|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
1-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
463 | 64,85% |
11-20 |
162 | 22,69% |
21-30 |
41 | 5,74% |
więcej niż 30 |
48 | 6,72% |
Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
Piekna kolekcja
Masz BALDESSARINI AMBRE jedną z bardziej interesujących ostatnio nowości. Bardzo mi się spodobały więc kupiłam dla TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Daniels - super kolekcja!
![]() ![]()
#2163 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Daniels wspaniała, bardzo męska kolekcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście Daniels kolekcja godna uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
daniels cudowne!! szczególnie prawa strona mi się podoba
![]()
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Ryjku, piękna kolekcja
![]() Daniels, jak sobie wyobraże faceta pachnącego tymi cudami to ![]() ![]()
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Daniels, nieskromny zbiorek
![]() ![]()
#2169 |
Zakorzenienie
|
Daniels wow uuu wow
![]()
#2170 |
Zadomowienie
|
wow
![]() ![]() ![]() duże gratulacje!
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Mariolasi, suuuuper zbiór
![]() Kropko, gratuluje pięknych flakoników ![]() ![]() Ryjku, piękne flakoniki ![]() ![]() Daniels, bardzo meska kolekcja ![]()
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
dziekuje za wszystkie mile slowa!
oto spis od prawej: Chanel: Allure Homme Sport 100 ml + antyperspirant sztyft Chanel: Platinum Egoiste 50 ml Chanel: Allure Homme 100 ml + antyperspirant sztyft Chanel: Allure Homme Sport Cologne Sport 150 ml Shiseido: Basala 100 ml + Shiseido Men: Total Revitalizer 50 ml (krem) Giorgio Armani: Code 75 ml + antyperspirant sztyft Giorgio Armani: Armani Mania 50 ml Thierry Mugler: Ice Men 100 ml Thierry Mugler: A*Men 100 ml + antyperspirant sztyft Kenzo: Jungle Pour Homme 100 ml Kenzo: L'eau par Kenzo Pour Homme 120 ml + antyperspirant sztyft Jean Paul Gaultier: Le Male 125 ml + antyperspirant sztyft Lacoste: Style In Play 125 ml + antyperspirant sztyft Givenchy: Pour Homme 100 ml Givenchy: Pour Homme Blue Label 100 ml Hugo Boss: Hugo Man 40 ml Baldessarini: Ambre 50 ml Christian Dior: Dior Homme 100 ml Givenchy: Pi 100 ml Gucci: Pour Homme 100 ml Lancome: Hypnose Homme 50 ml DKNY: Men 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Wiedźma
|
To doprawdy wymaga bezczelności i sporej porcji głupoty, by wychylać się po tak wspaniałej kolekcji, jak ta, którą pokazał nam Daniels. Zawiera ona znakomitą większość lubianych przeze mnie męskich zapachów i jest... Godna podziwu naprawdę i bez wazeliny.
![]() Dziewczyny namówiły mnie na wrzucenie tu swojej plebejskiej kolekcji plebejskich ogólnodostępnych zapachów nabywanych głównie w plebejskich ogólnodostępnych perfumeriach po to, by inni plebejusze mojego pokroju mogli uleczyć swe kompleksy. Nie próbuję się chwalić. Nie domagam się zachwytów. Wiem, że znakomita większość będących w moim posiadaniu zapachów jest na jedno kopyto. Ale to moje kopyto i ja takie lubię. Kotuś, Taka Taka - teraz proszę o trzy kilo solidnej, przyjacielskiej litości... ![]() I jeszcze wyjaśnienie: Obsession znalazło się w sekcji czerwonej, nie żółto - niebieskiej, bo pachnie mi bardziej na czerwono, niż na żółto.
#2175 |
Zakorzenienie
|
Sabbath
![]() ![]() ![]() Gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Kropko, Ryjku - piękne kolekcje
![]() Daniels, może za 10 lat pracy nad moim TŻ będzie w domu połowa takich smakowitości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo mi się Twoja kolekcja podoba ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropeczko ![]() ![]() Daniels, świetna męska kolekcja (oby więcej takich rodzynków było), A*Men, Allure Homme, Dior Homme, gratuluję ![]() _______________ Sabbath ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, śliczna kolekcja z pazurem i piękne zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję. I gratuluję gustu.
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() No tak to bywa, widzisz. ![]() Ja już się poddałam. Stwierdziłam, że wymienianie czegoś co się ot tak podoba na coś innego co się ot tak podoba jest bez sensu. ![]() Dziś wyciągnęłam francę z szafy i postanowiłam użyć - trafiłam w pogodę. Jest git. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, piękna kolekcja
![]() Łączy nas Anglomania, BC, Angel, ale najbardziej ciekawi mnie czarna opona ![]() Jak się nosi ponoć zapach palonej gumy...? |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, u Ciebie w perfumach tak jak w ciuchach, butach i bieliźnie;
czarno i czerwono, skąd zatem ten niebieski Anioł ![]() zaczynam podejrzewać, że czasem zakładasz niebieską sukienkę ![]() ![]() a ta malutka flaszeczka na drugim zdjęciu, to co?, myślałam, że może Nina Ricci, ale to do Ciebie chyba nie pasuje super zdjęcia i super kopyto ![]() dobrze, że Angel nie jest różowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
spin doctor
|
Sabbath, cudeńka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath - masz piękną kolekcję
![]() ![]()
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Sabbath, kadzenia nie lubisz, ale obawiam się, że w przeciągu najbliższego dnia będziesz musiała trochę ścierpieć
![]() Kolekcja i zdjęcia bardzo mi się podobają. Masz coś, czym możesz się wyperfumować będąc w różniastych nastrojach ![]() ![]() ![]() Powiedz, te Aniołki to 15 i 25ml ? No i zdradź, jak Ci wyszły takie śliczne i wyraźnie pokontrastowane zdjęcia ![]()
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Sabbath gratuluję kolekcji, jest naprawdę wspaniała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Sabbath bardzo, bardzo podoba mi sie Twoja kolekcja.
![]() ![]() A Angel tez za mna chodzi od jakiegos czasu. Kto wie, czu sobie nie kupie na poprawienie nastroju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Rozeznanie
|
Sabbat piękne ujęcia wspaniałej kolekcji. Cudne Opium.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - plebejska? Kokietko Ty! Przecież to niesamowicie elegancki zbiór, nie mówiąc juz o zdjęciach!
Zwłaszcza zazdroszczę zestawu Kingdom - na który sama mam chrapkę i In Black ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dziękuję Homyku. Taki komplement z Twoich ust (no - z Twojej klawiatury) ma sporą wagę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tyle, że ja pewnie miałabym więcej zapachów niezwykłych, gdybym wcześniej była świadoma ich istnienia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jest przygnębiająco nietrwała, więc łykam ją błyskawicznie. Ta flaszka z resztką pewnie wywędruje do kosza w ciągi najbliższych dni... Cytat:
Cytat:
![]() W nucie głowy wyróżniam zapach kojarzący się z czymś, co nazywa się "paleniem gum", a jest tak naprawdę tarciem opon o asfalt - faktycznie temperatura wysoka, ale do palonej w dosłownym znaczeniu gumy temu zapachowi, na szczęście, daleko. Trochę pachnie mi Black skórzano - kevlarowym kombinezonem motocyklowym, a jednak... Uwaga: nie jest to zapach bardzo ostry, ani drażniący, anie tym bardziej nieładny. Musiałabym wypróbować go na kimś innym, bo moja skóra nie jest miarodajnym "papierkiem lakmusowym" - wszystko zmienia. Cytat:
Historia Aniołka jest... dziwna. Otóż - kupuje mi go zwykle mąż traktując go chyba jako formę egzorcyzmów. Kiedy pierwszy raz wypróbowałam go w Sephorze (nie jest aż takim idiotą, żeby kupić mi zapach w ciemno!) przyglądał mi się uważnie, jak gdyby podejrzewał, że w zetknięciu z cieczą o tak pobożnej nazwie, skurczę się i sczernieję... ![]() ![]() Masz rację - dobrze, że nie jest różowy, bo wtedy nie użyłabym go bez względu na zapach. ![]() Cytat:
Ajajajajaj... No to dowiedziałam się o sobie rzeczy niezwykłych. ![]() ![]() Nie wybieram zapachów eleganckich (przynajmniej nie pod tym kątem), lecz raczej ciepłe, korzenne, lepkie, albo przynajmniej takie... pluszowe. Dziękuję Daigee. ![]() Cytat:
Tak, ale 15 już dogorywa powoli. Cytat:
Mam lustrzankę cyfrową. A zdjęcia cykałam w środku nocy. ![]() Cytat:
![]() Fakt, że część zapachów mam podobnych dowodzi głównie tego, że chciałabym więcej... ![]() Bardzo dziękuję za miłe słowa. Cytat:
Bardzo mnie to cieszy, bo ja ciągle obawiam się, że to zbiór ograniczonego ponuraka... Troszkę żartuję, ale tylko troszkę. Dziękuję Nebrasko. ![]() Zdjęcia są takie, bo nie miałam odwagi w tak zacnym gronie pokazać byle czego. Starałam się nadrobić formą. ![]() Kasiulko, Ryjku, Maju - tak to już bywa, że zwykle chętnie byśmy sobie wzajemnie cos podbierały. Przynajmniej w teorii... Wiem, że to komplementy były, bo chyba nie ma większego dowodu uznania, niż stwierdzenie: "sama bym użyła", prawda? Dlatego bardzo, bardzo dziękuję i bardzo doceniam. ![]()
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
Ciągle sobie obiecuję, że już nie będę zaglądać do tego wątku, bo częste wizyty tu owocują kolejnymi strzałami (zwykle w ciemno
![]() Mam spore zaległości, ale: bzince, Kropce, ryjkowi, Sabbath, mementosowi oraz danielsowi gratuluję fantastycznych kolekcji. Każda inna, każda niepowtarzalna, każda świetna. Każda coś o Was mówi. Brawo Sabbath - jak się Black K. Cole`a z Tobą zgrywa? Fiołki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.