|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
|
|
|
|
#3932 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
przecież większość i tak po łapach sobie jedzie ;p nie chcesz wiedzieć ile bakterii kalowych jest na raczkach koszykow, klamkach itd...;P
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3934 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3935 | |
|
Wredny kotecek
|
Chyba malo rossmann stracił na odzywkach l4l bo w gazetce teraz będą w promocji :P
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
a wiele osób ja tak w kółko stosuje i potem się dziwią ja mam juz 3 butelkę i nie narzekam, używam tak jak trzeba no i robię przerwy.
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę Was, najpierw wypróbujcie produkt. Nie sugerujcie się opiniami . Odżywki 8w1, 9w1, diamentowej i maksymalny wzrost, używam... Dobre 4 lata. Pod lakier jako bazę czy też samą i nakładam na to natychmiast bielsze i piękniejsze paznokcie, co daje efekt przepięknego frenchu ![]() Koleżanki zarzucają mi że robię sobie tipsy a co moje to ja wiem ;-)!W końcu dzisiaj znalazłam rossmann w mieście gdzie nie ma tłumów, i nie zabrakło żadnego potrzebnego dla mnie produktu! nawet słodkiego peach on the beach
Edytowane przez Syla_ Czas edycji: 2014-05-08 o 00:13 |
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Wymyslono - dla mnie Maxium Growth z Sally Hansen. Druga, Growth Activator w formie płynu też z SH chyba jest wycofana bo nigdzie jej nie widzę
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie złota (i srebrna) to niewypał. Paznokcie miałam tak miękkie że mogłam wywijac je o blat stołu.
Miałam je jakieś 7-8 lat temu, może coś zmienili.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-05-08 o 04:54 |
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://madeleinails.blogspot.com/201...rowth-485.html A jaki odcień ma twój lakier? I jak wygląda na paznokciach? |
|
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3943 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i całkiem efekt mi się podoba, będzie fajny na lato, do opalonej skóry!Cytat:
Cytat:
Cytat:
kupiłam u siebie w małej miejscowości 2 maja, dzień odkąd skarb obowiązywał, ale ten pilnik wisiał jeszcze wcześniej jako kwietniowa nowość. i nikt się nimi nie interesował, więc capnęłam szybko a wczoraj dopiero w 4 rossie znalazłam niebieskie rolki.poza tym już po promocji i cena o 15 zł wyższa już, więc co komu z tego że dzisiaj już będą...
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2014-05-08 o 08:13 |
||||||
|
|
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie to samo. Jakims cudem znalazlam niebieskie rolki, wszedzie albo bra, nawet plakietki nie ma, albo zolte, na x ross w jakichc bylam tylko w 1 spotkalam 1 opakowanie niebieskich rolek ktore oczywiscie przygarnelam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jaki odcień ma wibo express growth 351?
jaśniejszy http://coralblush19.blogspot.com/201...de-prawie.html czy ciemniejszy http://littlebird92.blogspot.com/201...-kokardka.html |
|
|
|
#3946 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Tylko wiesz, raczej jest to róż niż beż
nawet nie wiem jak go opisać, bo moim zdaniem żadne swatche nie oddają tego koloru, ale jest to raczej róż niż beż. Cytat:
![]() na tym swatchu, który linkujesz ten róż jest taki chłodny, ale to raczej ciepła tonacja. Ogólnie polecam obejrzeć buteleczkę w sklepie
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
mozecie polecic jakis lakier w kolorze czerwonego wina z minimalna domieszka czekoladowego brazu, zeby nie wpadal w buraczkowy?
|
#3948 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
odżywka diamentowa z eveline wchodzi na promocje?
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Ci to pomoze jakoś to jest jaśniejszy lakier niż nude z serii Rita Ora, jeden z nielicznych nude z wyłącznie żółtymi tonami , bez różowych , czerwonych i niebieskich tonów i nie przesycony szarością. W porównaniu do nude z Rimmela , w tym drugim wyłania sie lekko czerwone zabarwienie. Lepiej kryje niż Rimmel nude, ale niestety dłuzej schnie. |
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Do dziewczyn używających pomadki rumiankowej Alterra na rzęsy- Jaki macie patent na jej nakładanie?
Mnie zawsze szczypią po niej oczy kiedy smaruje rzęsy normalnie prosto ze sztyfta, zawsze się dostanie coś do oka.
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
na necie taniej wychodzi
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- ja ją nakładałam szczoteczką po tuszu, ale jak dla mnie ta pomadka nie robiła nic. |
|
|
|
#3954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja krótki czas nakładam na brwi i widzę różnicę w tym, że są ciemniejsze i łatwiej mi je ułorzyć dokładnie tak jak chcę i mają więcej połysku więc chciałam spróbować na rzęsy też.
|
|
#3956 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś jadę znowu po ten pilnik...ale i tak nie liczę, ze będzie ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ona nie pasowała - miałam kilka odzywek SH i te 2 najlepiej sie u mnie spisały i zuzyłam po wiele buteleczek
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy zaliczyłyście jakieś wpadki kosmetyczne podczas tej promocji? Ja niestety nie jestem zadowolona z dwóch kosmetyków- konturówki Miss Sport i rozświetlacza w kredce z Essence
|
|
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Szkoda, że u mnie się nie sprawdziła. Ale już do niej nie wrócę.

U niektórych dziewczyn na blogach zrobiła istną masakrę. Chyba jeszcze nie wymyślono idealnej odżywki...

a wiele osób ja tak w kółko stosuje i potem się dziwią
ja mam juz 3 butelkę i nie narzekam, używam tak jak trzeba no i robię przerwy.

Proszę Was, najpierw wypróbujcie produkt. Nie sugerujcie się opiniami . Odżywki 8w1, 9w1, diamentowej i maksymalny wzrost, używam...
a co moje to ja wiem ;-)!

nawet nie wiem jak go opisać, bo moim zdaniem żadne swatche nie oddają tego koloru, ale jest to raczej róż niż beż.