprawe humoru,miło.
chyba juz sobie pokarmiłam cycem,mała wczoraj przy kazdym karmieniu szalala wiec dzis chciała sprawdzic czy cos tam wogóle mam. mała jadła zaczeła szalec,dałam mm,biore laktator a tam pusto dosłownie kropla pojeciała. potem przed karmieniem sciagałam i raz udało mi się 50 ml z obu cycków a drugi raz 40ml,koszmar,chlam wode,dzis 3 herbaty na laktacje i nic! tak chciałam karmic a tu coraz gorzej,juz nie iwem co robic! kluska ty pisałaa o jakims sposobie na laktacje jakies 77-33-55 jak dobrze pamietam, o co tu chodzi?
mala marudziła a ja jakims sposobem nasyzkowałam mieso,szaszłyki,sałatke na jutro.kupilismy jej hustawke elektryczna,dzis przyszła ale ona jakos niezbyt zadowolona,najlepiej jej na mamy rekach...no ale tz nakarmił,troche polulał, ja dokończyłam i jakos usneła. i ja juz jestem zmeczona,ide się połozyc bo jutro rano musze wstac,mamy msze za dziadków o 9 i mamy zamiar Lenke wziac,potem ten grill.
Hania 6.09.2016

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości