Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-03, 19:49   #1861
ysia
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Madzix! Jestem z Tobą ! Na pewno wszystko idzie cudownie

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
yśka masz kota rudego????????
Tak, a co ?

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ysia, możliwe że widziałam cię jakąś godzinę temu z mężem pod wola parkiem? przejeżdżalam obok samochodem.
Bardzo możliwe ! Ja chodziłam wczoraj w skórze i wysokich pomarańczowych adidasach ! I robiliśmy zakupy! Trzeba było krzyczeć, przybieglabym

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:00   #1862
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Mysza ten czarny to co to za małe ustrojstwo? Słodziak straszny.
No ten łańcuch mi się bardzooo nie podoba
To nasza sunia, Pepa Rasa Cane Corso
A łańcuch jest niestety niezbędny, pies siedzi na działce, jest groźny więc musi na nim siedzieć Ale ma bardzo długi łańcuch, codziennie jest zabierany na spacer więc nie ma źle

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Mysza, piękne pieski, ale strasznie mi szkoda tego biedaka na łańcuchu jak można pieskowi taką krzywdę robić?
Wyżej wyjaśniłam

bardorja My zwykłego bujańca tańczymy

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
omg ale ten czarny jest cudowny!!!!!!!!!!! TO JAKAS RASA??
dla mnie lancuch lepszy niż kojec, jak widzę psa biegającego(a raczej skaczacego po tym kojcu, bo miejsca to tam nie ma ) w kojcu 1x1 to mnie szlag trafia. zreszta jak widze psa na lancuchu że ledwo wychodzi z budy i juz sie lancuch konczy to tez bym najchetniej przywiazala tak wlasciciela. ale jak pies ma dosc spory wybieg to nie mam nic przeciwko, nauczony od małego jest przyzwyczajony
Tak Pepa jest rasowa, to jest Cane Corso
No mam takie samo zdanie, puścić go luzem nie puszczę bo jest groźny
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:03   #1863
Dotka90
Zakorzenienie

Mysza, Cane Corso masz z hodowli?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:10   #1864
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mysza, Cane Corso masz z hodowli?
Od takiej kobiety która ma sukę z hodowli, dopuszczana była do psa też rasowego. Pepa ich córa Ale papierów żadnych nie ma
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:16   #1865
Dotka90
Zakorzenienie

Tak właśnie myślałam, bo niestety mało przypomina cc...

EOT
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:18   #1866
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
CO MACIE NA 1 TANIEC? UKŁAD? ROMANTYCZNIE Z ŚMIESZNYMI WYGIBASAMI, TANGO, WALC CZY MOŻE NA ŻYWIOŁ ZWYKŁEGO PRZYTUPAŃCA 2NA1?
My chodzilismy na lekcje tańca (indywidualne) i tańczymy walca wiedeńskiego do piosenki Adele - One and only (zaśpiewałabym ją obudzona w środku nocy )

PS. Gratuluję efektów diety ja się staram jakoś ograniczać od ok. 2 miesięcy, może nie ma jakichś spektakularnych efektów, ale zdecydowanie lepiej się czuję no i sukienka musiała być ciut zwężona w pasie )) Dzisiaj sobie popuściłam, bo mam okres i na myśl o czekoladzie dostawałam drgawek, wiec sobie pozwoliłam, ale teraz mam wyrzuty sumienia

Cytat:
Napisane przez mama_2010 Pokaż wiadomość
I podziwiam drugi raz, bo jak sie gotuje dziecku czy ogolnie dla domu normalne obiady, to ciezko trzymac diete
Mnie się właśnie wydaje, że jest dużo łatwiej, przynajmniej ja mam tak, ze jak gotuję, to duzo mniej chce mi się potem jeść i mało sobie nakładam

edit: sorki za dużą czcionkę, ale próbowałam coś pokombinować przy czcionce bardorji i wyszło jak wyszło ;P

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:30   #1867
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
jaki ja miałam sen!!!!!!!!! ze do łtarza się szło labiryntem i pan mlody znalazl panne mloda to bylook,a jak nie to nie ma slubu
do tego nie dojechaly bukiety i mialam na sobie ttrampki... dżizzzzzzzzz

heheh moj Mjetek bedzie mial w lipcu 4 lata, ale mam jeszcze Pusię, moja pierwsza kicica ktora dopstalam na 6 urodziny! :O kobita ma 20lat! dla Mjetka jest babcią

ze spraw ślubnych
w przyslzym tygodniu jedziemy kupowac graniczer..
jachce zeby miał muche, on chce krawat- FIGHT!
do rozdania pozostało 20 zaproszen z 168
stoły bedziemymiec okragle (lepiej nam ze soba usadzic ludzi) poza tym wygladaaj bardziej elegnacko, prostokątne dobrze wyglądają jak jest duuużo gości.
co do wchodzeni i wychodzeni z kosciola, kobieta powinna wchodzic po prawej stronie mezczyzny (zasada: prawa reka) a przy wychodzeniu.. cóż heheh to zalezy kto kogo obroci przy ołtarzu

zabiłaś mnie tym foto jak dziewczynka z THE RING.. :O boje sie
He he. Mało się dziś nie popłakałam... przymierzalam ta sukienke. Mama powiedziała że płaszczyk w ogóle jej się nie podoba że nie jest dopasowany że w ogóle krawcowa spiep.. ze sukienka jest za długa i wszytko jest nie ładnie dopasowane. Boże ja się na tym nie znam... miały dopasować jak zrobiły tak zrobiły myślałam że Oki... przykro mi... Myślę co teraz zrobić... Wszystkp zalatwialam sama nie widziałam że źle robią... żałuję...

Prócz tego Zapomniałam wydrukować jednego zaproszenia dla osoby której nawet nie znam i była jadka.. wkurza mnie to. Mama się obrazila. Powiedziała że nie jedzie z nami zapraszać gości.

Wszystko robie sama. Projektuje zaproszenia drukuje i o wszystkim myślę. Czuje się przemeczona a całe te zaproszenia wychodzą mi bokiem. Nie mam ochoty na to patrzeć.

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 99 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:34   #1868
enzunio
BAN stały

Bardorja tańczymy walca angielskiego

Lusiija olej i jedźcie sami
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:37   #1869
Lusiija
Zadomowienie

Prócz tego tne koszty bo nie chciałam żeby mama cały kredyt wydała na wesele a jak zobaczylam co chce za to kupić to pytalam trupem.
2 obrusy nowe firanki brama malowanie pokoi dywan biały specjalnie na 1 raz podłogi ogród w białych kwiatach. Pisalam Wam że mama lubi się paradzic jak to mówi mój Tż ale uważam że to przesada... brak mi słów

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 98 dni.
Stary 2014-05-03, 20:40   #1870
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Prócz tego tne koszty bo nie chciałam żeby mama cały kredyt wydała na wesele a jak zobaczylam co chce za to kupić to pytalam trupem.
Kredyt??

Rzeczywiście niefajna sytuacja, ale pamiętajcie, ze to jest Wasze wesele i mama zgadzając się je "sponsorować" powinna to zaakceptować. Wiem, że z tym bywa różnie..

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
Stary 2014-05-03, 20:44   #1871
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Bardorja tańczymy walca angielskiego

Lusiija olej i jedźcie sami
Dziś rozdalismy 3 zaproszenia gdzie wszędzie mówili nam ze co tak wcześnie że mamy mało lat i jak to teraz dużo par się rozwodzi nic specjalnego. Poszły 4h..

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
Kredyt??

Rzeczywiście niefajna sytuacja, ale pamiętajcie, ze to jest Wasze wesele i mama zgadzając się je "sponsorować" powinna to zaakceptować. Wiem, że z tym bywa różnie..
Ah bo moja mama wszystko ma na kredyt. Po prostu nie lubi oszczędzać woli mieć już i spłacać. Nie pytajcie Dlaczego.

Stary 2014-05-03, 20:47   #1872
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Dziś rozdalismy 3 zaproszenia gdzie wszędzie mówili nam ze co tak wcześnie że mamy mało lat i jak to teraz dużo par się rozwodzi nic specjalnego. Poszły 4h.

Też trochę się tego nasłuchaliśmy, chociaż swoje lata już mamy (26 i 27 l). Przykre, kiedy ktoś zamiast się cieszyć Waszym szczęściem - dołuje. Ślubów nie byłoby wcale, gdyby każda para zakładała, że sie rozwiedzie.

Lubię ten cytat krażący czasem po necie, że kiedy coś się psuje, to się to naprawia, a nie wyrzuca do śmieci

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
Stary 2014-05-03, 21:13   #1873
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość

Bardzo możliwe ! Ja chodziłam wczoraj w skórze i wysokich pomarańczowych adidasach ! I robiliśmy zakupy! Trzeba było krzyczeć, przybieglabym
Jak mineliśmy was samochodem to dopiero zorientowałam się że to wy prawdę mówiąc to najpierw poznałam twojego tz nie zdziwię się jak kiedyś spotkamy się na zakupach!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 21:13   #1874
enzunio
BAN stały

Lusiija nie przejmuj się, rozwodzą się/rozstają pary, które mają po 40 i 50 lat również, ważne, żebyście oboje byli pewni tej decyzji i wszystkich aspektów jakie wiążą się z życiem tylko we dwoje. Rozumiem, że jesteś zniechęcona, ale może następny raz będzie lepszy, ja tż miło początków rozdawania nie wspominam, potem było tylko lepiej

Ja mam 26 lat rocznikowo, Tż 25 i nikt nam ani nie mówił, że szybko ani że późno, więc przynajmnij tyle przykrości mnie ominęło

Magia wizażu mnie pochłonęła, kupiłam literki na stół
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4192665503.jpg (88,0 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-03 o 21:14
Stary 2014-05-03, 21:15   #1875
Lusiija
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny. A sukienkę chyba wytrwale przez okno..

Stary 2014-05-03, 21:17   #1876
Atomoowka
Wtajemniczenie

Mysza cudna ta psica, szkoda że bez papierów. No i serio w życiu bym nie wpadła, że to Corsiak a uwielbiam tę rasę.

Ysia kiedy lecicie w podróż ?

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 21:18   #1877
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]

Tak, a co ?[COLOR="Silver"]
fajny, tez mam.
apropo zauroczył mnie twoj blog
w poniedzialek lece po produkty zeby zapuszczac wlosy !

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość

My chodzilismy na lekcje tańca (indywidualne) i tańczymy walca wiedeńskiego do piosenki Adele - One and only (zaśpiewałabym ją obudzona w środku nocy )

PS. Gratuluję efektów diety ja się staram jakoś ograniczać od ok. 2 miesięcy, może nie ma jakichś spektakularnych efektów, ale zdecydowanie lepiej się czuję no i sukienka musiała być ciut zwężona w pasie )) Dzisiaj sobie popuściłam, bo mam okres i na myśl o czekoladzie dostawałam drgawek, wiec sobie pozwoliłam, ale teraz mam wyrzuty sumienia

Mnie się właśnie wydaje, że jest dużo łatwiej, przynajmniej ja mam tak, ze jak gotuję, to duzo mniej chce mi się potem jeść i mało sobie nakładam

edit: sorki za dużą czcionkę, ale próbowałam coś pokombinować przy czcionce bardorji i wyszło jak wyszło ;P
heheh, no tez mam czasami wytrzuty jak np w siweta ale coz jestem tylko kobietą
my tez chcemy wiedeńskiego

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 21:24   #1878
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Fryzura i makijaz super !!!!
Zjadlam obiad wlasnie i za 10 min zakladam suknie

Od rana lalo jak z cebra, ale juz przestalo
Ale szczerze to sa w tym dniu tak niesamowite emocje, ze mi pogoda nie robi roznicy

Bukiet jest podobno sliczny-Tesciowa mi dala cynk

Trzymajcie kciuki, TO juz za 2,5 h !!!!!!

już jesteś żoną dziękujemy że do nas zajrzałaś

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2014-05-04 o 01:16
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 21:26   #1879
gornek
Zakorzenienie

Żyje, nogi bola, gardło również ale pogoda zrobila niespodzianke i przestalo padać, w nocy znowu zaczelo ale nikomu to nie przeszkadzalo :P jutro cos naskrobię

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 21:26   #1880
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

Ysia kiedy lecicie w podróż ?
W przyszły poniedziałek jaram się jak pochodnia

Bardorja dzięki wielki miło mi bardzo leć leć , mi tak pomogło ze na ślubie miałam włosy do pasa !

Profil FB
Stary 2014-05-03, 21:33   #1881
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:

Bardorja dzięki wielki miło mi bardzo leć leć , mi tak pomogło ze na ślubie miałam włosy do pasa !
Nie wiem czy mi odpisalas bo może gdzieś mi umknelo. Jestem bardzo ciekawa co z brzuchem? A z włosami popieram że świetny post. Zamówiłam już

Stary 2014-05-03, 21:33   #1882
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
2 obrusy nowe firanki brama malowanie pokoi dywan biały specjalnie na 1 raz podłogi ogród w białych kwiatach. Pisalam Wam że mama lubi się paradzic jak to mówi mój Tż ale uważam że to przesada... brak mi słów
Grubo...

A co z suknią że chcesz przez okno wywalać?

A nasza Madzixx pewnie teraz tańcuje

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 21:35   #1883
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Grubo...

A co z suknią że chcesz przez okno wywalać?

A nasza Madzixx pewnie teraz tańcuje
Mama uznała że strasznie ja zrobiły.. jest za długa nie zakończona halka wystaje... poszuka mi krawcowej dobrej... sama już nie wiem

Stary 2014-05-03, 21:45   #1884
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to samo, dwie dziewczyny termin na 1 wrzesnia, wesele 30 i odmawiaja. spoko rozumiem, za to niektorzy maja problem z dziecmi, zaprosilam wujostwo i ich jedyna core z mezem-maja mala 3 letnia Lene, i stweirdzili ze albo przyjada oni bez dziecka i zostawia wujkowi małą, albo przyjedzie ciotka z wujkiem bez nich tej trójki.
kolejni pytaja sie czy zalatwiam jakas opiekunke do dzieci wesele jest z dziecmi bo beda na nich dzieci w wieku 10-13 ale to takie juz 'prawie' doroślaki no ale zeby nie bylo to zapraszalismy wsyztskich z dziecmi
nie wiem jak grzecznie powiedziec ze opiekunki nie ebdzie i niech se smai jak chca zalatwiaja, moga sie obrazic... a ja potrafie brzmieć chamsko mimo ze z calego serca chce to powiedziec zyczliwie..
ciezkie me zycie
Po prostu powiedz im że nie załatwiasz

Mnie ciotka pytała czy będziemy mieć jakieś atrakcje na weselu... odpowiedziałam że tak- ja będę... i tz będzie... po mojej odpowiedzi wraz z mama zaczęła się śmiać

U mnie postępy:
-pierwsze zaproszenie wysłane do Włoch
-kupiłam pełno biletów w polskim busie na nasz ślub
-prawie zamówiłam buty
-dałam zaproszenia do druku

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 22:02   #1885
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Żyje, nogi bola, gardło również ale pogoda zrobila niespodzianke i przestalo padać, w nocy znowu zaczelo ale nikomu to nie przeszkadzalo :P jutro cos naskrobię

Witaj Żonko

Cytat:
Mama uznała że strasznie ja zrobiły.. jest za długa nie zakończona halka wystaje... poszuka mi krawcowej dobrej... sama już nie wiem

Masz prawo do reklamacji
Stary 2014-05-03, 22:08   #1886
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy mi odpisalas bo może gdzieś mi umknelo. Jestem bardzo ciekawa co z brzuchem? A z włosami popieram że świetny post. Zamówiłam już

Nieopisalam, bo jakos mi umknęło ale ćwiczę dalej, 6 razy w tygodniu zrobile jakis wpis o efektach na daniach

Gronek czekamy na relacje !

Profil FB
Stary 2014-05-03, 22:13   #1887
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

a i jeszcze twoje felietony są za*ebiste! masz talent!

Daję z siebie 200%

Edytowane przez bardorja
Czas edycji: 2014-05-03 o 22:15
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 23:01   #1888
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie to samo, dwie dziewczyny termin na 1 wrzesnia, wesele 30 i odmawiaja. spoko rozumiem, za to niektorzy maja problem z dziecmi, zaprosilam wujostwo i ich jedyna core z mezem-maja mala 3 letnia Lene, i stweirdzili ze albo przyjada oni bez dziecka i zostawia wujkowi małą, albo przyjedzie ciotka z wujkiem bez nich tej trójki.
kolejni pytaja sie czy zalatwiam jakas opiekunke do dzieci wesele jest z dziecmi bo beda na nich dzieci w wieku 10-13 ale to takie juz 'prawie' doroślaki no ale zeby nie bylo to zapraszalismy wsyztskich z dziecmi
nie wiem jak grzecznie powiedziec ze opiekunki nie ebdzie i niech se smai jak chca zalatwiaja, moga sie obrazic... a ja potrafie brzmieć chamsko mimo ze z calego serca chce to powiedziec zyczliwie..
ciezkie me zycie
No u nas to jest zrozumiałe, bo wesele jest 200km od ich miejsca zamieszkania i też w kilka (2-3 tygodnie, z tego, co o terminach mówili) tygodni po porodzie bym nie jechała takiego kawału drogi, nie dość, że dziecko potrzebuje w tych dniach mamy przy sobie to jeszcze nawet nie wszystko może się pogoić i zamiast zabawy może być męka.
Pytanie o opiekunkę do dzieci to wg mnie pomyłka, to wesele, a nie kinderbal...
Cytat:
Dziś rozdalismy 3 zaproszenia gdzie wszędzie mówili nam ze co tak wcześnie że mamy mało lat i jak to teraz dużo par się rozwodzi nic specjalnego. Poszły 4h..
To smutne, my się nigdzie z czymś takim nie spotkaliśmy, ale u nas w rodzinie to większość wesel się odbywała jak młodzi byli w tym wieku, co my teraz... ale nawet jeśli, to kurczę, wg mnie jest to temat na prywatne plotki a nie sypanie zaręczonym w twarz, kiedy przychodzą prosić na wesele...
Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Yay! Nie mogę się doczekać relacji A deszczyk w noc weselną to nawet pożądany jest, ja uwielbiam, bo niesie cudowną ochłodę po szaleństwach na parkiecie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 23:29   #1889
activelifestyle
Rozeznanie

Witam prawie po weekendowo

Dzisiaj rozdaliśmy 3 zaproszenia wszystkie u rodziny TŻ. Odmówiła tylko jedna ciocia, ale to już wiedzieliśmy z góry, bo ona jeździ na wózku i w ogóle nie rusza się z domu. Reszta powiedziała, że będą Przykro mi było jedynie, bo nikt nawet nie otworzył zaproszenia
Jutro jeszcze mamy jechać do jednej mojej cioci i do jej dzieci. Wszyscy mieszkają niedaleko siebie, więc powinniśmy jutro ich pozapraszać

Przeczytałam wszystkie 6 stron

madzixx - podczytywałam Twoje wpisy dzisiejsze i wiem, że jest wspaniale Tańcz sobie do białego rana

Lemon_Drop - fajnie, że pierwsi goście zaproszeni i oczywiście potwierdzili tylko tak dalej

Szczeperka - baw się dobrze na panieńskim czekam na relację

Atomoowka - ale lipa z tymi pokojami... nieodpowiedzialni trochę ci ludzie, ale miejmy nadzieję, że Ci menadżerka odda pieniądze

exist_ - po znajomych rzeczywiście widać największą radość i fajnie, że pytają o prezenty, a najfajniej, że nikt się nie burzy, że chcecie pieniądze, bo różnie mogłoby być... u mnie była kiedyś w rodzinie taka sytuacja i potem jedna ciotka obgadała moją kuzynkę, że jest pazerna na pieniądze

say-hello - ta suknia z mango jest boska

Kasiulenkowo - gratuluję 100-dniówki

mimi_77 - nie przejmuj się bratem u mnie dzisiaj nikt nie otworzył zaproszenia.... o ślubie też było mało co rozmów. Bardziej pytali co u TŻ (bo to u jego rodziny) jak praca, co u brata, rodziców itd. A ja siedziałam i słuchałam Może ludzie już tak mają? Przyjmują coś do wiadomości i tyle. Może nawet nie zdają sobie sprawy, że komuś może być przykro?

enzunio - ciekawa jestem winietek pokażesz?

Liana - Kochana nie panikuj Wszystko masz piękne i dopasowane i nic Ci się nie podoba? Chyba musisz dostać lanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
To jesteś Ty? jesteś taka mała?
też tak myślałam

bardorja - na weselu tańczymy jako 1 taniec walca angielskiego, ale mocno skomplikowanego a na poprawinach jako 1 taniec najprawdopodobniej rumbę, albo inny tego typu taniec

gornek - super, że się udało czekam na relację
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 23:42   #1890
cude
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny! Dawałyście może zaproszenia Waszym rodzicom? Pytam szczególnie Te, którym rodzice organizują lub pomagają zorganizować ślub. Moim zdaniem głupio zapraszać organizatorów, będą mieli przecież podziękowania, ale mój Tż uważa, że przydałoby się, bo teściowa już czeka . Swoją drogą musiałabym wszystko zmieniać, bo jest napisane: "w imieniu Rodziców i swoich" Co myślicie?
Pomyślałam, że w sumie damy Rodzicom czyste zaproszenia na pamiątkę, a w środku wkładka z wejściówką VIP
Dań ciepłych chyba mamy 5, ale jedne zamienimy na lody? A może 4, nie pamiętam już

ysia, nie nadrobiłam jeszcze wątku i nie wiem jaką decyzję podjęłaś, ale brać! A jak nie, to daj namiary dla mnie

Elrosa, śliczne! z pakamery?

mimi_77, będzie dobrze wszystko da się przeżyć

KaEs, u nas też tak było z zaproszeniami, więc się nie martw
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości