Rossmann cz. XXII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-08, 14:26   #4021
ama09
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Jestem pod wrażeniem lakierów Rimmel Rita Ora. Właśnie mam na paznokciach 323 don't by shy. Nawet jedna warstwa ładnie wygląda. Super szybko schną, a pędzelek nie smuży. Zobaczymy jak z trwałością - te zwykłe 60 seconds trzymają się u mnie do 5 dni Także polecam poszukać, za 6 zł warto spróbować.

A i jeszcze upolowałam Rita Ora 203
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:33   #4022
jusu
Raczkowanie

Dziewczyny z Białegostoku!
Czy w Rossmanie w Galerii Antoniuk są szafy Revlon, SH i Eveline?
jusu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:33   #4023
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
u mnie absolutnym bublem okazały się stempelki z essence, nie wie czy z płytkami czy z tym skrobakiem jest coś nie tak, mialam wcześniej płytki z all i wszystko było okej, a teraz nie mogłam ich znaleźć tak jak i zdzieraka i oprócz płytek kupiłam ten zestaw z essence i nic nie zostaje z lakieru we wzorku po zebraniu warstwy wierzchniej;/

żaluje też linera z pierre rene, ale to głupota bardziej niż niewypał, bo przecież ja kresek nie rysuje;/

W rossie akurat nie popłynełam, tu zakupy bardziej przemyślane były, bo taka promocja jest cyklicznie i nie ma co się rzucać, bardziej wN. poszalałam. W Rosiie kupiłam tylko korektor loreal, pordkąłd Nearly Naked, 4 pomadki i 4 lakiery. No dobra, pomadka Maybelline okazała sie nie wypałem, bo w drogerii czerwień była głęboka i zdecydowanie ciepła, a w domu, okazało się że jednak jest bardziej jaskrawa i z lekko niebieskimi tonami, wiec już nie dla mnie.

oo to jeszcze wiecej niż pisałam
a sprawdz czy nie masz podwójnej folii. Pare lat temu na którejs płytce Essence miałam 2 folie, ale tylko ta wierchnia była oznaczona.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:37   #4024
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Widzę,że jsteś z Wro
Wiesz może w krórych R. znajdę Sally Hansen?

Ja stosuję częściej, kiedy widzę taką potrzebę. Podejrzewam, że z 3-4 razy w tygodniu
bo moim też by się przydało częstsze użycie , ale zaczęłam się obawiać że skórki mi zanikną zupełnie ,
a jak długo stosujesz bo ja 1 tydzień dopiero

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Co myślicie o stworzeniu takiej bazy, jakie szafy znajdują się w danym Rossmannie? Można by było uniknąć wielu pytań na temat co gdzie się znajduje, a może przydałoby się nie tylko Wizażankom zarejestrowanym na forum, ale także tym przeglądającym bez logowania/rejestracji.
ja jestem za !!!! zaoszczędzi się dużo czasu na poszukiwaniu konkretów w przekopywaniu wątku
myszka_miki1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:39   #4025
quepasso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A orientujesz się może , jak jest z tą promocją w Naturze na lakiery? Czy jeden musi być tańszy od drugiego,żeby nabiło rabat? Bo Dziewczyny na wątku mają wątpliwości, czy rabat zostanie wbity, jeśli lakiery będą w tej samej cenie? Czy lakiery Rimmel Rita Ora też tam są już dostępne?
Rity Ory nie ma jeszcze w naturze, narazie są tylko w SP i Rossie Kupowałam dzisiaj w Naturze dwa Salon Pro i zapłaciłam jak za jeden (18.99) Jezeli kupicie jeden tanszy drugi droższy to płąci sie za droższy.
quepasso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:41   #4026
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez quepasso Pokaż wiadomość
Rity Ory nie ma jeszcze w naturze, narazie są tylko w SP i Rossie Kupowałam dzisiaj w Naturze dwa Salon Pro i zapłaciłam jak za jeden (18.99) Jezeli kupicie jeden tanszy drugi droższy to płąci sie za droższy.
Dzięki za info, aczkolwiek wychodzi na to,że Rita Ora jest tylko w niektórych Naturach, bo ktoś na wątku Natury się pochwalił,że upolował dwa lakiery z tej serii właśnie
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:43   #4027
macka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
Ehh wiec pewnie wczesniej ktoś otwierał ten tusz :/ dlatego zgęstniał
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na podratowania tuszu?
2 krople Duraline

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:44   #4028
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie nie mogę powiedzieć,że zakup jakiegoś kosmetyku był wpadką. Czytam KWC i ten wątek w końcu przecież
A tam właśnie przesadne czytanie wątku i sugerowanie się opiniami KWC może skutkować bublami na każdym dany kosmetyk spisuje sie inaczej, poza tym wątek powoduje, że nabieramy ochoty na rzeczy na które jest ogólny szał a niekoniecznie byłyby dla nas dobre
Np Revlon Colorstay dla jednych bedzie objawieniem dla inych bublem totalnym ( u mnie np się waży).
Produkty które z kolei są powszechnie uznane jako buble mogą sie okazać dla nas ideałem

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
To dziwne bo tez kupiłam ten zestaw z Essence i tylko 2 wzorki mi nie wyszły ( każdy odbijałam tylko raz, zwykłymi lakierami, dodatkowo to było moje pierwsze użycie stempelków). Tylko zdzierak od razu odstawiłam i zamiast niego wzięłam starą, biała kartę z Sephory
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
a sprawdz czy nie masz podwójnej folii. Pare lat temu na którejs płytce Essence miałam 2 folie, ale tylko ta wierchnia była oznaczona.
Mam nadzieje że to ta folia, juz wcześniej ktoś mi o niej pisał, ale nie mam jak sprawdzić na razie, bo nie wzięłam ich ze sobą bo kupiłam 3 płytki i fajnie by było jakby jednak nie były bublami
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:46   #4029
oluska55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka_miki1 Pokaż wiadomość
Ja polecam, ale nie jako wysuszacz ,a za trwałość lakieru (już mam 3 dzień ten sam lakier, zmywałam często i sprzątałam toaletę bez rękawiczek ), paznokcie super błyszczą i nic się nie ukruszyło , dodam że stosowałam na lakier miętowy , także na razie o zmianie odcienia się nie wypowiem .
to nawet lepiej - czegoś takiego mi trzeba ciekawe czy jak pójdę to jeszcze będzie
oluska55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:52   #4030
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Przeważająca większość lakierów do paznokci ma formaldehyd w składzie, jedyne jakie mam bez niego to lakiery senique z natury.
Nie zgadzam się Pierwsze, które mi przychodzą na myśl to Sensique, Hean, Kobo, Safari, Eveline, Delia, Vipera, Golden Rose, GR mis Selene.

Edytowane przez Synthesthesia
Czas edycji: 2014-05-08 o 14:54
Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:52   #4031
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
A tam właśnie przesadne czytanie wątku i sugerowanie się opiniami KWC może skutkować bublami na każdym dany kosmetyk spisuje sie inaczej, poza tym wątek powoduje, że nabieramy ochoty na rzeczy na które jest ogólny szał a niekoniecznie byłyby dla nas dobre
Np Revlon Colorstay dla jednych bedzie objawieniem dla inych bublem totalnym ( u mnie np się waży).
Produkty które z kolei są powszechnie uznane jako buble mogą sie okazać dla nas ideałem

Mam nadzieje że to ta folia, juz wcześniej ktoś mi o niej pisał, ale nie mam jak sprawdzić na razie, bo nie wzięłam ich ze sobą bo kupiłam 3 płytki i fajnie by było jakby jednak nie były bublami
No ja na razie -odpukać-nie nacięłam się na nic A jednak jak coś ma opinie na KWC o średniej punktów 1,5/5 to jestem sceptycznie nastawiona, chociaż wiadomo-każdemu może podpasować co innego
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 14:54   #4032
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
sprawdź, sprawdź

Stary 2014-05-08, 15:01   #4033
Pollinaa
Zakorzenienie

Wczoraj byłam w Hebe na Pietrynie a tam - lakiery Rita Ora w promocji po 6,50;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:04   #4034
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w Hebe na Pietrynie a tam - lakiery Rita Ora w promocji po 6,50;-)

Zapewne było -40% na Rimmel wczoraj

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:08   #4035
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
No może, ja to mało to Hebe ogarniam

Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:10   #4036
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Dzięki za info, aczkolwiek wychodzi na to,że Rita Ora jest tylko w niektórych Naturach, bo ktoś na wątku Natury się pochwalił,że upolował dwa lakiery z tej serii właśnie
W mojej Naturze dziś były te lakiery
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:11   #4037
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj było Bourjois Chyba że to jakaś promocja tylko w tym sklepie
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:15   #4038
klatka
Zakorzenienie

Inspire fajny pomysł. Każda z nas mogłaby napisać do twórczyni wątku jakie rossmanny odwiedza w swoim mieście i jakie tam są szafy.

Co do bubli.. Ja chyba przestanę czytać już nawet KWC. Testowałam ostatnio z wieloma innymi wizażankami balsam Playboy. Szału wcale nie robi. Mocno pachnie ale od subiektywnej oceny zależy czy brzydko czy ładnie. Słabo nawilża, wchłania się długo, słaby skład a na KWC po prostu hit nad hity. Doskonały..

Edytowane przez klatka
Czas edycji: 2014-05-08 o 15:17
klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:28   #4039
jesienny_lisc
Zakorzenienie

To tak jak na rossnecie, wszystko doskonałe. Ludzie chyba piszą te peany, bo się boją, że jak napiszą normalną recenzję, to ktoś przyjdzie i im te używane kosmetyki zabierze.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:33   #4040
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Nie zgadzam się Pierwsze, które mi przychodzą na myśl to Sensique, Hean, Kobo, Safari, Eveline, Delia, Vipera, Golden Rose, GR mis Selene.
Z czym się nie zgadzasz?:P Jedyne jakie JA mam to lakiery sensique:P A to że większość ma to też prawda, z tych co wymieniłaś np żadnego nie ma w rossmannie (najwyżej eveline ale to i tak nie w każdym)
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:33   #4041
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Wczoraj było Bourjois Chyba że to jakaś promocja tylko w tym sklepie
Pardon, mój błąd może im jeszcze została cena sprzed dwóch dni, wtedy Rimmel był (sprawdziłam).

Co do tej listy to mogę chętnie ją zbudować i wstawię na wątku, a potem w pierwszym poście można tylko zlinkować.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:35   #4042
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cholera!!! Już miałam nic nie kupować w rossmannie, taka byłam dumna że mało kuppiłam, a dziś oczywiście musiał w łapska wpaść eliksir l'oreala Najpierw wzięłam do koszyka 2 pomadki max factor w tych złotych opakowaniach i już do kasy szłam ale sobie pomyślałam że lato idzie i szkoda je będzie nosić w torebce ech, jestem na siebie zła
Stary 2014-05-08, 15:37   #4043
201606201229
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Kupilam ostatnio czarny minimax z eveline, super jest
Akurat byłam w R. w którym nie było szafy Eveline Kupiłam z wibo extreme nails, zobaczymy

Właśnie dziewczyny,może któraś z Was już coś powiedzieć na temat tych lakierów z Wibo Extreme nails?;> Zdałam sobie dzisiaj sprawę,że kupiłam 4 w ciemno
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 15:45   #4044
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Z czym się nie zgadzasz?:P Jedyne jakie JA mam to lakiery sensique:P A to że większość ma to też prawda, z tych co wymieniłaś np żadnego nie ma w rossmannie (najwyżej eveline ale to i tak nie w każdym)
przecież napisałam nie zgadzam się z tym, że jak twierdzisz, przeważająca większość lakierów ma w składzie formaldehyd. Wymieniłam lakiery, które mi jako pierwsze przyszły do głowy i o których wiem, że nie mają go w składzie. Na pewno to nie są to jedyne takie na rynku.
No chyba, że chodziło Ci o to, że w Rossmannie przeważająca większość lakierów ma formaldehyd

Stary 2014-05-08, 15:51   #4045
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Inspire fajny pomysł. Każda z nas mogłaby napisać do twórczyni wątku jakie rossmanny odwiedza w swoim mieście i jakie tam są szafy.

Co do bubli.. Ja chyba przestanę czytać już nawet KWC. Testowałam ostatnio z wieloma innymi wizażankami balsam Playboy. Szału wcale nie robi. Mocno pachnie ale od subiektywnej oceny zależy czy brzydko czy ładnie. Słabo nawilża, wchłania się długo, słaby skład a na KWC po prostu hit nad hity. Doskonały..
Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
To tak jak na rossnecie, wszystko doskonałe. Ludzie chyba piszą te peany, bo się boją, że jak napiszą normalną recenzję, to ktoś przyjdzie i im te używane kosmetyki zabierze.
Tez go testowalam, wystawilam ocenę obiektywną. Moją skore nawilzyl zaskakująco dobrze, mimo lekkiej lejącej konstystencji. Tylko zapach ma strasznie mocny. O ile pizama pozniej fajnie pachnie, o tyle sam w sobie jest mdlący
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 16:00   #4046
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
Ja za to kupowałam w poniedziałek lakiery Rity Ora w Naturze
psawyer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 16:01   #4047
anna_belle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamikadzeee Pokaż wiadomość
Właśnie dziewczyny,może któraś z Was już coś powiedzieć na temat tych lakierów z Wibo Extreme nails?;> Zdałam sobie dzisiaj sprawę,że kupiłam 4 w ciemno
ja je mam i jak wg mnie są ok dość szybko schną,dobrze kryją nawet przy jednej warstwie ale to pewnie zależy od koloru,odpryskują po ok 3 dniach (w moim przypadku to standard )

KWC

anna_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 16:05   #4048
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dzisiaj byłam w rossmannie z 10min a już zdążyłam zobaczyć jak pracownica otwiera tusz pokazując babie szczoteczkę :/ chyba napiszę do BOK, mam dość:/

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Jak piszecie do nich maile to podpisujecie się z nazwiska?
Stary 2014-05-08, 16:06   #4049
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj byłam w rossmannie z 10min a już zdążyłam zobaczyć jak pracownica otwiera tusz pokazując babie szczoteczkę :/ chyba napiszę do BOK, mam dość:/

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Jak piszecie do nich maile to podpisujecie się z nazwiska?
a roznie, teraz to chyba musze maila zmienic bo juz na mnie nie reagują
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-08, 16:08   #4050
GrumpyCat
Wredny kotecek

obsluga_klienta@rossmann. com.pl o ten adres? Zaraz wysmaruję wiadomość, mam godzinę na paragonie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości