|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
w rossie, nie wiem ale w golden rose juz tak
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4632601 1]Może by tak zrobić zmasowany atak mailowy na BOK Rossanna i zasypać ich prośbami o zaklejanie kolorówki.[/QUOTE] mnie oni jeszcze nigdy nie odpisali na maila
|
|
|
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w dosyć małym Rossmanie w Krakowie ok. 14:00. Lovely, Wibo, Rimmel i Miss Sporty wymiecione prawie do zera. 90% pomadek miało zerwane plomby, albo były połamane, a co druga macaczka mazała sobie czym popadnie po rękach. Nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę - obrażone panie wrzuciły kosmetyki (a raczej ich pozostałości) do szaf, gdzie popadło. Poszłam zgłosić to ekspedientce, pokazując co się dzieje przy szafach, na co pani mi odpowiedziała: 'No, tak się dzieje czasami, a my nie mamy prawa nakazać tym paniom żeby to kupiły. Zresztą, tego nie da się upilnować.' Cztery ekspedientki na sklepie + ochroniarz, który bacznie obserwuje każdą klientkę, ale nie da się upilnować? No nie da się, jak ma się wszystko w czterech literach i liczy się minuty do zamknięcia przed napaloną hołotą. To już jest po prostu żenujące.
Przy wyjściu zapytałam innej ekspedientki, kiedy będzie dostawa, bo niestety nie ma tu produktów do sprzedaży, a wszystko zamieniło się w umazane testery. Z obrażoną miną odpowiedziała: 'to jest do wyczerpania zapasów, a nie kiedy dostawa'. Chyba pozostaje wybrać się do Plazy, tam jest przynajmniej normalna obsługa. |
|
|
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedziała Ci tak pewnie bo się wielce oburzyła, że zwróciłaś im uwagę
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedz mi jaki jest zapach tej pomadki? Bo chciałabym jakoś stwierdzić czy ten produkt jest mega stary bo mój niby źle nie pachnie ale jakoś zalatuje delikatnie chemicznie. Mi osobiscie się nie podoba ten zapach. Taka wychodziłam zadowolona że jest plomba na pomadce a tu kicha... Jeszcze nie zauważyłam że opakowanie porysowane więc na pewno była macana;/Tak samo byłam wkurzona jak chciałam kupić tusz z Max factora to tez nie dałoo rady bo były zaschnięte! |
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Seph Czas edycji: 2014-05-06 o 15:26 |
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wydanych pieniędzy przy okazji bo to już koniec tej promocji jak dla mnie. Nic poza Revlonem mnie nie kusi.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3518 |
|
Wredny kotecek
|
Ja dziś do rossmanna zaszłam po parę rzeczy niekosmetycznych (acha i widziałam puste miejsce po rossmannowym pilniku do stóp;p) a przy szafach ze 2 osoby, pewnie dlatego że szafy w 3/4 puste
|
|
|
|
#3519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Na szczęście zapach nie szybko się ulatania. Grunt to nie zaciągać się z opakowania .
|
|
#3521 |
|
Zadomowienie
|
Nastraszyłyście tutaj, że te lakiery Rimmela z serii Rita Ora smużą itd, kupiłam dwa, więc dziś już wypróbowałam
853 pillow talk faktycznie przy pierwszej warstwie zostawia lekkie smugi, ale druga jest już idealna z 203 lose your lingerie już jest trochę gorzej, jedna warstwa - totalnie do niczego, druga bardzo dobra, idealna pewnie byłaby trzecia, ale druga mnie zadowoliła wystarczająco Czyli jak większość lakierów potrzebują min. 2 warstw, różnica jest taka, że wersja standardowa 60 seconds ma lepsze krycie i niektórych kolorów wystarczy 1 warstwa ![]() Tu można obejrzeć kolorki |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3522 |
|
Rozeznanie
|
moja maybelline color whisper skrzypi
|
#3523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękne kolorki jednak niektóre u mnie rozwarstwione i dziwne sa te nakrętki tak jakby niedokrecone sa
Edytowane przez agata0212 Czas edycji: 2014-05-06 o 15:56 |
|
|
|
|
#3524 |
|
Rozeznanie
|
Poszukaj w Rimmel 60 seconds...wydaje mi się, że widziałam dziś taki
|
#3525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduje, że na stokołosach dostawa będzie pojutrze
![]() Cytat:
i opakowania świetne mają |
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mają poniedzialek i środa ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Rotkhol, widzialas moze insta-dri?
|
|
#3528 | |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem zachwycona zarówno opakowaniami jak i kolorami.
U siebie nie zauważyłam ani jednego rozwarstwionego, ale poodkręcane owszem. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba cieszę się, że nie mam za bardzo kasy by ulegać magii wizażu
![]() Jedynie żałuję, że nie kupiłam wake me up rimmela i tuszu na promocji, ale jakoś nie było mi po drodze do rossa ![]() Z pomadek kupiłam Color Whisper 220 i w końcu uległam Elixirom z Wibo. Wzięłam 7, ale nie pasuje mi i chyba będzie leżała w kuferku ;p Odbiegając już od promocji ... Jaki peeling enzymatyczny z rossmanna i nie tylkopolecacie? |
|
|
|
#3530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się idę przejdę
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na insta dri nie patrzyłam właśnie mi się arbuzowy kolorek taki podobał, ale wzięłam nektarynke z perfumowanych revlon to ten lakier odpuściłam |
|
|
|
|
#3533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jak juz sie zdecydowałam na kolor to odkrecilam zeby sprawdzic czy wszystko w porządku zakrecilam i myślałam ze popsulam zakrętke :P trzeba było dokrecic o pół obrotu wiecej w wyniku czego zakretka nie licowala sie z reszta opakowania :P śmiesznie to przy kasie wyglądało ale bałam sie ze sie wyleje :P
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo straciłam nadzieję na upolowanie go w R. W R. kupiłam dzisiaj tylko jedną odżywkę i szminkę Eveline Agua Platinum 479. Przy tej promocji stawiam na naturalne odcienie bo te najszybciej zużywam
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
Jest u nas w Polsce dostępny Rimmel Apocalips w kolorze Celestial?
|
|
|
|
#3536 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skromnie dziś: Eliksir z Wibo 05 bo mi się skończył, przez moją szafę tam przeszło pobojowisko, ledwo znalażłam ten jeden kolor, zmacane wszystko... i pomadke ochronna Maybelline Baby Lips - chciałam brzoskwiniowa ale nie było, wziełam wiec wiśniową i ejestem mega zadowolona
chociaz akurat ta pomadka to bez zniżki
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
zoila dzięki.
Znajdę w Maybelline lub Rimmelu podobny odcień?
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
ależ jestem zadowolona z dzisiejszych zakupów
- rita ora 873 breakfast in bed ![]() - rita ora 853 pillow talk ![]() - rita ora 513 let's nude ![]() - piasek wibo nr 4 - piękny wrzosowy kolorek ![]() - revlon pachnący lakier do paznokci pink pineapple ![]() - nowość wibo summer extreme nails 526 ![]() - nowość wibo summer extreme nails 527 ![]() idę jeszcze dokupić te wibo summer extreme nails piękne letnie kolorki, a cena tylko 3 zł http://wibo.pl/paznokcie/lakier-do-p...-extreme-nails Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-05-06 o 17:42 |
|
|
|
#3540 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Może sprawdź Rimmel Lasting Finish by Kate odcień nr 05, na niektórych zdjęciach wydaje się podobny. Zobacz też Maybelline Hydra Extreme That's Mauvie (tylko ta seria została wycofana z Rossmanna).
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

Powiedz mi jaki jest zapach tej pomadki? Bo chciałabym jakoś stwierdzić czy ten produkt jest mega stary bo mój niby źle nie pachnie ale jakoś zalatuje delikatnie chemicznie. Mi osobiscie się nie podoba ten zapach. Taka wychodziłam zadowolona że jest plomba na pomadce a tu kicha... Jeszcze nie zauważyłam że opakowanie porysowane więc na pewno była macana;/

. Na szczęście zapach nie szybko się ulatania. Grunt to nie zaciągać się z opakowania 

i dziwne sa te nakrętki tak jakby niedokrecone sa
no ale i cena niższa
zawsze mają poniedzialek i środa