|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Ja dziś padam :/ byliśmy w zoo mała jakoś mało się rusza dziś może też takiej pogody nie lubi? Uciekam spać.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cześć Mamusie
Jestem w szpitalu od 23 kwietnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Rozeznanie
|
Enary no nie... Już myślałam, że się u nas uspokoiło. Trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo
![]() Ja już nie śpię. Tż pojechał do pracy, a ja dostałam oczy jak 5zł. Tak czytam u nas o pakowaniu torby do szpitala, a ostatnio zaglądałam na wątek mamuś maj czerwiec i co niektóre też pakują torby. I się zastanawiałam czy one są tak do tyłu, czy to my szalejemy przez nasze szyjkowe przeboje? ![]() Co do kurierów to ja akurat na żadnego nie czekam chociaż chętnie bym znów coś zamówiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Ważne, ze jesteś w szpitalu pod opieka. Udało sie wszystko wyciszyć czy jeszcze nic nie wiesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prognozy głoszą że nie doczekam porodu sn... I może być tak że do rozwiązania zostanę w szpitalu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, że jesteś pod stałą obserwacją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zadomowienie
|
Enary no to naprawdę nieciekawie
![]() Zdrówka dla Ciebie ![]() Co do "fatum" nie chcę być złym prorokiem, ale na tym etapie ciąży wypady do szpitala będą nam się zdazac... ale będzie dobrze, musi być.. u każdej z nas dzidziuś ma już sporo ponad 1kg więc to dobrze rokuje ![]() Jadę na zakupy lidlowe do sąsiedniego miasteczka bo mają też tam Textila, przy okazji zajrze co tam mają. No a wcześniej do laboratorium ![]() Mała moja dziś źle spala, budziła się z płaczem od 4:40 zdaje się że jak wrócę, uspie core i padne razem z nią... Miłego dnia dziewczyny ![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Wtajemniczenie
|
No to jeszcze ja dołączę... Lężę od godziny w szpitalu. Wody mi się zaczeły sączyć. I zobaczymy czy uda się zastopować. Na razie steryd dostałam antybiotyki i leżenie plackiem...
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Enary głowa do góry, jak sama leżałam rozmawiałam z dziewczyną która od 20tyg leżała trochę w domu a troxhę w szpitalu i udało się jej do 37 tygodnia dociągnąć ![]() Debesciara masz racje, tyle dziewczyn przez ten tydzien jak lezalam sie przewinelo, ze bylam sama w szoku, wiec moze byc tak jak piszesz, ale oby juz zadna z nas nie musiala korzystac z darmowych wczasow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Celebrinfea ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Enary, trzymaj się
![]() Celebrinfea, cholera! Trzymaj się mocno i zaciskaj nogi ![]()
![]() 13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek ![]() Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-05-05 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Wtajemniczenie
|
W Zośce... Kurcze dupa no... Mała jest malutka 1400 około.
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Wtajemniczenie
|
Enary kciuki za ciebie i maleństwo oby jak najdłużej w brzuszku posiedziało
![]() A ktory to u ciebie tydz? Ile dzidzia waży? A co lekarze powiedzieli przez szyjkę? Czy inny powód? Celebrinfea ![]() ![]() ![]() Co mówią lekarze jest szansa to powstrzymać? Który to tydzień u ciebie? Do którego szpitala się udałaś?mają tam dobry oddział neonatologiczny? Boże ale mnie nastraszyłyście.. Boli mnie to spojenie i brzuszek czasem, i już tak wczoraj mówiłam do tż że może ja za bardzo panikuje-może musi pobolić.. Ale po waszych przebojach pakuje się i jutro do gina jadę to sprawdzić! Szczególnie że mam problem-dyskopatie dolnego odcinka kręgosłupa i problem z biodrem.. To jednak to sprawdzę.. ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
Mówią że po sterdydach troszkę szybciej przybierają... Trzymam kciuki za was |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak wiesz bardzo się do Zośki zraziłam, więc tym bardziej zaciskam kciukensy ![]() Niech Jagoda się nie wygłupia i siedzi w brzuchu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ale się wystraszyłam ... czytam jedna w szpitalu i potem druga ![]() ![]() Miłego dnia odezwę się z poczekalni pewnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i przede wszystkim- trzymam za Was mocno kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Rozeznanie
|
A ja się zbieram na wizytę na 9, a moja sis zaczyna pisac mature
![]() ![]() A mały ma czkawke ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Trzeba szybko ten watek wykonczyc, jakis pechowy jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
Enary - trzymaj się, kochana
![]() Celebrinfea - bądź dobrej myśli ![]() Dziewczynki, zaciskać nóżki i trzymać się dzielnie ![]() ![]() Jesteśmy na tym etapie, że takie wypady na pare dni do szpitala mogą się zdarzać częściej, ale ważne, że lekarze o nas dbają i reagują na pewne symptomy ![]() Ja dzisiaj pędzę po wypis, muszę zanieść l4 do księgowej, a potem dalsze leżenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Wtajemniczenie
|
Do dziewczyn co mają ból spojenia łonowego..
Czy robili wam usg żeby sprawdzić czy bardzo się rozchodzi? Czy któraś ma pas na biodra? |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy możecie polecić jakąś książkę o opiece nad niemowlakiem? siedzę w domu to bym sobie coś poczytała
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Wtajemniczenie
|
Simka dziś kończymy 29 jutro 30tc... Zośka ma chyba 3stopień referencyjności więc nie jest źle.
Przynajmniej IP była pusta jak zajechaliśmy... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wstałam dzisiaj zdołowana, a po takich wiadomościach jeszcze bardziej jestem ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Wtajemniczenie
|
Fame no najpierw myślałam że mała mi po pęcherzu poskakała i popuściłam ale w nocy obudziłam się znowu z mokrymi majtami i odczucie jakby coś ci ciekło. Moczem to nie pachniało, przezroczyste. TŻ mnie w samochód zapakował i do szpitala. Tam sprawdzili odczynnikiem że są wody w wydzielinie i na oddział...
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też myślałam o zośce ale zostane przy styrankiewicza.. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Fame a czemu masz do szpitala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | ||
Rozeznanie
|
Enary, Celebrinfea zaciskajcie nogi kochane, trzymam kciuki aby wszytko skończyło się jak najlepiej
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() miłego dzionka kobitki! Edytowane przez i like it Czas edycji: 2014-05-05 o 08:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Raczkowanie
|
Dziewczyneczki, kupowałyście na allegro jakieś spodnie albo koszulki ciążowe?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Fame mam nadzieje że będzie wszystko ok do 20.05
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.