Rossmann cz. XXII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-07, 21:32   #3901
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
A pewnie, tylko nie wiem czy bede przed czy po zajęciach. Jak po to z pewnością zajrze [/COLOR]
Ooooks

Polecacie kredki do ust revlonu czy mf??

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 21:36   #3902
Amicitia_
Ekspert ds. fantastyki

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
ja nie wiem ale ludzi chyba jakoś bardzo nie przeraża fakt że mogą sie zarazić opryszczką i jeszcze milionami innych bakterii

Właśnie ich przeraża, dlatego nie chcą ruszać testera tylko szukają niezmacanego i dzięki temu mają pewność, że się nie zarażą. ;p a nastęona osoba to już trudno, nie ich biznes
Stary 2014-05-07, 21:38   #3903
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Spokojnie. Jeśli nie jesteś uczulona to wszystko będzie okej. Moja babcia używa od roku i żyje, może się pochwalić pięknymi, długimi pazurami
,
to może rzeczywiście zacznę jej używać , będę obserwować jej reakcję na moich paznokietkach , a jak tylko zauważę jakieś negatywne reakcje w tedy ją odstawię .
myszka_miki1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 21:52   #3904
martuunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amicitia_ Pokaż wiadomość
Właśnie ich przeraża, dlatego nie chcą ruszać testera tylko szukają niezmacanego i dzięki temu mają pewność, że się nie zarażą. ;p a nastęona osoba to już trudno, nie ich biznes
własnie, myślą, że są takie cwane. Jak dla mnie powinny zapłacić za taki produkt. Rozumiem jeszcze otworzyć i sprawdzić (ja np tak robię, jak chce kupić i się upewnić, że wszystko ok) ale od razu się tym mazać?
Stary 2014-05-07, 21:52   #3905
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_miki1 Pokaż wiadomość
,
to może rzeczywiście zacznę jej używać , będę obserwować jej reakcję na moich paznokietkach , a jak tylko zauważę jakieś negatywne reakcje w tedy ją odstawię .
Cóż, ja z tego powodu zakupiłam Sally Hansen. Może i droższe ale mam pewność że mi nie zaszkodzi.
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 21:53   #3906
anilab
Raczkowanie

Cytat:
,
Ja używam odżywek do paznokci Eveline i żyję, a moje paznokcie mają się po nich świetnie Odżywki te poleciła mi koleżanka która od dawna je używa i jest w nich zakochana
anilab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:01   #3907
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nela02 Pokaż wiadomość
Mam pytanie: w którym Rossmannie w Krakowie znajdę szafy Sally Hansen i Revlon?
W krakowskiej na pewno, zdziwiłam się jak dostrzegłam tam nawet szafę Eveline Po południu nie radzę tam iść, ludzie zachowują się jak zwierzęta, ja byłam dziś tuż po 9 i dość przyjemnie było, szafy pełne, nie było bałaganu
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:01   #3908
agata0212
Raczkowanie

Używała może któraś z was emulsji nawilżającej Isana Men? Ma całkiem fajny skład, myślę o jakimś kremie nawilżajacym na noc (wiec nie musi matowić) ale z powodu mieszanej cery nie chciałabym żeby zapychał. Będzie teraz na promocji więc nie wiem czy się nie skusić
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:12   #3909
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anilab Pokaż wiadomość
Ja używam odżywek do paznokci Eveline i żyję, a moje paznokcie mają się po nich świetnie Odżywki te poleciła mi koleżanka która od dawna je używa i jest w nich zakochana
Mam taką nadzieję że też będę zadowolona
Stary 2014-05-07, 22:20   #3910
kevschaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taką nadzieję że też będę zadowolona

ważne żeby się stosować do instrukcji.

Nie możesz jednego dnia nałożyć 2 warstw.

Mi właśnie to zaszkodziło że tak kładłam (bo podobał mi się efekt po 2 warstwach na paznokciach).
Teraz jak czekam dobę między warstwami jest ok
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:33   #3911
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość

Mi właśnie to zaszkodziło że tak kładłam (bo podobał mi się efekt po 2 warstwach na paznokciach).
ok, dzięki, właśnie na blogach trochę poczytałam i też tak radzą , podobną po nałożeniu jednego dnia 2 , 3 warstw bolą paznokcie .
Stary 2014-05-07, 22:35   #3912
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:

A co się dzieje jak nałoży się na raz dwie warstwy?
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:43   #3913
Linanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amicitia_ Pokaż wiadomość
ja tam w ogóle nie rozumiem jak można mazać się testerem po ustach, fuuj, bleeh ... ostatnio młoda dziewczyna testowała na ustach pomadki, ścierała chusteczką i brała następną (na szczescie chyba nie pełnowartosciowy produkt tylko tester), ja bym chyba zw... jakbym miała nałożyć na usta coś co miało już kilkanaście innych kobiet
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:46   #3914
kevschaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość

na początku nic mi nie było, ale po kilku razach strasznie bolały mnie palce, jakbym miała siniaki pod paznokciami. No i pojawiły się pod płytką paznokcia jakby małe drzazgi. Te drzazgi do teraz okazjonalnie się pokazują, ale w niewielkiej ilości.
Stary 2014-05-07, 22:47   #3915
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość

Zalezy od plytki paznokcia. Wczoraj usunelam sobie skorkie zelem SH i nalozylam dzis trzy warstwy. I tutaj szok, nic mnie nie bolaly, a paznokcie nie odpadly. Wielokrotnie gak robilam i wszystko jest git majonez. Niestety nie na wszystkich ta odzywka bedzie taka samo dzialac.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:57   #3916
Kasia1313
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Oj

Zastanawiam sie jeszcze nad tym revlonem perfumowanym
Dokładnie nad tym samym się zastanawiam. W R. nie umiałam się na żaden zdecydować, w necie chyba podobają mi się bardziej
Kasia1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:59   #3917
wspaniala
Zakorzenienie

jaki tint do ust polecacie?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 22:59   #3918
Klementyna12
Zadomowienie

Dziewczyny, juz chyba kiedyś pokazywalam jak na mnie działają odzywki eveline. Ważne aby nie być uczulonym i niestety u mnie jest tak, ze jak przestaje używać to paznokcie wracają do poprzedniego stanu. Tu link do zdjęć: http://maziarnia.blogspot.com/2012/0...fekty.html?m=1
Acha, po wyraźnej poprawie stanu paznokci odżywkę stosuję tylko jako bazę pod lakier żeby utrzymać efekt.

Edytowane przez Klementyna12
Czas edycji: 2014-05-07 o 23:02
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:04   #3919
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość
ja tam w ogóle nie rozumiem jak można mazać się testerem po ustach, fuuj, bleeh ... ostatnio młoda dziewczyna testowała na ustach pomadki, ścierała chusteczką i brała następną (na szczescie chyba nie pełnowartosciowy produkt tylko tester), ja bym chyba zw... jakbym miała nałożyć na usta coś co miało już kilkanaście innych kobiet
No już bez przesady, to jak człowiek ma sobie dobrać szminkę jak często na ręku wygląda zupełnie inaczej, potępiamy macactwo pełnowartościowych produktów, ale testery są po to aby je testować, część robi to na ręku, część na ustach, ale nie piszmy, że to hiper obrzydliwe bez przesady. Rozumiem obawę zarażenia się np. opryszczką, ale skoro ktoś się boi niech nie obraża przy tym innych. Ja też testuje szminki na ustach, bo do mojej bardzo jasnej cery nie umiem dobrać szminki na ciemniejszym ręku...
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:05   #3920
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
o , a ja ją dzisiaj kupiłam ! poczytałam teraz w necie o skutkach ubocznych tego składnika i masakra ! odżywka idzie do kosza , nie chce mieć gorszych paznokci niż mam .

Teraz dopiero skojarzyłam fakty ;-( Jakiś czas temu używałam odżywki Nail Tek i od tamtej pory pogorszył mi się stan paznokci ... a ja myślałam że to dieta i itp., podejrzewam że ona też mogła zawierać ten składnik ...

edit : znalazłam w necie na jednym z blogów że zawiera ;-(
jeśli po Nail Teku ( zawierającym formaldehyd) stan paznokci Ci się pogorszył, ja bym na Twoim miejscu uważała na Eveline.
Cytat:
na początku nic mi nie było, ale po kilku razach strasznie bolały mnie palce, jakbym miała siniaki pod paznokciami. No i pojawiły się pod płytką paznokcia jakby małe drzazgi. Te drzazgi do teraz okazjonalnie się pokazują, ale w niewielkiej ilości.
te drzazgi to mikro wylewy krwi, zazwyczaj po urazie. Nawet od uderzenia mogą powstać

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:06   #3921
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
A ja miałam z nią tak, że podczas pierwszej kuracji bardzo mi pomogła, a po dłuższym okresie przerwy moje paznokcie zareagowały alergicznie na nią, były w gorszym stanie, łamały się, widzialam jakieś białe plamki na nich, koszmar:/
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:06   #3922
Kairra
Spiritus Movens

Dziewczyny, jaki polecacie ładny szary lakier z Rosska?
Raczej jasny, jak na foto.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_uroda_3266637.jpg (30,8 KB, 118 załadowań)

Edytowane przez Kairra
Czas edycji: 2014-05-07 o 23:24
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:17   #3923
kevschaa
Zakorzenienie

Ja tej odżywki nie odstawiam, bo właśnie jej 2 warstwy ładnie utwardzają mi paznokcie, wybielają końcówki i sprawiają że wyglądają jak delikatny french... Bardzo podoba mi się ten efekt.
Jako podkładowa też się super sprawdza.

Wkurzają mnie już te pilniki :/ Wczoraj byłam w 3 rossmanach, dzisiaj w kolejnych 3 i albo żadnego śladu po nich, albo same karteczki....
I w każdym sklepie i wczoraj i dzisiaj "jutro ma być dostawa".
Jeśli dostawę będą mieli dopiero po skończeniu promocji na nie to niefajnie.... Rozumiem że można się na coś nie załapać pod koniec promocji, ale chodzę od 1 dnia promocji i cały czas ich nie ma.....
A do kiedy w ogóle mają być taniej?
Stary 2014-05-07, 23:19   #3924
popcorn19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
jaki tint do ust polecacie?

Manhattan Colour splash liquid lip tint
popcorn19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:24   #3925
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
O to to, takie małe kreseczki, prawda? A przy złączeniu skóry opuszka z paznokciem skóra była jakby poparzona...Raz pamiętam, jak nałożyłam sobie 2 lub 3 warstwy () to myślałam, że jeden palec sobie urwę, taki ból...Ale na początku z tego co pamiętam było ok. Bardzo, bardzo się nie polubiłyśmy z Eveline 8 in 1...
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:26   #3926
teklaem
Raczkowanie

Cytat:

te drzazgi to mikro wylewy krwi, zazwyczaj po urazie. Nawet od uderzenia mogą powstać
Ja po tej odżywce (8 w 1 i diamentowej) też miałam plamki krwi pod paznokciami, jak przestałam je stosować i paznokcie urosły to już nic takiego mi się nie działo, więc niestety to była wina tych odżywek.

Ta różowa SOS na szczęście nic takiego mi nie funduje i lubię ją używać jako bazę czasami. A jak kończy mi się top coat to używam jej na wierzch i efekt jak hybrydowe niweluje też pęcherzyki powietrza, więc jeśli któraś z Was ją ma to polecam spróbować raz jako top coat- nie pożałujecie
teklaem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:26   #3927
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Ja tej odżywki nie odstawiam, bo właśnie jej 2 warstwy ładnie utwardzają mi paznokcie, wybielają końcówki i sprawiają że wyglądają jak delikatny french... Bardzo podoba mi się ten efekt.
Jako podkładowa też się super sprawdza.

Wkurzają mnie już te pilniki :/ Wczoraj byłam w 3 rossmanach, dzisiaj w kolejnych 3 i albo żadnego śladu po nich, albo same karteczki....
Jeśli dostawę będą mieli dopiero po skończeniu promocji na nie to niefajnie.... Rozumiem że można się na coś nie załapać pod koniec promocji, ale chodzę od 1 dnia promocji i cały czas ich nie ma.....
Do jutra z tego co pamiętam...ja tez już mam dosyć łażenia za nimi, bez sensu, tyle czasu i akurat tego produktu nie ma...
Stary 2014-05-07, 23:28   #3928
oriane
Rozeznanie

Cytat:
Też mnie to wkurza, ja obeszłam 6 rossmanów i w kilku w ogóle ani śladu pilników, a w kilku tylko karteczka z ceną. Dostawy na pewno były w tym czasie. Podejrzewam, że magicznie dotrą do sklepów jak się promocja skończy

Czy komuś się udało w jakimkolwiek mieście kupić pilnik w tym tygodniu? Czy braki dotyczą całego kraju?
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:30   #3929
popcorn19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
O to to, takie małe kreseczki, prawda? A przy złączeniu skóry opuszka z paznokciem skóra była jakby poparzona...Raz pamiętam, jak nałożyłam sobie 2 lub 3 warstwy () to myślałam, że jeden palec sobie urwę, taki ból...Ale na początku z tego co pamiętam było ok. Bardzo, bardzo się nie polubiłyśmy z Eveline 8 in 1...
W moim przypadku dopiero za trzecim podejściem nic się nie działo. Między każdym miałam ok. 2 miesiące odstępu. Teraz używam jej już rok i nic się nie dzieje.
popcorn19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 23:36   #3930
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez popcorn19 Pokaż wiadomość
W moim przypadku dopiero za trzecim podejściem nic się nie działo. Między każdym miałam ok. 2 miesiące odstępu. Teraz używam jej już rok i nic się nie dzieje.
No właśnie to zależy od paznokci, jednym osobom pasuje, a u innych robi bardzo, bardzo brzydkie rzeczy... Szkoda, że u mnie się nie sprawdziła. Ale już do niej nie wrócę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości