|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
A ktoś wie gdzie w Trójmieście znajdę jeszcze Eveline sos lash booster?
|
|
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzisiaj w R. pustki totalne, chciałam dokupić tusz eveline, ale nie było żadnego rodzaju! haha
|
|
|
|
#2613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zalety mieszkania w małym mieście. Dziś byłam w Rossmannie i wszystkie szafy pełne. Ledwo widać jakikolwiek ubytek. Stały może 3 osoby
|
|
|
|
|
#2614 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, moja wypowiedź będzie chaotyczna ze względu na nadrabianie kilkudniowej przerwy od Was.
Malowałam się dziś kredką Lovely nr 4 - okazuje się, że to wychodzi śliczny turkus! ![]() Ktoś pytał o błyszczyki o słodkim smaku: avon seria colortend i oriflame seria click it są słodkie. Te pierwsze smakują ciasteczkami, drugie gumami do żucia w formie kulek, które są sprzedawane w paskach po 10 sztuk. Obydwa dobrze smakują. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W drugim rossmanie kupiłam ostatni i dziwnym trafem nie zmacany color tatto on and on bronze (chyba niestety innej klientce sprzed nosa go wzięłam) ![]() spojrzałam na to całe zbiorowe macanie i uciekłam do kasy. Przez takie zachowania nie wiem czy nie przestanę kupować kolorówki w rossmanie. Zwłaszcza w przyszłym tygodniu. Odechciało mi się w ogóle zakupów w tej drogerii. Nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale rok temu na promocji kupiłam żółty tusz miss sporty, mazałam się nim może z kilka razy i schowałam. Dopiero na dniach go znalazłam na dnie kosmetyczki i zaczęłam używać. Po roku czasu od otwarcia nadal jest świeży, mokry i nie uczula. Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawią mnie właśnie takie cudeńka w kredce i nie wiem na które bym ewentualnie zwróciła uwagę. Właściwie nie wiem jaki kolor mógłby mi pasować, ponieważ mam bladą cerę i żółte zęby. Jestem ciepłym typem urody, czy ktoś mi może coś polecić? Niekoniecznie w kredce, mogą być również pielęgnacyjne błyszczyki kryjące czy jak to się tam zwie. O i jeszcze kredki do oczu i cienie.
|
||||
|
|
|
#2615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak się umałowałam, nawet że nie przepadam za brokatowymi cieniami to i tak mi kredka podpasowała. A dzięki Wam dziewczyny że tak cały czas o One and On bronze mówicie(nie dałam się skusić bo rzadko używam) odkopałam cień w kremie z essense w swoich zapasach i z kredką lovely ładny duet tworzą. dobrze że w tygodniu z pomadkami odpadam i mogę Was czytać bez pokrzykiwań mojego portfela
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.Z avonu to masz na myśli błyszczyki? Miałam kiedyś z tej serii chyba szary i był smaczny .
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak. Mam chyba odcień watermelon ice i jest ciasteczkowy.
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam po tusz 2000Calorie z Max Factora dla siostry. Przed kasą otwieram tusz żeby zobaczyć czy wszystko w porządku a tu klops. Wyschnięty! Bezsensu.. Zrezygnowałam bo nawet nie miałam czasu na zabawę z ekspedientką w szukanie świeżego.
Co do pomadek to ktoś sie wypowie odnośnie Astora tych masełęk w kredce? Też mam chrapkę ale na mojej liście widnieją już 4 pomadki. Jak z trwałością? Edytowane przez Seph Czas edycji: 2014-05-02 o 23:37 |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu miałam nic nie kupować, ale kuszą mnie pomadki Whisper Mocha Muse i Lust For Blush
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że będzie piękny w miarę jasny kolorek jak na swatchach, a w rzeczywistości jest dość ciemny i mocny mam jasną karnację i jasne włosy i ta szminka jest dla mnie zdecydowania za ciemna ((
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pomadek to ktoś sie wypowie odnośnie Astora tych masełęk w kredce? Też mam chrapkę ale na mojej liście widnieją już 4 pomadki. Jak z trwałością?[/QUOTE]
Wybitnie długo się nie trzymają, ale pięknie nawilżają usta, mają świetne kolory i zapach
|
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
Mi dzis udalo sie kupic serum do rzes ze znizka. Mina kasjerki bezcenna
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dorwałam dziś jeszcze jedną na zapas skoro nie wyłączyli tej promocj ww wszystkich rossach, ale za to nie naliczyło mi rabatu na nowe kolorowe tusze z lovely myślicie, że jak napiszę do BOKu to coś się jeszcze da zrobić?
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co warto kupić z pomadek w Rosiu? Jestem naturalną blondynką z bardzo jasną cerą z rumieńcami i niestety żółtawym odcieniem zębów:-/ no i do paznokci na zmaltretowane skórki i obgryzaną płytkę (rzucam ale każdy większy stres i robię to samo:-()
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Ja dziś kupowałam w blue city kolejną sztukę i rabat się naliczył
|
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
od kiedy gazetka skarb obowiazuje.
widzialyscie perfumy?taniej niż na 40procentach |
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
Gazetka skarb obowiązuje od 30 kwietnia
|
#2634 | ||
|
404 Not Found
|
No to się może przejdę. Dzięki.
Cytat:
O matko jakie cyrki. Aż mi się odechciewa. ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2635 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sobie wczoraj tą kredką pomalowałam wewnętrzny kącik, tak na próbę, bez bazy, bez niczego, żeby zobaczyć jak się będzie sprawdzać. I tak jak pomalowałam około 12.00 do 21.00 wszystko o dziwo było na miejscu.
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46276491
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możecie polecić jakąś dobrą, nie bardzo drogą kredkę do ust z Rossmanna? Szukam w kolorze jasnego różu. Totalnie nie jestem akurat w kwestii kredek obeznana a teraz coś mnie strzeliło i chcę sobie kupić a nie wiem czym się kierować w wyborze
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Na tej promocji z Skarba widzialam przecenionych kilka tuszy, lakierow i szminek, ale zapewne nie beda sie laczyc z tą promocją -49%? Zycie byloby zbyt piekne. ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1399106739.006146.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1399106817.447901.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1399106854.173255.jpg |
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze te nowe kredki z Lovely?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Zalety mieszkania w małym mieście. Dziś byłam w Rossmannie i wszystkie szafy pełne. Ledwo widać jakikolwiek ubytek. Stały może 3 osoby

mam jasną karnację i jasne włosy i ta szminka jest dla mnie zdecydowania za ciemna