|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
|
|
#2132 |
|
Biegnąca z wilkami
|
Oddam Jimmy Choo edp 40ml bez kilku psików testowych, w kartoniku. Czego szukam?
Agent Provocateur Guerlain Mitsuoko Gres Cabochard TF black Orchid YSL Cinema Carolina Herrera CH Scentstory 24gold lub: Coś oudowego, coś szyprowego. Mogą być mniejsze ilości, ale więcej różności
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na mój kramik
![]() - Flakony: - J.Arthes Love Never Dies GOLD - ok. 45 ml / flakon 60 ml - dzienna wersja Black Orchid Toma Forda - Valentino V edp - ok. 1/2 flakonu 30 ml - Rihanna Rogue - 80 ml - mogę zrobić odlewkę - Versace Woman edp - ok. 29/30 ml - DKNY Women edt - ok. 15 ml / flakon 50 ml - Roberto Cavalli Acqua - 30 ml bez kilku psików - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - mogę oddać flakon lub zrobić odlewkę - Intimately Yours Beckham - 15 ml - Kate Moss Muse - ok. 20 ml / flakon 30 ml - DKNY Men - ok. 20 ml/flakon 50 ml http://www.fragrantica.com/perfume/D...2009-5406.html - Kenzo Air Homme - flakon 20 ml... http://www.fragrantica.com/perfume/K...zo-Air-75.html - Yves Rocher Iris Noir - 50 ml nowe zafoliowane - już niedostepne w sprzedaży - Yves Rocher Voile d'Ambre - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Werbena - ok. 90 ml / flakon 125 ml - Yves Rocher Kokos-Ananas - ok. 18/20ml - Miniaturka Ralph Lauren Ralph - odlewki oraz próbki: - Paco Rabanne Black XS - ok. 4 ml - Clinique Aromatics Elixir - ok. 4,5 ml - Cristobal Balenciaga - 5 ml - Comme de Garcons Wonderwood - 5 ml - Chanel Chance Eau Tendre - ok. 9 ml - L'occitane Amber - 10 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - La Perla Dark Extacy - ok. 5 ml - za coś super, z listy wish - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (2 sztuki) - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml - Burberry Brit Red - ok. 0,7 ml - Moschino edt - ok. 1,5 ml - Hugo Boss Deep Red - ok. 1 ml - Chopard Wish - ok. 1 ml - Marni - ok. 1 ml Niszowe: - Marc Buxton - Black Angel - ok. 18 ml - Rejouissance Yes for Lov - ok. 10 ml - Atelier Cologne - Rose Anonyme - ok. 10 ml - Jacomo Art Collection #8 - ok. 12ml - L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre - ok. 3,5 ml - L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2,5 ml - L'Artisan Vanille - ok. 2,5 ml - Sospiro Capriccio - ok. 4 ml - Calypso Figue - ok. 4,5 ml - Creed Love in Black - próbka firmowa ok. 1/2 - Creed Fleurs de Gardenia edp - ok. 0,5 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Kilian In The Garden Of Good And Evil In The City Of Sin - ok. 0,2 ml - Kilian In The Garden Of Good And Evil Good Girl Gone Bad - ok. 0,2 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Micallef Royal Muska - 5 ml miniatura - Annick Goutal Sables - ok. 2 ml - Annick Goutl Songes - ok. 1,5 ml - Keiko Mecheri, Genie de Bois - ok. 1 ml - Lutensy: - Five O'clock Au Gingembre - ok. 10 ml - La Fille de Berlin - ok. 1 ml - Douce Amere - ok. 0,7 ml - Fourreau Noir - ok. 0,2 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Molinard Nirmala - za coś super oddam flakon Mark Buxton Devil In Desguise - za coś z listy wish Mark Buxton Wood&Absinth Thierry Mugler Angel La Rose Dior Forever & Ever Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-05-05 o 08:22 |
|
|
|
#2134 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Hej
![]() Przygarnęłabym chętnie Funny Moschino, ale może w ramach brakujących ml masz ochotę na odlewkę 10 ml Killer Queen Oh so Sheer albo NafNaf EDT? Mogę oddać nawet obie razem, bo nie będę ich używać. Bo nie bardzo mam czym uzupełnić brak...żebyś nie była stratna...
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Biegnąca z wilkami
|
Anastazja- dobry pomysł, zgadzam się. Może byś dorzuciła tylko jakieś małe próbki zapach. jeśli masz? Niekoniecznie z mojej wishlisty, tak do potestowania.
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie oddam Viva la Juicy 45/50
Edytowane przez tutaj Czas edycji: 2014-05-05 o 14:47 |
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)?
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko, niestety nic
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo Michael Kors edp - 35-40ml/100ml |
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
oddam
D`Orsay Tilleul [niszowe perfumy o zapachu lipy] klik 50 ml [użyte 3 razy] Tilleul D`Orsay.jpg Lierac Eau Sensorielle aux 3 Fleurs Blanches Zmysłowa woda do ciała z trzema białymi kwiatami 100 ml [zużycie ok.1%] lierac.jpg poszukuję w zamian - Etro Dianthus - L'Artisan Parfumeur The Pour un Ete Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2014-05-05 o 20:28 |
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie bym przygarnela VLJ ...zawsze mozemy sie jakos dogadac
|
|
|
|
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szkoda, że taka duża różnica w ml... Ale podeślę Ci na pw listę co tam jeszcze mam, może a nuż cos wybierzesz?
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie wypuszczę w świat:
Ava Luxe, Incense - 4,5ml Molecule 01 - 4,5ml Molecule 02 - 4,8ml MP&G, Bois de Turquie, 6-7ml reszta w podpisie
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię:
Michael Kors edp - 35-40ml L de Lolita - 17ml/30ml Elie Saab L'eau Couture - 40ml/90ml Alien Aqua Chic 2013 - 30ml/60ml |
|
|
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj chyba mi nie po drodze z Katy Perry i Naf Naf. Może wyszperasz cuś innego?
Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1231541 Edytowane przez anusia997 Czas edycji: 2014-05-05 o 19:18 |
|
|
|
|
#2148 |
|
Konto usunięte
|
mam do oddania
50ml armani code 45ml escada magnetic beat 25ml hugo boss intense 100ml edt chanel mademoiselle za chanel i code interesują mnie wyłacznie: angel edp miss dior le parfum shalimar edp |
|
|
|
#2149 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() Może coś z tego dobierzesz ...mam jeszcze np. -15 ml Cinema EDP YSL miniaturka - ok 13-14 ml /30 Believe Britney Spears w oryginalnym flakonie... - ok. 73 ml/75 C-Thru Emerald w szkle (perfumowany dezodorant ) - ok. 5 ml Estee Lauder Sensuous - miniaturka ( wstępnie chyba było 7, ale dokładnie nie pamiętam) - 7 ml Givenchy Be Givenchy - miniaturka - ok. 10 ml Harajuku Lovers Lil'Angel - miniaturka, ale bez koreczka.
|
|
#2150 |
|
Raczkowanie
|
Może podpowiecie gdzie zdobędę perfumy Emilio Pucci Vivara?Szukam i nigdzie ich nie widzę.
|
|
|
|
#2151 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#2152 |
|
spin doctor
|
Oddam Coco Noir Chanel ok 47/50ml-ale tylko za Addicta lub Mademoiselle edt
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że tutaj poszukujemy zapachów
.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2014-05-06 o 21:08 |
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu:http://perfumeria-24h.iai-shop.com/p...l-TESTER-.html na all były, możesz napisać do sprzedawcy czy jeszcze ma :http://archiwum.allegro.pl/oferta/-e...517691374.html no i jeszcze ebay afkors http://www.ebay.com/bhp/emilio-pucci-vivara Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2014-05-06 o 12:52 |
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Moje próbki na wymianę:
Próbki mają różne pochodzenie: z wymiany, z Sephory (S), fabryczne. Ich pojemność waha się od kropli na test do niecałych 2 ml. AA Guerlain Gentiana Angel Aqua Chic S Avon City Rush edp (tylko testowana) Boss Boss Intense Bottega Veneta Burberry Brit D&G The One Rose S Dior Miss Dior edt S Diptyque L’Ombre Dans L’eau Etro Etra Gucci Rush (kropla na spróbowanie) Guerlain Cologne Du 68 Hermes Eau Claire Des Merveilles Honore’s Trip Kenzo Madly edt S (kropla na spróbowanie) L’Occitane Verbena Masaki Masaki edp 1ml (tylko testowana) PG Cadjmere edt Ruban Orange TDC Jasmin de Nuit YSL Nu edp (kropla na spróbowanie) Szukam głównie słodkich, kwiatowych, świeżych zapachów+ jeszcze wszystko co mnie zainteresuje.
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachniało mi Sicily D&G i postanowiłam dać im jeszcze jedną szansę. Gdyby ktoś się podzielił, będę wdzięczna
|
#2158 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Oddam Queen Latifah Queen, pojemność wyjściowa 100ml, ubytek to kilka psików testowych + jest kartonik. Ciepły, słodki gourmand, bardzo fajny, ale nie tego szukałam.
najchętniej przyjmę jakiegoś innego "celebryta". A jak chętnych nie będzie, to spróbujemy się polubić bardziej.
|
#2159 |
|
Konto usunięte
|
aj jak bardzo bym chciała miss dior le parfum
![]() moze być odlewka w każdej ilości ![]() w zamian za flache mogę oddać code 50ml |
|
|
|
#2160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

)?

najchętniej przyjmę jakiegoś innego "celebryta". A jak chętnych nie będzie, to spróbujemy się polubić bardziej.