|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
nooo meire Ty równo ze mną idziesz więc trzymam ja za Ciebie tak samo!
Cytat:
myszko na lody to się wybierzemy i my kiedyś . szkoda ze cię dopadł taki zły sen, ale na pewno wszystko będzie tym razem pięknie i dobrze! przecież jest ! Cytat:
|
||
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
i jak
![]() hehhhhhhh... myślałam, że walka z nogą odciąga złe mysli... potęga podświadomości... Kochana JEST dobrze!!!!! a! i brawa za liczbę w stopce ![]() ![]() Cytat:
szaleństwo pazurkowe czy klasik? rozumiem i ściskam. a na co szczepicie?
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Pani T. jest boski
U nas na razie nowa szczoteczka też nie przeszła Kundzia na co szczepicie? Jeśli mmr to ja bym nie podawala innej szczepionki
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ją właśnie przełykam ale w miarę spokojnie ![]() a skoro o pazurkach mowa - czy przy histeroskopii mogę mieć pomalowane pazurki u nóg? Do operacji mi kazali wszystko zmywać - nie wiem czy to o narkozę chodzi czy o co innego? albo chociaż skarpety na nogach? Przytrzasnęłam sobie w górach paznokcie i jeszcze jakaś resztka schodzi, więc maskuję to, jak mogę, ale nie wiem czy mnie gin nie wyrzuci, jak pomaluję
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nikt Ci na stópki nie będzie patrzył możesz ewentualnie dopytać gina jeśli to on będzie Ci robił, ale bardzo wątpię
|
|
|
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ani noga, ani pisanie pracy nie pomogło się przed nimi uchronić co do liczby to dziękuję - już drugi dzień mam niemoc twórczą a czas ucieka...
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Joila będzie dobrze
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, nie wyrabiam na zakrętach, nie jestem w stanie ani doczytac ani napisać, ogolnie jest wesolo, ciezko z kp, mamy problemy brzuszkowo- chyba kolkowe.
ale wpadam zapytac, czy ktoras nie chcialaby odkupif detektora tetna płodu, uzywalam od 20tc jakos, ale niewiele, bo jak wiecie czesto bylam w szpitalu, pomagal jak maly sie nie ruszal, fajna sprawa. Zaplacilam 200zl, oddam za 120, ale moge negocjowac jesli itoras zainteresowana prosze o pw.
|
|
#3879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wolałabym mieć wszystko estetyczne może zaryzykuje z delikatnym lakierem, najwyżej wezmę zmywacz i zmyję, jak gin będzie kazał ![]() Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
Wika oni chyba ze względu na narkozę każą zmywać bo obserwuje się wtedy kolor płytki.
mozliwe w sumie że Ci się upiecze, bo nogi to ja miałam w takich "szynach" czy jak to nazwać, coś jak na fotelu ginekologicznym tylko łydka i stopa cała w tym była osadzona więc w tym momencie rączki najważniesze pewnie były, ale nie wiem jak tam u Was będzie. Możesz zaryzykować
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
W albumie moja pyza.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, nie mam pojęcia...jak zdecyduję tak będzie....
Cytat:
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3884 |
|
Wtajemniczenie
|
no, poważka. Tak jak masz przy samolocie te podpórki na same stopy, albo na łydkę, to mi włozyli w takie jakby buty
i zapięli na rzepy. że cała stopa i łydka były włożone w to. może zmienili
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;]ech też by mi się przydał, ale jakoś średnio to widzę z moim laktatorowym trybem życia.[/QUOTE]
Ja tez jestem domatorem tylko, ze raz na jakis czas MUSZE (inaczejb sie uduszę ) gdzies wyjechać. Obowiązkowo dłuższy wyjazd zimowy i letni. A raz na jakis czas wypady weekendowe, choćby na obiad do Kazimierza Dolnego Cytat:
Pod konieclipca znow chcemy tu przyjechać. Tym razem ns dłużej. Wy gdzie będziecie jechać? Karmimy sie jeszcze i zaraz wybywamy. Aaaaa
|
|
|
|
|
#3886 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
spokojnej drogi.... A u nas nowe wiesci - 1 czerwca chrzsciny (nie Tosi ale Tz bedzie chrzestnym), 21.06 weselicho i 6.09 drugie - cale szczescie inne towarzystwa wiec jedna sukienka przejdzie
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Kubek to ja już Ci znów zazdroszczę....tego wyjazdu w lipcu....mój tez Tż ma w lipcu urlop ale o morzu to raczej moge pomarzyć w tym roku....
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Kubek bezpiecznego powrotu. Czekamy na meldunek z domu i zdjecia z wyjazdu
Cieszę się, że wypoczęliście. Ja dziś po objeździe po koleżankach. Jestem bogatsza w worek rzeczy dla małego i nosidełko. Nosidełko firmy chicco 3 - 6 kg, więc dzięki niemu dowiem się czy mój lokator zaakceptuje taką formę podróżowania. Na pierwsze miesiące będzie w sam raz, i będę wiedziała czy później będzie sens zainwestować w Tulę lub Bondolino. Kupiłam też blender, więc od jutra zupy krem wracają do łask. Dziewczyny jaki polecacie stanik do karmienia?
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo.. Tak nam przypadlo w tym samym czasie..
fajnie by bylo, jakby nam sie razem udalo... ![]() Cytat:
bo na pewno chce go kupic, jak zajde.. Bede spokojniejsza.. Ale zanim zajde, to Ty juz go pewnie sprzedaz.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie ja polecam staniki firmy alles. Do dzisiaj z nich korzystam
Kubek spokojnej podróży
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
a w KD gdzie obiadujecie?
i kciuki mam zaciśnięte. odmelduj się proszę ![]() te miałam łączone. tyle że 6w1. Cytat:
uwierz mi. Bałtyk będzie tam gdzie jest i za rok i za dwa i za trzy i za cztery i być może później też tam będzie .... a Ty w tym wyjątkowym stanie, z tym wyjątkowym lokatorem, przeżywasz coś niesamowitego. choć "tylko" TU i TERAZ.... błagam. są priorytety wszak. w necie kupujesz czy mierzyłaś? porównasz np. do Triumpha? w sobotę kupowałam u brafiterki i miałam zerowy wybór (dwa modele ) a muszę jeszcze dokupić.
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz coooo... ja sobie teraz nie wyobrażam nie mieć stanika w szpitalu. ale też mam cyc konkretny. nie miałam możliwości chodzić, dobierać i kupiłam miękki karmnik w sklepie dzieciowym (jedyny w którym robiłam jedyne zakupy w ciąży). do tej pory w nim śpię.
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są mega mega i boję się bo pewnie będą jeszcze większe. chyba nie zostaje mi nic jak kupić teraz jakiś do karmienia w rozmiarze jeszcze większym niż mam teraz.
|
|
#3895 |
|
Wtajemniczenie
|
Berbie ja do szpitala kupilam przez net najzwyklejszy bawelniany, od tego samego sprzedajacego co kiedys Esia podawala, a po porodzie po jakims czasie kupilam tak jak Madzia firmy alles - rewelka, nigdy w zyciu bielizny nie kupowalam przez net to byl pierwszy raz i byl/jest idealny, jakosc bardzo dobra - z czystym sumieniem polecam- dobrze sie pomierzyc i bedzie ok :O
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Myślałam, że u Ciebie jest duży wybór staników. Ja ostatnio przymierzyłam 24 modele
Wybrałam jeden, ale nie jest do końca idealny. Brafitterka nie umiała mi do końca pomóc z wyborem
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jest ogromny. i pani fajna ![]() a mierzyłaś karmniki? (wśród niech - w moim rozmiarze - posucha) rok temu w ogóle nie było mojego rozmiaru...szyłam u gorseciarki ![]()
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Pani przez neta kupiłam oczywiście. Na allegro. Wymierzylam co trzeba i trafiłam idealnie
Ale żeby nie narzekać tak na moje małe miasto, kupiłam dzisiaj Olkowi buty. Firma RenBut. Mam nadzieję że się będą dobrze nosić bo opinie mają niezłe. I w takim małym sklepie znalazłam, a ceny jak w necie
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny. tak i zrobię. do szpitala jakiś szmaciak z bazarku, a po szpitalu jak już karmiki napełnią się mlekiem przemierzę się i zamówię na allegro z alles
|
#3900 |
|
Zadomowienie
|
Jedziemy... Po 10 min była koopa i przewijanie na tylnym siedzeniu. Zaraz po tym cyc.
Od tamtej pory ssie mojego małego palca, juz mi zdretwial smokiem pluje a ssac mu sie / Faaaajnie jest ![]() Agata- oberwiesz! Pani (jakzwykle) ma racje. Berbie, na początek jakis bez fiszbin. W szpitalu IMO stanikkonieczny. Porządny stanik najlepiej juz po ustabilizowaniu laktacji, bo wczesniej to mozna wtopić z rozmiarom. Ja do szpitala kupiłam sobie dwa bezfiszbimowe staniki triumpha (http://www.e-bielizna.pl/20560mamabe...FYMIwwodansAYA) (Kupiłam, bo ładne a nie chciałam na początek tych białych, bawelnianych typowych karmnikow, bo mnie zawsze brzydziły... Tak samo jak koszulki do karmienia z zyrafkami czy innymi zwierzątkami) nie jestem jednak zadowolona z nich bo ta cześć pod miseczką sie strasznie szybko rozciągnięla i wyglada to strasznie niechlujne. Całe szczesćie kupiłam w outlecie, w fajnej promocji, gdybym kupiła za cenę regularna bądź ta co w necie to bym sie wściekła Mam tez dwa z alles, bo dziewczyny tu polecaly (nie przymierzalam, kupiłam z ich strony internetowej, trafiłam z rozmiarem) i te solidniejsze sa choc na pierwszy rzut oka wydają sie byc gorszej jakosc nie triumph. Do spania dokupila jednak zwykle bawełniane z h&m. Na dzien sie absolutnie nie nadają, bo to takie bardziej osłonki niz staniki, ktore "podtrzymują" piers. Pani, te allesowe staniki co mam maja obwody jeszcze bardziej rozciągliwe niz triumph. Spokojnie o jeden nr mozna mniejszy brac. Miseczki jak w triumphowe. Moge jeszcze w domu pospraedzac numerację. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-05-07 o 21:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

dziś dłonie i stopy, bo liczę na słońce w najbliższym czasie 

może zaryzykuje z delikatnym lakierem, najwyżej wezmę zmywacz i zmyję, jak gin będzie kazał 
i zapięli na rzepy. że cała stopa i łydka były włożone w to. może zmienili
) gdzies wyjechać. Obowiązkowo dłuższy wyjazd zimowy i letni. A raz na jakis czas wypady weekendowe, choćby na obiad do Kazimierza Dolnego 
.... a Ty w tym wyjątkowym stanie, z tym wyjątkowym lokatorem, przeżywasz coś niesamowitego. choć "tylko" TU i TERAZ.... błagam. są priorytety wszak.
(dwa modele