|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
![]() Powiem wam, ze swoich przeżyć po tej "drugiej stronie" - baby są czasami okropne. Jako ekspedientka drogerii wielokrotnie reagowałam na otwieranie produktów, ale zatykało mnie, jak podczas dobierania koloru kredki klientce, ta otwierała kredkę i maziała po ręce, a kiedy odpowiadałam na to delikatnym: "Proszę nie używać pełnowartościowego produktu, niestety nie mamy do tego testera." babka patrząc mi w oczy potrafiła powiedzieć: "Dobra, jak coś to pani nie wiedziała" i rysowała sobie Wisłę na dłoni. Dobra, jeszcze te nieszczęsne kredki można temperować, ale np. tusz? No witki opadają, ale nic poza zwróceniem uwagi nie można zrobić... A jak reagować na taką bezczelność? Dlatego sama jak finalizowałam "transakcję" z klientką, której doradzałam, sprawdzałam szminki, czy nie są obgryzione i maziane, chętnie też na prośbę klientki wyjmuje się produkty z szuflady (zdarzają się wyjątki, ale z reguły są to produkty, które jeszcze w szafie nie stały), najlepiej z tego korzystać, mniejsze prawdopodobieństwo wyrzucenia kasy w błoto. Według mnie powinno wrócić się do starej dobrej zasady "TOWAR MACANY NALEŻY DO MACANTA" i każda ekspedientka powinna być uprawniona do co najmniej zasugerowania klientce, która otworzyła produkt, jego zakup.
|
|
#1442 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
Buractwo jest straszne dlatego dziś nawet nie regowalam. Baba ogólnie wygląda na niemiła, z resztą ekspedientka też jej uwagi nie zwróciła. Nie zmienia to faktu, że ja często odpuszczę sobie jakiś produkt bo nie ma do niego testera to samo z perfumami :-\
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1443 |
|
Wredny kotecek
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Ja za to nie rozumiem tłumaczenia "ale jak mam w ciemno kupić jak nie wiem jaki kolor/szczoteczka/cokolwiek?!", to w spożywczym zanim coś do koszyka włożą to też gryzą wszystko sprawdzając czy im pasuje
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwracanie uwagi 'macantkom' jest całkowicie uzasadnione, to inna sytuacja
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bawi mnie ten temat, może dlatego, że nigdy za mną tak ochroniarz nie chodził, chlip chlip.
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj w Rossmannie miałam wątpliwą przyjemność stać obok ekspedientki która wyciągała rzeczy z szuflady i uzupełniała szafę, przy czym każdą (!) jedną szminkę zanim odłożyła na swoje miejsce, to otwierała i sobie oglądała kolory. A na jedną jeszcze nakichała. Obrzydlistwo...
![]() O tłumach nastolatek malujących się błyszczykami których potem nie kupują, podczas gdy obok stoją testery, to już nawet nie wspominam, klasyk. Obsługa stoi obok, patrzy i nie mówi nic. Zresztą co się dziwić, skoro sama robi to samo. ![]() Natomiast w dziale dziecięcym była kobieta która za porządkiem wszystko otwierała i wąchała, a z tubek sobie wyciskała kremy na rękę i chyba sprawdzała jak się wchłaniają. ![]() Przez takie głupie baby można sobie w cztery litery wsadzić te wszystkie oznaczenia "po otwarciu ważne przez". Pomadkę kupiłam tylko jedną, a przed kasą sprawdziłam czy jej nikt nie tykał, bo czy nie nakichał, to już nie zweryfikuję. Lakierów się aż tak nie boję, bo składy z zasady mają takie, że tam i tak niewiele jest w stanie przeżyć. A grzybice nie są tak popularne jak np. opryszczka.
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
A ja kupiłam dziś L`Oreal, Color Riche Extraordinaire Liquid Lipstick (Eliksir do ust w płynie) w kolorze czerwonym 301 rouge soprano ( mocny koral ) i uważam że jest cudowny
na początku jak się pomalowałam to wydawało mi się, że się źle rozprowadza, jakoś nie równo, ale po chwili jakby wszystkie '' braki '' uzupełniły się same i usta wyglądają cudownie ![]() Dodatkowo 2 lakiery z miss sporty - nigdy nie miałam jeszcze lakierów z tej firmy, a bardzo spodobały mi się kolory i były najtańsze, chyba dokupię również jutro kilka, choć ciekawe jak z wytrzymałością
|
#1450 |
|
Rozeznanie
|
U mnie te lakiery z miss sporty strasznie szybko zaczynają się ciągnąć i glucic, kiedyś je namiętnie kupowałam. Jednak po kilku wypadkach z lakierami 2tygodniowymi do wywalenia to sobie odpuściłam.
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to chwalę sobie bardzo wysuszacz z Miss Sporty - dobry i tani. |
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam maybelline color sensation shine gloss błyszczyk
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2014-05-06 o 18:13 |
|
|
|
#1454 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam eveline diamentową spoza szafy za około 6,4 zł
|
|
|
|
#1456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Przyczajenie
|
U mnie już promocja zakończona
zakupy udane
|
|
|
|
#1459 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też wzięłam rimella by rita ora fajny jest
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
||
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
Poległam
W tym tygodniu promocji obiecałam sobie, że kupię tylko 1 szminkę...wróciłam z 16 szminkami, 3 lakierami, 2 odżywkami i dodatkowo 2 cieniami L'Oreal w CND... |
|
|
|
#1462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wow! ![]() ![]() ja dziś byłam znowu w rossmanie i tak się zastanawiałam, czy kupić jeszcze kate 16, ale stwierdziłam, że skoro wczoraj kupiłam 4 różne szminki (w tym 1 kredkę) to już mi wystarczy ![]() hmmm, wrócić po nią?
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Lina9213;46330328]Chyba z lovely z tej serii I love summer mamy ten sam kolorek, to taka limonka?
tak limonka ale jeszcze testowania nie było---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1465 |
|
Rozeznanie
|
U mnie może dziś będzie testowanie bo w sumie to się doczekać nie mogę
Chyba wymyślę jakiś manicure z wszystkich 3 kolorków Tak jak tu czytam to ja chyba za bardzo nie poszalałam z zakupami, dziewczyny jestem pod wrażeniem waszych zakupów
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
Ale poszalałam podczas tej tury promocji
Myślałam nad pomadką z Bourjois Rouge Velvet, o pomadce w kredce z Astora i kusiły mnie pomadki w kredce z Lovely. Z Burżuja nie pasowały mi kolory, z Lovely też nie do końca, a Asotra nie wzięłam, bo stwierdziłam, że wolę coś bardziej trwałego. Za namową wizażanki wzięłam Lipfinity Max Factora, w ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Mimo różnych recenzji w internecie wzięłam pomadkę bo jak nie teraz to kiedy... W szafie było ostatnie opakowanie, kartonik był wgnieciony więc zajrzałam do środka. Opakowanie pomadki wyglądało jak tester, naprawdę sporo jej brakowało Na szczęście mój odcień znalazł się w szufladzie.Na lakiery nawet nie patrzyłam. Moja szufladka z ikei na lakiery jest już cała pełna, dlatego nie kupuję nic nowego na razie
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy konczy sie promocja?
|
|
|
|
#1469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam lepsze, byłam z koleżanką w rosie i szukałyśmy perfum - nie było testera. Poszłyśmy zapytać czy nie mają próbek, testerów a pani wzięła pełnowartościowy produkt, folię od spodu rozkleiła nożykiem, delikatnie podważyła opakowanie i pach popsikała nam żebyśmy sobie powąchały. Później ładnie zapakowała, zakleiła folię i odstawiła na półkę ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Do 11 maja. |
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

A tak chciałam kupić ten jasno różowy lakier. Za to pocieszyłam się perfumowanym lakierem Revlonu, buteleczka piękna, jak malutkie perfumy. I pachnie różowym grejfrutem

W tym tygodniu promocji obiecałam sobie, że kupię tylko 1 szminkę...wróciłam z 16 szminkami, 3 lakierami, 2 odżywkami i dodatkowo 2 cieniami L'Oreal w CND...