Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-25, 11:21   #271
calva
Raczkowanie

GG do calva
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
Ja mgr Neiti : witam Cię w zacnym i szerokim gronie PAŃ MAGISTRÓW a Pani magister czego jeśli moge spytać ?
ja też bardzo się cieszę NETI i dziękuję za tak miły odzew
strasznie cieszę się że już mam to za sobąjestem magistrem socjologii chociaż moja nauka jeszcze się nie kończy bo od września zaczynam podyplomówkę, a mój Paweł kończy drugi fakultet na licencjacie i stąd dopiero ślub w przyszłym roku

wszystkim życzę powodzenia na egzaminach i obronach

a Ty NETI?? z tego wszytskiego zapomniałam się spytać

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-11 o 17:20 Powód: post pod postem
calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:32   #272
Neiti
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Ja jestem magisterem Przedsiębiorczości i Marketingu Skończyłam studnia 2 lata temu teraz mysle o studiach podyplomowych na WSPiA na kierunku " Prawo pracy i ubezpieczen społecznych" ale dałam sobie czas do powrotu z podroży poślubnej na ostateczna decyzję czy zaczne te studia w tym roku - zalezy też od naszych finasów bo mój TŻ nie pracuje na razie i nie wiem jak to będzie ale na studia pójde albo w tym albo w przyszyłm roku
Jeszcze raz gratuluje !!!
Ja wiem co znaczy ten stres ale jak sie na to wszystko patrzy następnego dnia to nie warto było sie tak denerwować prawda? ale nigdy nie przetłumaczysz nikomu zeby sie nie denerwował bo to leży w naturze ludzkiej jak ktoś sie nie przejmuje to znaczy ze mu niezależy Miłego oblewania dyplomu

Czy ja nie zaśmiecam wątku dzisiaj ?? przepraszam nudze sie dzisiaj w pracy jakos szefa nie ma a ja jestem myslami 3 tygodnie do przodu 14.07

http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=519 <-- artykuł dla przyszłych mężatek o opuszczeniu rodzinnego domku warto przeczytać Ja tam sie nie moge doczekać. Gotowanie, sprzątanie, prasowanie na razie mnie nie przeraża zastanawiam sie tylko kiedy mi sie znudzi i zacznie denerować :P:P po 1 tygodniu, 1 miesiącu czy 5 latach chyba to 1 niestety :P:P
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:48   #273
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Strasznie mi przykro ale wiesz ja też miałam takiego stresa bo zaczęli Nam ludzie odmawiać i do tego najbliżsi i rodzinka. Najgorsze jest to, że sala jest na min 120 osób i jeżeli by było mniej to trzeba zapłacić za osoby, których nie ma Ale podliczyliśmy wszystkich jeszcze raz i jest w sam raz a nawet tyle i chcieliśmy aby było czyli 130 - 135 osób. Więc rozumiem Cię doskonale.

Tylko wiesz nie ważne jest to ile gości przyjdzie tylko to, że przyjdą Ci co naprawdę chcą być z Wami w ten szczególny dzień. Nie żałuj tego, że organizujecie wesele pomimo takich małych niepowodzeń napewno będzie wspaniale. I zabawa będzie wspaniała.

A tak w ogóle to jak się dogadałaś z naszą skrzypaczką - na marginesie bardzo zakręconą
Tak, skrzypaczka mocno zakręcona Dzwoniła do mnie dzień po naszej rozmowie na Wizażu i zapewniała mnie, że o nic nie muszę się martwić. Zdaje się, że Pani podczytuje Wizaż, no bo skąd wiedziała o moich wątpliwościach? Jak u niej wtedy byłam, to była bardzo zaskoczona, że namiary na nią wzięłam właśnie stąd i kazała mi sobie wytłumaczyć jak tu trafić Ja przestałam się już martwić, bo mam inne problemy na głowie, jak choćby pustki na weselu

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
kurcze ... u nas powoli zaczyna dziać sie dokładnie tak samo, Moj tz stwierdził ze teraz to chyba przychodzą tylko Ci którzy uznają ze "musza" bo nie przyjśc nie wypada. Tez troszke czuje sie olewana szczególnie jak słysze przyszlibysmy napewno ale ....
Mnie najbardziej denerwuje, że teściowa ciągle powtarza, że to nasza wina, bo za późno zapraszaliśmy. Ale czy miesiąc przed to tak późno(rozdawanie zaproszeń skończyliśmy miesiąc przed, a zaczęliśmy dużo wcześniej)? Wydawało mi się, ze nie, szczególnie, ze wszyscy wiedzieli wcześniej, ze się pobieramy i kiedy to będzie... Po prostu nie wyrobiliśmy się wcześniej: dzieci, sesja... A poza tym ja to chyba za bardzo do siebie biorę, bo odbieram to w ten sposób, że rodzina TŻa uważa, że skoro miał już kiedyś ślub i żonę, to teraz to tak jakby się nie liczyło... Wiem, ze głupia jestem, ale tak właśnie się czuję

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
ja ostatnio kupiłam tusz jakiś panoramiczny z sephory i też jest rewelacyjny. a tak w ogóle czytam dziewczyny notki co do makiijazu próbnego, robionego przez specjalistki i co? 90% z was jest z niego niezadowolonych. i tak sobie myślę, czy nie możecie same się umalować?? kosmetykami, których zawsze używacie- nie uczulula, jełsi sadziewczyny, które niewiele sie malują to nie powinny i tak tego dnia mieć za mocnego makijazu, żeby nie przesadzić. jeżeli ma sie kogoś wypróbowanego to okej, ale jeslijest to jakaś pseudomakijazystka,która tylko humor i nastrój popsuje to raczej bym nie ryzykowała. a ostatnio moja siostrabyła na makijazu pokazowym L'oreala i pani jej powiedział, że slubny u niej kosztuje 200 zł tylkopani malujekosmetkiami Yves Saint Laurent'a. suma wg mnie za duża. poza tym wkurza mnie, że wszystko co ma okreslenie - ślubne generuje o 50% wiecej kosztów. miłego tygodnia !
Ja właśnie należę do tych osób, które na co dzień się nie malują(tylko rzęsy) i po prostu nie potrafiłabym tego sama zrobić. Ja wiem, że mocny makijaż to przesada, ale coś na tej twarzy mieć powinnam, żeby nie straszyć
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie

Edytowane przez annabel_lee
Czas edycji: 2007-06-25 o 12:58 Powód: dopisek
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:56   #274
anja79
Raczkowanie

Droga NEITI ja jestem od tygodnia mężatką ale mieszkamy razem od roku. I sprzątanie gotowanie i prasowanie narazie nie nudzi szczególnie jezeli usłyszysz że pyszny obiad i podobne teksty. Ja niepotrafię gotować i jak uda mi się coś ugotować to mam taką frajdę że trudno to sobie wyobrazić. Wszystko to sprawia że staram sie jak mogę chociaż zawsze mówiłam że ja obiadów niebędę gotować. No ale życie weryfikuje poglądy pozdrawiam i powodzenia.
anja79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:04   #275
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anja79 Pokaż wiadomość
Droga NEITI ja jestem od tygodnia mężatką ale mieszkamy razem od roku. I sprzątanie gotowanie i prasowanie narazie nie nudzi szczególnie jezeli usłyszysz że pyszny obiad i podobne teksty. Ja niepotrafię gotować i jak uda mi się coś ugotować to mam taką frajdę że trudno to sobie wyobrazić. Wszystko to sprawia że staram sie jak mogę chociaż zawsze mówiłam że ja obiadów niebędę gotować. No ale życie weryfikuje poglądy pozdrawiam i powodzenia.
A ja kocham gotowąc i umiem tylko nie mam okazjis ie wyszaleć w kuchni bo rodzice u mnie gotują i też lubia to robic wiec stwierdziałm zę bede korzystała dopoóki moge a juz w głowie ma 2000 potraw które bede gotowało mojemu mężowi normalnie nie moge sie tego doczekac obym tylko nie przesadziłą bo bede pół dnia spedzać w pracy drugie pół w kuchni a gdzie czas na przyjemności ale ja myśle ze życie i bycie ze soba polega na takim zorganizowaniu i odtarciu sie żeby na wszystko był czas
Pranie - nie lubie prać recznie ale pralka to cudowny wynalazek prawie wszystko mozna w niej uprać a od czasu do czasu sie zmuszę
Sprzatać lubie prasować też także myśle mówiąc bardzo NIESKROMNIE że mój TŻ ma szczęście

Pozdrawiam Cieplutko
Stary 2007-06-25, 12:09   #276
anja79
Raczkowanie

To super. pozdrawiam
anja79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:13   #277
dziewczyna :)
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Witamy namiary na kosmetyczki i fryzjera są na liście, dziewczyny mają link do posta w podpisie. A gdzie wesele jeśli można wiedzieć????
Szczęśliwa, a jak się udał Twój wieczór???
a wesele odbędzie się w Esencji na Nadbystrzyckiej, takie na 90 osób. Moze ktoraś z Was tam robiła wesele, jak wrażenia?
a jeszcze mam takie pytanko: co mam dac w prezencie slubnym, jako druhna? sa jakies zwyczaje?
dziewczyna :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 12:46   #278
paprotnik528
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
A ja kocham gotowąc i umiem tylko nie mam okazjis ie wyszaleć w kuchni bo rodzice u mnie gotują i też lubia to robic wiec stwierdziałm zę bede korzystała dopoóki moge a juz w głowie ma 2000 potraw które bede gotowało mojemu mężowi normalnie nie moge sie tego doczekac obym tylko nie przesadziłą bo bede pół dnia spedzać w pracy drugie pół w kuchni a gdzie czas na przyjemności ale ja myśle ze życie i bycie ze soba polega na takim zorganizowaniu i odtarciu sie żeby na wszystko był czas
Pranie - nie lubie prać recznie ale pralka to cudowny wynalazek prawie wszystko mozna w niej uprać a od czasu do czasu sie zmuszę
Sprzatać lubie prasować też także myśle mówiąc bardzo NIESKROMNIE że mój TŻ ma szczęście

Pozdrawiam Cieplutko
To super żona będziesz, tyklo pozazdrościć Twojemu TZ. My od października mieszkamy razem i tez lubie gotować, ale ostatnio nie mam czasu wiec jemy zupy w proszku i pizze

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
To ja też zadam pytanie, może ktoś wie i pomoże Wygląda na to, że wśród Lubelskich Panien Młodych jest dużo nauczycielek Czy po lekarskich (lek.wet.) gdybym zrobiła jakieś przygotowanie padagogiczne (np.wiem, że funkcjonują 1,5 roczne Międzywydziałowe Studium Pedagogiczne) to mogłabym uczyć w szkole biologii? Z tego co brat mi mówił, to w LO (Zamoju) biologii uczyła go pani po medycynie. Może spotkałyście się z takimi przypadkami? Ostatnimi miesiącami trochę "filozofuję" i zastanawiam się...nad dalszymi zmianami w życiu-pierwsza to małżeństwo Już też planujemy z TŻ, że na początku przyszłego roku zaczynamy starać się o Maleństwo

Wracając do tematu wątku, 17ego i 24ego czerwca rozwieźliśmy zaproszenia po mojej rodzinie, w najbiliższy weekend rodzinka TŻ i koniec zapraszania na imprezę
Nie wiem jak jest w przypadku medycyny, ale moja koleżanka już na 5 roku zarządzania zapisała się na Podyplomowe studia przygotowania pedagogicznego, które dają uprawnienia jej do nauczania przedmiotów ekonomicznych w szkole. Wydaje mi się że z medycyną powinno być analogocznie, ale najlepiej dowiedzieć się na uczelni

Cytat:
Napisane przez jagnabe Pokaż wiadomość
Tak jak obiecałam wklejam (a przynajmniej spróbuję ) zdjęcia z dzisiejszego próbnego makijażu. Oczywiście "na żywo" wygląda dużo lepiej. No i włosy mogłam rozpuścić...
Zadowolona jestem, choć... na zdjęciach się nie poznaję
A Wy co myślicie?????

Jagnabe
czy mogłabyś zdradzić gdzie się malowałaś mnie się podoba, uwielbiam brązowe cienie , a róż-? widzę ze zdjęcia były robione z bliska i pod słońce, przy sztucznbym świetle bedzie w sam raz - jest naprawdę ok , tylko gzdie się malowałaś?

Wiolaslonko
powiedz, gdzie sie malujesz i czaszesz?, powiesz? powiesz, powiesz?

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-01 o 23:32 Powód: post pod postem
paprotnik528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 12:54   #279
Neiti
Raczkowanie

hihihi zupy w proszku dobra rzecz a pizza jeszcze pyszniejsza :P:P szczególnie zamawiana jak mówi stare góralskie ;P;P przysłowie - jedzonko robione przez kogoś innego smakuje lepiej

Wkleje wam jeszcze zdjecie jak bedzie wygladał mój bukiet śluby tylko nie znalazłam idealnego zdjecia - mój bedzie miał taki kształt tylko będa róże w kolorze herbacianym połączone z kwiatami eustheni (chyba tak sie to pisze) kształt mniej wiecej bedzie podobny do tego na zdjęciu + delikatne ozdoby srebrne bo bede miała bizuterie z białego złota

Dla mojej druhny bedzie bukiecik okrągły - jasno różowe róże połączone z bordowymi i dodatki złote

Jak sie wam podoba??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiazanka jasna.jpg (63,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiązanka.jpg (66,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2007-06-25, 14:10   #280
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

wiecie właśnie sobie uświadomiłam, że my znamy się 3,5 roku ( w listopadzie będą 4 lata) a razem mieszkaliśmy przed ślubem 2 lata i 8 miesięcy, ups sporo. dla nowych męzatek, któe wczesniej z narzeczonym, a obecnym mężem nie mieszkały- nie róbcie za swoich mężczyzn wszystkiego, bo spryciarze się przyzywczają do naszego wyręczania. ja musiałam się oduczyć podejścia, że ja najlepiej znaczy najdokładniej zmywam, odkurzam itp bo bym się zarobiła

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:15   #281
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Małpka ja będę robić sobie fryzurę, pazurki i makijaż w Prestiżu koło starego rybnego.A jaki będzie efekt to dam znać za 2 tyg
z niecierpliwościa czekam na relacje z salonu

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Ale jestem szczesliwa w srode konczy sie szyc moja sukienka tylko sie teraz zastanawiam jakai welon do niej czy za ramiona czy taki do pasa oba sa super co radzicie ???

Dzis rodzice kupili nam juz prezent slubny SAMOCHODZIK jest sliczny postaram sie potem wklecic fotke jego i welonow

Fotki
mi się bardziej ten krótszy welonik podoba i gratki samochodziku

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny i wszystkiego najlepszego świeżo upieczonym mężatkom

Już po obronie już PANI MAGISTER trochę stresu i już zamknięty kolejny rozdział życia

byłam z mamą w naszym lokalu, aby podpatrzyć jak wygląda przygotowana sala
jest ślicznie i nie trzeba bawić się w dekorowaniejest wystylizowane i sprawia bardzo sympatyczne wrażenie przynajmniej dla mnie

już pogodziłam się że jeszcze tyle czasu pozostało, ale jakoś tak się u mnie w rodzinie komplikuje (niestety nie najlepiej- jakoś musi być)i czas ucieka za szybko, więc zleci ten rok śmigiem.nawet nie zauważę jak pozostanie kilka dni do ślubu

Dziewczyny nie martwcie się gośćmi!!!najważniejsi będą z Wami a reszta niech żałuje!!!trzeba po dopraszać gości- na pewno znajdą się znajomi, o których się wcześniej nie myślało!!!

już w środę lecimy do Rzymu na nasz wymarzony i zasłużony odpoczynek tylko nie napiszcie zbyt dużo bo potem nie nadrobię tylu zaległości za szybko Wam idzie to pisanie
gratujacje pani magister ja dziś oddałam juz pracę i w sobotę się bronię .
Calva rozumiem że ty o sali w Wilczopolu mowisz co nie Cieszę się bardzo że ci się podoba to i mi się napewno spodoba, niech no tylko znajde czas żeby sie tam w końcu wybrać

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny a może któraś z was jest na ekonomii na UMCS? byłoby bardzo miło jakby ktoś był...
sylwunia co do ekonomi na umcs nie wiesz przypadkiem czy można tam zrobić magistrke 2 letnią?? Bede wdzięczna za informacje
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:20   #282
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
co do ekonomi na umcs nie wiesz przypadkiem czy można tam zrobić magistrke 2 letnią?? Bede wdzięczna za informacje
nie do mnie pytanie, ale odpowiem
na Kul-u są 2 letnie uzupełniające - ekonomii. Z tego co wiem to na UMSC było 1,5 roku ale podobno też mają wydłużyć do 2 lat (o ile już tego nie zrobili)
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:23   #283
Malpka
Zakorzenienie

Ela dziekuje slicznie a powiedzcie mi jeszcze, może któraś wie . Bo ja (jesli mi sie uda w sobotę obronić) to skończę licencjat z informatyki. Ale na magisterskie chciałabym pójść na coś z ekonomią bo z tym mam więcej wspólnego i z tym wiąże swoją przyszłosc . Powiedzcie mi można tak?? licencjat z czego innego a magister z czego innego ? może głupie pytanie no ale
Stary 2007-06-25, 14:51   #284
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Ela dziekuje slicznie a powiedzcie mi jeszcze, może któraś wie . Bo ja (jesli mi sie uda w sobotę obronić) to skończę licencjat z informatyki. Ale na magisterskie chciałabym pójść na coś z ekonomią bo z tym mam więcej wspólnego i z tym wiąże swoją przyszłosc . Powiedzcie mi można tak?? licencjat z czego innego a magister z czego innego ? może głupie pytanie no ale
Na Kul-u kończyli ludzie z róznych szkół np. po licencjacie z WF z Białęj, albo po jakiś kierunkach związanych z socjologią (jak dobrze pamiętam). Wydaje mi się że to chyba by nie był problem że po informatyce. Ale najlepiej będzie jak sama zadzownisz do dziekanatu ekonomii i się dowiesz :081-445-34-25
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 15:08   #285
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Hej dziewczyny dawno mnie nie byłoale właśnie jakoś przebrnęłam przez wasze posty, których było całe mnóstwo
Mimo wakacji chodzę jeszcze do pracy dziś i jutro. Mam nadzieję że to już będzie koniec i w końcu zabiorę się za przygotowania weselne. A trochę ich zostało... a czasu coraz mniej. Mój suwaczek posuwa się w zastraszającym tempie
Lenko jeśli chodzi o kosmetyczkę panią Edytę to jej telefon umieszczony jest w naszym zestawieniu

A ślubującym w zeszłą sobotę życzę wszystkiego najlepszego i dużo miłości

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 15:24   #286
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Ja również chciałam złożyć najlepsze życzenia świeżo upieczonym mężatkom:cmok :
WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!!!!!!
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 16:52   #287
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

zapisałam sie do na oczyszczanie do salonu Natura i Szyk na Koncertowej - kilka koleżanek polecało mi ten salon, idę w środę, i opowiem potem co i jak, na razie pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, pani fachowo opowiedziała mi, co może mi zrobić i co proponuje

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 17:14   #288
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Ela1, studiujesz może na KULu?
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2007-06-25, 18:07   #289
brunetka2000
Zakorzenienie

A mi sie ten dluzszy welon podoba ale widze ze kazdy ma inne zdanie i co teraz zrobic
Dzis juz jezdzilam nowym autkiem wystarczylo ze leciutko dalam gazu i sam jechal
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 18:18   #290
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Ela1, studiujesz może na KULu?
wiem nie do mnie, ale ja stuudiuje na KULu
Stary 2007-06-25, 19:01   #291
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Ja też Właśnie zakończyłam czwarty rok mojego studiowania na tej uczelni, na kierunku ekonomia
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2007-06-25, 20:08   #292
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Mnie najbardziej denerwuje, że teściowa ciągle powtarza, że to nasza wina, bo za późno zapraszaliśmy. Ale czy miesiąc przed to tak późno(rozdawanie zaproszeń skończyliśmy miesiąc przed, a zaczęliśmy dużo wcześniej)? Wydawało mi się, ze nie, szczególnie, ze wszyscy wiedzieli wcześniej, ze się pobieramy i kiedy to będzie... Po prostu nie wyrobiliśmy się wcześniej: dzieci, sesja... A poza tym ja to chyba za bardzo do siebie biorę, bo odbieram to w ten sposób, że rodzina TŻa uważa, że skoro miał już kiedyś ślub i żonę, to teraz to tak jakby się nie liczyło... Wiem, ze głupia jestem, ale tak właśnie się czuję
anabell_lee już kiedyś pisałam ale sie powtórze ale podziwiam Cie i uwazam ze jesteś bardzo odwazna . Naprawde bede trzymała mocno kciuki zeby wszystko sie powiodło
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 20:09   #293
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też Właśnie zakończyłam czwarty rok mojego studiowania na tej uczelni, na kierunku ekonomia
a ja kończę 3 rok informatyki w sobote obrona , no ale po obronie jadę na wesele więc się od razu odstresuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-25, 20:14   #294
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Tak jak obiecałam wklejam (a przynajmniej spróbuję ) zdjęcia z dzisiejszego próbnego makijażu. Oczywiście "na żywo" wygląda dużo lepiej. No i włosy mogłam rozpuścić...
A Wy co myślicie?????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg makijaż próbny 1.JPG (49,4 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg makijaż pr. 2.jpg (50,9 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg makijaż pr. 3.jpg (56,5 KB, 100 załadowań)
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 20:21   #295
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

wow! jagnabe, ja tez Cię nie poznałam

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 20:40   #296
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
A Wy co myślicie?????
A ja poznałam od razu.... a jak z trwałością bo to też bardzo ważne no i jak ty w nim się czujesz???
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 21:39   #297
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Trwałość na razie na 5 Nawet jeszcze szminkę mam, co w moim przypadku jest wręcz niebywałe!
Używane kosmetyki to Isadora, a ślubne będą Art Deco, więc bardziej trwałe.
Czuję sie dobrze, choć trochę poważniej. Sama chyba bardziej rozświetliłabym powiekę, może takim perłowo-złotym (jasnym) cieniem???
A zdjęć napstrykało mi moje kochanie, że miałam niemały dylemat z wyborem hihihi
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 22:02   #298
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Cytat:
hehe a ja właśnie KUL skończyłam w tym roku
ale nas tu dużo KULeżanek

calva gratulacje z bycia magistrem

ruda po wizycie w Naturze i Szyku zdaj relacje, choć podejrzewam, że będziesz zadowolona, gdyż ja- wymagająca, z oczyszczania byłam b.b. zadowolona

Pozdrawiam

Edytowane przez MegiWu
Czas edycji: 2007-06-25 o 22:08 Powód: dopisek
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 22:57   #299
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
A Wy co myślicie?????
mi się podoba bardzo, szczególnie oczy- ładnie, naturalnie podkreślone. przekonania nie mam jedynie do tego różu , według mnie jest go troszkę za dużo ale może to dlatego,że ja różu nie używam w ogóle...
zdradź tajemnicę kto robił Ci ten makijaż
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 05:13   #300
zuzia102
Raczkowanie

Uff, nareszcie koniec rozwozenia zaproszen, chociaz nie powiem, przyjemne to bylo po rodzicnce pojezdzic:P teraz mój TŻ wyjechal na 4 dni do wawy i Poznania, wiec potesknie sobie sama ...
Wczoraj mierzyłam sukienke (hmmm coraz bardziej mi sie podoba) w poniedzialek nastepna miara...
Makijaz i fryzjer umowiony, paznokcie tez...
Ciasta zamowione, musze tylko pojechac i wybrac co checemy...
Teraz to tylko odpoczywac....
Chyba....
Pozdrowienia dla rannych ptaszków...:P
zuzia102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości