|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
ja idę jutro i mam z 16 dni przekroczone śniadania az 6 śniadan, ale chyba każe mi zamienic I z II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
W końcu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
![]() niby mam wolne a nie odczułam tego jeszcze.... jutro i pojutrze też zalatany dzień - ciekawe kiedy popiorę ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
To i ja melduję się po wizycie
![]() ![]() ![]() Celebrinfea mocno trzymam kciuki żeby wody się naprodukowały i wszystko wróciło do normy. Może potem mi się uda ponadrabiać ale ostatnio nie mam czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() malwiska - roksanka też dzisiaj mówiła, że najgorzej u niej ze śniadaniami i dziewczyna która była z nami na sr też miała ten sam kłopot. Dzisiaj mam dzień na jedzenie, paszczęka mi się nie zamyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
Dziś zrobilam sobie grzecha
![]() Zjadlam 3 niewielkie naleśniki posmarowane serkiem waniliowym i z borówkami ![]() Cukier przed 99 a po 116 ![]() ![]() Oczywiscie z mąki żytniej ![]() Super |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No wiesz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny współczuję Wam tych cukrów
![]() Integra - piękna robótka. Zapomniałam, że moja mamunia umie takie cuda robić, może poproszę o jakąś czapeczkę... Też mam, nie chwaląc się oczywiście - zdolności manualne, ale niestety nie do szydełka ani nie do drutów. Od wczoraj też mam bóle przy spoj łonowym, czasem to aż tak, że się nie mogę wyprostować. A do tego jak zaczynam czytać dr google, to oczywiście doszukuję się róźności i się nakręcam. Głupia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie torba nadal niespakowana ale za to pierwsze dzidziulowe pranie uprasowane. Jutro więc już większość będę mogła spakować (tetry, becik, kilka ubranek) Jeszcze muszę poprac koszule do porodu/spania i szlafrok. Mam tylko maleńki problem... nie mam proszku. Przekonałam się że Jelpa nie tak łatwo można dostać ![]() Idę spać, może oby raz uda mi się wcześniej usnąć.. Dobranoc ![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Integra paputki śliczne..szkoda że ja nie umiem na szydełku robić..
![]() Mi cukier raczej skaka po nowych produktach jak testuje.. Po tych co mam niski to zawsze jak jem to jest ok..małe różnice.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
następnym razem zmierz sobie po 30min od zjedzenia i po godzinie, ja nie chce was straszyć ani się wymądrzać ale po to każą nam unikać cukrów prostych bo po nich jest duży wyrzut cukru i drastyczny spadek więc nie ma co za dużo grzeszyć bo to może być mylne - niektóre dziewczyny po takich eksperymentach mierzą po 20min, 40min, 60min
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
Poległam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
Ale kochana to były naleśniki z mąki żytnej i bez mleka
![]() Od czasu do czasu nie mogłam się dziś oprzeć a merzyłam i po 1.5 i po 2 i spadek jak i skok nie jest duży.. ![]() Wiem że to trzeba uważać.. mi najbardziej po chlebie skaka.. Jeśli jest nie taki jak trzeba.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
ja też już uciekam, trzymajcie kciuki za jutrzejsze cukry po śniadaniu bo szału dostane
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ja już jadłam chleb IG i dzisiaj cukier 140 - nigdy takiego nie miałam ale moja wina bo żadnego warzywa do tego tylko szynkę z indyka kupną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupuje pro-fit o niskim IG i on rzeczywiście taki jest..
Po 2 kromkach zależy z czym cukry 90 pare do 108 wiekszych nie miałam.. A mama m kupiła ostatnio niby dla diabetyków- hehe i też p 1 kromce małam 125 także był tylko z nazwy.. Serek wanilowy to tylko tak dla smaku może 1.5 łyżeczki.. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
agnes do ilu ty chodzisz lekarzy, bo mam wrazenie ze co chwile masz usg
![]() domi super to meskie ramie ![]() Nautiz moze Przemysław? Przemuś, Przemek, Przemo, itd ![]() i like it pajace jak najbardziej do spania ![]() Fame nic sie nie boj ![]() ![]() ![]() Bycie mama to nic strasznego, glowka do gory ![]() celebrinfea dobrze sie spisalas ![]() ![]() ![]() Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
rybka e nie co chwile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
Aktualizacja brzuszkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
śpicie?
jutro Was spróbuję doczytać ![]() ja właśnie skończyłam pracować ![]() ![]() ![]() idę spać ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
witajcie z rana, dzis zapowiada się zabiegany dzien...
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
Melduję się. Dziś w końcu mam wizytę, podejrzę moją dziecinę
![]() Mam takie małe spostrzeżenia odnośnie ciuszków z Pepco. Wydaje mi się, żę wypadają mniejsze w porównaniu z ciuszkami innych firm. W ogóle jak coś kupuję to biorę powiedzmy rozmiar 62, a w domu sprawdzam i porównuję z innymi, bo czasem się okazuje, że to jednak 56 lub 68 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Witam, z rana
![]() Wisienka gdzie ten brzuch? ![]() Malwiska za ![]() Agatka szybkiego powrotu do formy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj probuje orkiszowy s miejscowej piekarni, w skladzie same dobroci brak barwników. Niestety mieszkam na wsi i mam maly wybor jeżeli chodzi o pieczywo.
Mój obwód brzucha was pobije, mam 115 cm z tym ze mam nadwage, a w ciąży wszystko poszło w brzuch. Waga jeszcze nie dobila przedciazowej (-1 kg) Edytowane przez robaczek-85 Czas edycji: 2014-05-08 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyny plus to Pani fotograf i dzięki temu mamy z tż piękne ciązowe zdjęcie jedyne zresztą od początku ciąży ![]() Może u Was będzie lepsza organizacja, ale u nas to średnio wszystko wyszło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim!
Udało mi się wczoraj uszyć zasłonki do pokoju małego (białe w czerwone i granatowe gwiazdki), tż okno umył i zasłonki powiesił i jest tam teraz tak ładnie ![]() Zdecydowaliśmy też co do imienia dla małego - będzie Bogusław, nasz mały Boguś ![]() Za wszystkie podpowiedzi dziękuję, rybka13 Przemo jest super imieniem, ale już jeden jest w najbliższej rodzinie. Celebrinfea skoro to skutkuje to dalej posyłam dobrą energię ![]() ![]() ![]() i trzymam kciukasy! _____ Idę dziś na jogę dla ciężarnych. Kuzynkę mam w 8 tyg ciąży i mnie namówiła. Chodzi któraś z Was? ja do tej pory tylko na basen śmigałam. BTW, zastanawiałam się czy pływanie jakimś konkretnym stylem jest bardziej korzystne, innym mniej, czy to bez różnicy, wiecie coś? Ja zawsze przez 45 min pływam na zmianę: na plecach, żabką, z makaronem a później idę na 5 minut na masaż wodny. Zjadłabym hamburgera. Robi któraś sama w domu kotlety do hamburgerów? Macie jakieś sprawdzone przepisy? Edytowane przez Nautiz Czas edycji: 2014-05-08 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
A i jeszcze rożek pokażę, też uszyłam. Powiem Wam, że lubię szyć coś dla Synka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.