|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Proszę
2 pierwsze moje, a te 3 biegają u Tż Czarnuch jest wspólny Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-05-03 o 15:20 |
|
|
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Ja tez wole prostakatne stoly, jakos chyba z przyzwyczajenia do tego. Poza tym jak jakas cisza zapanuje to sie niezrecznie patrzy na wszystkich w okol chyba
![]() Bylam w centrum handlowym i rzucila mi sie w oczy fajna sukienka na drugi dzien, pozniej wrocilam do wszystkich tych samych sklepow i nie moglam jej znalezc a pomyslalam, ze wroce i przymierze a tu nic nie wiem jak ja to zrobilam.
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Fryzura i makijaz super !!!! Zjadlam obiad wlasnie i za 10 min zakladam suknie ![]() ![]() Od rana lalo jak z cebra, ale juz przestalo Ale szczerze to sa w tym dniu tak niesamowite emocje, ze mi pogoda nie robi roznicy ![]() Bukiet jest podobno sliczny-Tesciowa mi dala cynk ![]() Trzymajcie kciuki, TO juz za 2,5 h !!!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Mdzixx, podniecam sie razem z toba
|
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Say oba cudne ale kundelek mi skradł serce
Mysza ten czarny to co to za małe ustrojstwo? Słodziak straszny. No ten łańcuch mi się bardzooo nie podoba Madzixx kochana myślę o Tobie co i rusz. Pięknej przysięgi i cudownego wesela. Mama hahah udana jesteś
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixxx, aż mi serce szybciej zabiło jak przeczytałam ten post! będzie super!
Mysza, piękne pieski, ale strasznie mi szkoda tego biedaka na łańcuchu jak można pieskowi taką krzywdę robić?
|
#1838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1839 |
|
BAN stały
|
Madzixx wariacie mały
![]() Ja właśnie siedzę pod kościołem i mam nadzieje ze będzie jakiś ślub bo chciałam organistke dorwać a ona gra tylko na slubach ![]() Dzisiaj w końcu założyłam suknie i postanowiłam ze plener będzie bez halki W klubie dwa zdjęcia, moja mama nie ogarnia tel i nie zrobiła mi żadnego jak stoję ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
16:00 ubieram sie 16:45 przyjeżdża TŻ z rodzicami 17:00 błogosławieństwo 17:30 wychodzimy i jedziemy pod kościół wcześniej 12:00 Fryzura 14:00 makijaż 15:00 obowiązkowo musze zjeść w między czasie, lulanie i karmienie małego :P musze siępochwalić, otóż jestem na diecie od 5 tyg i chodzę na siłownie 3 razy w tygodniu i.......... UWAGA ważę 58 KG! UCIEKŁY 4,2KG W 4 TYGODNIE!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *cycki wciąż ten sam rozmair
|
|
#1841 |
|
Raczkowanie
|
to byla nauczka, zeby nie odkladac rzeczy na pozniej
TAKICH rzeczy ale wroce tam jeszcze raz na spokojnie w poniedzialek. bardorja gratulacje z powodu utragi kilogramow. Mi jak sie schudlo to teraz wraca wystarczy, ze jem zakazane rzeczy typu chipsy, troche slodyczy, mieso czy piewczywo. Pytam wiec co jesc
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez juz bym chciała być w tym momencie Piękne psiaki ale pieska tez kiedys bedziemy mieć ![]() A teraz zbieramy się do znajomych, którzy mają cudownego synka uwielbiam tego małego Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-03 o 16:24 |
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, na śniadanie jem ZAWSZE jajka plus warzywa(na parze kalafori,marchewka) lub sałatke (pomidor, ogorek, salata, rzodkiew itp) lub salatke owocową (jablko,banan, pomarancz,kiwi, brzoskwinia, melon) zjogurtem naturalnym, na drugie śniadanie jem jedno warzywo lub owoc, najczesciej wcinam marchewke lub pomiodra, na obiad ZAWSZE jakieśmięsolub rybe ale TYLKO pieczoną lub na parze razem z gotowanym ziemniakiem (czasami) plus szpinak lub z warzywami na parze lub z mizerią (zamiast śmietany jogurt naturalny), jeżeli jem zupe to bez makaronu troszke kus kusu albo piję sam bulion, na podwieczorek znowu jedno warzywo lub owoc, na kolacje ZAWSZE sałatka z warzyw lb owoców. Totalnie odstawiłam smażone, tłuste, wszelkie makarony, pieczywo ciasta Słodkie np troche czekolady, ciatko, loda lub jogurt jem raz w tygondiu. Nigyd nie miałąm parcia na słodkie, więc nie umieram bez słodyczy. Na siłowni biegam na bieżni ze zmianą na syzbki chód ok 10min, potem aerobowy chodzik (nie wiem jak sie nazywa, poruyszasz i nogami i rekami) 20 minut, brzuszki 15 min, 10min na nogi i biust, koncze na stepie lub rowerku 10min. zapomnialam dodac, ze po godz 20 kompletnie nic nie jem, ostatni posiłek jem zazwyczaj między 18:30 a 19:00 Cudowne jest to, ze nie tylko co chudne ale i ciało jest jędrniejsze. Brak efektu jojo ani jakiegokolwiek przytycia mimo, ze w świeta i majówke jadłam zakazane zmotywowała mnie moja piękna suknia, musze jakoś w niej wyglądać hehehe polecam, dieta zatwierdzona przez dietetyka, moja siostra schudła na niej 25kg w ciągu 11 miesięcy Może to już było, aleod momentu jak tu jestem nei widzialam zeby takowe pytanie sie pojawiło CO MACIE NA 1 TANIEC? UKŁAD? ROMANTYCZNIE Z ŚMIESZNYMI WYGIBASAMI, TANGO, WALC CZY MOŻE NA ŻYWIOŁ ZWYKŁEGO PRZYTUPAŃCA 2NA1?
Stylistka paznokci od 2004r-PASJA i MIŁOŚĆ Stylistka rzęs od 2013r-ZAFASCYNOWANA Daję z siebie 200% Edytowane przez bardorja Czas edycji: 2014-05-03 o 16:43 |
|
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny "na gwałt" potrzebuje pomysłu na pieczątke taką wiecie na koperte z zaproszeniem , zaraz jedziemy do znajomego który nam coś takiego zrobi , tylko w necie nie moge znaleźć żadnego fajnego pomysłu a wiem że któraś z Was wrzucała taką która baaardzo mi się podobała
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam ci dla przykładu
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx super Cię przeczytać
![]() Cytat:
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
omg ale ten czarny jest cudowny!!!!!!!!!!! TO JAKAS RASA??
dla mnie lancuch lepszy niż kojec, jak widzę psa biegającego(a raczej skaczacego po tym kojcu, bo miejsca to tam nie ma ) w kojcu 1x1 to mnie szlag trafia. zreszta jak widze psa na lancuchu że ledwo wychodzi z budy i juz sie lancuch konczy to tez bym najchetniej przywiazala tak wlasciciela. ale jak pies ma dosc spory wybieg to nie mam nic przeciwko, nauczony od małego jest przyzwyczajony
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Bardorja, nie używaj proszę takiej ogromnej czcionki, bo aż wali po oczach.
Jak masz ważne pytanie, to wystarczy je pogrubić, będzie dobrze dostrzegalne... |
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
bardorja podziwiam. Ja czasami mam ochote na diete i trzymam ale szybko sie wycofuje. Bo tak tak jest, jak trzymasz diete ale robisz jedno czy dwu dniowe odstepstwo (w twoim przypadku jedzenie wszystkiego w swieta) nastepnie znow sie kontrolujesz to nie przytyjesz. To samo objesc sie raz w tygodniu nie zaszkodzi raczej. Ale ja poluzuje dzien, drugi i pozniej juz leci wiec nabieram co zgubilam
I podziwiam drugi raz, bo jak sie gotuje dziecku czy ogolnie dla domu normalne obiady, to ciezko trzymac diete ja to wogole nie mam pojecia jak my razem zatanczymy, nie lubimy
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
bardorja my bedziemy miec zwyklego przytupańca 2na1. a z ta czcionką dotka ma racje
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, moja kotka kończy we wrześniu 7 lat i mówię, że jest stara Dla mnie też. Oglądając ślub kuzynki zastanawiałam się dlaczego PM od razu po wyjściu z kościoła rzuciła się do ściągania i zamieniania butonierki
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję to jednak zamówię na papierze ecru
|
|
#1853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wy macie być najwazniejsi ![]() Co do stołu PM to ja mam takie same obawy: boję się że nie zmieszczą się ci, których bym chciała najbliżej na sali będziemy dopiero za 2-3 tygodnie i dopiero wtedy będę mogła zobaczyć ile się tam zmieści osób ![]() Czeko - wiem że w kościele kobieta siedzi po prawej stronie, a jak wychodzi to nie wiem, jakoś nigdy na to nie zwróciłam uwagi ![]() Madzixx super że wpadłaś! Cieszę się że już nie pada powodzenia!
|
|
#1854 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z tancem ja jak z powietrzem, bez nie da sie zyc, z kolei TŻ lubi od czasu do czasu. ale tez nie chce zeby bylo sztywno i zeby biedak sie mocno stresowal, wiec bez ukladu walc chyba bedzie Cytat:
na drugi raz bede pamietac Cytat:
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardorja, gratuluję schudnięcia! Ja na razie w drugą stronę Muszę zejść poniżej 60kg, muszę!A w kwestii pierwszego tańca, u nas jakaś klasyka pewnie 2na1 + kilka ładnych obrotów, ale nie wyuczone na pamięć, ale koncepcja może się nam zmienić po kursie tańca. I też przyłączam się do próśb, żebyś na przyszłość nie używała powiększonej czcionki, pogrubienie wystarczy My właśnie wróciliśmy z zapraszania, 2 rodziny TŻta, 8 zaproszeń poszło Za to w drugiej części wszyscy wstępnie zapowiedzieli, że będą!
|
|
|
|
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona była tak tym podjarana że chciała to szybko obwieścić gościom, gdyby którymś jednak umknęło ![]() Cytat:
może dlatego że mieli już dziecko ? no nie wiem, spytam sie jej jak nie zapomne kiedyś
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-05-03 o 18:27 |
||
|
|
|
#1857 |
|
Wtajemniczenie
|
bardoja my na żywioł idziemy, będziemy tańczyć jak Nas nogi poniosą, oby Nas w tym samym kierunku niosły
Co do siedzenia PM w kościele ja nigdy nie zwróciłam nawet na to uwagi i serio pewnie jak mnie mama czy tata nie upomni to usiąde gdzie mi wygodniej
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Enzunio , jutro jedziemy do tego znajomego , bo pojechaliśmy dzisiaj a tu sie okazało że ma gości i poprosił żebyśmy jednak wpadli jutro, a mówiłam Tżtowi żeby do niego zadzwonił i zapytał czy mu na pewno dzisiaj pasuje to nie
A co do tego po której stronie będe siedziec to na początku na pewno po prawej a później nie wiem jak to wyjdzie |
|
|
|
#1859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolejni pytaja sie czy zalatwiam jakas opiekunke do dzieci wesele jest z dziecmi bo beda na nich dzieci w wieku 10-13 ale to takie juz 'prawie' doroślaki nie wiem jak grzecznie powiedziec ze opiekunki nie ebdzie i niech se smai jak chca zalatwiaja, moga sie obrazic... a ja potrafie brzmieć chamsko mimo ze z calego serca chce to powiedziec zyczliwie.. ciezkie me zycie
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Butow z Akces nie patrzylam, tzn materialow, moze sprawdze
my dzis ustalilismy menu z rodzicami i tesciami![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

2 pierwsze moje, a te 3 biegają u Tż
Czarnuch jest wspólny 

jak można pieskowi taką krzywdę robić?

może dlatego że mieli już dziecko ? no nie wiem, spytam sie jej jak nie zapomne kiedyś