|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
ja tam jestem zakochana w białym lakierze do paznokci![]() tu tez troche widac biały lakier: http://swiat-katarzyny.blogspot.com/...ilitarnie.html
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
ja chyba nigdy na bialo nie malowalam
|
|
|
|
#2313 |
|
BAN stały
|
Katarzyna, a powiedz - masz jakiś sprawdzony biały lakier, którego nie trzeba kłaść 3 warstw?? Bo mój jest tragiczny i smuży!
|
|
|
|
#2314 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie martw się, Ci, którym na Tobie zależy będą ![]() Cytat:
U lekarza nie była, a teraz jest już w porządkuenzunio - jestem pod wrażeniem Twojego zorganizowania Będzie pięknie - aż się nie mogę doczekać Twojej relacji ane3kaa - w sprawie tasiemki idź do pasmanterii. Powiedz co i jak to pomogą i dobiorą ![]() bardorja - dzięki za link do butów Cały czas leżę w temacie i może tu coś znajdę. A i pocieszyłaś mnie w sprawie pco Co do zapraszania z dziećmi: my zapraszamy z dziećmi praktycznie wszystkich... ale każdy mówi, że nie bierze Ewentualnie na poprawiny, ale na weselu chcą się pobawić bez dzieciakówBył też temat muzyki... u mnie będzie różnie trochę disco-polo, trochę "normalnej" muzyki Będzie grał zespół mojego wujka i powiedział, że zagrają co chcemy, więc robimy powoli listę utworów Poza tym już byliśmy na wielu weselach, na których grali i zawsze ludzie dobrze się bawią i bardzo chwalą ich granie Zrobimy, więc listę piosenek, na których nam zależy, a poza tym niech grają co chcą Cytat:
![]() swiat_katarzyny - piękne sandałki i pasują jak najbardziej domar123 - witaj ![]() Paznokcie: jeszcze nie mam butów , ale tak czy siak będę malowała paznokcie - albo francuski, albo mleczny kolor
|
|||
|
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
A więc się przedstawię
Jesteśmy z okolic Poznania. Znamy się od liceum (chodziliśmy do jednej klasy i w ławce razem siedzieliśmy a raczej na pełnym morzu Sala załatwiona a na niej praktycznie wszystko. Zamówiony fotograf. Zamówiony zespół jednoosobowy. Wesele planujemy do 50ciu osób, kameralne, ale ładne Małe, w najbliższym gronie Mamy już obrączki (w tamtym tygodniu odebraliśmy) Suknie zakupiłam używaną (moja siostra tez tak robiła). Gorset jest w serduszko, zakończony kamieniami, kończy się na ukos. Dół lekko w literę A, tiulowa. Do tego dobrałam buty na 1cm obcasie (po pierwsze chciałam uzyskać długość sukni, a po drugie lubię chodzić na płaskim obcasie, w sumie to nie mam butów na wyższym Mamy również zaproszenia Musimy jeszcze dokupić zawiadomienia. Mój TŻ jeszcze nie ma garnituru. W sumie to jeszcze zostało wiele
|
|
|
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
poprzedniego lata zuzylam cały z golden Rise ale juz nie produkują tego numerku
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
domar
Witam Wielkopolankę Masz jakieś zdjęcie sukienki, z chęcią byśmy zobaczyły
|
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
Tak wyglądała jak kupowałam
Ja będę miała bez ramiączek Suknia jest u krawcowej![]() Bez☠tytułu.jpg Bez☠tytułu1.jpg |
|
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam czytam, ale się nie wypowiadam co do szminek bo nie używam wcale
w ogóle czasem mam wrażenie, że jestem chłopczycą...Dziewczyny gratuluję 4 miesięcy do ślubu :kolaski: Opiumalfa ten samochód fajnie wygląda! Ja chciałam trabanta ale nikt nie miał w dobrym stanie... Atomoowka trzymam kciuki, będzie suknia git ![]() swiat_katarzyny super buty ten kolor Witam nową PM Wstawiam foto fryzury (odstają kosmyki bo nie używałyśmy lakieru, chciałam jedynie ogólny efekt zobaczyć), wybaczcie za jakość zdjęć ![]() ![]()
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2014-05-06 o 18:06 |
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
namisek
![]() PS: Masz grzywkę na bok czy na prosto?
|
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
Lg_ago
Ło nawet nie wiedziałam! Mam ściętą na bok bo mam okrągłą buzię dodam, że mam cienkie włosy a tutaj nawet tego nie widać żadnych wypełniaczy
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2014-05-06 o 18:16 |
|
|
|
#2322 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pospamuje troche to nie takie starszne jak sie wydaje, na poczatku wielu lekarzy dawalo jednoznaczna diagnoze: Pani sie nastawi na barak dzieci.. az trafilam na lekarza ktory powiedzial: -najpierw czyscimy, leczymy a potem dzialamy.To kiedy ta ciaza ma byc? ja na to ze jeszcze nie teraz, moze za 4 lata a on: OK, wpisalem brałam tabletki anty na poprawe hormonow i wyczyszczenie jajnikow przez ok7 lat, poodsatwieniu od razu zaszlam w ciążę Orydnator w szpitalu (musialam sie zglsoic ze wzgledu na chorobe i ciaze)popatrzylna mnie, na wyniki badan i historie leczenia: -nie do wiary! powiedzial ze takiprzypadek nadaje sie na doktorat, zawolal studentów hahah i wsyztskim opowiadali cyztal itp powiedzial ze jestem zywym dowodem na to ze się da! i ze dalam nadzieje innym babkom takze nic sie nie martw i DO ROBOTY Cytat:
Cytat:
białe kojarząmi sie z korektorem, a czarne z brudem
|
|
#2323 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę ta góra mi się nie podoba. Ale Ty będziesz miała bez ramiączek, więc pewnie będzie ładniej ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Na razie się nie staraliśmy, ale ginekolog mi powiedział, że warto się starać jak najszybciej, bo zwykle po urodzeniu dziecka ten problem przechodzi Także myślę, że jakiś czas po ślubie bierzemy się do pracy
|
||
|
|
|
#2324 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam ten sam problem. Kupilam narazie balsam?/blyszczyk z Clarinsa... Ale to jeszcze nie to. Jutro chce kupic blyszczyk z L'Oreal, ten a'la atrament z YSL... Poza tym mam na liscie pomadke z MAC...
|
|
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama i siostra (świadkowa) są teraz na etapie szukania sukienek na moje wesele no i klops - w sklepach nic nie ma
|
#2326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
activelifestyle ona na tym zdjęciu ma za wysoko tą górę a to przez te ramiączka właśnie. Jak krawcowa mi odcięła ramiączka to suknia spadła na biust, który uwydatnia bardotka i go troszkę widać
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- namisek1990 baaardzo ładna fryzurka Ja mam dylemat bo jak się okazało mam za drobną buzię do koka muszę raczej postawić na loki spięte do podpięcia welonu.
|
|
|
|
#2328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama kupila w Catherinie. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
namisek wykonanie fryzury bardzoo mi się podoba
Widać, że brakuje tego przyczesania itp. Ale sama konsrukcja bardzo udana Pytałam o grzywkę, bo sama mam grzywkę na prosto i myślę, czy dobrze to będzie wyglądać.Przypomniało mi się, corn pytałaś czy wrzucić raz jeszcze foty fryzur z grzywką, które wrzucałaś kiedyś - nie ma potrzeby już je sobie wtedy zapisałam ![]() Cytat:
|
|
|
#2332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na niektórych stolikach wina poszły i goście następne, a na niektórych okazało się, że nikt ich nie pił, albo symbolicznie i dostaliśmy je później takie otwarte (na szczęście zachowali korki). Moja Mama i Teściowa kupiły w sklepach no name, ale moja przyjaciółka/świadkowa kupiła w PROMOD, a Szwagierka w CAMAIEU. Ale prawdą jest, że średnio można coś teraz znaleźć. Wszystkie z wymienionych Pań się za kieckami nachodziły, a i jak ja też chciałam sobie coś kupić na po ślubie, to był problem - ostatecznie dorwałam w VERO MODZIE ale raczej taką mocno niezobowiązującą - na pewno się nie nada dla świadkowej czy Mamy.
|
|
|
#2333 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://store.orsay.com/index.shtml?l...Type%3Dlimited Z tym, że moja mama sto razy lepiej się prezentuje w niej (kupiła rozmiar 36 ale ma dość duży biust) I nie jest różowa jak piszą tylko brzoskwiniowa |
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dziś 18DDŚ! Jutro próba fryzura, make up i przymiarka. Ładuję aparat
|
|
#2335 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny znalazłam buty na ślub!!!
http://www.aliexpress.com/item/Drops...775814038.html Jeszcze będzie ze mnie baletnica ![]() ![]() Poza tym doświadczyłam dzisiaj pierwszego koszmaru o tematyce ślubnej. Śniło mi si, że spóźniłam się na własny ślub, przez co go odwołano ![]() ![]() Najgorsze jest to, że (cholera!!!) to takie do mnie podobne
Edytowane przez Justyna.kociaczek Czas edycji: 2014-05-06 o 20:44 |
|
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
Jestem załamana... Mama znalazla sliczna sukienke, ktora mega duzo kosztowala, ale namowilam ja ze to tez jej dzien i pojechalysmy.. okazalo sie ze bylo pare ladnych ale do zadnej nie weszla i nr wiekszego nie ma! ;(
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bukietu dla świadkowej, ja nie zamawiałam. Zamówiłam bransoletkę z kwiatków dla niej. |
|
|
|
|
#2338 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto będzie chciał będzie sobie brał ![]() Cytat:
![]() Trzeba je koniecznie Ysi pokazać!
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie makijażu ślubnego .
- czym konkretnie malują Was wasze makijażystki?? - dziś byłam na próbnym i byłam pomalowana double wear i potem fixer kryolan, póki co trzyma się bez zastrzeżeń, ale pamiętam, że np. moja przyjaciółka i ja na jej ślubie byłyśmy malowane takimi ciężkimi podkładami w słoiczkach (przepraszam, ale jestem kompletnym laikiem w tej nomenklaturze )Generalnie nie mam wielkich zastrzeżeń co do trwałości ale jakoś może naiwnie sądziłam, że ślubny make-up rządzi się trochę innymi prawami niż "zwykły" wieczorowy. Boję się, że totalnie popłynę jak w sumie w każdym wieczorowym
|
|
|
|
#2340 | ||||
|
Zakorzenienie
|
enzunio Twoja lista robi wrażenia
Cytat:
zatkało mnie Cytat:
nie lubimy, ja zdzierze po pijaku tylko, ale na wlasnym weselu nie wypada sie uchlać wiec nie bedzie za to bEdzie muzyka lata 60-70-80, polski rock no i duuuużo Michaela Jacksona Cytat:
ijaa mozesz mi (moze byc pw) napisac jakie piosenki u. Ciebie leciały? Moze masz jakąś liste? ![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

Nawet nie próbuję nadrabiać, przepraszam
ale nie martw się, Ci, którym na Tobie zależy będą 

U lekarza nie była, a teraz jest już w porządku
trochę disco-polo, trochę "normalnej" muzyki
, ale tak czy siak będę malowała paznokcie - albo francuski, albo mleczny kolor 

Trochę ta góra mi się nie podoba. Ale Ty będziesz miała bez ramiączek, więc pewnie będzie ładniej
aby wszystko dobrze się potoczyło