|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Rimmel Lasting Finish by Kate mam w odcieniu nr 16 kolorek genialny ale ten zapach..
Myślałam również o masełku z Revlonu w odcieniu Juice Papaya lub Pink Lemonade i nie mogę się zdecydować.. Które lepiej przygarnąć?
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Krakowa, byłam ostatnio w R w Plazie ale nie pamiętam, jest tam szafa SH? Albo ewentualnie na Bagateli
Chciałam ten żel do skórek, w krakowskiej pusta szuflada .
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Polecacie jakiś korektor do zakamuflowania drobnych wyprysków? Nie interesuje mnie Catrice, bo ma bardzo mały wybór odcieni
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
To bardzo popularny ostatnio kolor, chyba wszystkie firmy taki mają, nie bedziesz miała problemu ze znaleziem.
Np. Bourjois ma taki, jest w cnd po 17,99 (no i jeszcze-49%)
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą nie wiedziałam, ze z tymi lakierami też taka różnica cenowa.Cytat:
wszystkie inne albo mi kolory nie odpowaidaja albo zapachy brzoskwiniowy dzis capnęłam tylko
|
||
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie jakie znalazłam obrzydliwe swatche pachnącego revlona, dziewczyna by się wstydziła wstawiać tak niechlujnie pomalowane paznokcie i pozalewane skórki
![]() http://www.brightestbulbinthebox.com...nted-nail.html |
|
|
|
#3548 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odzywki eveline spoza szafy wchodziły u mnie dziś z rabatem, wczoraj pracownice twierdziły ze nie wchodzą :-D |
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi, czy ta seria Rita Ora dla Rimmel to jest edycja limitowana czy taka seria jak Kate tj. będzie dłużej w szafach? Nie wiem czy brać dwie sztuki tego samego koloru czy się opanować
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam kupić dziś jakąś pomadkę Color Whisper (a konkretnie to 2) ale wszystkie były zmacane, a nie było akurat żadnej pani pod ręką, żeby sprawdziła w szufladzie.
A mogłam przecież sama otworzyć i sprawdzić |
|
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za cynk, byłam tam po pracy ok.16.30 i trafiłam, jak właśnie dziewczyna uzupełniała szafę SH, więc mam dwa świeżutkie lakiery nr 250 Mudslide i 374 Mauve Along, dokupiłam jeszcze na lato jasną szminkę Manhattan 51G;
promocję uznaję za zakończoną |
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
Rity u mnie brak, jedynie oragasm nyl dostepny, ale kupilam kilka rimmel, do tego zalaplam sie na te lakiery z CND z manhattanu rzeczywiscie -49% od przeceny i wyszly po 2,54zl
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1399394012.248057.jpg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,Jak wczoraj pytałam Panie o dostawę to powiedziały że w środę wieczorem mają ,więc najlepiej przyjść w czwartek rano (i tak też zaplanowałam następną wizytę) |
|
|
|
|
#3556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Czerwony najlepszy
|||
|
|
|
#3557 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- 19,99 (albo 90)
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak btw- polecicie jakiś beżyk kryjący na usta? Kupiłam Rimmelowy Airy Fairy i nawet mi pasuje (już mam podobny odcień z Inglota, więc się trochę zawiodłam, bo na ręce w R wyglądał na bardziej różowy ). Ale nadal nie mogę znaleźć żadnego cielistego, który zakryłby paskudną czerwień mych nieregularnych ust |
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zwiedziłam ostatnio (chyba) większość krakowskich rossmannów i nie znalazłam pilnika elektrycznego ![]() Poddaje się już
|
|
|
|
|
#3561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i tym którzy polecali brzoskwiniowe lakiery też, dopiero doczytałam To kupię jutro któryś pachnący i może Ritę którąś jak będzie mi dane
||
|
|
|
#3562 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
!Jeżeli jednak szukasz koniecznie takiej cielistej szminki to może zerknij na Maybelline Color Sensational Choco Cream albo Rimmel Lasting Finish by Kate Moss nr 14. Poza tym zawsze możesz posmarować usta odrobiną korektora, jeżeli chcesz zneutralizować ich mocny odcień i wtedy nałożyć wybraną szminkę
|
|
#3563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#3564 |
|
Klientka w krawacie
|
Na ciemnych ustach chyba większość jasnych odcieni nie będzie prezentowała się rewelacyjnie
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Podobno z nyxa są fajne
||
|
|
|
#3566 |
|
Rozeznanie
|
NIEEEE!!!!
. Z tego co chciałam udało mi się dorwać Rimmel Salon Pro - Punk Rock ----> http://imabeautygeek.com/wp-content/...pring-2014.jpg - piękny grafitowy kolor, nie widziałam nigdzie żeby był gdzieś lakier podobnego koloru, zobaczyłam go u koleżanki i pomimo krytyki jaką obdarzyłam Salon Pro na tym forum (różowy kolor) to ten jest super! Chciałam wziąć też jakiś różowy kolor to wzięłam jakiś Miss Sporty 044 ---> http://4.bp.blogspot.com/-33bYBNc_Nf.../SAM_1199a.JPG bardzo ładny kolor (zdjęcia nie moje). A po matowych piaskach z Wibo nie ma śladu, nawet nie widziałam plakietki Candy Shop no i nie było bazy z miss sporty bleeeh! W ogóle poszukując tych kolorów zaszłam wracając do swojego Rossmanna co jest najbliżej mnie a tam jeszcze pustki po promocji z podkładami i produktami do oczu... ja nie wiem co do nich przychodzi w tych wtorkowych dostawach, aż zacytuję klasyka - "żal"
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś kupiłam Rimmel salon pro Punk Roch i top coat z Miss. Sporty. Poluję jeszcze na Rite Ore nude i ten niebieski. .bardzo chce szary lakier nie polyskliwy wiem ze bywa z Rimmela 60s ale u mnie brak. Dzis wylozyli mietowy z Rity Ory ale skoro kupilam juz miete z Eveline to sie nie skusilam moze jeszcze wylaza i inne...
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny z Lublina widziałyście w którymś rosmanie piaski Wibo? ![]()
|
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Poległam
W tym tygodniu promocji obiecałam sobie, że kupię tylko 1 szminkę...wróciłam z 16 szminkami, 3 lakierami, 2 odżywkami i dodatkowo 2 cieniami L'Oreal w CND... |
|
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

Które lepiej przygarnąć? 
Chciałam ten żel do skórek, w krakowskiej pusta szuflada
.

W tym tygodniu promocji obiecałam sobie, że kupię tylko 1 szminkę...wróciłam z 16 szminkami, 3 lakierami, 2 odżywkami i dodatkowo 2 cieniami L'Oreal w CND...