|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
Niewygodne napewno i zawsze pod stopą brudna noga
![]() Ale ciekawe napewno
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3453 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz to nawet sam zamawia mi ciuchy i kosmetyki ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
a potem szukałam info czy będzie druga część
|
||
|
|
|
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
ależ się skończył rozdzial Konsekwencji
![]() mam nadzieję, ze na OIOM nie wylądowal nikt z bohaterów
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]
A ja sie wyzalic musze. 1 maja byly wyniki loterii i niestety mi sie nie poszczescilo
![]() Jestem podlamana ostatnio ale zaczynam kombinowac z innymi krajami. Mam kontakt na kolege w Kanadzie i tam wszystko super ale jak mi napisal, ze snieg 8 msc w roku i temp wzrosla do -25 stopni to troche zwatpilam ![]() Strasznie cieplolubna jestem wiec zaczelam myslec o innej lokalizacji.. Poczatkowo skreslilam Australie bo slyszalam, ze tam sie nie da, ale wczoraj zaczelam czytac i moze znalazlam opcje. Jeszcze tego nie potwierdzilam ale moze moglabym probowac w ramach takiego programu dla Skilled workers jako tzw Sports Umpire. Mam papiery instruktora jeździectwa, myslalam zeby zrobic papiery sedziego golfowego.. Taki strzal; nie wiem czy to ma rece i nogi ale bede kombinowac Gdyby ktos mial jakiekolwiek info na temat emigracji to Australii to bede wdzieczna Trzymajcie kciuki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3458 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie piszę, bo może ktoś nie czytał---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Lunęło, zmokliśmy na spacerze i teraz znowu słońce świeci ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
To trzymam kciuki. Ja mam kolegę w Australii, ale on na doktorat wyjechał i został już na stałe, więc to na innej zasadzie. Mogę zapytać, czy cokolwiek wie. Kiedyś jak z Nim rozmawiałam mówił tylko, że gdyby nie ten doktorat nie miałby szans na Australię, bo tam trzeba mieć kasę na początek, żeby jechać i taki "gołodupiec" jak on nie dałby sobie na początku rady. Podpytam, o co chodziło A tak z ciekawości w takiej loterii ilu jest chętnych na ile miejsc? |
||
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale On jest taki marudny to za waskie to za krótkie tamto za kolorowe a do tego jest za stary ![]() ![]() Jak jade na zakupy dla siebie to zawsze z mamą bo przy nim nic bym nie kupiła dziś miał mi pomóc przy okularach a zdążył mnie wkurzyć Ale zeby nie było w trakcie zakupów dostałam smsiaka że mój Kindelek do odbioru a ze w tym samym CH to już go mam |
|
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ilosci miejsc w loterii to niestety nie mam bladego pojecia jak to wyglada.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Nadal czytam. Jeszcze ze 2 h mi zostało. Jak dla mnie ok, choc jedynke chyba czytalo mi sie jednak ciut lepiej.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
toż to skarb super super zazdroszczę, mój daje mi tylko kasę, sam mi jeszcze chyba nic nie kupił od siebie
|
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Yasinisi a tak trzymałam kciuki, by Cię wylosowali
![]() X lat temu obserwowałam blog. Polka wyjechała do Australii razem z chłopakiem. On dostał tam pracę jako informatyk, ona miała czegoś szukać dla siebie. Ciężko było i to co Domi napisała trzeba mieć kasę na początek. Poszukam tego bloga, ale to było dawno temu i mogło się zmienić. Tylko dlaczego tak mało jest komentujących
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#3468 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest kochany ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() W ubiegłym miesiącu kupił mi tyle butów ile nie kupiłam sobie chyba przez ostanie dwa lata ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio też nową suszarkę do włosów kupił, bo marudziłam, że moja słabiej grzała. O blenderach i mikserach nie wspomnę, bo co rok nowy. Szkoda, że z czytnikami nie jest taki wspaniałomyślny. Kupił jeden i mówi, że tylko czeka, aż się popsuje i będzie spokój---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Nie ma komentarzy zapał do tłumaczenia mniejszy, ale przy założeniu hasła nie będzie litości. A to na bank przed końcem Konsekwencji i dostanie je mniej niż 10% |
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To już chyba na drugi nie masz co liczyć? ![]() Mój mąż pokochał sklepy internetowe z damskimi ciuchami, bielizną, butami i kosmetykami Nie musi chodzić tylko zamawia
Edytowane przez karoolin123 Czas edycji: 2014-05-08 o 14:14 |
|
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale masz fajnie. Ja chyba powinnam była urodzić się facetem, bo nie lubię zakupów, mierzenia, wybierania i taki facet by mi się przydał. Też najczęściej zamawiam przez internet, ale nie zawsze się da |
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahah Ela kochana, ja sprzed ślubu to dostałam ostatni jaki pamiętam to na 18-ste urodziny hahahah ,a zaręczynowy to już musiałam sobie wybrać i od tamtej pory tak ze wszystkim ![]()
|
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
To mój mąż jak idzie ze mną na zakupy to jest bardzo cierpliwy chodzi i nic nie narzeka a jak jestem w przymierzalni to chodzi i przynosi inne rozmiary czy kolory choć jak teraz jest dwójka dzieci to najczęściej wybiera opcje że on zostanie w domu z dziećmi a ja żebym spokojnie jechała
![]() Gorsza sprawa jak jemu coś chce kupić bo on nigdy nic nie potrzebuje [/QUOTE] Wysłane z mojego I9505 Edytowane przez joanna12afi Czas edycji: 2014-05-08 o 14:32 |
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię wybierania i mierzenia. No ale jak wszystko przychodzi mi do domu to dużo łatwiej w domu na spokojnie przed lustrem ![]() A czasami to zamawiam jedną rzecz w dwóch rozmiarach. Ostatnio tak było z butami - przyszły trzy pary po dwa rozmiary ![]() My w czerwcu mamy rocznicę ślubu więc kombinuję z prezentem dla mojego kochanego męża I musze wykombinować cos fajnego bo na kwietniową rocznicę naszego poznania dostałam aż 4 prezenty ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() Jak się pytam czy chciałby coś szczególnego na urodziny czy na gwiazdkę to zawsze słyszę " nie kochanie, nie potrzebuję nic". Jak ja nie znoszę tego zdania |
||
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sukienkę na wesele
taką dokładnie za 60 zł, Mohito nowa z metką
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3480 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o matko dokładnie jakbym słyszała mojego męża ![]() Cytat:
i cena rewelacja![]() Wysłane z mojego I9505 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

i udanych zakupów 

To trzymam kciuki. Ja mam kolegę w Australii, ale on na doktorat wyjechał i został już na stałe, więc to na innej zasadzie. Mogę zapytać, czy cokolwiek wie. Kiedyś jak z Nim rozmawiałam mówił tylko, że gdyby nie ten doktorat nie miałby szans na Australię, bo tam trzeba mieć kasę na początek, żeby jechać i taki "gołodupiec" jak on nie dałby sobie na początku rady. Podpytam, o co chodziło 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)