Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 08:18   #1021
zazdrosnica0
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Metamfetaminax ile ty żresz to ci powiem ze ja przed ciążą tyle bym potrafila zjesc a teraz mi apetyt spadł ale twistery z kfc kocham nad zycie
Co do Tz to dobrze ze sie uklada a pomysl ze moj TZ nie ma pracy i my ciagle jestesmy razem,masakra...
W ogole Moj TZ zwariowal,wczoraj go zostawilam na caly dzien samego w domu to mi pisal ze serce mu pęka z tesknoty,ze czeka w domu na najpiekniejsza ksiezniczke,jak wrocilam do domu to powiedzial ze powinnam wziac udzial w castingu dla ciezarnych i ze jestem najpiekniejsza

Witam z rana,słonko świeci
Poduszka do spania super mój wałek ma 190cm wiec jest dluuuugi ogolnie spalam jak zabita nie licząc wstawania na siku

zazdrosnica0 witaj tak juz sie zastanawialam gdzie sie podziewasz...
Ja autem nie moge jechac nawet jako pasazer,boli mnie kosc ogonowa i plecy

nmartyna to już 6 miesiąc

Ja też dziś 23tc a w moim kalendarzu pokazuje mi od ponad tygodnia już że mam 6 miesiąc
dla Tż
mój Tż coraz częściej sam z siebie głaszcze brzuch i wyłapuje kopniaki małej. Strasznie mnie to rozczula, dotyka go też za każdym razem jak stoję koło niego, albo przechodzę ale komplementów jeszcze nie słyszałam
Co do jazdy, to teraz w tym nowym samochodzie (akurat ja go prowadziłam) są mega wygodne fotele, tak jakby kubełkowe, co dodatkowo mają wypychaną część lędźwiową co było dla mnie zbawieniem. No ale jednak to za dużo już dla mnie te 400 km, a szkoda bo myślałam, że jeszcze koło lipca się przejadę w rodzinne strony
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:21   #1022
nmartyna
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Dziękujemy z Maluszkiem

A powiem Wam jeszcze, że mój Małż baaardzo się ostatnio zmienił, ale na lepsze! Zawsze dbał o mnie, ale teraz czasami przechodzi sam siebie Nawet sobie jęknąć nie mogę, bo za chwilę słyszę "Co się dzieje?! Co cię boli?!" No ale mimo wszystko kochany jest Zaczął bardziej rozmawiać z Maluchem i chyba się dobrze rozumieją bo jak Małż zaczyna mówić do Niej, albo kładzie rękę na brzuchu, to Mała ZAWSZE zacznie fikać Ja mogę sobie gadać do Niej, głaskać po brzuchu, a Ona czasami nie reaguje, wystarczy, że przyjdzie Tatuś i Malutka szaleje (pewnie ze szczęścia)
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:26   #1023
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
laski mam pytanko czy któraś z was może bierze witaminki Femibion natal 2 plus z DHA ? bo zakupiłam dzis kosztowały mnie majątek ale po Prenatalu mam tak złe doświadczenia że zainwestowała własnie w nie i licze że nie bedzie skutków ubocznych w postaci bóli głowy i mdłości...
Ja biorę i pierwszy raz kupiłam w pierwszej lepszj lepszej aptece i zapłaciłam 70 zł następne opakowania już szukałam promocji i znalazłam po 40 zł tak że ok. Ja biorę i nic mi nie dolega

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:31   #1024
małaPaulina
Wtajemniczenie

zazdrosnica0 ja sie kieruje tym co mamy na pierwszej stronie wizazu jezeli chodzi o kalendarz ale wiem ze to roznie jest
ja sie w aucie źle czuje niestety,a wczoraj to mi w ogole kosc ogonowa przeskakiwala moja mowila ze jej to niemalze wyszla ta kosc w ciazy ale potem sie schowala...

nmartyna wlasnie u mnie tez juz tak nie raz bylo ze jest cisza,Tz przyklada ręke i od razu kopniak

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:35   #1025
ZygaEffka
Zadomowienie

Hej laseczki
Wróciłam z badania krwi, znów morfologia i mocz plus tarczyca bo jutro wizyta u endo , jechałam z nastawieniem że wpycham się pierwsza w kolejkę w koncu wszedzie wisza tabliczki z napisem "kobiety w ciązy bez kolejki" no ale bylam pierwsza więc się upiekło tym starym rumpom które jak by mogły to by stały prosto w drzwiach żeby nikogo nie przepuścić...

Kaszel mam masakryczny przez co gardło zjechane , łykam ten prenalen i ssę te tabsy też ale pomagają na chwilkę . Boję się że to zapalenie oskrzeli bo aż mi charczy jak oddycham musze iść do internistki ..

Widzę że temat wózków znów na tapecie . No najlepiej jechać do sklepu i się po przymierzać a potem zamówić jak taniej przez neta . Pewnie tez tak zrobię . W zasadzie dostalismy wózek ale mi się kompletnie nie podoba choć jest praktycznie nowy.. Plusem jest u niego duża gondola .

dzięki za opinie na temat femibionu , mam nadzieje ze podziała lepiej jak Prenatal na mnie.

Pogoda dziś ekstra w Poznaniu

dzidzia sie nadal do mnei nie odzywa za często puknie może raz na 2, 3 godziny
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:36   #1026
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Ja biorę i pierwszy raz kupiłam w pierwszej lepszj lepszej aptece i zapłaciłam 70 zł następne opakowania już szukałam promocji i znalazłam po 40 zł tak że ok. Ja biorę i nic mi nie dolega

Tez go biorę i czuje sie dobrze w aptece to było 60zl a moja siostra zamówiła mi w internetowej jakiejś i tam 70zl dała za dwa opakowania

Dziękuje Wam wszystkim za rady co do gardła :róża: teściowa tez zareagowała i poleciała do apteki po Meditonsin czy jakoś tak bo podobno jest genialny i homeopatyczny no i zobaczy czy jest tu tantum verde bo to Niemcy i nie wiem czy maja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:37   #1027
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
No ja zapłaciłam 50 zloty i już mnie depresja dopadła a ty mówisz ze 70... ja pierdziele... musze tez poszukac promocji
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-05, 08:40   #1028
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Metamfetaminax ile ty żresz to ci powiem ze ja przed ciążą tyle bym potrafila zjesc a teraz mi apetyt spadł ale twistery z kfc kocham nad zycie
Co do Tz to dobrze ze sie uklada a pomysl ze moj TZ nie ma pracy i my ciagle jestesmy razem,masakra...
W ogole Moj TZ zwariowal,wczoraj go zostawilam na caly dzien samego w domu to mi pisal ze serce mu pęka z tesknoty,ze czeka w domu na najpiekniejsza ksiezniczke,jak wrocilam do domu to powiedzial ze powinnam wziac udzial w castingu dla ciezarnych i ze jestem najpiekniejsza

Niestabilna no ja wlasnie mialam dzis erotyczne sny i chyba tez mi czegos brak,ale wczoraj juz bylam tak zmeczona ze zasnelam w moment i nici z seksu...

Witam z rana,słonko świeci
Poduszka do spania super mój wałek ma 190cm wiec jest dluuuugi ogolnie spalam jak zabita nie licząc wstawania na siku

zazdrosnica0 witaj tak juz sie zastanawialam gdzie sie podziewasz...
Ja autem nie moge jechac nawet jako pasazer,boli mnie kosc ogonowa i plecy

nmartyna to już 6 miesiąc
No u mnie to samo... staram się iść do łóżka razem z tz ale jak sie kładę chwila i mnie nie ma....

Stary 2014-05-05, 08:53   #1029
humant
Raczkowanie

Cześc laski! Witam się po bardzo pracowitym weekendzie, ale najważniejsze, że dałam radę i jakoś wszystko ogarniam.
W sobotę (jedyny wolny dzień :-( ) wyciągnęłam ubranka mojej córci, które miała jak się urodziła (0-6 m-cy) i razem je przeglądałyśmy. Nie mogła się nadziwic, że była kiedyś taka malutka. We wrześniu kończy 5 lat, więc te maluśkie ubranka były dla niej niezłą zaskoczką. Ale fajnie się tez przy nich rozczulała i poprzebierała wszystkie co się nada a co nie dla brata.
Ogólnie okazało się, że mam od groma ciuszków i będę musiała dokupić zaledwie kilka rzeczy. Zrobiłam też sobie już listę tego co muszę kupic dla siebie, dla synusia i do domu, żeby ogarniac maluszka. Wszystko podzieliłam też sobie na miesiące, żeby jakoś sensownie rozplanować zakupy, żebym nie zbankrutowała .
Mimo, że mam dużo ciuszków, to i tak lista zakupów wyszła baaaardzo długa. Zamierzam zacząć kupować wszystko pod koniec czerwca, a do tej pory zrobię sobie rozpoznanie w necie.
Już nie mogę się doczekać tych zakupów
humant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 09:04   #1030
małaPaulina
Wtajemniczenie

a ja poprosilam TZ zeby posmarowal mi te paskudne uda i posladki bo ja juz nie mam sily... to oczywiscie skonczylo sie na

jezeli chodzi o zakupy dla dzidzi to ja licze na pomoc rodzicow,tesciow i dziadkow moich i Tzta... bo inaczej to nie da rady

Stary 2014-05-05, 09:13   #1031
Niestabilna
Wtajemniczenie

Termin do specjalisty zrobiony i glupi zbieg okoliczności na 16.05 w moje urodziny.
Ale jutro jeszcze zadzwoni do mnie inny dr i powie czy ma czas wcześniej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-05, 09:17   #1032
elffirka
Rozeznanie

Hej dziewczyny...
Nie wiem za bardzo co mi jest bo pisałam Wam wczoraj że mam jakieś dziwne upławy w sumie w sobotę zobaczyłam je na gaciach ale wczoraj wieczorem już ich nie było i dzisiaj też nie ma... No i nie wiem w sumie o co chodzi i czy isc z tym do lekarza, żeby nie powiedział że panikuję...
Co do wózka bebetto mój Małz się w nim zakochał jak byliśmy w Smyku no i nie wiem w sumie mi się podoba ten i Navington Galeon ale jest różnica w cenie... Nie wiem sama ale jeszcze czas... Jeśli ktoś jest z Wrocławia to polecam hurtownię Bajka...Mają tam nawet dobre ceny...
Właśnie zadzwonił do mnie tato i powiedział że umarł mój przyszywany jakby dziadek. Moja babcia się Nim zajmowała w De ale On był z pochodzenia Polakiem... Starszy Pan i już nie wstawał z łóżka od paru tygodni ale jakoś przykro... Chciałabym pojechać na pogrzeb ale moja babcia mówi że nie wolno...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 09:40   #1033
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny...
Nie wiem za bardzo co mi jest bo pisałam Wam wczoraj że mam jakieś dziwne upławy w sumie w sobotę zobaczyłam je na gaciach ale wczoraj wieczorem już ich nie było i dzisiaj też nie ma... No i nie wiem w sumie o co chodzi i czy isc z tym do lekarza, żeby nie powiedział że panikuję...
Co do wózka bebetto mój Małz się w nim zakochał jak byliśmy w Smyku no i nie wiem w sumie mi się podoba ten i Navington Galeon ale jest różnica w cenie... Nie wiem sama ale jeszcze czas... Jeśli ktoś jest z Wrocławia to polecam hurtownię Bajka...Mają tam nawet dobre ceny...
Właśnie zadzwonił do mnie tato i powiedział że umarł mój przyszywany jakby dziadek. Moja babcia się Nim zajmowała w De ale On był z pochodzenia Polakiem... Starszy Pan i już nie wstawał z łóżka od paru tygodni ale jakoś przykro... Chciałabym pojechać na pogrzeb ale moja babcia mówi że nie wolno...
Przykro z powodu dziadka Twoja babcia chce Ci pewnie zaoszczędzić emocji i ewentualnych skutków podróży...
A co do upławów to pewnie jakaś infekcja. Norma w ciąży J ak powiesz o niej ginekologowi przepisze Ci jakieś globulki dopochwowe. Mi dał ostatnio Pimafucin, bleee, niecierpie tych globulek... Zakłada się ja na noc a potem cały dzień się człowiek męczy z jej pozostałościami. Także jak kończę 6dniową kurację jestem już na prawdę przeszczęśliwa i nic mi nie dolega
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 09:47   #1034
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny...
Kochana współczuję , ale babcia ma rację kobiety w ciązy nie powinny chodzic na pogrzeby co do upławów , jak masz sie stresować jedź i skontroluj mimo że nic już nie cieknie .
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-05, 10:32   #1035
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Witam się z rana
Jestem zła...nic nie ma smaku...wczoraj zjadłam kfc. Tż zional ogniem a ja? Smakowalo jak niedoprawiony kurczak z piekarnika teraz zrobiłam kakao z 2 dużych łyżek...zawsze było tak słodkie że w gardło drapalo...a teraz? Smakuje jak samo mleko. Dosypalam jeszcze i jest już koloru ciemnej czekolady..i dalej bez smaku szynka jest fuuu. Po pomidorze mało pawia nie puściłam co ja mam jeść ???

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-05, 10:37   #1036
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Jestem zła...nic nie ma smaku...wczoraj zjadłam kfc. Tż zional ogniem a ja? Smakowalo jak niedoprawiony kurczak z piekarnika teraz zrobiłam kakao z 2 dużych łyżek...zawsze było tak słodkie że w gardło drapalo...a teraz? Smakuje jak samo mleko. Dosypalam jeszcze i jest już koloru ciemnej czekolady..i dalej bez smaku szynka jest fuuu. Po pomidorze mało pawia nie puściłam co ja mam jeść ???

Biedna hihi napij sie samego mleka to może będzie smakować jak kakao :p a tak na setio to zjedz jakiegoś owoca

Stary 2014-05-05, 10:39   #1037
etusiaaa
Wtajemniczenie

witam sie i ja dzis, znow u mnie pracowity dzien, myje okna na korytarzu, firaneczki juz wyprane takze robie taka kosmetyke po remoncie. Nawet zdazylam juz zupke ziemniaczana ugotowac
dzis swieci slonczko i czlowiek odrazu ma checi do pracy

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 10:44   #1038
elffirka
Rozeznanie

Byłam w Lidlu i są pieluchu Pampers za 29.99, różne rozmiary... Nie wiem czy to drogo bo nie orientuję się jeszcze ale widziałam że baby po 2-3 paczki brały więc wzięłam też jedne...
Stary 2014-05-05, 10:47   #1039
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ja już dzisiaj dużo zrobiłam 3 prania, wyprasowalam całą górę ciuchow, pozmywalam, i zaraz ciąg dalszy porządków w kuchni godzinka i skończone będzie. I potem chyba sypialnia...bo zdjelam już pościel do prania, także muszę zdjąć materac i szczebelki, odkurzyc pod łóżkiem, umyć szafy u góry, poukladac skarpety i gacie ( nie lubię tego ), zatrzeć kurze, umyć lustro.....umyć okno, podłogę.... Wrrrrr ciężki dzień się szykuje chyba...

A co do smaków jeszcze... Wszystko jest fuj, śmierdzi... Tak jak na początku otwieram lodówkę i mnie cofa koszmar jakiś może to przez witaminy? Biorę od tygodnia pregna plus ... Sama nie wiem

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Byłam w Lidlu i są pieluchu Pampers za 29.99, różne rozmiary... Nie wiem czy to drogo bo nie orientuję się jeszcze ale widziałam że baby po 2-3 paczki brały więc wzięłam też jedne...
No watiatka

Mój kalendarz ciąży

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-05, 10:52   #1040
elffirka
Rozeznanie

Niom wariatka jestem hehe uległam promocji...
Ale patrzyłam teraz na stronie tesco i one kosztują 40zł... To są newborn i tam jest 70 parę sztuk... Byłam też w biedronce i u nas jest bramka na schody przeceniona z 50zl na 35. Małż chce kupić chociaż nie mamy schodów ale stwierdził że będzie się zamykać żeby psy nie wchodziły tam gdzie dziecko... Ja to już bym chciała wszystko kupować...
Stary 2014-05-05, 10:57   #1041
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Z tego co wiem w biedronce pampersy po 25zl
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:21   #1042
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

To bardzo tanio, bo normalnie kilka ponad 50 zł kosztują. My też wzięliśmy, ale póki co dla Majulki.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem w biedronce pampersy po 25zl

Pampersy czy jakieś inne pieluszki, może Dada?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Niom wariatka jestem hehe uległam promocji...
Ale patrzyłam teraz na stronie tesco i one kosztują 40zł... To są newborn i tam jest 70 parę sztuk... Byłam też w biedronce i u nas jest bramka na schody przeceniona z 50zl na 35. Małż chce kupić chociaż nie mamy schodów ale stwierdził że będzie się zamykać żeby psy nie wchodziły tam gdzie dziecko... Ja to już bym chciała wszystko kupować...

Po 40 zł? Ja kupywałam kiedyś właśnie po ponad 50 zł.

Ale dlaczego chcecie odgradzać psy od dziecka? Lepiej, żeby psy wiedziały, że to nowy członek rodziny, którego trzeba szanować.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:22   #1043
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie
Nadrobiłam Was wczoraj wieczorem na telefonie, to nie będę teraz cytować... Mowa była o wózkach. No my wózek mamy po moim siostrzeńcu, ale musimy zobaczyć w jakim jest stanie, bo jednak już dwójka dzieci w nim jeździła, moja Mała będzie trzecim dzieckiem w tym wózku...
Co prawda, wczoraj jak byliśmy w smyku, to oglądałam wózki i strasznie mi się jeden spodobał... Ten sam co Tobie Meta (http://www.smyk.com/bebetto-luca-woz...t-niemowlaka-p )
A tak poza tym, to kupiliśmy łóżeczko! Co prawda zwykłe drewniane, ale właśnie takie chcieliśmy Jak uda nam się zmienić miejsce zamieszkania na początku przyszłego roku, to wtedy zrobimy Maleństwu jego własny pokoik i wtedy będzie miało łóżeczko większe, na razie będzie zwykłe.

Aaa i jeszcze rzuciło mi się w oczy, że namiętnie gracie w pewną grę na telefonach No cóż... Mnie ta gra wciągnęła jakoś w tamtym tygodniu i jak zacznę grać, to przestać nie umiem

No i witamy się w 23 tygodniu!!!
Oo super ja też chcę takie zwykłe łóżeczko I gratuluję 23 tygodnia

Cytat:
Uwierz ja nigdy tyle nie jadłam... To nic,że w kfc tyle a w domu jeszcze głodna byłam.. Jeszcze zobaczymy czy się układa,na razie wszystko małymi kroczkami... a Ty masz kompleksy cholera wie czemu jak tu taki facet Ci prawi takie komplementy

A mi smutno Mojej znajomej odwaliło i wjechała chyba specjalnie w drzewo i zmarła.. Zostawiła 2 dzieci... Z tym,że każde ma z innym i prawdopodobnie zostaną rozdzielone,jeden do ojca a drugie ojca ma niedobrego i zostanie z babcią serce pęka.. A to takie maluchy 2 i 4 lata.. Wszędzie piszą,że wypadek przypadkowy,ale napisała pożegnalnego sms do faceta swojego.... Boże,co te baby mają w głowach żeby osierocić własne dzieci I od dłuższego czasu miała problemy i strasznie jej odwaliło,szkoda,że nie wzięła się za siebie,bo faceta miała na prawdę anioła...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:22   #1044
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Wy wózki i pampersy a ja nie wiem czym się różnią spiochy od bodow haha
Dostałam zdjęcie lozeczka od cioci. Kurde jest jasne drewno. Z szuflada. Chyba nie będę wybrzydzac i wezmę to zawsze jeden wydatek mniej zaloze ładna pościel, ochraniacz i będzie ślicznie
Czemu do środy tak daleko :/ może dowiem się wkońcu jakie kolory będą dominować i na co patrzeć. Bo wszyscy czekają na informacje co będzie

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-05-05, 11:39   #1045
małaPaulina
Wtajemniczenie

Mo_onika_ika
ja to mam problem ze smakami od samego początku ciązy,a najlepiej wchodzą mi owoce...
i tez nie wiem czym się różnią spiochy od bodow itd
a najlepsze ze czytam o wyprawce dla dziecka i jest 10 pieluch tetrowych i 5 flanelowych a na co to i czemu az tyle

Metamfetaminax
mozliwe ze miala problemy psychiczne, ja znam osobę ktora probowala sie zabić na szczęście nieskutecznie i to jest wspaniały czlowiek... często to wynika z choroby niestety a zdrowej osobie cięzko to zrozumiec

Kupilłam kilogram truskawek na rynku i konwalie

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-05-05 o 11:40
Stary 2014-05-05, 11:43   #1046
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Mo_onika_ika
ja to mam problem ze smakami od samego początku ciązy,a najlepiej wchodzą mi owoce...
i tez nie wiem czym się różnią spiochy od bodow itd
a najlepsze ze czytam o wyprawce dla dziecka i jest 10 pieluch tetrowych i 5 flanelowych a na co to i czemu az tyle

Metamfetaminax
mozliwe ze miala problemy psychiczne, ja znam osobę ktora probowala sie zabić na szczęście nieskutecznie i to jest wspaniały czlowiek... często to wynika z choroby niestety a zdrowej osobie cięzko to zrozumiec

Kupilłam kilogram truskawek na rynku i konwalie
Ja od dawna myślałam,że z nią coś nie tak ale tu za jednego wyszła,rozwiodła się,drugiemu robiła wojny i w ogóle miała na bank problem natury psychicznej... zresztą zdrowa osoba nie zabije się mając dzieci... A wszyscy myśleli,że ona po prostu taka się zrobiła,bo za dużo w d.. ma ale nikt nie pomyślał,że może czas udać się do specjalisty...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:46   #1047
kasikkkkka
Zadomowienie

dziewczynki, muszę się pochwalić
właśnie wróciłam z usg połówkowego i będzie CHŁOPAK
jesteśmy przeszczęśliwi, bo mamy już córcię i będzie parka
zaraz was nadrobię, ale musiałam najpierw to napisać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-05, 11:49   #1048
Paulina Darek
Rozeznanie

Witam się po mojej nieobecności
muszę się trochę wytłumaczyć...komputer jest ostatnio cały czas zajęty przez męża, więc nawet nie mogłam Wam napisać ile mam jeż cm w brzuszku... a sama to wymyśliłam
ale dziś tż mnie zmierzył i wyszło mu 114cm w okolicach pępka... więc chyba żadna z Was nie ma tyle... :jezyk:

i witam się w 23tyg

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...

Edytowane przez Paulina Darek
Czas edycji: 2014-05-05 o 12:00
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 11:55   #1049
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
dziewczynki, muszę się pochwalić
właśnie wróciłam z usg połówkowego i będzie CHŁOPAK
jesteśmy przeszczęśliwi, bo mamy już córcię i będzie parka
zaraz was nadrobię, ale musiałam najpierw to napisać
gratuluje imię wybrane?

Stary 2014-05-05, 11:57   #1050
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
gratuluje imię wybrane?
jeszcze nie
dopiero będzie burza mózgów
póki co nam się Franek podoba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości