|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
2. Chyba pisała, że to niestety juz nieaktualne. Tak zrozumiałam.---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Dzięki. |
|
|
|
|
#3632 |
|
Nindżopesz
|
Polly, widziałaś gdzieś jakieś fajne czarne/grafitowe kolie? Potrzebuję do bluzki z za wielkim dekoltem żeby zasłonić zmarchy... Przejrzałam Allegro i kilka sklepów (przez net) i nic nie ma. Chyba szybciej będzie kupić nową bluzkę.
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() też sie zastanawiam ![]() Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad .... Suplementacji wit D
![]() Idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Ale dworki wspaniałe |
||
|
|
|
#3635 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
widzialam w stradivariusie, ale w kolekcji jesiennej , tera widze ze czarne jakies 2 są, reszta pastelowa
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
2 |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Nindżopesz
|
Zbyt pobieżnie żeby się liczyło
![]() Cytat:
A ostatnio uszyłam spódnicę z bluzki
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- No to dawajmy ... Odkryłam nowy sklep ciuchowy w którym nabyłam taka oto koszulkę http://wearmedicine.com/ona,medicine...-276333-p.html |
|
|
|
|
#3639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Na blogach rządzi Zara z szarą kolią ale już kawałek czasu ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Niemniej ten jest baaad boy |
||
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Tak oczywiście
a co do paznokci na razie nic nie mam na nich bo idę dziś na basen, a nie wiem czemu po basenie lakier mi schodzi płatami z paznokci... Zdjęcia z wycieczki. Niestety tylko jeden flakon wyszedł a szkoda bo drugi miał bardzo ciekawy atomizer...W gratisie wieża
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-05 o 10:54 |
|
|
|
#3643 |
|
Nindżopesz
|
Ja się nie wypowiem, nie mam pojęcia o lakierach i nie posiadam.
Z ciekawości - która to? Taka? http://stylio.pl/ogloszenia/zara-nas...a-1081900l.jpg Brr
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3645 | ||||
|
Zakorzenienie
|
?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale masz jakiś dobry? Tż miał kiedyś alkomat co pokazywał bardzo dzifne wyniki i to w krótkim czasie Musisz na ten policyjny chodzić Szart, wiem, że masz daleko ![]() Już niedługo, coraz bliżej... ![]() Właśnie , kompleksów na punkcie wieku nie miałam nigdy i mieć nie będę, ja jestem cały czas młoda Cytat:
![]() ![]() 2. Po drugie primo im będziesz starsza tym wcześniej będziesz się budziła ![]() ![]() 3. Po trzecie primo rząd na pewno coś wymyśli ![]() ![]() Co kupiłyście/ macie zamiar kupić w Rossie? Czy nic? ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- No to dziś dobry dzień na rozwinięcie tematu Dlatemu zadałam Rossmannowe pytanie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3646 | ||
|
To ja :)
|
O proszę -jedna linka, oraz druga linka
Czyli w sumie 2 kupiłam...Cytat:
![]() Cytat:
Sądząc po możliwościach spania, jakie wykazuje mój protoplasta -nie powinnam w ogóle wstawać, bo tylko po to, żeby się kawy napić i zaraz znów drzemać, to nie ma sensu ![]() To ucieknę na Węgry, jak znów coś wymyślą... ![]() A pisałam już, że wczoraj zadzwoniłam do mojego kumpla -Węgra i życzenia mu po węgiersku składałam?? Otóż nie wiem, co powiedziałam, bo jego komentarz był: "to było fajny" ![]() Idę się przewietrzyć w ramach przerwy, bo łeb mi szumi podejrzanie...
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tam piatku nie czekam bo pracuję sb,nd i pn ![]() Ale że so? zanabyłaś czy zawykopałas? ![]() Bry, włosy lecą mi jak dmuchawce na wietrze so mam z nimi zrobić
|
|
#3649 |
|
Nindżopesz
|
Zaparzyć zmieszane pokrzywę, skrzyp, tatarak i łopian, wcierać w czerep. U mnie działa...
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tym ale.....jak długo może stać (pewnie w lodówce) taki napar?
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Końcówki podcinam
ale psiukanie codziennie i wcieranie to już problemik
|
#3653 |
|
Nindżopesz
|
Nie wiem, bez lodówki następnego dnia zaczyna capić. Ja sobie zaparzam świeży co rano przy okazji robienia herbaty.
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Szatanku jak Cię to pocieszy, to nie będziesz jedyna łysa. Mi też leca jak głupie Co im na chwilę przejdzie, to znowu wysyp....W lodowie tą Redziową miksturkę pewnie ze 2 - 3 dni mozna trzymać. Chyba,ze masz jakiś konserwant mazidlano biochemiczny, to byś mogla sobie zakonserwować
|
|
|
|
#3655 |
|
Nindżopesz
|
Rozwalił mnie tekst z bloga Rebellook: "trudne to czasy spódniczek z koła w kolorze brzoskwiniowego nude i tych butów w szpic co jeszcze niedawno były not, a teraz są hot"
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
IMO zrobić badania krwi - obstawiam braki w żelazie/ upośledzone wchłanianie
![]() Ja jak żrę Falvit (sporo cynku i żelaza) to mi lepiej Pokrzywa do picia ma większy sens ale i wcierana nie zaszkodzi, możesz atakować je z kilku stron. Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
zdolna jesteś
a teraz są tylko kosmetyki do ust czy też do paznokci? bo jak do paznokci to może coś kupię... chociaż nie używam, ale może zacznę ![]() ![]() Po długim weekendzie powinien być dodatkowy urlop obowiązkowy na odreagowanie
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Kam - zrobiłam tę zupę z arsenicbloga ale jakoś tak mi średnio podeszła. Musiałam zakwasić, a mimo to zbyt mdła. Jednak preferuję wersje bezmleczkowe. No ale zjadłam jako zdrowy posiłek.
|
|
|
|
#3659 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2.
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
na żarciu
usiadłam koło najfajniejszej rodzinki i dało się znieść, tylko po 7 godzinach już tyłek od krzesła bolał, a żołądek nie mógł więcej zarcia wepchnąć mi pomaga wcieranie jantara a ostatnio wyczytałam, że z niedoboru cynku włosy mogą też lecieć garściami (i syfy się wysypywać)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-05 o 17:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Tak zrozumiałam.

No i ciężko to zniosłam.
Jak dotąd nie miewałam taaaakich konfrontacji. 

, tera widze ze czarne jakies 2 są, reszta pastelowa 

Na blogach rządzi Zara z szarą kolią ale już kawałek czasu