|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
I tura za mną:
2 lakiery Rimmel z tej nowej kolekcji - mięta i błękit szminka w kredce Astor Hug me Zaraz wracam po: - szminkę w kredce Bourjois Peach ... - w swietle sklepowym była wściekle różowa, ale w domu widze ze jest fajna - Szminkę Bourjois Velvet nr chyba 04 - musze jeszcze przetestowac Lakiery Bourjois So Laque są po 17,99 (cnd) i wchodzi jeszcze -49%/
|
#3002 |
|
Rozeznanie
|
Czy możecie polecić jakąś pomadkę, która długo utrzymuje się na ustach i jest w kolorze zbliżonym do koloru ust? W takim sensie, że po prostu ten kolor nie jest bardzo krzykliwy, taki do codziennego makijażu, nie wiem jak to inaczej wytułmaczyć
![]() Oglądałam dzisiaj Bourjois Rouge Edition Velvet, Peach Club za bardzo krzykliwa dla mnie, nieco pomarańczowa, Nude-ist za ciemna. Oglądałam Maybelline Superstay 14hr, ale jakieś takie za mocno różowe jak dla mnie są. Zależy mi na czymś co będzie długo trzymało się ust, bo szybko zjadam wszelkie mazidła. |
|
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
Melduje, że wszystko pięknie wchodzi na -49 % włącznie ze zmywaczem do pzanokci Sally Hansen. Byłam o 09:05, tak do 09:30 był spokój ..... Obkupiłam się i do końca tygodnia omijam rossmanna
Ależ by się przydała promocja na pięlęgnacje
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, teraz mnie olśniło - czy duży zmywacz Isana też wlicza się do promocji?
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dorwałam 3/4 lakiery Rita Ora. Te kolorki co chciałam były w szufladzie, bo się nie zmieściły na stojaczek.
Jednak byłam świadkiem jak kobieta malowała usta błyszczykami - nie testerami - powiedziałam sprzedawczyniom... od razu poszły do szaf.. no, ale co pomalowała i odłożyła to jej... bleeeeeee mdli mnie do teraz ![]() ![]() Jak dobrze, że proszę o produkty z szuflady i wiem, że nikt ich nie macał... |
|
|
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos wie czy w Poznaniu w Plazie lub Pestce w Rossmanie est szafa Sally Hansen?
|
|
|
|
#3007 |
|
Rozeznanie
|
Byłam o 10.30,babeczki już przylegały do szaf. U mnie tylko jeden kolor z Rity Ory
chociaż może to i dobrze, bo nie wiem ile bym wtedy zostawiła w tym Rossmannie... Kupiłam :Lovely I Love Summer nr.2 LovelyClassic nail polish nr.369 Rimmel 60 second nr.415 instyle coral Rimmel 60 second nr.200 princess pink Wibo Espress growth trend nude nr.3 Wibo Eliksir nr.04 i 07 Rimmel by Kate nr.16 Maybelline Color Whisper nr.130 Poza tym wzięłam przez przypadek pękający czarny lakier z miss sporty i kasjerka powiedziała,że jego nie obejmuje W sumie dobrze,że nie obejmował,bo chciałam zwykły czarny którego i tak nie kupiłam
|
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
a ja chciałam być sprytna i wziąć na rabata rękawiczki na dłonie, nożyczki i pilniczek ale nie wszedł rabat
|
|
|
|
#3009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorzej kiedy są testery, a baby muszą się pomalować nowym produktem, bo to przecież inna konsystencja, inny kolor niż w testerze.. Później człowiek się dziwi, że różne opryszczki itd wyskakują na ustach jak to się przenosi z ust do ust przez pomadkę. Ekspedientki swoją drogą mnie też wkurzają.. po interwencji pójdą i powiedzą "proszę używać testerów" a po 5 minutach, gdy ktoś je o coś prosi otwierają i pokazują nowe produkty. -.-CND też wchodzi? Kurde.. może się przejdę bo fajną miętę widziałam z Bourjois
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-05-05 o 13:28 |
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już po zakupach. Poszłam do Rossmanna który jest najbliżej mnie, nigdy nie było tam tłumów ale dzisiaj to jakieś szaleństwo, mnóstwo kobiet przy szafach
![]() Kupiłam: - szminkę w kredce Astora w kolorze Feeling fine - Lakier Rimmel Salon Pro w kolorze Coctail Passion - L'oreal Color Richie Extraordinare kolor 201 Rose Symphony Dobrze, że jak wzięłam masełko z Astora do koszyka to coś mnie tknęło i przed samą kasą je otworzyłam, a tam nie było połowy szminki, wyglądała jakby była ugryziona... ![]() Ogólnie jak zwykle mnóstwo kobiet otwierało szminki, niektóre malowały się pełnowartościowymi produktami po ustach, więc kupując szminkę czy błyszczyk można mieć w gratisie opryszczkę
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3013 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Przyczajenie
|
W manufakturze dziki tłum, szafy puste...dyskretnie wyjęłam sobie z szuflady SH płyn do skórek
|
|
|
|
#3015 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Trzeba wykańczać wielkie zapasy z kosmetyczki. Ban!
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale słuszna uwaga.
|
|
#3017 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zadomowienie
|
Mnie na szczęście pani wyjęła dwie rzeczy które chciałam prostu z szuflady, po tym co widziałam, chyba bym się bała wziąć cokolwiek z szafy.
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jedynie skusiłam się na:
- wysuszacz do paznokci Miss Sporty - ok. 4 zł - odżywkę do paznokci 5 w 1 - ok. 4 zł - lakier do paznokci piaskowy różowy z Wibo - ok. 3,50 zł I to tyle. Więcej nic nie potrzebuję i nie zamierzam już Rossmanna odwiedzić podczas tej promocji :P Ogólnie szafa Wibo była prawie pusta, ostatni piaskowy lakier dorwałam :/ |
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zakupy
![]() - lakier rimmel rita ora 873 i 203 - lakier rimmel 60 sek 622 - lakier eveline mini max różowy - lakier lovely nude - miss sporty base & top coat - pomadka eliksir 7 - maybelline color whisper 220 lust for blush - sally hansen instant cuticle remover - odżywka diamentowa eveline Edytowane przez iinnkkaa Czas edycji: 2014-05-05 o 13:58 |
|
|
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Byłam w Rossmannie godzinę temu i co tam się działo. szok Otwieranie, macanie produktów, a najlepsze było to jak pewne kobiety zaczęły się przepychać, aż wyzwiska poleciały. Udało mi się złapać tylko: Maybelline Color Whisper - 310 Mad for magenta Bourjois Rouge Edition - 10 Rouge buzz -20,90- rozczarowanie, gdyż kolor w drogerii wyglądał na piękną jasną pomarańcz, a w domu jasna czerwień ![]() Dodatkowo kupiłam: Fusswohl rolke do pilnika - 15,99 Isana zmywacz - 6,99 Eveline odżywka 8w1 - 15,59 Isana zel do golenia -6,99 - myślałam, że takich rzeczy ludzie nie otwierają i wzięłam pierwszy z brzegu. W domu patrze, a dozownik był cały obklejony. Edytowane przez popcorn19 Czas edycji: 2014-05-05 o 13:59 |
|
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
a ja nic nie kupiłam :C ludzi pełno przy szafach, a tyle czekałam na to promo, jakoś nic mnie nie zachwyciło. Myslałam nad wibo elikir 05 ale jakiś brązowy mi sie wydał, więc stwierdziłam, że nie
|
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
A otworzyli już ten nowy Rossmann na Prażmowskiego?
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kupujecie lakiery, to sprawdzajcie czy w środku jest pędzelek. Ja nie otwierałam żadnego lakieru, teraz chciałam użyć jednego z nich (rimmel 60 seconds) i nie ma pędzelka w środku
Co mogę z tym zrobić? Reklamacji mi pewnie nie uznają?
|
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie odżywka Eveline 8w1 była po 12.59
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale eliksiry otwierałam oba przed pójściem do kasy czy jakieś babsko się nimi nie malowało, ale znalazłam niemacane;-) nie wyobrażam sobie się tak głupio zarazić opryszczką i całe życie potem z nią męczyć!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
Byłam i kupiłam wszystko co chciałam
podaje dla chętnych cenę i zniżkę obok bo tak było na pragonie:Pomadki: - Wibo Eliksir: 05 bo bardzo ją lubię i 07 pierwszy raz = 8,69-4,26 - Lovely pomadka w kredce = 7,49-3,67 - Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 008 Hug Me = 26,99-13,23 Byłam w szoku bo znalazłam niezmacane Eliksiry ![]() Lakiery i odżywka: - Manhattan Reah&Yang: 08 Tokyo Tangerine i 05 Fluo Flower = każdy z nich po 4,99-2,45 ![]() - Miss Sporty Clubbing Colours 452 brzoskwiniowy = 6,99-3,43 - Lovely serum wzmacniające = 7,19-3,52 - Rimmel 60 seconds zwykłe: 415 Instyle Coral i 315 Ready, Aim, Paint! bo kończę pierwszą buteleczkę = 10,99-5,39 - Rimmel 60 seconds Rita Ora: 873 Breakfast in Bed = 10,99-5,39 - Rimmel Salon PRO: 701 Jazz Funk i dla siostry 313 Coctail Passion = 19,99-9,79 <- Ps. Te lakiery Salon PRO nie kosztowały czasem niedawno ok. 15zł? Uwielbiam lakiery z Rimmela i przyznaję, że trochę zaszalałam ![]() ![]() Chciałabym jeszcze ten błękitny lakier Rity, ale nie było go już na półce. Aha, i masła Farmony szarlotkowe w CND. Kupiłam dwa pudełeczka po 7,59 jest jeszcze kilka rodzajów w CND. Kupiłabym jeszcze jedno gdyby nie to, że wszystkie inne na półce miały naruszoną folię zabezpieczającą
Edytowane przez iceina Czas edycji: 2014-05-05 o 14:14 |
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

Ależ by się przydała promocja na pięlęgnacje 

chociaż może to i dobrze, bo nie wiem ile bym wtedy zostawiła w tym Rossmannie... Kupiłam :
W sumie dobrze,że nie obejmował,bo chciałam zwykły czarny którego i tak nie kupiłam

Później człowiek się dziwi, że różne opryszczki itd wyskakują na ustach jak to się przenosi z ust do ust przez pomadkę. Ekspedientki swoją drogą mnie też wkurzają.. po interwencji pójdą i powiedzą "proszę używać testerów" a po 5 minutach, gdy ktoś je o coś prosi otwierają i pokazują nowe produkty. -.-

chamy 

Co mogę z tym zrobić? Reklamacji mi pewnie nie uznają?