Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIV - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-06, 16:53   #2641
Pollinaa
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A co wg Twojego rzecznika jest? Bo rzecznicy w zależności od miasta są różni, jednym się chce, innym nie... A czytał w ogóle regulamin sklepu?
Dziewczyny bez spinki;-) to jak postąpi YR w tej sytuacji będzie odpowiedzią kto miał rację:-P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 16:54   #2642
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez betist Pokaż wiadomość
Hmm nie wiem czy zauwazylas, ale pojawily sie w nowosciach zestawy z perfumami
http://www.yves-rocher.pl/tag/f/30,p...ie,239,pomadka - lepsza opcja niz sama woda

Wyczuwam kolejne spore napiecie spowodowane "bledem w systemie" dlatego mimo, ze mam paczkomaty rzut beretem nie skusilam sie tym razem. Teraz system maja szczelny i podejrzewam, ze takie numery jak w grudniu, typu prezent, maseczka i darmowa dostawa juz nimi nie przejda. Zawsze znajda cos czym sie wykreca, szkoda nerwow. Ja sobie od nich odpoczywam i dobrze mi z tym
Jesli chodzi o rumunska stronke, tam od dawna jest limit od ktorego dodaja prezent, z tym ze nizszy niz u nas, od 39 ron to mniej wiecej 39 polskich zl, u nas dali prog 10 zl wiekszy, biorac pod uwage, ze prezenty prawie zawsze takie same jak tam to lekkie przegiecie, a z tymi pkt Payback to chyba tylko polacy mogli cos tak durnego wymyslic...
Zależało mi na nowym zapachu, nie chcę zestawów
Dostałam próbkę i spodobał mi się, nawet utrzymywał się długo, tzn. Porównywalnie z innymi wodami perfumowanymi YR
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 17:00   #2643
201604131205
Konto usunięte

Na zamówienia z paczkomatów pewnie trzeba będzie poczekać z prozaicznej przyczyny, że kilka tysięcy paczek to nie lada wyzwanie dla inpostu - przecież w Pl mamy chyba ok 1 000 paczkomatów (? strzelam sobie), więc na każdy paczkomat przypadałoby po kilka albo kilkanaście paczek z YR- no chyba im te skrzynki pękną w szwach pisałyście że w godzinę się sypnęło tysiąc zamówień, to kto wie ile ogółem tych mini paczek poleci... Pewnie będę musieli to rozłożyć w czasie.

A ten nowy zapis w regulaminie nt sprzedaży to super sprawa.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 17:06   #2644
mamaAmelka
Zakorzenienie

Ciekawi mnie nowy krem anti age global z filtrem Szukam właśnie kremu o takich właściwościach, ale boję się że podkład nie będzie się na nim trzymał
W dodatku na banerze anti age global widnieje info: "Kup krem na dzień, a pielęgnację na noc otrzymasz gratis" . Ale żeby nie było za fajnie: promo dotyczy kremu na dzień do cery suchej albo 'zwykłego' kremu na dzień. A co ma być tą pielęgnacją na noc nie ma ani słowa

Wcześniej chyba nie było tych zestawów? Albo je przeoczyłam
Tylko ceny niezbyt zachęcające...
http://www.yves-rocher.pl/zestawy_2014_05

Edytowane przez mamaAmelka
Czas edycji: 2014-05-06 o 17:11
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 17:14   #2645
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez introglicerynaa Pokaż wiadomość
gosia nie działa ten kod pod względem prezentow typu szalu itp. jest tylko możliwość prezentu w postaci karty payback
dziala, działa. Zamknij strone YR, wyczysc historie przegladania, wejdz ponownie na YR dodaj porodukty wybierz prezenty, dodaj kod maj06 i wybierz prezent od 149 zl , ja stymulowalam przed chwila i z sukcesem
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 17:22   #2646
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
dziala, działa. Zamknij strone YR, wyczysc historie przegladania, wejdz ponownie na YR dodaj porodukty wybierz prezenty, dodaj kod maj06 i wybierz prezent od 149 zl , ja symulowalam przed chwila i z sukcesem
Ach, ty niedobra istoto Teraz kusi mnie zamówienie z e-sklepu
nawilżająca mgiełka 22,90
szampon 9,90
odżywka 9,90
żel pod prysznic 7,90
krem AAG 99

do tego 4 prezenty:
niespodzianka
apaszka i naszyjnik
zestaw z MDB
pielęgnacja na noc do kremu AAG

wszystko za 149,60
Teraz myślę czy zrobić sobie wcześniejszy Dzień Matki?
Stary 2014-05-06, 17:26   #2647
gosus
Rozeznanie

mamaAmelka szalej, sporo tych gadżetow wyszlo, tym bardziej ze w zestawie mdb, tusz i pomadka
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 18:03   #2648
julietta83
Zakorzenienie

dostałam odpowiedź w sprawie składu nowej mgiełki nawilżającej z aloesem - może się komuś przyda:
31160 - INGREDIENTS : AQUA/WATER/EAU •
METHYLPROPANEDIOL • ALOE BARBADENSIS
LEAF JUICE • PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC
GLYCERIDES • GLYCERIN • ANTHEMIS NOBILIS
FLOWER WATER • ALCOHOL • POLYSORBATE
20 • PHENOXYETHANOL • PARFUM/
FRAGRANCE • PANTHENOL • XANTHAN GUM
• SODIUM BENZOATE • CITRIC ACID • POTASSIUM
SORBATE
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 18:22   #2649
AniaKW
Zadomowienie

[QUOTE=Marigold19;46328287]A co wg Twojego rzecznika jest? Bo rzecznicy w zależności od miasta są różni, jednym się chce, innym nie... A czytał w ogóle regulamin sklepu?[/QUOTE

Ojejku, poczytaj poprzedni wątek i piszę to bez złośliwości. Sprawa z niezrealizowanym zamówieniem była wyjaśniana i nie mam teraz czasu opisywać tę historię jeszcze raz. W największym skrócie - polskie prawo nie jest jednoznaczne w zakresie sprzedaży przez sklep internetowy. Mi też się wydawało, że potwierdzenie i regulamin załatwiają sprawę. Tak nie jest,a przynajmniej nie było w grudniu
. Moment odbioru paczki jest momentem zawarcia umowy kupna sprzedaży. Nie wcześniej. Po szczegóły zapraszam do poprzedniego wątku, gdzie została wklejona cała odpowiedź. Nie jest tak ładnie i jednoznacznie jak nam się wydaje.

W momencie, kiedy pojawił się nowy zapis w regulaminie wydaje się, że powyższa odp. jest nieaktualna. Jest jednak inny myk, który nazywa się usterka techniczna, na którą sklep nie ma wpływu i na tej podstawie może anulować zamówienia.

Edytowane przez AniaKW
Czas edycji: 2014-05-06 o 18:32
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 18:33   #2650
dunkowska
Raczkowanie

Dziewczyny,jak Wam sie dodaje krem anti global na noc?ja pakuje do koszyka na dzien i nic...jakis kod trzeba?
dunkowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 19:14   #2651
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dunkowska Pokaż wiadomość
Dziewczyny,jak Wam sie dodaje krem anti global na noc?ja pakuje do koszyka na dzien i nic...jakis kod trzeba?
Do takich promocji nie ma kodu, firma automatycznie dodaje prezent. Niestety po dodaniu produktu ( w tym przypadku kremu AAG) w koszyku nie pojawia się prezent oferowany na banerze. Trzeba sprawdzić w paczce czy na pewno go włożyli. Ostatnio była taka akcja z nową serią Elixir 7.9, YR często "zapominał" włożyć do przesyłki obiecany (zdaje się) krem pod oczy przy kupnie kremu.
Poza tym napisali, że prezentem jest pielęgnacja na noc; nie ma pewności czy to krem AAG na noc...

EDIT
zadzwoniłam do YR i mogę potwierdzić, że prezentem do kremu na dzień jest krem na noc AAG
Konsultantka powiedziała, że dodatkowy krem powinien pojawić się w potwierdzeniu zamówienia. Jeśli się to nie zdarzy, dobrze by było zrobić zrzut ekranu z banerem informującym o danej promocji i wysłać do nich wraz z potwierdzeniem zamówienia.

Edytowane przez mamaAmelka
Czas edycji: 2014-05-06 o 19:27
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 19:37   #2652
dunkowska
Raczkowanie

Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedzJeeeeeeeeezu!o ni byliby chorzy chyba,jakby jakiegos wała,zamieszania,krecenia nie bylo przy kazdej akcji!to po kiego grzyba je w ogole robia?!ciagle jakies jaja sa!moze to jakies badanie rynkowe jest...np.ile w stanie jest znies klient Yr albo co?!ech..........teraz bardziej korzystam z douglasa i sephory on line.Nawet w sephora jest transport teraz od 50zl z paybackiem i 3 probki alwaysnie mowiac juz o tym,ze jak sephora popelnila jakis drobny blad to...dostalam list z przeprosinami i krem za 400zl +miniatury w kosmetyczce,a zamowilam za...3 zl wacikiczuc roznice?
dunkowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 19:40   #2653
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
moze to jakies badanie rynkowe jest...np.ile w stanie jest znies klient Yr albo co?!
Stary 2014-05-06, 19:44   #2654
pastelowy_usmiech
Raczkowanie

Ma ktoś zdjęcie cienia w kremie "stalowy fiołek"? Najlepiej na oku.

pastelowy_usmiech jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 19:47   #2655
Marigold19
🦄

[QUOTE=AniaKW;46329734]
Cytat:
A co wg Twojego rzecznika jest? Bo rzecznicy w zależności od miasta są różni, jednym się chce, innym nie... A czytał w ogóle regulamin sklepu?[/QUOTE

Ojejku, poczytaj poprzedni wątek i piszę to bez złośliwości. Sprawa z niezrealizowanym zamówieniem była wyjaśniana i nie mam teraz czasu opisywać tę historię jeszcze raz. W największym skrócie - polskie prawo nie jest jednoznaczne w zakresie sprzedaży przez sklep internetowy. Mi też się wydawało, że potwierdzenie i regulamin załatwiają sprawę. Tak nie jest,a przynajmniej nie było w grudniu
. Moment odbioru paczki jest momentem zawarcia umowy kupna sprzedaży. Nie wcześniej. Po szczegóły zapraszam do poprzedniego wątku, gdzie została wklejona cała odpowiedź. Nie jest tak ładnie i jednoznacznie jak nam się wydaje.

W momencie, kiedy pojawił się nowy zapis w regulaminie wydaje się, że powyższa odp. jest nieaktualna. Jest jednak inny myk, który nazywa się usterka techniczna, na którą sklep nie ma wpływu i na tej podstawie może anulować zamówienia.
Ja też piszę całkowicie bez złośliwości i bez spinki, ale siedzę w przepisach na co dzień i pewne pojęcie mam. A regulamin jest obowiązujący i czy to się sklepowi podoba czy nie to wiąże go tak samo jak i klienta A co do usterek technicznych z winy YR to nie widzę takiego ograniczenia ani w regulaminie ani w ows, ale może ślepa jestem. Uważam, że po to są te regulaminy żeby walczyć o swoje, a nie gdybać "zrealizują mi zamówienie czy nie", bo już nie chodzi o sam fakt otrzymania prezentu czy skorzystania z jakiejś promo, tylko o zasadę. Z tym, że nawet do rzecznika by mi się nie chciało z tym iść, bo mój to by najchętniej ze wszystkim do sądu chodził, chyba ma małą ilość spraw sądowych w miernikach i na czymś musi wyrobić, w razie numeru po prostu przestanę tam kupować.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 19:49   #2656
mamaAmelka
Zakorzenienie

No to poszło zamówienie
Gratisowego kremu na noc oczywiście nie było w potwierdzeniu, więc wysmarowałam mejla a w załączniku screen. Nie zdziwię się jak i tak zapomną o tym kremie
Seria AAG jest moją ulubioną, więc ta promocja mi pasuje A MdB będzie dla teściowej na DM, a niech ma!
Stary 2014-05-06, 20:21   #2657
betist
Rozeznanie

Marigold19, nie byloby calej tej dlugiej, niepotrzebnej dyskusji gdyby jednak zechcialo Ci sie poczytac poprzedni watek. Nie trzeba 'siedziec' w przepisach, zeby znac swoje prawa i wyczytalabys, ze wiele osob o swoje zamowienia walczylo na podstawie tegoz regulaminu w kazdy mozliwy sposob, lacznie ze straszeniem rzecznikiem, ale jak sama piszesz Ty bys do niego z taka bzdura nie poszla a zarzucasz innym, ze niby rozkladaja rece. Gra niewarta swieczki i tej sprzeczki Stawiaja Cie przed decyzja albo realizuja bez prezentu albo anulujesz a jak sie nie zgadzasz to sami to robia albo Ci bzdurza, ze zamowienia nie widac w systemie. Gadac i pisac o regulaminie mozna dlugo i namietnie ale zrobic cos z takim cwaniactwem to juz zupelnie inna sprawa. Jesli masz na to jakis inny, skuteczny sposob to sluchamy propozycji, jesli nie to zamknijmy temat.

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-05-06 o 20:22
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 20:27   #2658
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Marigold19, nie byloby calej tej dlugiej, niepotrzebnej dyskusji gdyby jednak zechcialo Ci sie poczytac poprzedni watek. Nie trzeba 'siedziec' w przepisach, zeby znac swoje prawa i wyczytalabys, ze wiele osob o swoje zamowienia walczylo na podstawie tegoz regulaminu w kazdy mozliwy sposob, lacznie ze straszeniem rzecznikiem, ale jak sama piszesz Ty bys do niego z taka bzdura nie poszla a zarzucasz innym, ze niby rozkladaja rece. Gra niewarta swieczki i tej sprzeczki Stawiaja Cie przed decyzja albo realizuja bez prezentu albo anulujesz a jak sie nie zgadzasz to sami to robia albo Ci bzdurza, ze zamowienia nie widac w systemie. Gadac i pisac o regulaminie mozna dlugo i namietnie ale zrobic cos z takim cwaniactwem to juz zupelnie inna sprawa. Jesli masz na to jakis inny, skuteczny sposob to sluchamy propozycji, jesli nie to zamknijmy temat.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 21:05   #2659
AniaKW
Zadomowienie

Zmieniając temat, byłam dzisiaj w stacjonarce. Oczywiście los podkusił, żeby nie iść do tej ulubionej, więc w tej co byłam w gratisie do ulotki z dnia matki było mini mleczko migdałowe zamiast szminki.

Był też żel pod prysznic dla dzieci, którego jakoś wcześniej nie kojarzyłam:

100 ml w promocji za 7,50 PLN i wzięłam dla synka. Zapach dziwny, trochę taki wiśniowy jak dla mnie.

Ogólnie wydałam 20 zł i mam:
- żel pod prysznic migdałowy
- mini mleczko [gratis]
- żel pod prysznic dla dziecka
- wisiorek [gratis]
- kostkę do kąpieli
- płyn do kąpieli [gratis za pieczątki]

Chyba dobry deal.
Stary 2014-05-06, 21:20   #2660
introglicerynaa
Raczkowanie

o działa dzięki
introglicerynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 21:20   #2661
julietta83
Zakorzenienie

pisałam do Yves rano kiedy zostanie zrealizowane moje mini zamówienie do paczkomatu, ale zero odzewu...
mogli by się zdecydować czy anulują te zamówienia, bo chcę zrobić kolejne z kodem -50 zł i nie wiem, co wziąć w gratisie boję się, że znowu coś pozmieniają
kusi mnie jeszcze wysyłkowa, ale tam przynajmniej nie zmieniają warunków w trakcie obowiązywania oferty
czy ten czerwony błyszczyk SP z gratisu daje jakiś kolor?
miałam do czynienia tylko z jaskrawym różem, ale od dawał tylko lekki połysk bez koloru
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 21:22   #2662
Marigold19
🦄

Cytat:

Wiesz co? Z mojej strony EOT, bo ja nie będę nikogo zmuszać ani namawiać do korzystania ze swoich praw, bo to wręcz śmieszne jest.

Stary 2014-05-06, 21:47   #2663
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Wiesz co? Z mojej strony EOT, bo ja nie będę nikogo zmuszać ani namawiać do korzystania ze swoich praw, bo to wręcz śmieszne jest.
każdy chce korzystac ze swoich praw , ale YR uważa że oni niemuszą przestrzegać tego , dowiesz się o tym jak będziesz miała z nimi problemy Bo dziewczyny długo zamawiają z YR i ta firma ma w D. wszystkie prawa Sama interpretuje co jej wolno a co nie. Także nie zdziw się jak przyjdzie Ci paczka bez gratisu jakiegoś a oni powiedzą Ci , że to błąd systemu i ten gratis Ci się nie należy mimo , że masz go na potwierdzeniu.
Stary 2014-05-06, 21:52   #2664
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
każdy chce korzystac ze swoich praw , ale YR uważa że oni niemuszą przestrzegać tego , dowiesz się o tym jak będziesz miała z nimi problemy Bo dziewczyny długo zamawiają z YR i ta firma ma w D. wszystkie prawa Sama interpretuje co jej wolno a co nie. Także nie zdziw się jak przyjdzie Ci paczka bez gratisu jakiegoś a oni powiedzą Ci , że to błąd systemu i ten gratis Ci się nie należy mimo , że masz go na potwierdzeniu.
Raz mi się tak zdarzyło, ale dosłali ;p Ja zamawiam jakieś 10 lat, ale nigdy większych problemów nie miałam poza tym wkurzeniem na krem zamiast pudełek. Tyle że tak jak mówię- albo wywalczam to, co ja chcę albo nie zamawiam. No ale nic- zobaczymy jak będzie z tymi zamówieniami, sprawdziłam przed chwilą- żadnego nie mam w systemie, ale ostro na nie czekam

Stary 2014-05-06, 21:57   #2665
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
pisałam do Yves rano kiedy zostanie zrealizowane moje mini zamówienie do paczkomatu, ale zero odzewu...
mogli by się zdecydować czy anulują te zamówienia, bo chcę zrobić kolejne z kodem -50 zł i nie wiem, co wziąć w gratisie boję się, że znowu coś pozmieniają
kusi mnie jeszcze wysyłkowa, ale tam przynajmniej nie zmieniają warunków w trakcie obowiązywania oferty
miałam do czynienia tylko z jaskrawym różem, ale od dawał tylko lekki połysk bez koloru
Nie wpadajcie w panikę Z góry zakładacie, że będą problemy z otrzymaniem mini paczek. Przecież nie ma żadnych przesłanek, że nie będą realizowane.
Jesli chodzi o błyszczyki SP, to ja aktualnie używam Naturalny Róż i jest naprawdę naturalny Ale lubię go, mimo że szybko go "zjadam"
Stary 2014-05-06, 22:04   #2666
xxxescapismxxx
Pani Pech

ja mam SP ciemna czerwień , ale ona ciemna chyba tylko z nazwy xD
Stary 2014-05-06, 22:06   #2667
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
ja mam SP ciemna czerwień , ale ona ciemna chyba tylko z nazwy xD
Ale daje jakiś kolor?
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 22:14   #2668
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Ale daje jakiś kolor?
lekko zaczerwienia usta , ale tyle co nic
Stary 2014-05-06, 22:41   #2669
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedzJeeeeeeeeezu!o ni byliby chorzy chyba,jakby jakiegos wała,zamieszania,krecenia nie bylo przy kazdej akcji!to po kiego grzyba je w ogole robia?!ciagle jakies jaja sa!moze to jakies badanie rynkowe jest...np.ile w stanie jest znies klient Yr albo co?!ech..........teraz bardziej korzystam z douglasa i sephory on line.Nawet w sephora jest transport teraz od 50zl z paybackiem i 3 probki alwaysnie mowiac juz o tym,ze jak sephora popelnila jakis drobny blad to...dostalam list z przeprosinami i krem za 400zl +miniatury w kosmetyczce,a zamowilam za...3 zl wacikiczuc roznice?
Akurat obsługa w Sephorze taka sama jak w YR. Zapewnili mnie, że reklamacyjna paczka została wysłana, a po dwóch tygodniach, na pytanie dlaczego jej nadal nie ma otrzymałam, odpowiedzieli że mi się jednak nie należy. Na kolejne e-maile zero odzewu.
Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
Dlaczego się nakręcacie czy zrealizują te zamówienia i piszecie, że w sumie Wam nie zależy. Jak dalej będą takie posty, to YR wykpi się z realizacji jakimś durnym mailem o błędzie. Zasady były jasno określone: darmowa wysyłka plus prezent, więc niby dlaczego mieliby nie zrealizować. To nie nasz problem, że sami nie wiedzą jakie promocje wprowadzili.
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 23:51   #2670
s_pinka
Raczkowanie

Złożyłam trzy zamówienia z darmową wysyłką, potraktowałam to jako możliwość przetestowania kilku produktów, do których pewnie wrócę w przyszłości jeśli się sprawdzą . Pytanie ile zamówień tego typu złożyli inni klienci YR. Podejrzewam, że nie wszyscy wykazali się umiarem (chociaż trzy zamówienia to żaden umiar ) i złożyli ich o wiele więcej. Rozumiem, że YR jest firmą, która ma na celu sprzedaż kosmetyków a nie rozdawanie ich za prawie darmo. Sytuacja jest dziwna bo oferta była jasna i zrozumiała, na pewno poczuję się rozczarowana jeśli moje paczki nie dojdą... jednak jestem w stanie to zrozumieć.
Tak sobie jeszcze myślę, że my Polacy wykazujemy się cwaniactwem i wykorzystujemy sytuacje, żeby przyoszczędzić albo dostać coś za darmo (pewnie nie wszyscy ale spora część owszem). Nie dziwię się, że YR wprowadził prezenty od 49 zł. Podejrzewam, że gdyby nie to, to poszliby z torbami a ludzie kupowaliby bez opamiętania. Dziwię się, też, że spece od marketingu nie potrafią przewidzieć takich sytuacji. Dla mnie to oczywista oczywistość, że taka promocja skończy się masowymi zakupami. Dlaczego żaden spec nie pracuje nad uszczelnieniem systemu i nie planuje promocji tak, żeby były one korzystne dla nas i dla nich? Czyżby "specem" był jakiś obcokrajowiec, który nie zna mentalności i charakteru Polaków? Szkoda, że to tak wygląda bo niesmak pozostaje... . Po tylu akcjach YR z brakiem gratisów i anulowanymi zamówieniami od razu zakładamy, że będzie kolejna wtopa . O czymś to świadczy . Teraz nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwe czekanie. Mają 30 dni na zrealizowanie naszych zamówień .

Co to za ulotka z dnia matki? Ja żadnej nie dostałam .
s_pinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości