|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
a ja bym się nie zdziwiła, gdyby po kosmetykach kolorowych za miesiac na dzień matki znowu zrobili kremy jak rok temu - w koncu Ross musi walczyc z Hebe/Biedronką.
|
|
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem zakochana w 7 i 5
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana-bylam u siebie w miescie w Rossmannie 10 minut po otwarciu. Kobietek przy szafach całe mnóstwo ledwo mozna bylo sie dostac by cos zobaczyc. I teraz tak:lakierow wibo-brak,najladniejszych odcieni Rity Ory z Rimmela-brak. Maselek z astora-brak. Kupilam tylko mietowy lakier z Eveline i maybeline whisper430 bo podobal mi sie w necie ale testerow w sklepie -brak:/ jade moze w. Lublinie cos jeszcze dorwe
Nawet bazy z Miss Sporty juz nie bylo. To nic ze nie pojde na cwiczenia i bede musiala isc odrabiac w piatek ale promocja a ja nic nie kupilam nie moze byc hihihi |
|
|
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w szoku! W galerii dom elixiry byly.. Pozaklejane !!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2946 |
|
Zadomowienie
|
Prawie równo z otwarciem - wysuszaczy SH brak
może pracownice rozdzieliły między sobą, szczególnie, że nie było dużo ludzi o tej godzinie. Wątpię, żeby wykupiono w normalnej cenie przed promocją. Odżywki Eveline u mnie nie są objęte promocją :/
|
#2947 |
|
luckygirl
|
Bylam przed chwila w rossie przy pracy, w ktorym zawsze cos jest i co... Nic noe kupilam. Piaskow tych jaskrawych z wibo brak. Rity ory od groma, ale nie wiedzialam ile kosztuje, eh... Podejde kolo siebie jak bede wracac, moze cos bedzie jeszcze :/
|
|
|
|
#2948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie odzywki byly w szafie i te w szafy wchodzily. Jestem zachwycona, kupilam wszystko co chcialam, dorwalam ostatnie bourjois peach on the beach , przedostatni bourjois velvet 07, kate 16, maselko revlon 090 i astor hug me, do tego dwie pomadki z wibo, jedna eveline i kilka blyszczykow z eveline bo je uwielbiam Dla mnie promocja zakonczona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Dodam ze u mnie taki tlok jakiego jeszcze na tych promocjach nie bylo.. Masakra, kolejki do szaf Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
co do rolek z fusswohl to w skarbie są tylko te żółte, na rossnecie ich w ogóle nie ma. Ale upewnię się dzisiaj po pracy które są
|
#2950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli ktos ma problematyczne usta, to z balsamow do ust ze swojej strony moge polecic apteczny Tisane ale do najtanszych nie nalezy. Bylam rano w R i pielegnacje paznokci czyli wszystkie odzywki rabatuje wiec spytalam o pomadki ochronne bo przeciez to pielegnacja ust, ale one niestety nie wchodza na promocje, moze bedzie tak jak z tym serum do rzes, jedne sklepy beda nabijac rabat a inne nie
|
|
#2952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam właśnie u siebie,ludzi tlumy, jak nigdy, kupilam 2lakiery,2 odżywki
|
|
|
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
Duzo pisania, zrobilam fotki paragonom ImageUploadedByWizaz Forum1399278659.662033.jpgImageUploadedByWizaz Forum1399278673.069438.jpgWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja już po zakupach, byłam w pierwszej trójce kupujących.
Wibo eliksiry wystawione były wszystkie nawet z testerami ![]() Nakupowałam szminek na następne 5 lat i zakochałam się w Maybelline Color Whisper, jakie one są przyjemne, ukojenie dla ust. Potem wrzucę fotkę zdobyczy. Na marginesie 1 lakier Lovely Rio nie wszedł na promocję, bo podobno NOWOŚĆ ! Ale nie chciało mi się kłócić o głupie 4 zł to dałam spokój.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- a to tak trudno odliczyć 49%?
|
|
#2958 |
|
Rozeznanie
|
klapouszek dzieki!
za revlon zaplacilas 20,39 tak? rossmann jednak dobrze zarabia, za maselko w styczniu w SP zaplacilam 16,99 (jakass niegazatkowa promocja) Kredka byla za 24zł (albo 25) |
|
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
A w którym rossie w Warszawie jest szafa Revlon i Sally Hansen? Najlepiej to centrum albo ursynów ....
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#2962 |
|
Rozeznanie
|
chyba Korotynskiego - kilka razy się przewijało
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Revlon na pewno SH na 90%, wydaje mi się, ze jest ale nic z SH na Stokłosach nie kupowałam. Obie szafy na bank są w Factory Annopol ale to juz ani centrum ani Ursynów
|
||
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
wibo nowe piaski brak, kredka lovely do ust brak takze kupilam tylko eliksir 7
|
#2965 |
|
Life is a drink ...
|
Byłam w Rossmannie i ... w jednym było mnóstwo ludzi przy Wibo i Lovely wiec poszłam do innej i kupiłam te rzeczy które chciałam.
Jeden piasek z Wibo i jeszcze inny lakier błyszczyl z Eveline i pomadke z Lovely. Myślałam, że zdecyduje się na lakier Rity ale .. nie było tego odcienia co ja chciałam.
|
#2966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
I ja się skusiłam
![]() Poszłam tylko po szminki Bourjois Velvet 06 Pink pong i 07 Nude-ist,ale przy okazji zgarnęłam jeszcze jedną szminkę, lakier i polecany tutaj preparat do usuwania skórek SH - już wypróbowałam,świetny jest ![]() Zaskoczyło mnie to,że wszyskie kobiety rzuciły się na te matowe szminki Bourjois, kilka minut po otwarciu Rossmana szafa była prawie pusta
|
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Dostanę w R. pomadkę Maybelline Watershine "Lustrzany Blask"?
|
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
Rossmann cz. XXII
Dopadlam olejek isany w arkadach wr, cala polka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2014-05-05 o 11:22 |
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
U mnie odżywki Eveline wchodzą, po 8,15.
Lovley pomadki w kredce cudne, polecam , fajnie się trzyma i chyba? nie będzie wysuszać. Dorwałam też preparat do skórek z Sally i jeden lakier Rita, zobaczymy co to będzie ![]() W Krakowie w Bronowickiej dostępne wszystko oprócz eliksirów Wibo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

może pracownice rozdzieliły między sobą, szczególnie, że nie było dużo ludzi o tej godzinie. Wątpię, żeby wykupiono w normalnej cenie przed promocją.