Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIV - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 17:09   #2521
patkoc
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIV

Właśnie po długiej przerwie zaglądam na forum i co widzę? Prezenty od 49zł hahahaha, zamiast zachęcać, zniechęcają.. Już wolę zamówienia telefonicznie, ostatnio zamawiałam i jestem bardzo zadowolona nie wkleję zdjęć, bo paczkę przechwyciła mama :P
patkoc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 17:11   #2522
fenomeno2000
Rozeznanie

[QUOTE=julietta83;46307006]to jest kod indywidualny
"zarejestrowałam" się na stronie podanej na wątku:
http://okazje.yves-rocher.pl/rabat.html
nie weryfikują czy prawdziwe dane podajesz (oprócz maila oczywiście, na który przychodzi link do aktywacji kodu)
kod niestety nie działa na ZP, ale biorąc inne produkty w promo bardzo się opłaca[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------[/S

Dzięki Własnie siedzę i kombinuję co tu zamówieć i z jakiej oferty...coś mnie wzięło na YR żele pod prysznic, miałam chwilę odpoczynku i pewnie dlatego zatęskniłam, przemawiają do mnie napisy że sa bez parabenów
Stary 2014-05-05, 18:02   #2523
AniaKW
Zadomowienie

Masakra, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. A już mówiłam mężowi, że dobrze zmienili, bo w końcu stać mnie na małe zakupy. Szlaban na ten miesiąc.

Z Payback to kompromitacja. Mi to na rękę, bo po prostu nie będę wykorzystywać eKuponów do nich tylko do innych sklepów. Nie kusi mnie nic. Nigdy nie myślałam, że tak szybko wyleczę się z e-sklepu, ale to teraz e-sklep dla wybranych, więc ja podziękuję.
Do paczkomatu mam daleko, a płacić co najmniej 60 PLN miesięcznie nie zamierzam.

Edytowane przez AniaKW
Czas edycji: 2014-05-05 o 18:06
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 18:03   #2524
Pollinaa
Zakorzenienie

Wysypało mnie ropnymi krostkami po 2 użyciach Elixiru 7.9 z kroku 1
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 18:28   #2525
fenomeno2000
Rozeznanie

Wchodzą nowości w tym zestawy z nowymi peelingami pod prysznic PN z oferty wysyłkowej z 3 wodami do wyboru, przez chwilą zamawiałam przez internet i zatwierdziło
Stary 2014-05-05, 18:35   #2526
dianor
Rozeznanie

Puściłam rano zamówienie z różem i niespodzianką.Koleżanka się ze mnie śmieje,że niespodzianką za 50 zł będą 2 roszerowe berety.
A tak swoją drogą to ciekawe czy zrealizują poranne zamówienia, myślę, że za dużo odkręcania by było z przelewami bo przecież wszystkie paczkomatowe zamówienia były przedpłacone.
dianor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 18:41   #2527
Felicitaz
Raczkowanie

Cześć,
Moje zamówionko ciekawe co będzie niespodzianką, liczę bardzo na maseczkę z glinką marokańską... Wzięłam opcję paczkomatów, super sprawa z tą darmową wysyłką. Za 50 zł mam 6 pełnowymiarowych kosmetyków, w tym moje ukochane serum

Id Nazwa produktu Ilość Wartość

52762 Serum zwężające pory 1 49.00 zł
81977 Żel do mycia rąk 1 12.90 zł

OS1398428220 skomponuj swój zestaw
Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy (34572): 1 szt.
Maseczka głęboko oczyszczająca (38070): 1 szt.
Tonik łagodzący (48726): 1 szt. 1 39.00 zł

F72690 Torba na zakupy 1 PREZENT
FI0082 Prezent niespodzianka 1 PREZENT

Wartość produktów: 100.90 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLW9HF2G" / -50.00 zł
Wartość zamówienia: 50.90 zł
Felicitaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 18:41   #2528
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Wchodzą nowości w tym zestawy z nowymi peelingami pod prysznic PN z oferty wysyłkowej z 3 wodami do wyboru, przez chwilą zamawiałam przez internet i zatwierdziło
Dzięki machnelam zamowienie z CUE i zestawem truskawką i jeżynką oraz zelem
Stary 2014-05-05, 19:01   #2529
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dianor Pokaż wiadomość
Puściłam rano zamówienie z różem i niespodzianką.Koleżanka się ze mnie śmieje,że niespodzianką za 50 zł będą 2 roszerowe berety.
A tak swoją drogą to ciekawe czy zrealizują poranne zamówienia, myślę, że za dużo odkręcania by było z przelewami bo przecież wszystkie paczkomatowe zamówienia były przedpłacone.
Właściwie nie mają podstaw do odmowy realizacji, warunki były jasne, info na głównej stronie, że wysyłka do paczkomatów gratis, a przy prezentach napis "prezent do każdego zamówienia".

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Dzięki machnelam zamowienie z CUE i zestawem truskawką i jeżynką oraz zelem
Też czekałam, aż wejdą zestawy. Wzięłam żel peelingujący truskawka i malina, żel śródziemnomorski, gratis błyszczyk ciemna czerwień i SEP.
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:06   #2530
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KaasiaJot Pokaż wiadomość
Chyba jestem jedyną osobą zadowoloną ze zmiany Głównie dlatego, że bardzo na niej zaoszczędzę Prezenty trafiają w mój gust i potrzeby może 4-5 razy w roku, a często chciałabym zamówić 1-2 rzeczy, które mi się kończą i pojawia się problem z "dobijaniem" do darmowej dostawy...Jeśli paczkomat zostanie bez kwoty minimalnej to jestem w raju a jeśli prezent mi się w danym miesiącu spodoba, to łatwiej osiągnąć 49 zł i go dostać niż kombinować z zamówieniem za 109 zł (darmowa dostawa) i upychać w szafce kolejny krem przeciwzmarszczkowy czy miniaturki...
Zgadzam się
Osobom które robią "normalne" zamówienia ( a na takich klientach pewnie sklepowi zależy) to taka zmiana nie zrobi wielkiej różnicy- za 49zł prezent i darmowa wysyłka to opłacalna sprawa. Oby tylko paczkomaty pozostały darmowe albo za symboliczne 5- 6zł.
Nie ma się co fochać, że YR nie chce rozdawać kosmetyków za darmo. Niedawno Tołpa podniosła próg gratisowych prezentów argumentując, że ma to być właśnie prezent do zakupów, a nie darmowe rozdawnictwo kosmetyków (i nie ma się im co dziwić).

Mnie rozbroił fakt, że jeszcze kilka tygodni temu w boku nikt nic nie wiedział o wprowadzeniu paczkomatów, firma YR nie planuje nawiązywać współpracy z inpost- konsultantki z BOku zawsze dowiadują się o wszystkim ostatnie

Ale punkty Payback jako prezent za zakupy to HIT a jeszcze rok temu w roszku były 3 punkty za 1zł + wypasione ekupony. Pamiętacie jak w ubiegłym maju był kod na 1000pkt i darmową flowerparty 50ml?

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2014-05-05 o 19:08
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:22   #2531
mandragona
Marudziara

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Ojej, mnie ten krem bardzo pasuje, mimo,że mam atopową skórę.

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:31   #2532
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Poszło z wysyłkowej:
2x scrub lawendowy do stóp, scrub brzoskwiniowy do ciała PN+mini, MDB i błyszczyk jaskrawy róż. Wsio 52 zł

Wysłane znad wiadra kawy

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:33   #2533
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Zgadzam się
Osobom które robią "normalne" zamówienia ( a na takich klientach pewnie sklepowi zależy) to taka zmiana nie zrobi wielkiej różnicy- za 49zł prezent i darmowa wysyłka to opłacalna sprawa. Oby tylko paczkomaty pozostały darmowe albo za symboliczne 5- 6zł.
Nie ma się co fochać, że YR nie chce rozdawać kosmetyków za darmo. Niedawno Tołpa podniosła próg gratisowych prezentów argumentując, że ma to być właśnie prezent do zakupów, a nie darmowe rozdawnictwo kosmetyków

(i nie ma się im co dziwić).

Mnie rozbroił fakt, że jeszcze kilka tygodni temu w boku nikt nic nie wiedział o wprowadzeniu paczkomatów, firma YR nie planuje nawiązywać współpracy z inpost- konsultantki z BOku zawsze dowiadują się o wszystkim ostatnie

Ale punkty Payback jako prezent za zakupy to HIT a jeszcze rok temu w roszku były 3 punkty za 1zł + wypasione ekupony. Pamiętacie jak w ubiegłym maju był kod na 1000pkt i darmową flowerparty 50ml?
tak własciwie jak sie zastanowiłam to nigdy nie robilam zakupów w YR za mniej niz 39 + 10 za przesyl wyjdzie na to samo. pamietam tą akcje 1000 pkt i FP
pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:34   #2534
Junebug
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość

Tak, za komuny było lepiej Przeglądam właśnie ofertę wysyłkową z szalem i kremem pod oczy i zamiast ich romantycznego szalu można wyhaczyć coś lepszego i już od 49 zł ma się dwa prezenty.
Stary 2014-05-05, 19:37   #2535
rybkaa90
Zakorzenienie

Dokładnie. Żeby zakupy w YR były opłacalne, trzeba było złożyć zamówienie za minimum 39zł (bez tych głupich kosztów pakowania itp.) + 10 zł wysyłka. Gdyby zostawili darmowe paczkomaty, to w sumie można by cos dobrać za te 10zł zamiast bulić za wysyłkę.
Ale z tymi punktami payback to mnie rozśmieszyli Ile są warte te punkty? Bez przesady

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:40   #2536
sylwia1986sz
Zadomowienie

Cytat:
Miałam tak samo... Dwa tygodnie leczyłam buźkę:-(
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:41   #2537
joannamm
Raczkowanie

Cytat:
A to pech! Ja mam skórę bardzo wrażliwą i bałam się zastosować ten krem ale w końcu spróbowałam i jest okej. Tylko, że wydaje mi się, że on jest bez filtra na słońce, bo raz zastosowałam go samego i trochę słońce mnie podrażniło, teraz najpierw krem a potem krem nawilżająco koloryzujący z filtrem Avon i jest super
joannamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:49   #2538
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Ojej, mnie ten krem bardzo pasuje, mimo,że mam atopową skórę.
No to dobrze że Tobie nie zaszkodził

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwia1986sz Pokaż wiadomość
Miałam tak samo... Dwa tygodnie leczyłam buźkę:-(
No sama jestem sobie winna - ktoś już tu kiedyś pisał, że po nim może wysypać;/

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość
A to pech! Ja mam skórę bardzo wrażliwą i bałam się zastosować ten krem ale w końcu spróbowałam i jest okej. Tylko, że wydaje mi się, że on jest bez filtra na słońce, bo raz zastosowałam go samego i trochę słońce mnie podrażniło, teraz najpierw krem a potem krem nawilżająco koloryzujący z filtrem Avon i jest super
Ja też właśnie wrażliwiec straszny jestem... Ale nie podrażnił, nie piekło a wysyp jak u nastolatki z trądzikiem
Stary 2014-05-05, 19:49   #2539
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez wysypalo po nim niezle. Na pierwszy dzień miałam super mat pod podkład a na następny dzień takie place mi wylazly z ropnymi krostkami
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 19:52   #2540
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Mnie tez wysypalo po nim niezle. Na pierwszy dzień miałam super mat pod podkład a na następny dzień takie place mi wylazly z ropnymi krostkami
Jest nas więcej Coś tam musi być zapychającego No ale w kremie do skóry normalnej i mieszanej to już przesada
Stary 2014-05-05, 20:04   #2541
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Też nie znoszę tego kremu, Elixir od siedmiu boleści.
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 20:21   #2542
navioe
Zakorzenienie

Ktoś tu kiedyś pisał co tam jest zapychajacego ja mam to zaznaczone w domu, ale teraz jestem poza cieszę się w sumie, ze był w gratisach, bo jakbym miała za niego dac cenę regularna to..
Stary 2014-05-05, 20:21   #2543
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Junebug Pokaż wiadomość
Tak, za komuny było lepiej Przeglądam właśnie ofertę wysyłkową z szalem i kremem pod oczy i zamiast ich romantycznego szalu można wyhaczyć coś lepszego i już od 49 zł ma się dwa prezenty.
No właśnie też popełniłam drugie zamówienie z tej ofery ale telefonicznie bo nie chciała mi się przez net zmienić ten szal piękny na to co chciałam.
Zamówiłam sobie wodę 100 ml Bez bo za mną chodziła cały tydzień i zaszalałam, dobrałam 2 żele po 7,90 i zamieniłam szal na wodę 100 ml truskawka. Czyli mam krem pod oczy Rich (gratis) bo go lubię bardzo a poprzedni się właśnie skończył ( więc usprawiedliwiony zakup ), wodę bez 100 ml, wodę truskawkę 100 ml (też gratis) i dwa żele migdałowy oraz grapefruitowy a to wszystko za ok.72 PLN. No to chyba fajne zakupy

I koniec zamówień, no chyba że się jakaś niesamowita okazja objawi to ulegnę...
Stary 2014-05-05, 20:37   #2544
AniaKW
Zadomowienie

W szale opłacalnych paczkomatów pragnę przypomnieć, że ich sieć ma się nijak do sieci placówek pocztowych, gdzie też funkcjonuje e-przesyłka (odbierasz na poczcie po otrzymaniu sms'a). W mniejszych miasteczkach paczkomatów nie ma. Jak mam płacić +/- 10 zł w jedną stronę by jechać do miasta po paczkę, to wolę zapłacić PP i mieć na miejscu, nie tracąc czasu.

Paczkomaty to nadal opcja dla wybranych i mnie to 49 zł na kolana nie rzuciło. Mają być tanie, ale w niczym nie są. Oszczędza się teoretycznie 10 zł, które można wydać na zakupy zamiast na wysyłkę, ale tylko pod warunkiem, że ten paczkomat jest. U mnie nie ma. Teoretycznie też można zrobić małe zakupy, ale bez gratisu, bez punktów payback. To na to samo wychodzi co w stacjonarce, gdzie też są promocje, a jeszcze można dostać próbki i pieczątki. I stacjonarkę i paczkomat mam dopiero w mieście, dla mnie wybór teraz jest prosty.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

A i jeszcze jedno. Robiąc zakupy za 39 zł, płaciłam 9,90 za wysyłkę. Teraz muszę dołożyć jeszcze 10 zł, aby dostać gratis. Przecież to zwyczajne wyciąganie kolejny raz kasy. Najpierw zmiana progów, a teraz to.
Stary 2014-05-05, 20:39   #2545
Pollinaa
Zakorzenienie

Otworzyłam zakamuflowane od zimy Monoi i to jest świerdziuch a nie egzotyczny zapach:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-05, 20:42   #2546
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Otworzyłam zakamuflowane od zimy Monoi i to jest świerdziuch a nie egzotyczny zapach:/

A ja tak o nim marzę, ale nie chce zamawiać z e-sklepu wpienili mnie
Stary 2014-05-05, 20:43   #2547
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
A ja tak o nim marzę, ale nie chce zamawiać z e-sklepu wpienili mnie
Mi się podobał w sklepie a teraz tak daje chemią:-S

Stary 2014-05-05, 20:45   #2548
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
W szale opłacalnych paczkomatów pragnę przypomnieć, że ich sieć ma się nijak do sieci placówek pocztowych, gdzie też funkcjonuje e-przesyłka (odbierasz na poczcie po otrzymaniu sms'a). W mniejszych miasteczkach paczkomatów nie ma. Jak mam płacić +/- 10 zł w jedną stronę by jechać do miasta po paczkę, to wolę zapłacić PP i mieć na miejscu, nie tracąc czasu.

Paczkomaty to nadal opcja dla wybranych i mnie to 49 zł na kolana nie rzuciło. Mają być tanie, ale w niczym nie są. Oszczędza się teoretycznie 10 zł, które można wydać na zakupy zamiast na wysyłkę, ale tylko pod warunkiem, że ten paczkomat jest. U mnie nie ma. Teoretycznie też można zrobić małe zakupy, ale bez gratisu, bez punktów payback. To na to samo wychodzi co w stacjonarce, gdzie też są promocje, a jeszcze można dostać próbki i pieczątki. I stacjonarkę i paczkomat mam dopiero w mieście, dla mnie wybór teraz jest prosty.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

A i jeszcze jedno. Robiąc zakupy za 39 zł, płaciłam 9,90 za wysyłkę. Teraz muszę dołożyć jeszcze 10 zł, aby dostać gratis. Przecież to zwyczajne wyciąganie kolejny raz kasy. Najpierw zmiana progów, a teraz to.
Zgadzam się
Byłam pewna, że zrobię zamówieńie, po pojawieniu się nowych gratisów
Mam braki - żele pod prysznic, balsamy do ciała, żele do kąpieli PN ...
Siedzę od rana i myślę, co zrobić
Tego się nie spodziewałam
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 20:57   #2549
cosmetix
Makeup challenge winner

Dzisiaj wymiękłam i mimo, że jestem na odwyku, skusiłam się na jedno zamówienie za 7,90zł z zestawem konwaliowym gratis. Akurat paczkomaty InPost mam bardzo blisko. Szkoda byłoby nie skorzystać, zwłaszcza, że moją serię konwaliową sprezentowałam przyjaciółce.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-05-05 o 20:59
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:08   #2550
Marigold19
🦄

Cytat:

A co byś chciała w zamian?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości