|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
.
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś odwiedziłam Rossa, z racji na majówkę wyjechałam i dopiero dziś z lasu wróciłam, myślałam że już na nic się nie załapię a tu niespodzianka, szafy w miarę pełne, produkty całe i nawet pani z obsługi krążąca i pomagająca, miło mnie to zaskoczyło.
Kupiłam Astor szminka w kredce kolor Hug Me i chyba się nie polubimy ale jeszcze potestuję, masełko Revlon Sweet Tart, błyszczyk Eveline Lovers nr 607, lakier Rimmel Salon Pro Jazz Funk ładny kolor, Turbo dry top coat Miss Sporty wydałam ok 55 zł. I to chyba na tyle. |
|
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
Z jakiej firm jest żel do usuwania skórek i po ile wychodzi ?
|
|
|
|
#3635 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Mi troszkę wysuszył usta(ale używałam tylko raz), ale może to dlatego, że kładłam na suche, a na ogół przed maluję pomadką ochronną. Ale ja wybaczam za przepiękny kolorZa ile go kupiłyście? Bo u mnie za 15 a tu dziewczyny pisały, że były w cnd i dwa razy taniej kupowały .
|
|
#3636 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupiłam tych 2 szminek Bourjois Rouge, które wczoraj planowałam (nr 11 i 18), a jedną z serii Shine - nr 23 o ile dobrze pamiętam. Jeden z nielicznych beży, który nie daje u mnie efektu Tormentiolu
|
#3638 |
|
luckygirl
|
Dziewczyny, a polecacie jakies kredki do ust (czerwone)? Myslalam nad MF, ale kompletnie sie na tym nie znam
|
|
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
O rany...w ciągu dwóch tygodni, na promocji w rossmanie i naturze kupiłam ponad 20 lakierów, to już nałóg, zwłaszcza, że niektóre kolory się pokrywają
![]() Wrocławiankom polecam rossmana przy placu Jana Pawła, udało mi się nawet upolować neonowy lakier z lovely, z serii Ibiza, szkoda, że dopiero teraz przeczytałam, że nadaje się tylko do sztucznych paznokci, a jest piękny, podobny do tego odcienia z Vipery nr 820.
|
|
#3640 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
koniecznie napisz jak wrażenia, bo kolor wyglądał super ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3641 |
|
Rozeznanie
|
pospisywałam polecane produkty z wątku. a i tak kupiłam co innego
u mnie wszystko wymiecione.zakupiłam: - szminka w kredce lovely color wear nr 2-polecam, bardzo fajna, kolor matowy, ale ładnie kryje i nie wysusza. wzięłam ostatnią ![]() - lakier loveely baltic sand nr 8- lubię piaskowe lakiery ![]() - sally hansen Instant Cuticle Remover (na szczęście zdobyłam) przez szafki przeszedł huragan, pojedyncze pomazane sztuki zostały. |
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym wpisie jest genialne foto: http://www.brightestbulbinthebox.com...bottle-of.html
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
to już moje trzecie masełko Revlon i ja je uwielbiam. Wcześniej miałam blade, chłodne róże, to jest bardziej "kolorowe". Jutro może się odważę pomalować nim do pracy to dam znać jak się sprawdziło.
|
|
|
|
#3644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybaczcie jeśli odpowiedź gdzieś już padła, ale nadążyć za Wami to prawdziwa sztuka
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które kupowały pachnące lakiery Revlon- czy widziałyście może odcień BORDEAUX https://www.google.pl/search?q=revlo...ih=697&dpr=0.9 ?
I czy któraś z Was pamięta cenę tego lakieru?? Tak bardzo chcę go mieć i do tego jeszcze pink pineapple A miałam nic nie kupować w tym tygodniu oprócz rity ora ![]() Revlon niestety nie ma polskiej strony, a patrzyłam na brytyjską i francuską- tam w ogóle nie ma tych lakierów, więc podejrzewam, że u nas je wkrótce wycofają.. |
|
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachęcajace bardzo![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech te promocje się już skończą!!!!!!! Naprawdę! Genialnie to wymyślili, ja w listopadzie dowiedziałam się o promocji dwa dni przed zakończeniem, chciałam kupić healthy mix- nie było, sprawdziłam w drugim, nie było, więc kupiłam sobie lakier na pocieszenie (ten z Bourjois, który jest teraz z CND tak btw) i koniec. Zapomniałam o promocji. Do głowy mi nie przyszło robić zapasy itd. Bo wtedy nie miałam pojęcia o istnieniu tego wątku o rossmannie na wizazu ![]() ![]() A teraz czytam, szukam swatchy w google, latam, szukam, kupuję i tak w kółko bo nie potrafię sobie dość powiedzieć
|
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strona 9 http://kosmetyczne-widzimisie.blogsp...-maj-2014.html |
|
|
|
|
#3653 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo powiedziałam przed chwilą do TŻ
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś wyżej napisał, że to limitka - skąd taka informacja ?? |
|
|
|
|
#3657 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie czy zmywacze też wchodzą na promocje? Coś mi się wydaje że czytałam, że któraś kupiła ale wyszukiwarka nie znajduje mi nic o zmywaczach.
|
|
|
|
#3658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
Poszłam dziś do rossmanna po pracy koło 17:30. Wszystko wymiecione, dosłownie... Lakierów wibo stało na półce dosłownie kilka, candy shop - brak, eliksiry z wibo -brak, lovely color wear- brak, lakiery rity ory - brak.
![]() zastanawiałam się nad apocalips w kolorze phenomenon- ale w koncu nie zdecydowałam się, podobnie jak na błyszczyk manhattan swiss milk choclate. Udało mi sie kupić jedynie matowy lip gloss z lovely (ok 4 zł) - mam mieszane uczucia co do tego produktu, błyszczyk jasnoróżowy (ok 5 zł) oraz bezbarwny z eveline (ok 4 zł) oraz poza promocją balsam do ust z nivei vanilla macadamia (prawie 8 zł). gdy koło 18:00 zaczęło robić się tłoczno uciekłam do kasy niepocieszona. do lakierów mnie nie ciągnie, bo jak na osobę, która rzadko maluje paznokcie i tak mam ich za dużo, chociaż gdybym znalazła jakis piaskowy z wibo to pewnie bym wziela do przetestowania. Edytowane przez agnieszka0790 Czas edycji: 2014-05-06 o 23:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

.

. Mi troszkę wysuszył usta(ale używałam tylko raz), ale może to dlatego, że kładłam na suche, a na ogół przed maluję pomadką ochronną. Ale ja wybaczam za przepiękny kolor

u mnie wszystko wymiecione.