Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-04, 08:54   #901
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziękuje, fajnie wiedzieć,że ktoś to w ogóle czyta, a jak komuś się podoba to już w ogole się cieszę.

Dziś wychodzimy do domku, synuś (tak jednak synuś) zdrowy. Dziś mi babka robiła usg , inna niż wcześniej. No i tylko teraz luteinę brać, a krwawienie mogło być od nadżerki.
Chłopak czyżby był remis dziewczyny vs. Chłopaki ? : D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 08:55   #902
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Dziękuje, fajnie wiedzieć,że ktoś to w ogóle czyta, a jak komuś się podoba to już w ogole się cieszę.

Dziś wychodzimy do domku, synuś (tak jednak synuś) zdrowy. Dziś mi babka robiła usg , inna niż wcześniej. No i tylko teraz luteinę brać, a krwawienie mogło być od nadżerki.
Super gratuluję synusia i powrotu do domu.

Dzień dobry.
Ja dziś sama bo tz w pracy
Wczoraj trochę sie przestraszylam bo po tapetowaniu i przesunieciu dosc ciężkiego regału do wieczora nie czułam małego. No ale na szczęście z wieczora sie uaktywnil i mamusia byla szczęśliwa.
Wiecie co ja już tak Kocham mojego Justka ze szok a tu jeszcze tyle musimy na niego czekać.

Życzymy wam udanej niedzieli ja dzis leniuchuje

Stary 2014-05-04, 08:59   #903
małaPaulina
Wtajemniczenie

Denaris no to juz wiem skad te rozstępy i cellulit mam
od Ciebie

anesh_ brawa dla syneczka

nie wiem czy juz pisalam ale mamy juz imie,SZYMON

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 09:04   #904
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dokładnei , tez codzienna pielegnacja i starczy
jedyne co zamieniłam to balsamy ze zwykłego na ten babydream
ale ja nawet jak w ciazy nei byłam to czasem do niego wracałam bo fajny

polecam tez serie dla dzieci

moje dziecko sobie wymyśliło ze dzidzia wpadła do dziurki i pokazuje na pępek podchodzi tez do mnei i podnosi mi bluzke i wkłada palucha do pepka
kochany dzieciaczek, u nas wlasnie wczoraj byli znajomi z 2 letnia corcia i glaskala mnie po brzucu i mowi mi zebym jej dzidziusia wyciagnela i pokazała, normalnie prze kochana. Nawet moj maz oswoil sie z dzieckiem (nigdy wczesniej tak nie bylo) bawil sie z nia wymyslał zabawy, poprostu bylam w szoku.

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Byliśmy w planetarium w Centrum Kopernika mała fikała w brzuszku jak szalona podczas seansu chyba podobało jej się oglądanie filmu o "czarnych dziurach "

W tej chwili walczę z bólem gardła nadal i kaszlem do tego , trzeszczy mi aż w uszach piję herbatkę z miodkiem i zajadam tabsy prenalen popijam syropem prenalen na noc wezmę jeszcze apap żebym jutro mogła spokojnie obejrzeć stadion narodowy bo inaczej oszaleje

po 17 wyszło słońce w Warszawie no cóż "taki mamy klimat "...

Zjadłam dziś śniadanie na 5 gwiazdek jak w egipcie idziesz i jesz ile chcesz ... najadłam się tak że jak poszliśmy na obiad to nie mogłam dokończyć obiadu a jadłam zrazy wołowe które jak dla mnie były z wieprza no ale cóż , po tem do tego dostalismy deser ja wzielam naleśniki z prażonymi jabłkami a tż z serem i zjedlismy po dwa kęsy bo pękaliśmy już w szwach , zżarłam espumisan i pierdziałam jak szalona no i w końcu poszła porządna "2"

ogólnie to chciałam obwieścić całemu światu że KOCHAM MOJEGO MĘŻA ! zapewnił mi mnóstwo atrakcji mimo to że boli mnie gardło , martwi mnie twardnienie macicy to jestem zadowolona z majówki
super, ze sie tak dobrze bawicie i maz zapewnie atrakcje

U mnie dzis tez sloneczka zaczyna wychodzic chociaz nie za cieplo, ale humor odrazu inny

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 09:05   #905
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Super gratuluję synusia i powrotu do domu.

Dzień dobry.
Ja dziś sama bo tz w pracy
Wczoraj trochę sie przestraszylam bo po tapetowaniu i przesunieciu dosc ciężkiego regału do wieczora nie czułam małego. No ale na szczęście z wieczora sie uaktywnil i mamusia byla szczęśliwa.
Wiecie co ja już tak Kocham mojego Justka ze szok a tu jeszcze tyle musimy na niego czekać.

Życzymy wam udanej niedzieli ja dzis leniuchuje

Zawsze się śmiałam sama do siebie, że ciąża nauczyła mnie cierpliwości i pokory. Zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana, a tu czekać prawie rok na skarba

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
od Ciebie

Śliczne imię! Też się nad nim szczerze mówiąc zastanawiam, jak się dowiem jaka płeć to będzie burza mózgów

Ale wiesz Paulina, to była przesyłka bezzwrotna ! Gdybyś wcześniej mnie widziała, byłam naprawdę fit, a bez ubrania czar pryskał, bo cellilit miałam paskudny na udach Rozstępu oczywiście mam maleńkie z czasów dojrzewania, a nowych nie ma na szczęście Podobno klapsy w pupę ujędrniają więc czekam
Stary 2014-05-04, 09:07   #906
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
od Ciebie

Też ładne, my dla syneczka nie mamy, bo mężowi Bartek się odwidziało.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 09:11   #907
małaPaulina
Wtajemniczenie

Denaris co do klapsow to nie wiem ile musialalabym ich dostac zeby miec jędrną dupe a dostaje od Tzta codziennie wczoraj az sie wscieklam tak zabolalo
uwierz ze u mnie jest tez spora roznica:ja w ubraniu, a ja bez... tym bardziej ze kazdy mysli ze skoro tyle cwicze (6lat) to pewnie jestem piękna nago a tu zonk
mysle ze geny,hormony itp robią swoje i tyle

Denaris i anesh Dziękuje ze sie imie podoba

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 09:13   #908
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
od Ciebie

Śliczne imię, pozdrowienia dla Szymona od Justusa

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Zawsze się śmiałam sama do siebie, że ciąża nauczyła mnie cierpliwości i pokory. Zawsze byłam w gorącej wodzie kąpana, a tu czekać prawie rok na skarba

Śliczne imię! Też się nad nim szczerze mówiąc zastanawiam, jak się dowiem jaka płeć to będzie burza mózgów

Ale wiesz Paulina, to była przesyłka bezzwrotna ! Gdybyś wcześniej mnie widziała, byłam naprawdę fit, a bez ubrania czar pryskał, bo cellilit miałam paskudny na udach Rozstępu oczywiście mam maleńkie z czasów dojrzewania, a nowych nie ma na szczęście Podobno klapsy w pupę ujędrniają więc czekam
Ja tez dlugo czekalam ale pracuje nad cierpliwością czasami idzie a czasami cofam się

Stary 2014-05-04, 09:14   #909
Denaris
Rozeznanie

Paulina myślę, że cellulit to przede wszystkim hormony, nie raz widziałam bardzo zgrabne i nawet wychudzone dziewczyny z paskudnym cellulitem na udach. Niestety, baby mają przekichane i cóż zrobisz.

Ja to zauważyłam coś gorszego, zaczęły mi naczynka pękać na nogach Są malutkie i widoczne jedynie z bliska, ale jak pomyślę, jakie moja mama miała żylaki, to chce mi się płakać

Niestabilna nie wykażę się elokwencją teraz , ale jak wymawia się imię Justus. Tak jak się pisze, czy jakoś inaczej

Edytowane przez Denaris
Czas edycji: 2014-05-04 o 09:16
Denaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 09:19   #910
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulina myślę, że cellulit to przede wszystkim hormony, nie raz widziałam bardzo zgrabne i nawet wychudzone dziewczyny z paskudnym cellulitem na udach. Niestety, baby mają przekichane i cóż zrobisz.

Ja to zauważyłam coś gorszego, zaczęły mi naczynka pękać na nogach Są malutkie i widoczne jedynie z bliska, ale jak pomyślę, jakie moja mama miała żylaki, to chce mi się płakać

Niestabilna nie wykażę się elokwencją teraz , ale jak wymawia się imię Justus. Tak jak się pisze, czy jakoś inaczej
U mnie na brzuchu mam parę peknietych naczynek

Justus tak się czyta jak się pisze, polski odpowiednik Justyn.

Stary 2014-05-04, 09:37   #911
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
No sorry ale kwas foliwoy na 100 dni , 5 zł , magnez ,10 złoty , zbożówka 5 zł... a tu 120 gram za 25 złoty pseudo kawy ... litości
Dokładnie Ale marketing robi swoje Ja tam wolę pić swoją Inkę albo mleko z rozpuszczalną i tyle

Cytat:
Nosz Ty, nie zalamuj mnie. Jakie roztepy.... Później, po ciąży juz nie będziesz chciała mieć.

Ja strasznie nie chce. Mam nadzieje, ze teraz tez się uchowam.

.
Spodziewam się,że tak będzie,ale ja taka masochistka jestem albo w głębi duszy żyję nadzieją,że znikną tak samo szybko jak u innych moich bliskich...

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ja kiedys ogolilam nogi tak na szybkiego i polecialam zyletka na sucho.. musialam szybko wtedy gdzies wyjsc. Po 10 minutach myslalam ze nogi mi odpadna, tak mnie piekly i bolaly a jak na zlosc zadnego balsamu pod reka. Swoje przecierpialam ale powiedzialam nigdy wiecej
Znam ten ból...
Cytat:
Witam się z rana również ze słoneczkiem , ale u mnie 7st tylko

Poza tym, zaczynam 23 tydzień

Z tymi bólami to niestety wiem o czym mówicie, mnie to już od kilku tygodni nawalają więzadła, kręgosłup, pośladki i kość ogonowa Ale cieszę się, bo brzuch rośnie czyli maluszek ma się dobrze

A tak btw (muszę od razu znaleźć coś niemalowanego) jeszcze nie dorobiłam się ani jednego rozstępu! I w ogóle, w ciąży zgubiłam gdzieś cellulit Nic tylko ciążować

Od wczoraj stosuję sposób na zaparcia - na czczo ciepła przegotowana woda z sokiem z cytryny. Jak na razie dwa dni z rzędu działa!

I mam pytanie, jeśli będę dbała o codziennie robienie nr "2" to hemoroidy się wchłoną czy muszę je zaleczyć czopkami?
Gratuluję 23 tygodnia Jak ten czas leci,zaraz już witamy na porodówce Ja Ci powiem ja mam te hemoroidy X lat i nie jestem w stanie nijak ich zaleczyć... Tzn. nie wiszą mi ale czasem swędzi niemiłosiernie i boli mimo brania różnych środków a jak są zaparcia to już poezja,choć bez nich też bywa niefajnie... Mi lekarz powiedział tylko,że na hemoroidy to zabieg bo te wszystkie kremy,maści,czopki mają tylko złagodzić objawy...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 10:54   #912
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Czuje się grubo
Muszę pokupuc sobie jeszcze kilka wejściowych bluzek bo nie mam co ubrać do restauracji
Ale zaraz zjem sałatke

Wam też brzuchy oddają takie głośne dźwięki ?
Masakra, jakbym głodna była a to nie żołądek

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-04, 11:07   #913
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Mój to czasem wydaje takie dźwięki,że aż się czerwona robię
I to w sumie nie żołądek,bo głodna nie jestem wtedy,raczej stawiam na jelita ale to jest takie burkanie na cały dom,że aż mi się śmiać chce

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-05-04, 11:17   #914
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:

moj tata tez ma okropne zylaki,teraz to juz grozi to zatorami i idzie na operacje... ja jedna zyle mam bardzo widoczną na piszczelu i w ciazy teraz jedna mi wyszla na udzie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Czuje się grubo
Muszę pokupuc sobie jeszcze kilka wejściowych bluzek bo nie mam co ubrać do restauracji
Ale zaraz zjem sałatke

Wam też brzuchy oddają takie głośne dźwięki ?
Masakra, jakbym głodna była a to nie żołądek

nie czujesz tylko jestes

mi brzuch czasami tak burka ze az TZ jest przerazony

Cytat:
Śliczne imię, pozdrowienia dla Szymona od Justusa
dziekuje pozdrowienia dla Justusa od Szymonka

Bylam na tak nudnym strechingu ze az Szymuś mnie kopał
poszlabym na rower ale zimno a Tz spi... ech

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-05-04 o 11:28
Stary 2014-05-04, 11:44   #915
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulinka,o to macie Szymonka
Szymonki to fajne chłopaki

Stary 2014-05-04, 11:52   #916
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Paulinka,o to macie Szymonka
Szymonki to fajne chłopaki
ja znalam w zyciu 3 Szymonow i nie byli fajni ale mi się imię podoba tak samo znałam i znam mnóstwo Paulin i każda inna takze ja to nie wierze w znaczenia imion itp

Stary 2014-05-04, 11:56   #917
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej my po weselu, wybawilam się, a teraz niesamowicie chce mi się spac.
Póki co pakuje się na wyjazd.

Anesh w takim wypadku ponownie gratuluję synusia i niech już pozostanie synusiem

Cytat:

[/COLOR]powoli sie załamuje siedz ejuz którys dzień na necie i szukam albo jakiejsc fajnej tuniki albo kiecki i nic ni eumiem znaleźć, a za tydzień mam komunie noooo
ni echciałam wydawac jakiejś fortuny itd i lipa nooo
pojade w dresie
Jak bys miała czas zajrzyj do gch w G-cach. Na ostatnim piętrze jest stoisko z ciuchami ciąŻowymi. Kupilam tam sukienke ciążowq za 75 zl, całkiem przyzwoita. Może też byś cos sobie dopasowala.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:17   #918
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hej my po weselu, wybawilam się, a teraz niesamowicie chce mi się spac.
Póki co pakuje się na wyjazd.

Anesh w takim wypadku ponownie gratuluję synusia i niech już pozostanie synusiem

Jak bys miała czas zajrzyj do gch w G-cach. Na ostatnim piętrze jest stoisko z ciuchami ciąŻowymi. Kupilam tam sukienke ciążowq za 75 zl, całkiem przyzwoita. Może też byś cos sobie dopasowala.

Właśnie aa2 też miałam zaproponować GCH ale wypadło mi to z głowy jak zaczęłam wyszukiwać w pamięci sklepy w Zabrzu Też byłam w sklepie na ost piętrze z odzieżą ciążową, fajne ciuszki. Na dole też myślę że byś znalazła coś dla siebie, nie koniecznie z rzeczy typowo ciążowych Teraz fajna moda, na długie i luźne tuniki, są też sukienki które podkreślają biust i potem zwiewnie spadają na dół - dobre w ciąży i po ciąży

Mandragorrka udanego wyjazdu wybawcie się porządnie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Słonko świeci ale zimnoooooo.... A za mną chodzi dziś hot dog
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:20   #919
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Cytat:
zawsze dązylam do tego idealnego ciała i to moze dlatego...

przykro mi ale bede wam tu narzekac jeszcze nie raz

a mi dzidzia dzisiaj bardzo fikała jak Tz puscil głosno muzyke,chyba synus tanczyl jak TZ sciszyl to nie czulam nic,a potem jak zgłośnił to znowu kopniaki
to ja tak samo mialam wczoraj. Brat mnie wyciągnął żebym go na dyskotekie zawiozła no to pojechaliśmy a no i są 3 sale techno latino i disco polo to na technie i Latino tak czułam kopniaczki a na disco polo juz nie może dlatego ze lubię to muzykie.
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 12:28   #920
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
ja znalam w zyciu 3 Szymonow i nie byli fajni ale mi się imię podoba tak samo znałam i znam mnóstwo Paulin i każda inna takze ja to nie wierze w znaczenia imion itp
No imię samo w sobie fajne,mimo,że wcześniej jak usłyszałam,że siostra dla dziecka takie wybrała to aż nie mogłam,bo jak to tak Szymon... Ale teraz to fajnie Szymuś,Szymonek..
Ja kilka Paulin trafiłam takich równych a dwie,które znam to masakra,więc nie ma reguły na te imiona Ale fakt,niektóre tak źle się kojarzą,że tego imienia dziecku się nie da Ja np. tak mam z Darią(mimo,że moje lalki miały tak na imię,każda jedna) i z Adamem No chyba bym na własne dziecko nie mogła patrzyć jakby tak miało na imię,bo tak mi się źle te imiona kojarzą,że aż mną telepie,choć mimo wszystko brzydkie nie są.

Stary 2014-05-04, 12:33   #921
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46291118]Cześć dziewczyny!
U mnie też słonko, zaraz się człowiek inaczej czuje

Mięsko super pochłonęliśmy półtorej kilo karkówki w 6 osób, do tego kilo kiełbasy i jeszcze doradę (za☠☠☠iaszcze przeceny ryb były w Lidlu) Dzięki za przepis, na pewno skorzystam jeszcze nie raz

A jest jeszcze na wolności ten sklep Kiermasz? Już mega dawno nie byłam w tych okolicach ale uwielbiałam ten sklep zawsze tam cos na siebie znalazłam sukienki to nie wiem, ale tunikę znalazłabyś na pewno W ogóle w tej galerii zabrzańskiej są jakieś butiki z ciuchami fajnymi?

Doszliśmy wczoraj wspólnymi siłami do wniosku, że ten mój dziwny ból brzucha musi być spowodowany kolejnym rozciąganiem się macicy... Siostra widziała mnie przecież w czwartek jak byliśmy w zoo i mówi że strasznie mi urósł... Też mi się wydawało, ale mój mąż dyplomatycznie uznał, że wcale nie tak bardzo oj rośniemy rośniemy [/QUOTE]
wiesz twoj maz cię widzi codziennie a siostra nie wiec moim zdaniem siostra ma racje
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:45   #922
Krumcia
Raczkowanie

Cytat:
no własnie te swędzenie ...dlatego ja lubie sie po balsamować bo skóra lepsza a jak sie spiesze to nei zawsze sie smaruję
teraz w ogóle jest czad z tym mleczkiem do wody bo serio mi fajnie nawilza, własnei zaraz ide polezec chwilke w wannie
O, jeszcze o tym mleczku nie słyszałam. Muszę kupić, bo zawsze marzyłam o kąpieli w mleku niczym Kleopatra, a tak przynajmniej nie będzie to dziwnie wyglądało

Cytat:
Chyba każda z nas nie może się doczekać

Zazdroszczę tym z was, które mają już wybrane imiona. Ja muszę walczyć o Michała
Krumcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:50   #923
agnes 20
Zadomowienie

Uf w końcu nadrobiłamNie było mnie od piątku a tu prawie 20 stron do nadrobienia, nie będę cytować bo za dużo tego,ale napiszę tylko że dobrze że u Ciebie anesh już wszystko dobrze bo jak napisałaś o krwi i szpitalu to się mocno zmartwiłam .
My z mężem byliśmy na majówkę u mojej siostry i jednak 5 godzin jazdy trochę mnie zmęczyło no i musieliśmy co godzinkę robić przerwy na siusiu bo strasznie mnie chyba macica napiera na pęcherz.
Wyjazd zaliczam do udanych, siostra ma 3 dzieciaków(9, 6, 2 latka) i muszę przyznać że chciałabym mieć takie grzeczne i dobrze wychowane dzieciaczki. Najmłodszy siostrzeniec jest po prostu przesłodki i bezproblemowy. Muszę przyznać że pierwszy raz spotkałam dziecko że grzecznie wyprowadzało dorosłych z pokoju i zamykało drzwi żeby mogło się w spokoju samo grzecznie pobawić.
Siostra spakowała mi trochę rzeczy po swoich dzieciakach, dostałam wózek, fotelik, łóżeczko z materacykiem i pościelą, przewijakiem, bujaczek, matę edukacyjną i trochę ubranek ale to na starsze już dzieci 2-3 latka bo te mniejsze siostra oddała wcześniej bratowej.Część rzeczy wymaga małej renowacji bo jednak mój chrześniak ma już 9 lat, ale spokojnie jeszcze trochę posłużą a my trochę zaoszczędzimy a lista zakupów jeszcze długa.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:55   #924
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
wiesz twoj maz cię widzi codziennie a siostra nie wiec moim zdaniem siostra ma racje
To fakt chociaż kobieta i tak bardziej zwraca na takie rzeczy uwagę niż facet Nie ujmując żadnemu Ja widzę jak mi brzuch rośnie i jestem pod wrażeniem, że to tak z dnia na dzień następuje
Cytat:
Napisane przez Krumcia Pokaż wiadomość
Zazdroszczę tym z was, które mają już wybrane imiona. Ja muszę walczyć o Michała
Jeszcze mamy trochę czasu na negocjacje My co do Karola jesteśmy zgodni, ale problem robi się z imieniem żeńskim Ja stawiam na Alicję, mąż na Zosię Na szczęście oba te imiona bardzo mi się podobają
Jeśli chodzi o imię na które bym się za żadne skarby nie zgodziła to Dagmara (dlatego że znam kilka i wszystkie wrrr ). A męskiego nie mam takiego Jakoś nikt mi aż tak bardzo nie podpadł
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:58   #925
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Uf w końcu nadrobiłamNie było mnie od piątku a tu prawie 20 stron do nadrobienia, nie będę cytować bo za dużo tego,ale napiszę tylko że dobrze że u Ciebie anesh już wszystko dobrze bo jak napisałaś o krwi i szpitalu to się mocno zmartwiłam .
My z mężem byliśmy na majówkę u mojej siostry i jednak 5 godzin jazdy trochę mnie zmęczyło no i musieliśmy co godzinkę robić przerwy na siusiu bo strasznie mnie chyba macica napiera na pęcherz.
Wyjazd zaliczam do udanych, siostra ma 3 dzieciaków(9, 6, 2 latka) i muszę przyznać że chciałabym mieć takie grzeczne i dobrze wychowane dzieciaczki. Najmłodszy siostrzeniec jest po prostu przesłodki i bezproblemowy. Muszę przyznać że pierwszy raz spotkałam dziecko że grzecznie wyprowadzało dorosłych z pokoju i zamykało drzwi żeby mogło się w spokoju samo grzecznie pobawić.
Siostra spakowała mi trochę rzeczy po swoich dzieciakach, dostałam wózek, fotelik, łóżeczko z materacykiem i pościelą, przewijakiem, bujaczek, matę edukacyjną i trochę ubranek ale to na starsze już dzieci 2-3 latka bo te mniejsze siostra oddała wcześniej bratowej.Część rzeczy wymaga małej renowacji bo jednak mój chrześniak ma już 9 lat, ale spokojnie jeszcze trochę posłużą a my trochę zaoszczędzimy a lista zakupów jeszcze długa.
Ale te największe wydatki już macie z głowy Ja trzęsę portkami ile tego jest na mojej liście... Ale liczę,że ktoś nam chociaż kupi jakąś pierdołę typu drugi kocyk czy kilka ubranek,bo to niedrogie ale jednak jakieś wsparcie nawet minimalne jest doceniane

19t+5d !!! Wiecie jak ten czas mi teraz leci... I pomyśleć,że jeszcze drugie tyle i zacznie się prawdziwe życie... Będę miała swoje żywe Simsy w końcu i to z możliwością użycia wszystkich zmysłów

Stary 2014-05-04, 13:18   #926
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Paulina - ty też

Wróciliśmy, sałAta pochłonięta w 5 minut a teście męczyli razem jedną a potem lody
Za chwilę kawa u kuzynki tz ta - idę co by mnie za plecami nie obgadali

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-04, 13:46   #927
Misstic
Wtajemniczenie

Witam sie popoludniowo jeszcze z lozka nie chce mi sie wychodzic wiec sie lenie

Dzanet super ze sie miesko udalo Przepis dostalam od naszej kochanej Latte tylko go odrobinke zmodyfikowalam na swoje potrzeby
Bylam na grillu 1 maja a dzisiaj najchetniej tez bym poszla i zezarla kilka szaszlykow hehe

Paulina fajne imie wybraliscie nam tez sie szymek podoba ale niestety syn mojego szwagra sie tak nazywa wiec glupio juz nadac to imie swojemu dziecku w razie gdyby na usg pojawil sie fifroczek

Agnes super ze tyle rzeczy dostaliscie mnostwo kasy zaoszczedziliscie juz

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:03   #928
ania9106
Zadomowienie

Po pierwsze gratuluję kolejnego synusia na forum

Paulina- imię Szymon bardzo mi się podoba. Ktoś wspomniał również o Bartoszu - też bardzo ładnie

Ja właśnie wróciłam od siostry. W chrześniaku się zakochałam.
Na 18 jedziemy rozdać ostatnie zaproszenie na ślub (nareszcie)

Później czeka mnie samotna noc bo Tż idzie na nocną zmianę

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:09   #929
Misstic
Wtajemniczenie

Jak dobrze pamietam to dzisiaj chyba martek ma rocznice slubu
Wiec kochana gratuluje i wszystkiego dobrego dla was
Oby do konca zycia byla taka milosc jak na poczatku

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:45   #930
basia_83
Raczkowanie

witam
czy moge miec do was pytanie
obecnie jestm w 22tc i mam problem z szyjka tzn ponoc sie skraca i ginka napisala mi takie oznaczenie w karcie 1-0-0 czy macie moze cos podobnego,

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości