Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-07, 12:58   #1681
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Zyga w takich momentach chciałabym dziewczynkę... Ale mam przesłodkiego synusia w brzuszku, malutkiego Kondzika... Imię wybrane przez męża, nie chce słyszeć innego... Więc już tak zostanie...
Natomiast jakby się okazalo, że fifolek zniknął to nie mamy imienia, bo Małżowi żadne się nie podoba oprócz Pola, w sensie Apolonia po prababci...
A ja to bym chciała Anastazja lub Natalka po mojej prababci albo Łucja albo Urszula albo Gabriela albo Lidia... Takie mi się podobają a Jemu żadne... Kiedyś chciałam z całego serca Bernadettę ale teraz się zastanawiam czy nie za ciężkie dla małej dziewczynki i tak je pominęłam...
Dla chlopców też są śliczne ciuszki , te koszule i ogrodniczki , jak to ogladalam to sie zakochałam , moglabym miec parke w brzuszku
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 12:58   #1682
justyna_1202
Raczkowanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Czesc mamuski
Chciałam tylko napisać odnośnie tej waszej awantury "klubowej" ja do klubu należę Ale ponieważ w ogóle nie mam czasu żeby do niego zajrzeć nie będę mieć nic przeciwko ze niestabilna mnie stamtąd usunie. Naprawdę Plany miałam ambitne i chęci też, chciałam się udzielać ale nawet na forum czytam co 20 stronę bo nie mam chyba tyle czasu co wy albo za grosz organizacji;-) może przy dziecku się jej naucze:-D
Effka cudne te ubranka, ja może wreszcie jutro poznam płeć ale coś czuję że to chłopak... A te sukienki i spódniczki dla dziewczynek takie cudne...

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
justyna_1202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:01   #1683
Amelie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Wiecie ja się też na niczym nie znam... Spodobała mi się ta pościel do wózeczka i chyba zamówimy niebawem,powiedzcie mi jaki to jest materiał minky? do czego można to porównać?
Dokłdnie jak napisała ZygaEffka, często w sklepach misie są z tego materiału. Ja mam kocyk i potwierdzam że nie ma przyjemniejszej tkaniny na świecie
Stary 2014-05-07, 13:01   #1684
Krumcia
Raczkowanie

wpaula jaka ładna Kornelka
ZygaEffka, super ciuszki, nie dałabym im 27 lat
Amelie, ładny brzuszek, mój w porównaniu z waszymi to jeszcze malutki.
małaPaulina też mam kolki, łapią mnie zwłaszcza na spacerach.
ircha06, torty z pieluszek? Masz jakieś zdjęcia? Brzmi to co najmniej intrygująco

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
boshe, 6 miesiac to jeszcze przezyje, ale jak słyszę III trymestr to normalnie
przecież za chwilę rodzimy no moze Wy szybciej, my troszke na koniec, no ale jednak
No, masakra, jak ten czas leci...

Też używam BioOil i mam wrażenie, że pomaga mi na moje cyckowe rozstępy No ale właśnie - czy faktycznie pomaga, czy to tylko wrażenie, to będzie można dobrze ocenić później.
Nadrobiłam was, teraz mogę iść pod prysznic
Krumcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:02   #1685
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Nigdy nie widziałam takiego,chyba teraz dopiero robi się modny i chciałam 2 grube standardowe kocyki kupić ale jednak kupię ten jeden minky i jeszcze dokupię jakiś cienki,bo już jeden gruby misiowaty mamy

Ja już się śmieję z tych ludzi... Wczoraj poszłam po coś słodkiego do sklepu,gdzie pracuje mojej mamy koleżanka a ona"cooo zachcianki?" ja się zaczęłam śmiać a ona"widzisz a mama nic nie mówiła,że Ty w ciąży,ale już widać.. A Ty taka blada byłaś ja od razu wiedziałam" a ja mówię"A kiedy ja byłam opalona?zawsze blada" i wypytywanie o termin itp. ok chociaż dobrze,że zapytała a nie gadała po kątach. A dzisiaj spotkała moją mamę i mówi "jezuu jak Twoja Roksana strasznie wygląda. Nie chce nic mówić,ale na prawdę strasznie". Jeszcze nigdy mojej mamy takiej wściekniętej nie widziałam Porażka i tyle. Już się nawet nie denerwuję tylko śmieję się z tych ludzi
No ten material minky jest ogólnie chyba nowy na rynku i dośc drogi .
A co do komentarzy to Ty masz pecha... ja nie wiem , nie wychodź może bez torby na głowie ? albo od razu kup sobie czarną Burkę ?? co za ludzie tam mieszkają ??

Roksi no kup sobie http://pl.wikipedia.org/wiki/Burka#m...anistan_01.jpg
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-05-07 o 13:05
Stary 2014-05-07, 13:06   #1686
Amelie
Raczkowanie

Ja zmykam bo ani obiadu ani ubrana , za pół godziny wpadnie mąż i muszę chociaż udawać że coś się dzieje w domu
Stary 2014-05-07, 13:09   #1687
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Dla chlopców też są śliczne ciuszki , te koszule i ogrodniczki , jak to ogladalam to sie zakochałam , moglabym miec parke w brzuszku
Spokojnie,jeszcze może się doczekasz

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
Dokłdnie jak napisała ZygaEffka, często w sklepach misie są z tego materiału. Ja mam kocyk i potwierdzam że nie ma przyjemniejszej tkaniny na świecie
Ja nie wiem jeszcze jaki to materiał ale zamówię gdyby nie forum to bym nie wiedziała,że takie coś istnieje
Cytat:
No ten material minky jest ogólnie chyba nowy na rynku i dośc drogi .
A co do komentarzy to Ty masz pecha... ja nie wiem , nie wychodź może bez torby na głowie ? albo od razu kup sobie czarną Burkę ?? co za ludzie tam mieszkają ??

Roksi no kup sobie http://pl.wikipedia.org/wiki/Burka#m...anistan_01.jpg
Ale Ci powiem znalazłam kocyk,który mi się ogółem spodobał za 50 zł i to wcale nie La millou http://allegro.pl/kocyk-minky-75x100...211539827.html I też mi się bardzo podoba
Ale chyba do wózia kupimy ten komplecik z minky,bo się zakochaliśmy w nim
A ostatnio nawet do Tż mówiłam,że bym sobie taką burkę ponosiła,bo chcę zobaczyć jak to jest Może to najlepszy moment teraz na założenie haha.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-07, 13:09   #1688
88Ekaterina88
Zakorzenienie

To jak się łóżeczko ciociom wizazowym podoba to się chyba na nie zdecyduje i do tego dwie komody z tym jedna z przewijakiem. Na szafę za mało miejsca mam

Komu naleśniczka ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:11   #1689
ZygaEffka
Zadomowienie

a za tymi kocykami przynajmniej podobnymi rozejze sie w pepco bo kiedys widzialam i byly one chyba po 29 zł a tam ogolnie taniocha jest
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-07, 13:27   #1690
Misstic
Wtajemniczenie

Hejka babeczki

Ewcia ja tez zamierzam kocyki kupic w pepco bo tam wlasnie ladne i tanie widzialam

Ircha wlasnie myslalam nad tym internetowym kontem zus. Daj znac jak juz bedziesz po rejestracji czy rzeczywiscie tak fajnie jest tam wszystko widoczne

A co do zusu.. dzisiaj wlasnie musialam tam jechac dowiedziec sie jak to jest z ta moja wyplata. Mowie wam, za nimi nie nadazysz
Przychodzi dzisiaj listonosz z kasa dla mnie za chorobowe a ja taki zonk bo mialy mi pieniadze na konto przychodzic. Poza tym przyszla mala kwota i za okres od 9-30 kwietnia a gdzie kasa za termin od 1-13 maja?
W kazdym razie pojechalam tam i wszystko juz wyjasnione. Po pierwsze jezeli mam l4 na przelomach miesiecy czyli np tak jak teraz kwiecien-maj to bede dostawac wyplate w dwoch ratach po drugie zamkneli mi konto i postanowili przesylac kase poczta dlaczego? Nikt nie wie ale juz naprawione i z powrotem bedzie przychodzilo na konto.
Ale trzeba bylo pojechac i dopilnowac..

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:30   #1691
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Haha ale się przygląda

To do wózka pościel się wkładam? Jejku ja nic nie wiem Czuję się właśnie jak debil. No normalnie jestem beznadziejna
ja nie mialam pościeli do wózka kocyki, śpiworek, materacyk tak, ale poscieli to nie miałam

Cytat:
a ja oglądam łóżeczka i komody i przewijaki i szafeczki i tak podliczam i wychodzi niezła sumka a komode i szafkę kupić też muszę, bo nie mam miejsca na ubranka i przybory małego
podoba się Wam ta seria http://www.xxxlshop.de/produkte/such...e-0026370002zz ? na ceny prosze nie patrzeć, tylko na mebelki
bardzo mi się podobają białe mebelki dla dzieci

ZygaEffka, super ciuszki ja muszę jakieś z piwnicy po młodej przynieść i zrobić segregację i wielkie pranie

moja używała smoczka, bez smoczka to non stop an cycku, cycek był dla niej jak smoczek. Na szczęście szybko w ciągu dnia nie miała smoczka, w nocy tylko na zasypianie, jakieś 10-15 minut, zasypiała ze smokiem i potem wypluwała przez sen zimą smoczek się przydawał na spacerze (ja rodziłam w grudniu), bo młoda miała smoczka w buzi i nie wdychała mroźnego powietrza przez usta.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-07, 13:32   #1692
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
a za tymi kocykami przynajmniej podobnymi rozejze sie w pepco bo kiedys widzialam i byly one chyba po 29 zł a tam ogolnie taniocha jest
Bo ja swój w pepco wzięłam i widziałam coś takie jakby z tego materiału właśnie kojarzę ale strasznie szmatkowe były i cieniutkie i się bałam,że się materiał rozleci...

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
A co do zusu.. dzisiaj wlasnie musialam tam jechac dowiedziec sie jak to jest z ta moja wyplata. Mowie wam, za nimi nie nadazysz
Przychodzi dzisiaj listonosz z kasa dla mnie za chorobowe a ja taki zonk bo mialy mi pieniadze na konto przychodzic. Poza tym przyszla mala kwota i za okres od 9-30 kwietnia a gdzie kasa za termin od 1-13 maja?
W kazdym razie pojechalam tam i wszystko juz wyjasnione. Po pierwsze jezeli mam l4 na przelomach miesiecy czyli np tak jak teraz kwiecien-maj to bede dostawac wyplate w dwoch ratach po drugie zamkneli mi konto i postanowili przesylac kase poczta dlaczego? Nikt nie wie ale juz naprawione i z powrotem bedzie przychodzilo na konto.
Jak sama nie załatwisz sprawy to nikt nie pomyśli

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-05-07, 13:36   #1693
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Kurcze znalazłam ten BIoOil w supher pharm jest teraz niby w promocji ale za 26 zł 60 ml i nie wiem czy to duzo czy mało i czy na długo to starczy ??

A i jeszcze mam pytanko do mam które już maja dzieci czy prałyście może ciuszki w mleczku do prania dla dzieci typu lovell czy moze tylko w proszkach ? bo ja preferuje płyny i proszków w ogóle nie używam ...

A i czy bedziecie używać smoczków , bo moje bratowe nie używają.. i teraz nie wiem czy ja wyskocze ze smoczkiem czy mnie nie zamordują wzrokiem... a sa teraz w promocji firmy Nuk smoczki uspoające w supher pharmie i mysle czy nie kupic
Cytat:
ja spróbuje nie uzywać, bo ja mam straszne problemy z zebami własniee po długim noszeniu smoczka a znowu tż mówi ze bedzie dawał No to chociaz tyle dobrze, że jak mały bedzie ze mna pół dnia a moze nawet wiecej to smoka nie zobaczy a tatuś da na 2-3 godzinki
Chociaż zobaczymy tez, bo jak bedzie dawał mi w kość to juz dam tego smoka dla spokoju naszego
Wierzcie lub nie,ale smoczek bywa wybawieniem, zwłaszcze gdy dziecko ma silną potrzebę ssania i zasypania przy cycku
A to, co inni pomyslą, jest naprawdę mało istotne

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:38   #1694
Misstic
Wtajemniczenie

Piekne rzeczy i mebelki pokazujecie dziewczynki, ale juz nie wiem ktora co podawala bo tyle dzisiaj skrobiecie

Leciu kochana tobie to chyba ten stres wychodzi.. odpoczywaj duzo i dbaj o siebie

Ewcia jak pomagaja ci troszke te inhalacje to rob sobie, najwyrazniej to na ciebie dziala

Wiecie co, pierwszy raz tak spanikowalam dzisiaj.. wczoraj malo sie dzidzia ruszala a w nocy jakos tak dziwnie z brzuchem i macica mialam ze nawet nie potrafie opisac wam tego. I rano sie budze z jakims takim strachem i chce zeby sie malenstwo poruszalo a tu nic. Mowie do meza ze chyba pojade do mojej dawnej p. ginekolog zeby zobaczyla czy ws9ystko ok bo moj lekarz prowadzacy jest na wakacjach. Ale tz mowi zebym sie uspokoila i ze napewno maluszek sie ruszy. Troche minelo ale rzeczywiscie dostalam ze 3 kopniaczki uspokoilam sie na chwile. Teraz tez sobie spi chyba dzidzia bo nie czuje zadnych ruchow ale staram sie myslec pozytywnie. Nawet nie wiedzialam ze moge tak spanikowac

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Czekamy na relacje

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-07, 13:42   #1695
katiusza1985
Raczkowanie

http://allegro.pl/sliczny-kocyk-koc-...144850199.html
ja mam taki kocyk - doklądnie niebieski. Uwielbiam go. Kupuję go też w prezentach. I dla maleństwa w brzuszku też kupię naprawdę super

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Katerina ja też nie chcialąm dawać smoczka, też przez smoczek mam wadę zgryzu.
Ale w koncu uległam, bo miałąm dosc wiszenia przy cycku Mały ssał 2 miesiace potem juz nie chciał. No i zaczął jak skończyłąm karmic piersia tj. jak miał9 miesiecy. ALe staram się mu dawać tylko do spania. i wyjmowac jak usnie - ale zdarza sie ze przesypia z nim pół nocy.
Teraz są dobre firmy i smoczki na rózny wiek - wiec mam nadzieje ze one nie powoduja wady zgryzu, bo o to sie boje.
Stary 2014-05-07, 13:44   #1696
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Piekne rzeczy i mebelki pokazujecie dziewczynki, ale juz nie wiem ktora co podawala bo tyle dzisiaj skrobiecie

Leciu kochana tobie to chyba ten stres wychodzi.. odpoczywaj duzo i dbaj o siebie

Ewcia jak pomagaja ci troszke te inhalacje to rob sobie, najwyrazniej to na ciebie dziala

Wiecie co, pierwszy raz tak spanikowalam dzisiaj.. wczoraj malo sie dzidzia ruszala a w nocy jakos tak dziwnie z brzuchem i macica mialam ze nawet nie potrafie opisac wam tego. I rano sie budze z jakims takim strachem i chce zeby sie malenstwo poruszalo a tu nic. Mowie do meza ze chyba pojade do mojej dawnej p. ginekolog zeby zobaczyla czy ws9ystko ok bo moj lekarz prowadzacy jest na wakacjach. Ale tz mowi zebym sie uspokoila i ze napewno maluszek sie ruszy. Troche minelo ale rzeczywiscie dostalam ze 3 kopniaczki uspokoilam sie na chwile. Teraz tez sobie spi chyba dzidzia bo nie czuje zadnych ruchow ale staram sie myslec pozytywnie. Nawet nie wiedzialam ze moge tak spanikowac

Czekamy na relacje

Kochana widzisz ja panikowałam przez 4 dni tak jak ty dzis ale juz jest ok mała dziś mi fika jak by była na dyskotece nie martw sie jak ruszyła sie kilka razy to jest ok a pewnie teraz gdzies trzaska w łożysko i nie czujesz hihiih

Słuchajcie czytam i czytam czy mozna hascosept w ciązy bo pisalyście ze tamtum verde mozna a hascosept tez na tej zasadzie , brala któraś ?
Bo zaczyna mi sie robić ta flegma na gardle nie nawidze tego bo ani tego wykrztusic ani polknąć
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-07, 13:45   #1697
Aliszcze
Zakorzenienie

no i się pochwalę, że nie mam cukrzycy w ciaży wczoraj mialam krzywą cukru robioną i jest ok cieszę się, bo się obawiałam, że mogę mieć, w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:48   #1698
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Wierzcie lub nie,ale smoczek bywa wybawieniem, zwłaszcze gdy dziecko ma silną potrzebę ssania i zasypania przy cycku
A to, co inni pomyslą, jest naprawdę mało istotne

Ja mojemu dziecku podam smoczek jak bedzie chcialo. Roznie dzieci na niego reaguja, jedne uwielbiaja, inne nie toleruja. Jak bedzie potrzeba to bedzie smoczek.
Oczywiscie zamierzam go w pewnym momencie odstawic. Jak dla mnie dziecko 4-letnie to troche juz zaduze na takie akcesoria
Ja mialam smoczki ( 5 na raz- oczywiscie nie w buzi hehe, ale np jeden w buzi 3 w jednej rece, kolejny w nastepnej) a zgryz mam bardzo ladny wszystkie zabki proste (w miare )
Ale chyba mialam 2 latka jak mi rodzice je odstawili. Musze dopytac

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-07, 13:48   #1699
katiusza1985
Raczkowanie

Zyga wymiatasz chyba żadna z nas Cie nie przebije co do prędkosci kompletowania wyprawki
ja mam po synku wszystko, wiec juz nie szaleję. ALe w zeszłym roku też siedzialm non stop i licytowałąm. Raz tylko sie wkopałam - kupywałąm buciki, a przyszły atrapy bucików - taka chińszczyzna że masakra.........
Stary 2014-05-07, 13:50   #1700
aa2
Zakorzenienie

kochane co do smoczka to z tymi zębami troche mit-ponoć
odpowiednio dobrany i wymieniany zgodnie z zaleceniem moze być ok, wklejam kawałek o smoku:

6. "Ssanie smoczka to prosta droga do krzywych zębów" - FAŁSZ .
Jeśli odzwyczaisz dziecko od smoczka zanim zaczną wyrzynać się pierwsze ząbki, nie będzie miał na nie żadnego wpływu. Ortodonci nie przepadają za smoczkiem ale uważają go za "mniejsze zło", ponieważ w momencie gdy potrzeba ssania nie jest zaspokojona maluch znajdzie sobie inną rzecz - a w tej sytuacji smoczek jest najmniej groźny dla zgryzu.

także wszytko z głową
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:50   #1701
agnes 20
Zadomowienie

Ja w końcu dobrałam sie do ubranek które kupiłam z rok temu jak jeszcze nie planowaliśmy dziecka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0078.jpg (88,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0079.jpg (120,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0080.jpg (123,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0081.jpg (108,0 KB, 8 załadowań)
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:52   #1702
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Czekamy na relacje
Widzisz,najważniejsze,że maluch Cię skopał to już nie masz się czym martwić Może tak samo jak my jest leniwy przez tą paskudną pogodę... A my jeszcze tyle czasu do wizyty mamy...Ehh..

Cytat:
Napisane przez katiusza1985 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/sliczny-kocyk-koc-...144850199.html
ja mam taki kocyk - doklądnie niebieski. Uwielbiam go. Kupuję go też w prezentach. I dla maleństwa w brzuszku też kupię naprawdę super

-
Właśnie z tych cieniutkich chcę taki Akrylowy już mam to jeszcze mikrofibra i minky Może za dużo te 3 kocyki,ale zawsze się przydadzą

Stary 2014-05-07, 13:52   #1703
aa2
Zakorzenienie

u nas chcemy spróbowac bez smoka, ale jak sie nei da to podam bez stresu
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:53   #1704
agnes 20
Zadomowienie

I reszta. ZygaEffka świetne te Twoju ciuszki i te kupione i te po Tż. Ja też mam chyba jeszcze gdzieś na strychu kilka kaftaników po 22 letniej dziś siostrze ale obawiam się że nie wyglądaja tak jak te Twoje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0085.jpg (159,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0086.jpg (129,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0091.jpg (124,4 KB, 5 załadowań)
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 13:53   #1705
Misstic
Wtajemniczenie

Zyga staram sie myslec wlasnie tak jak napisalas, ze sobie tam plywa ale nie kopie czy cos i ja nie czuje
A mialam pisac ze robilam wczoraj wyniki m.in. tsh i mam identyczny wynik jak twoj

Aliszcze super!

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-07, 14:00   #1706
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
I reszta. ZygaEffka świetne te Twoju ciuszki i te kupione i te po Tż. Ja też mam chyba jeszcze gdzieś na strychu kilka kaftaników po 22 letniej dziś siostrze ale obawiam się że nie wyglądaja tak jak te Twoje
Przesliczne
Cytat:
Zyga staram sie myslec wlasnie tak jak napisalas, ze sobie tam plywa ale nie kopie czy cos i ja nie czuje
A mialam pisac ze robilam wczoraj wyniki m.in. tsh i mam identyczny wynik jak twoj

Aliszcze super!
No widzisz myśl tak myśl ;-) a wynik super że w normie a bierzesz na tarczyce cos w tej chwili czy to wynik bez brania jakich kolwiek hormonwo ?
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-07, 14:05   #1707
Misstic
Wtajemniczenie

Mecia tobie tez sie tak ciagnie ten czas do wizyty?
Ja sobie chodze i powtarzam ze jeszcze tylko poltora tygodnia hehe ale mojm az to wytrzymac juz nie moze

Ja 13 mam sama wizyte, taki standard, wazenie, cisnienie, badania co wczoraj robilam, moze samolot a 16 maja mam to usg i na ta date najbardziej czekam

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Przesliczne

No widzisz myśl tak myśl ;-) a wynik super że w normie a bierzesz na tarczyce cos w tej chwili czy to wynik bez brania jakich kolwiek hormonwo ?
Nic nie biore 6 lat temu mialam tez robiona tarczyce i tez wynik w normie. A wiele osob wlasnie myslalo ze cos mam z tsh bo ja otyla jestem. A tu psikus najwazniejsze, ze wszystkie wyniki mam w normie. I chyba jestem tu jedyna mama ktora nie bierze zadnych witamin dla kobiet w ciazy hehe

Agnes super ciuszki

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-07, 14:15   #1708
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
kurcze nie moge wrzucic fotek bo maja za duzy rozmiar , kto mi pomoże ???
wklej do painta,zapisz i wtedy wstaw

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 14:20   #1709
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Hejka babeczki
Ircha wlasnie myslalam nad tym internetowym kontem zus. Daj znac jak juz bedziesz po rejestracji czy rzeczywiscie tak fajnie jest tam wszystko widoczne

OK, czekam jak mąż wróci z pracy, bo jak sama zabiorę się za tę rejestrację to jeszcze coś sknocę w pośpiechu Także jak tylko się tam rozejrzę dam znać co i jak.
A dziś właśnie pytałam się też w ZUS-ie o te wypłaty, bo też mi kwotowo za każdym razem inaczej wpływa. I tak jak mówisz, płacą to na kilka razy, bo czasem nie masz całego miesiąca zwolnienie, tyko 3 tygodnie i potem ten jeden pozostały tydzień jest w następnym zwolnieniu i tak pstrykają tą kasą, ale ważne, że są jakieś pieniążki
No i nie zamartwiaj się maleńka, na pewno wszystko jest z dzidziusiem OK
Na temat smoczków nic niestety mi nie wiadomo bliżej, więc tu nie doradzę.
Aaaa i jeszcze Wam coś powiem, ale ciii Jak wracałam z zakupów przed blokiem była sąsiadka z parteru, z niedawno narodzoną córeczką w wózeczku. Poszła otwierać drzwi od klatki, a ja tak sobie idąc zerknęłam w wózek, a tam taka mordeczka śliczna w różowej czapusi Nie wiedziałam czy poczekać, popilnować, żeby jej z tym wózkiem kto nie odjechał, bo pomóc jej wnieść raczej nie mogę. No i kocyś miała w te sówki, no na żywo cudnie się prezentował. Znamy się tak tylko na "dzień dobry", ale wkrótce chyba zagadam, jak maleństwo się chowa, tak delikatnie, może dowiem się jak ma na imię
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 14:20   #1710
małaPaulina
Wtajemniczenie

dziewczyny ile tych ciuchow nakupowalyscie

a ja co 6 miesiąc i jestem w proszku... i tez musialam sprawdzac co to rampers

Meta ale miła ta pani ze sklepu
przecież my w ciaży jestesmy najpiekniejsze

3mam kciuki za wizyty dziewczyny

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości