![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety – ich aseksualne cechy i zachowania
Myślę, że chodzi raczej o typ obżartucha, który wciągnie litr lodów na raz/dużą pakę czipsów, poklepie się po brzuchu i stwierdzi 'Ło, ale żem się nażarła'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
-postawa ,,no co się ku**a gapisz, zaje**ć ci? no chodź na solo!''
![]() -nadmierne przeklinanie -noszenie brzydkich ubrań, szarych niedopasowanych do sylwetki (tu luźne powyciągane szmaty, czy leginsy z odkrytą dupą, podczas gdy laska waży 80+ ![]() -noszenie sandałów a pięty popękane, suche -nie mycie się smród, brudne ubrania -odwrotnie do powyższych ciągłe przebieranie się bez potrzeby, branie prysznica i mycie włosów po 5 razy dziennie (są takie) ,,oj dziura w rajstopie, tragedia, co ja zrobię!!!!!!!'' ![]() -przechwalanie się seksem, co akurat jest aseksualne, przechwalanie się możliwościami swojego chlopaka, kochanka, sponsora ,,bo on jest długodystansowcem'' lub przechwalanie się jaka ja to nie jestem bogini seksu ,,bo ja muszę 5 razy dziennie'' ,,bo ja to się wszędzie bzykam, w aucie, blocie, a ostatnio na trawie, bo nie mogliśmy się powstrzymać'' ![]() - jak facet takiej nie zechce lub da jej kosza to gadanie ''pewnie to gej/prawiczek/ma małego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to znam jedną dziewczynę,która nawet w zimę nosi krótkie kiecki. Spodnie założy góra dwa razy w tygodniu,a tak to sukienki. Więc może taki typ ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Nie potrafi chodzić w szpilkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też taką jedną znałam, ale raczej w głowie siano miała zamiast mózgu i nie chodziło jej o to, że to wygodne, ale o to by pokazać tyłek. Pewnie, że i zimą można założyć sukienkę, ale to na jakieś wyjścia, imprezy, spotkania ze znajomymi a nie na co dzień gdzie czasami można stać na przystanku 30min bo autobus w zaspie utknął ![]() Aaa o tym, że całkiem nago to nie pomyślałam ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Odnośnie picia alkoholu. Mi kiedyś kolega powiedział że dziewczyna która pije wódkę jest seksowna. Oczywiście w umiarze.
Wygląd -męskie ubrania -tłuste wlosy, brudna -gruba -krótkie włosy Charakter -cwaniara z blokowiska -pustak -nadmiernie przeklinająca -narkomanka -palenie papierosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Większość życia myślałam, że szpilki podobają się wszystkim facetom... A tymczasem eks uważał je za obrzydliwe, autentycznie wydawał się przerażony tym, jaki stopa przyjmuje w nich kształt. Twierdził, że to wygląda jak jakaś obleśna deformacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a jak ktoś szczupły a dużo je to aseksualne czy nie? albo jak jem zdrowo, jestem szczupła a raz na 3 miesiące wyciągnę kubeł lodów i zjem to będzie to aseksualne czy nie?w ogóle dziwi mnie samo powiązanie kubła lodów z tym że dziewczyna jest pociągająca czy nie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://i.wp.pl/a/f/film/041/53/69/0216953.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
wg mnie noga na obcasie wygląda sexy ale takim 7-8cm
nie wyższym ale dziewczyna na 14 cm obcasie wygląda zazwyczaj karykaturalnie i nie uwierzę żę jej wygodnie ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- taka fryzura jak pokazała Farmakopea jest ok aseksualna jest wg mnie taka https://polki.pl/we-dwoje/krotkie;wl...oto,93283.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46284863]dokładnie
![]() A jakie później są ładne stopy jak się cały czas w szpilkach śmiga, haluksy są takie seksi ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
Mi się podoba i jeszcze te loki są takie kobieco-zawadiackie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
z tymi lodami to raczej chodzilo o to , ze nazre sie lodow, a potem narzeka ze jest gruba. bo tam bylo cos ze wlasnie narzeka na swoja wage, czy jakos tak.
moi koledzy zawsze mowia ze krotkie wlosy to wlosy aseksualne. albo cytat - 'nie wazne jak ulozone, wazne ze dlugie'' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta akurat ma praktycznie samych kolegów (jest na kierunku bardzo technicznym) i mówi,że musi być choć trochę kobieca ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój post poprzedni był pisany z punktu widzenie kobiety bi i chcę dodać, że nie kręcą mnie niefeministki i te z feministycznymi poglądami, które boją się tego słowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
mnie odrzuca jak kobieta nie ma wyobraźni za kierownicą i w ogóle prowadzi jak ciamajda... wtedy mi wstyd za naszą babski ród
![]()
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Prawda jest taka, że są takie rzeczy, które nie każdemu pasują. Mi pasują właśnie krótkie loki, a miałam w liceum koleżankę, która świetnie (i seksownie) wyglądała z wygoloną skronią. No i też różne rzeczy różnym ludziom się podobają... Jedni faceci wolą sukienki, a przykładowo mój chłopak jest wielkim fanem bluz "kangurek" u dziewczyn. Także nie ma się chyba co sugerować za bardzo takimi "standardami", tylko dobierać sobie ciuchy czy fryzury tak, by dobrze się z nimi czuć. Niezmienne pozostaje więc chyba tylko zaniedbanie, które raczej nie pasuje nikomu i nikomu się nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Glupota... idzie to takie jedno z druga wyfiuczone na calego... ale glupota zabija kazde piekno...
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Farmakopea, taka fryzura, którą chcesz sobie strzelić, akurat jest sexy
![]() Jeżeli ktoś ogląda Pierwszą Miłość- jest tam ta Zośka od Artura, co ma takie krótkie włosy, to dla mnie akurat jest antyseks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Buc
|
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mnie się marzy jakiś rajd - no ale kasy brak na takie przyjemności ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
no ja ostatnio na mieście co rusz na ciamajdę trafiałam, ale męskie pipki za kierownicą też są
![]()
![]() |
#87 |
multitasking ninja
|
wypowiem się jako kobieta bi
![]() wygląd: tłuste albo przesuszone i sianowate włosy, cieknące pryszce, nadwaga i otyłość, brud za paznokciami, dziurawe skarpety, brzydki zapach, żółte zęby i braki w uzębieniu, solarium, ubranie niedopasowane do figury, buty emu i noszenie szalików latem :P charakter/zachowanie: chamstwo, brak oczytania i umiejętności posługiwania się poprawną polszczyzną, religijność i konserwatywne poglądy, jazgotliwość, chorobliwy zachwyt nad małymi dziećmi, rozpaczliwy lęk przed pająkami i nieumiejętność zrobienia podstawowych rzeczy, brak ambicji ![]()
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. Edytowane przez WhySoSerious Czas edycji: 2014-05-03 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Według TŻa (i w sumie moim też) - totalnie aseksualna jest fryzura w stylu niedbały koczek na czubku głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
jestę wieszczę
|
wygląd:
-wulgarny makijaż, -miłość do tandeciarstwa w stylu wielki zegarek z imitacji złota, ogromne plastikowe kolczyki, lateks z góry do dołu, panterka w nadmiarze, futerka-świecidełka, ogromne tipsiory, zakładanie na raz mini, bluzki z dekoltem i wielkich szpil. Nadmierne epatowanie ciałem i zamiast seksi jest wulgarnie, -ubiór w stylu dres poza domem i oddawaniem się ćwiczeniom fizycznym. -brudne, zniszczone ubranie, -zaniedbane: cera, włosy, paznokcie, skóra, zęby. Brak higieny, -noszenie naturalnego futra, -wychudzenie albo nadwaga, -zero jakiejkolwiek naturalności, -włochate nogi czy pachy. charakter: -kompletna idiotka, -laska zapierająca się nogami i rękami przed feminizmem jak diabeł przed święconą wodą, -prawicowe poglądy na obyczajowość, -nienawiść do inności i całkowita niechęć w zrozumieniu jej i akceptowaniu, -laska w stylu " och, jesteśmy takie głupiutkie, okresik wyzwala w nas bestię, nie umiemy parkować, a najlepiej to jak siedzimy w kuchni", "baby to żmije i plotkary, dlatego wolę przebywać z facetami, bo oni są mądrzy" gdy obok jest jakiś facet. Masakra zidiocenia i poniżenia, -wąskie horyzonty, -fałszywość, -brak zainteresowań, nieoczytana, -wściek macicy na widok dzieci i dążenie do ślubu jako jedynego celu w życiu kobiety plus patrzenie z pogardą na koleżanki bez chłopa i kurczowe trzymanie się zdobytego z trudem misiaczka, -nieszanowanie siebie (chłop mnie leje, ale to nic, bo jesteśmy razem już 1,5 roku), -ocenianie innych kobiet jako puszczalskie i zadzieranie nosa, bo sama ma nogi zawiązane "na precla", bo "ona to się szanuje", przy czym stosuje podwójne standardy dla kobiet i mężczyzn, -nadmierne gadulstwo i ciągłe kłapanie dziobem, -pierdołowatość, -nadmierna religijność. Z resztą, niech będzie, religijność w ogóle. Tyle mi teraz przyszło do głowy. Jestem biseksualna.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.