Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-23, 20:15   #4201
enda____
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Ci ludzie co pisza komentarze z tego co widze to ja chwala i zazdroszcza

a ona czytajac to dalej w to brnie bezmyslnie, to wszystko jej schlebia...

" podeszły do mnie na przerwiem całą grupką i pytają :
one:Sylwia , ty nadal się odchudzasz ?
ja:Nie , już nie . Zrozumiałam że źle robię , że zdrowie sobie niszczę . No i dzięki za tą rozmowę przed feriami . Dała mi dużo do myślenia .
one:To dobrze . Ale nie będziesz sięjuż dalej odchudzać ?
ja:Nie wiem ... Może później ...
one:Sylwia , boże , my nie chcemy iść na Twój pogrzeb .
ja:I nie pójdziecie ...
one:Ale przytyj choć troszkę ! Przecież wyglądasz jak chdzący trup !!!
ja:Ale ja nie chcę przytyć . Chcę zostać taka jak jestem .

i poszłam bo był dzwonek . jakby się na mnie uparły ! inne tak samo - przytyj !przeciez ty to sama skóra i kosci !
ja pi....ę !
jakie one są bezmyślne .
przecież tym tylko mnie mobilizują !
czy one tego nie widzą ?
"

w tym sęk..

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 20:20   #4202
agness51
Zakorzenienie

Najgorsze jest to,że ona nigdy nie zrozumie,że robi źle... No chyba,że trafi do szpitala,o ile już nie trafiła,bo jeszcze nie doczytałam do końca...
Przykra historia,bardzo przykra

Ps.I jeszcze jest szczęśliwa,że nie ma okresu Omg,to tylko pokazuje jej wielką niedojrzałość...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 20:21   #4203
anniaa

omg trzeba jak najszybciej cos zrobic chociaz my prawie nic nie mozemy zrobic

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 20:24   #4204
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Szpital też nie jest niestety rozwiązaniem. To takie błędne koło- dziewczyny są tam lekko podtuczane i wypuszczane do domu i tak w kółko.

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 20:26   #4205
agness51
Zakorzenienie

Ehh...
Smutne to

Zmykam,dobranoc dziewczynki

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-06-23, 20:34   #4206
anniaa

ja tez juz spadam dobranoc

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2007-06-23, 20:56   #4207
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Z TZ-em już ok Wszystko się układa Mam nową pracę (lepiej płatną) i woierze, ze sobie poradzę! I jeszcze dzisiaj mi się cudowny dzien zapowiada : mło-dzie-żo-we! Ze średniej 4.5 jestem zadowolona, bo wiem, ze dokonałam tego sama i nikt nie podniósł mi oceny tylko z tego względu, zebym miała pasek . Odzyskałam poczucie własnej wartości i jest świetnie
Świetnie że wam się ułożyło No i to ostatnie zdanie... oby tak było już zawsze

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość

u mnie zakonczenie roku rozpoczęło sie o 8.30 apel trwał ponad 1,5 godz poczym rozeszlismy sie do klas... moj wychowawca po 2 słowach jest rozpłakał poprostu wszyscy byli w szoku Tomuś płacze powiedział ze mamy go co tydzien odwiedzac bo bedzie za nami bardzo tesknił ... ogólnie siedzielismy dłuuugo w klasie i gadalismy i wiem ze bede baaardzo tesknic za klasa i wych i za ludzi ze szkoły....ale mam duze zdjecie (format A3) i zawsze bede o nich pamietac
Zostałam najlepszym sportwomen w szkole a moja klasa dostała miano najlepiej wysporotowana klasa
Oj takiego wychowawcy to by mi bardzo brakowało ja niestety do swoich nigdy nie miałam szczęscia :/

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

jejku, jak ja się obijam to jest straszne... oj będę płakać znów przed środowym egzaminem
Dasz radę! Czasami też musisz trochę odpocząc, nie można ciągle siedzieć z nosem w ksiązkach, Ewcia wszystko z umiarem Bo nic nie zostanie Ci z tego zycia gdzie miejsce na przyjemności ?

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Co do tej 'mieszanki',to jak nie spróbujesz,nie będziesz wiedziała
Otóż to

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
hmm,chyba jednak wieksza ochote mam na spaghetti
Uwielbiam spaghetti

Cytat:
Chciałabym się tak przemóc,i zjeść sobie spaghetti wieczorem
Ty. Się. Nie. Odchudzasz. ! ! !
Agness ! Jadasz grahamkę wieczorem a spaghetti nie możesz ?! Toż taka grahamka będzie miała tyle kcal i węgli co 40 g makaronu
Btw. 60 g grahamki: BTW 5/1/31/155
40 g makarony FIT razowego: BTW 6/0/25/127

A sos z pomidorów (nawet z puszki) i przyprawy, do tego wędlinka w kosteczkę...

Cytat:
Ojj,chciałabym tak wstać o 12
Nie wyobrażam sobie wstać później jak o 7 a i to dla mnie dośc późno już...

Cytat:

Ather jak bedziesz to napisz cos ty dziewczyno cwiczyła ze masz taki boski brzuch
A takie tam ćwiczenia bez składu i ładu, wybrałam te które lubię, no ale kluczowe były brzuszki oczywiście + inne ćwiczenia (głownie aeroby + interwały) na całe ciało.
Do tego skakanka, rower, biegi (każdy ruch jest ważny).

Najważniejsza regularność - ćwiczę codziennie od 4 miesięcy, nawet jak wracam do domu umęczona jak nie powiem co, to i tak brzuszki + rozciąganie obowiązkowo zaliczam, bez żadnych ale.

Ćwiczę wieczorami i potem zawsze kolacja białkowa

Cytat:
wlasnie dzis tez pomysalalam zeby sie o to spytac, ale Ather nam juz chyba wyjechala
No wiesz Wyjechać bez pożegnania ?

Cytat:
uuuu ather wracaj

Cytat:
E,myślę,że Ather jeszcze do nas wpadnie się pożegnać Buu,musi wpaść
ano muszę muszę
A ja jeszcze nie spakowana ! ! ! AAAAAAAA!

Cytat:
Ps.Widziałam brzuch Ather Ja też chcę taaaki

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
dziewczyny od jakiejs godziny jestem poprostu w szoku

czytalam dzisiaj o kompulsach i tak od strony do strony wpadlam na bloga jakiejs dzieczyny, zaczelam go czytac i coraz bardziej mnie to szokowalo bo ona preawie nic nie je i to od dluzszego czasu. Naprawde to co tam pisze to jest przerazajace i na pewno
nie ejst to zmyslone bo wkleja na biezaco swoje foty.

Zaczelam ogladac te zdjecia, az w koncu trafilam na takie, ktore widzialam na wizazu

zabralam sie za przeszukiwanie wizazu i znalazlam ja, wszystkie dane sie zgadzaja..

to jest blog naszej wizazanki, ktora tutaj pisze, ze je bardzo duzo itd, same klamstwa

dziwnie sie tak czuje bo nie wiem czy mozna cos zrobic, jakos jej pomoc? jakis kontakt z rodzicami? malo tego ze nic nie je to jeszcze bierze mase lekow przeczyszczajacych itd. poprostu widac, ze ma chora psychike.

Jak myslicie mozna cos zrobic z tym? Bo ja sie zaczytalam w tym blogu i jestem przerazona tym jak tak mozna zyc
Zaraz przejrzę ten blog...
Ale bez sensu, po co kłamać że się je dużo, dla kogo to ? :/ Samej siebie nie oszuka, a to że kogoś w internecie - i co jej to da ?

Wcześniej nie miałam kiedy poczytać bo dopiero wróciłam do domu niedawno :/ Ale zaraz to zrobię.

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Nawet nie domyślam się kto to może być, bo nikt ostatnio nie zamieszcza dużych jadłospisów
Z wyjątkiem Ciebie

Jej... nawet nie ruszyłam z pakowaniem, a muszę wstać przed 5 rano jestem w polu

Uciekam szykować rzeczy, bo ja się do rana nie wyrobię znając mnie =='
Ale wpadnę jeszcze się pożegnać
Tymczasem lecę
BTW. Agness... Adrianna
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:07   #4208
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Z wyjątkiem Ciebie
Jedynie ja, ale to oczywiste No i jeszcze ajjii po mnie ^^

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:07   #4209
gujana
Wtajemniczenie

Ather ja tez widzialam Twoj brzuszek smiem twierdzic ze to najladniejszy brzuszek na tamtym watku, przynajmniej z tych ktore widzialam, to na pewno. jest PRZE- śLI -CZNY!!!!!!!!!!
a ile tych brzuszkow robisz?
chyba sobie Twoja fote na pulpit ustawie zeby sie mobilizowac do brzuszkow

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:11   #4210
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
i cale szczescie bo jeszcze calkiem niedawno tez malutenko nam jadlas

Ather, ja zazdroszcze ludziom ktorzy sa rannymi ptaszkami. ja do takich nie naleze.. jesli nie musze to przed 9 nie wstane, chociaz probowalam nawet w tym watku jakos sie przestawic. nic z tego. ale za tydzien zaczynam praktyki i bede wstawac codziennie o 6.30, bo inaczej nie zdaze do "pracy" to sie moze naucze wkoncu,caly miesiac takiego wstawania, mozna sie przyzwyczaic

Stary 2007-06-23, 21:15   #4211
aajjii
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie jeszcze ja hehe

oj ja tez jestem rannym ptaskziem , ostatnio to codziennie wstaje kolo 5 :P a nie powiem ze chcialabym pospac gdzies do 9 no ale nie umiem spac lduzej niz 6 h :P
aajjii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:26   #4212
agness51
Zakorzenienie

Wpadłam jeszcze do Was na sekundkę

Między innymi,żeby pożegnać Ather
Napisz,kiedy do nas wracasz,bo będziemy tęsknić

Dziękuję za te przeliczenia Niby się nie odchudzam,ale czasami mam wrażenie,że powinnam Ale to takie głupie myślenie czasami

Śliczne masz imię

Gujanko,współczuję,że będziesz musiała tak wstawać

Ps.Taki brzuszek,to i ja bym se na pulpit machnęła

Stary 2007-06-23, 21:42   #4213
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ide czytac
nie wchodzi mi link do tego bloga
a też bym chciała zobaczyć... zawłaszcza jak zrobaczyłam te chudziutkie nóżki straszne to jest......

Cytat:

Dasz radę! Czasami też musisz trochę odpocząc, nie można ciągle siedzieć z nosem w ksiązkach, Ewcia wszystko z umiarem Bo nic nie zostanie Ci z tego zycia gdzie miejsce na przyjemności ?

Uciekam szykować rzeczy, bo ja się do rana nie wyrobię znając mnie =='
Ale wpadnę jeszcze się pożegnać
Tymczasem lecę
BTW. Agness... Adrianna
a no pewnie zwłaszcza ze wszyscy w koło mają wakacje, to mnie tym bardziej od książek odciąga
powodzenie w pakowaniu

i jakbym Cię już nie zastała to miłej podróży i udanych wakacji

bardzo ładne masz imię

Cytat:
Ather ja tez widzialam Twoj brzuszek smiem twierdzic ze to najladniejszy brzuszek na tamtym watku, przynajmniej z tych ktore widzialam, to na pewno. jest PRZE- śLI -CZNY!!!!!!!!!!
sąd wziąć fotkę brzucha Ather?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:44   #4214
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
no to miło ze kolega sie nie gniewa
na pewno będzie dobrze, dostaniesz się so technikum się wybierasz? a do którego? i do jakiej klasy? <ale jestem wścibska >
Technikum nr 6,na kierunek technik żywności i gospodarstwa domowego albo technolog żywności.

Cytat:

Będzie OK zwłaszcza że jesteś 13/64
Mam nadzieję,dziękuje

Cytat:

Na pewno się dostaniesz
Już nie mogę się czwartku doczekać...
Trzymam za Ciebie kciuki i tak samo nie mogę doczekać się czwartku.

Cytat:
Wydawało mi się,że pewien chłopak dawał mi pewnego rodzaju 'znaki' Bardzo często ze sobą rozmawialiśmy,nawet na bardzo poważne tematy
Ojej.Momentalnie przypomniała mi się sytuacja z panem X,jak mnie pocałował,a potem powiedział,że był pijany i dlatego tak się stało z facetami już tak jest,więc nosek w góre.
Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
poszła fotka
taka trochę stara, ale żeby nie było że nie wysłałam
Jesteś ś-l-i-c-z-n-a !

Cytat:
Dziękuję
Sama nie wiem czy dobrze zrobiłam,mówiąc mu o tym...
Bardzo dobrze,a nie tylko dobrze!.

Cytat:

Btw. dzisiaj dzień ojca
Ja kupiłam tacie srebrny długopis i srebrną piersiówkę,w takiej ślicznej szkatułce.

Cytat:
Mój to by nawet nie przełknął serka wiejskiego,a już w ogóle to twarogu
Mój tak samo On może jeść chleb z masłem i boczkiem w kółko

Cytat:
Z TZ-em już ok Wszystko się układa Mam nową pracę (lepiej płatną) i woierze, ze sobie poradzę! I jeszcze dzisiaj mi się cudowny dzien zapowiada : mło-dzie-żo-we! Ze średniej 4.5 jestem zadowolona, bo wiem, ze dokonałam tego sama i nikt nie podniósł mi oceny tylko z tego względu, zebym miała pasek . Odzyskałam poczucie własnej wartości i jest świetnie
No to super,cieszę się Twoim szczęściem,mówiłam że się ułoży

Cytat:

edit : własnie "bije" sie z papuga o biurko przedzieliłam na pół i ona cały czas przechodzi na moja strone a jak ja przejde na jej to mnie "gryzie" : głupia głupia papuga

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
dziewczyny od jakiejs godziny jestem poprostu w szoku

czytalam dzisiaj o kompulsach i tak od strony do strony wpadlam na bloga jakiejs dzieczyny, zaczelam go czytac i coraz bardziej mnie to szokowalo bo ona preawie nic nie je i to od dluzszego czasu. Naprawde to co tam pisze to jest przerazajace i na pewno nie ejst to zmyslone bo wkleja na biezaco swoje foty.

Zaczelam ogladac te zdjecia, az w koncu trafilam na takie, ktore widzialam na wizazu

zabralam sie za przeszukiwanie wizazu i znalazlam ja, wszystkie dane sie zgadzaja..

to jest blog naszej wizazanki, ktora tutaj pisze, ze je bardzo duzo itd, same klamstwa

dziwnie sie tak czuje bo nie wiem czy mozna cos zrobic, jakos jej pomoc? jakis kontakt z rodzicami? malo tego ze nic nie je to jeszcze bierze mase lekow przeczyszczajacych itd. poprostu widac, ze ma chora psychike.

Jak myslicie mozna cos zrobic z tym? Bo ja sie zaczytalam w tym blogu i jestem przerazona tym jak tak mozna zyc
Moim zdaniem nic nie można zrobić dopóki Ona sama nie będzie chciała z tym nic zrobić,nawet szpital nie pomoże,jeżeli Ona sama do tego nie dojrzeje,taka jest prawda.Osobiście nie wiem co jest na blogu,bo nie mogę na niego wejść,ale z tego co piszecie pewnie nie jest tam przyjemnie,szkoda dziewczyny,bo strasznie się marnuje

Ather
trzymaj się cieplutko i wracaj szybko do nas.

Mój tata dziś odprawiał urodziny,świetnie było ale tak się spili,że zasnął w łazience na toalecie jestem przejedzona,muszę sobie aż odpocząć

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:47   #4215
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Wczoraj po 12 godzinach w pracy, pod koniec nie potrzebnie wymieszalam makaron z gotowanymi rozdrobnionymi jajkami i przez nastepne 3 godziny musialam oddzielac makaron od tych jajek A sporo tego bylo dzis mam przerwe od 13 do 17 bylam na targu i kupilam sobie mieciutki kocyk i czysta posciel, bo mialam jakis stary i uzywany przez kogos spiwor

Ide korzystac z czasu wolnego poki moge Ide sie opalac nad jeziorkiem naprawde pieknie tutaj na tym obozie, skunksy, wydry, takie smieszne wiewiorki jak z tej bajki chip i deal (chyba tak sie to pisze)

Mam nadzieje, ze moj pobyt tutaj to nie bedzie tylko ten oboz i kuchnia

Musze uciekac bo 2 kompy tylko a kolejka do nich...

Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:58   #4216
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Wczoraj po 12 godzinach w pracy, pod koniec nie potrzebnie wymieszalam makaron z gotowanymi rozdrobnionymi jajkami i przez nastepne 3 godziny musialam oddzielac makaron od tych jajek A sporo tego bylo
Milkuś
że co musiałaś robić? co Oni sobie myślą,że ludzie nie mają co robić już ja im dam
Cytat:
dzis mam przerwe od 13 do 17 bylam na targu i kupilam sobie mieciutki kocyk i czysta posciel, bo mialam jakis stary i uzywany przez kogos spiwor
No to przynajmniej masz 'swoje' rzeczy

Cytat:
Ide korzystac z czasu wolnego poki moge Ide sie opalac nad jeziorkiem
Kurczę zapomniałam,że tam inaczej czas leci i tak się zastanawiam o czym Ty piszesz,opalanie o 22
Cytat:
naprawde pieknie tutaj na tym obozie, skunksy, wydry, takie smieszne wiewiorki jak z tej bajki chip i deal (chyba tak sie to pisze)
No to przynajmniej tyle.

Cytat:
Mam nadzieje, ze moj pobyt tutaj to nie bedzie tylko ten oboz i kuchnia
Na pewno nie!

Cytat:
Musze uciekac bo 2 kompy tylko a kolejka do nich...

Zajrzyj znowu niebawem

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-23, 22:09   #4217
gujana
Wtajemniczenie

Ewusia, brzuszki znajdziesz na "pokaz brzuch". jakos pod koniec. (mam nadzieje ze sie Ather nie obrazi, ale brzuch naprawde przepiekny!)

ja wlasnie zrobilam brzuszki i jem czarny chleb z twarogiem i rzodkiewka. ciekawe czy to moze byc namiastka posilku pobrzuszkowego, ale wogole glodna nie jestem po tym moim spaghetti.

czy zdrowe tluszcze wplywaja jakos na skore i wlosy? bo cos mi swita ale ni epamietam za dokladnie

Milka nasza kochana, jak milo ze sie odzywasz

Stary 2007-06-23, 22:11   #4218
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
czy zdrowe tluszcze wplywaja jakos na skore i wlosy? bo cos mi swita ale ni epamietam za dokladnie
Oczywiście! stanowczo poprawiają kondycje skóry i włosów!

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-23, 22:30   #4219
Atram
xxyy

Cytat:
Ja też nie widzę nic złego

Wysłane
ja takze poprosze marta560@interia.pl
Stary 2007-06-23, 22:32   #4220
anniaa

ather aha podziw normalnie za taka regularnosc
lolcia no co ja musze codzienne walczyc z papuga o wszystko

Stary 2007-06-23, 22:41   #4221
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no bez przesady, brzuch jak brzuch... po ćwiczeniach
Dziękuję

Cytat:
Ather, ja zazdroszcze ludziom ktorzy sa rannymi ptaszkami. ja do takich nie naleze.. jesli nie musze to przed 9 nie wstane, chociaz probowalam nawet w tym watku jakos sie przestawic. nic z tego. ale za tydzien zaczynam praktyki i bede wstawac codziennie o 6.30, bo inaczej nie zdaze do "pracy" to sie moze naucze wkoncu,caly miesiac takiego wstawania, mozna sie przyzwyczaic
Ja uwielbiam wstawać rano, wtedy mam taki dłuuugi dzień, a wieczorem (ok. 23) padam na poduche i zasypiam w max. 5 min nawet nie

Cytat:
Wpadłam jeszcze do Was na sekundkę

Między innymi,żeby pożegnać Ather
Napisz,kiedy do nas wracasz,bo będziemy tęsknić

Dziękuję za te przeliczenia Niby się nie odchudzam,ale czasami mam wrażenie,że powinnam Ale to takie głupie myślenie czasami

Śliczne masz imię

Gujanko,współczuję,że będziesz musiała tak wstawać

Ps.Taki brzuszek,to i ja bym se na pulpit machnęła
za 12 dni będę z powrotem na jakiś czas

Ano głupie głupie Bo nie masz się z czego odchudzać i nawet nie myśl inaczej Masz świetną figurkę Agness! I to nie jest tylko 'gadanie' - naprawdę tak uważam

Cytat:
nie wchodzi mi link do tego bloga
a też bym chciała zobaczyć... zawłaszcza jak zrobaczyłam te chudziutkie nóżki straszne to jest......

powodzenie w pakowaniu

i jakbym Cię już nie zastała to miłej podróży i udanych wakacji

bardzo ładne masz imię
Mi też ten link nie wchodzi

I dziękuję, przyda się, bo nawet nie zaczęłam, dopiero skończyłam porządki
ech dlaczego ja wszystko robię zawsze na ostatnią chwilę ?

Co do imienia - chyba nie muszę mówić że jestem wielce z niego niezadowolona ? Ale cóż zrobić.
Strasznie mi się podoba imię Wiktoria... albo Kornelia. Weronika...

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Ather
trzymaj się cieplutko i wracaj szybko do nas.

Postaram się znaleźć tam jakąs kafejkę ale... nie obiecuję bo nie wiem co zastanę na miejscu

Cytat:
Cytat:

Szczególnie siemie lniane na włosy. Są gładkie i błyszczące po nim

EDIT:
Gujanko -> Robię około 150 codziennie. Zależy.

Jej... a ja jak siedziałam w polu tak nadal siedzę Spakowałam już jedzenie, o. Płatki owsiane i 'spółkę'. czyli wszystko co przydatne xD

A teraz czeka mnie wojna z szafą... masakra. Jak ja nie znoszę wszystkiego robić na ostatnią chwilę ;(
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 22:45   #4222
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

tak cos ostatnio czulam, ze to w tym problem tkwił kiedys raczej zdrowych tluszczy nie jadalam nadmiernie, a teraz staram sie codziennie i chyba moja skora na tym korzysta

Stary 2007-06-23, 22:49   #4223
LoLcIa123
Zakorzenienie

A co do bloga tej dziewczyny,to Ona go po prostu usunęła,ponieważ przesiaduje tutaj na wątku i pewnie zauważyła linka na bloga.A skoro tu już jest to może coś do niej dotrze chociaż bardzo w to wątpię.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-23, 22:49   #4224
gujana
Wtajemniczenie

Ather moj tez po cwiczeniach, a tak nie wyglada

Stary 2007-06-23, 22:52   #4225
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do bloga tej dziewczyny,to Ona go po prostu usunęła,ponieważ przesiaduje tutaj na wątku i pewnie zauważyła linka na bloga.

tez wlasnie mialam skomentowac ...
ale i tak watpie zeby cokolwiek zrozumiala.

Stary 2007-06-23, 22:52   #4226
anniaa

lolcia tak ta dziewczyna była dzisiaj tutaj na wątku widziałam jak czytała to co piszemy

Stary 2007-06-23, 22:53   #4227
LoLcIa123
Zakorzenienie

Teraz też tutaj jest Aniu,spójrz w dół

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-23, 22:54   #4228
anniaa

Cytat:
Teraz też tutaj jest Aniu,spójrz w dół
widze

Stary 2007-06-23, 23:13   #4229
gujana
Wtajemniczenie

strasznie sie zdołowałam.
juz kiedys tez tak mialam na tym forum, tylko na innym wątku. chodzilo o glodowkowe jadlospisy i o to że po wielu osobach bylo widac ze bardzo potrzebuja pomocy. tylko jak tu pomoc przez internet...

teraz jest tak samo, z tym blogiem. co z tego ze wizazanka o ktora chodzi, tu zaglada, skoro nie ma mozliwosci zeby jej jakos przez "łącza" pomóc..

ech. no ale tak jak juz pisalyscie, prawda jest taka, ze poki sama nie zrozumie, to i tak nic sie nie da zrobic. nawet "na zywo".

Stary 2007-06-23, 23:28   #4230
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Ogladałyscie na tvn'ie "w rytmie hip hopu"? uwielbiam ten film mm
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości