|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
|
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Pomyliłam kredki :P |
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() http://media-cache-ak0.pinimg.com/or...7ef8f0dd00.jpg Edytowane przez teklaem Czas edycji: 2014-05-03 o 16:43 |
||
|
|
|
#2705 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy promocja od poniedziałku bedzie takze obejmowała odzywki, preparaty do skorek, utwardzacze itp? i czy kojarzycie w jakiej cenie w rossmanie sa preparaty : sally hansen insta dri oraz sally hansen instant cuticle remover?
|
|
|
|
#2706 |
|
Wtajemniczenie
|
Insta Dri kosztuje 25 zł.
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
Oj straszycie tymi zaschniętymi tuszami, czy jest jakiś legalny sposób by sprawdzić, czy nie były wcześniej otwierane a przy tym nie dostać po łapach
Znajdę w rossmannie jakiś spray ochronny na słońce minimum spf30 ??
|
#2708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama zastanawiam się nad jakimś top coatem, utwardzaczem, ale nie wiem czy i który wybiorę. |
|
|
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#2710 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
właśnie zastanawiałam się nad kupieniem tych produktów co pisałam ale rozmyslałam jak wyjdzie taniej czy w rossmanie jesli na promocji się załapie czy przez inetrnet gdziee ceny sa znacznie nizsze na KWC właśnie dziewczyny bardzo polecają insta dri wiec moze warto byłoby spróbować
|
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba że akurat wygadaną wizażankę spotkasz ale to też nie często.Powinien chyba być, nawet w Lidlu są już produkty do opalania, to w R chyba tym bardziej już są ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Miałyście tą odżywkę Hard as nails, ale tą ze środkowej części, za 19,99?
||
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Robie miejsce na nowe, kilka wywalilam więc można szaleć
|
|
|
|
#2713 |
|
Rozeznanie
|
hej kusicielki!
![]() mam nadzieję, że mi pomożecie. którą kredkę do ust polecacie astor czy bourjois ??
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
To te do wywalenia?
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
maskott
|
Cytat:
mnie na szczęście te lakiery też nie kuszą, za to widziałam chyba(?) nowe odżywki w szafie maybelline. |
|
|
|
|
#2716 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2717 | ||
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Cytat:
No nie wiem, to są tylko takie moje spostrzeżenia, może akurat u Ciebie sprawdził się ten sposób. Ja ze swojej strony proponuję wyciśnięcie do tuszu 1 kapsułki witaminy A+E. Ostatnio odratowałam tak mój tusz i nawet zauważyłam, że mam od tego rzęsy w lepszej kondycji. Z promocji rossmannowej skusiłam się na razie tylko na 2 rzeczy: * puder sypki Manhattan * osławioną kredkę Max Factor 090 Natural Glaze (oglądałam się za nią już dawno, ale zawsze szkoda mi było wydać 22,99 na kredkę do oczu Za to w czasie promocji zrobili w moim rossku nieładny myk i podnieśli cenę do 29,99 Byłam w piątek przed promocją i była cena 22,99 )Chciałam jeszcze żółty tusz Lovely (nigdy wcześniej go nie miałam i chciałam kupić na spróbowanie) oraz cień Color Tatoo, ale wszystkie sztuki nie dość, że otwarte, to tusze obsmarowane a cienie głęboko paluchami dziabnięte W N. za to wszystko czyściutkie, zaklejone i dziewczyny macały testery. I wzięłam z N. cień Color Tatoo oraz tusz Essence I Love Extreme czarny, jest super! Za czystym żółtym Lovely już nie będę chodzić. Czyli jak to jest - te same osoby chodzą do Rossmanna robić rozróbę z pełnowartościowych produktów a do N. grzecznie w testerach gmerać? Wychodzi na to, że stan kosmetyków w czasie takich promocji ewidentnie zależy od obsługi, bo w N. 2 panie ekspedientki przy szafach dyskretnie stały a na 3 Rossmanny w których byłam, tylko w jednym kręciła się ekspedientka przy szafach dokładając produkty z szuflad.
"Być człowiekiem - to pytanie, jakże czasem trudno odpowiedzieć sobie na nie Trzeba tylko więcej dawać, mniej zabierać Więcej kochać..." Edytowane przez Kairra Czas edycji: 2014-05-03 o 20:24 |
||
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Bourjois nie mam, bo kolory jakoś tak mi nie podchodzą. Z Astora mam Feeling feline i teraz kupię Hug me
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze nie jestem zadowolona z tintow Bell. Straszne ciemne sie robia na ustach
Jakas fajna alternatywa z Rosska ? Sa takie cuda ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
7 wywalilam :-D
|
|
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
Po wczorajszej wizycie w rossmannie niestety nie znalazłam żółtego lovely wiec wzięłam tusz Lovely z collagenem
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html Niestety dla mnie okazał totalna porażka! Zaraz za zielonym manhattanem jest to najgorszy tusz jaki miałam. Czytając opinie mam wrażenie ze mam całkowicie inny tusz :/ ![]() Ktoś ostatnio pytał czy odzywki do paznokci bedą wchodzi na promocje. Pytałam wczoraj pani w rossmannie i powiedziała ze tak
Edytowane przez agata0212 Czas edycji: 2014-05-03 o 20:48 |
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie okazalo sie to zbyt duzo bo tusz bardzo wolno zasychal na rzesach. Nie bylo widac poki nie kichnelam. Dobrze ze poszlam do lazienki przed wyjsciem z domu i zobaczylam ze jestem cala w tuszu
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=klapouszek29;462871 73]Kurcze nie jestem zadowolona z tintow Bell. Straszne ciemne sie robia na ustach
Jakas fajna alternatywa z Rosska ? Sa takie cuda ? Są z Maybelline
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Robilam dzis przegląd i zastanawiam sie gdzie zmieszcze zdobycze z przyszlego tygodnia.
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina na pewno masz dużo miejsca w domu :-D
Chcialam kiedyś półkę na lakiery ale na all. Są drogie :/ |
|
|
|
#2730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- ja do swoich zapasów nawet nie będę się przyznawać, ale na czas trwania promocji na lakiery chyba przykuję się w domu do łóżka coby nie kupić kolejnych
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

.

dzięki
. Chyba że akurat wygadaną wizażankę spotkasz
ale to też nie często.

Byłam w piątek przed promocją i była cena 22,99 )