|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
Zadam głupie pytanie, jest zależność między ilością wód płodowych a tym jak Ty jesteś nawodniona? Masz drinki codziennie podłączone czy nie? Malwiska super brzuszek
|
|
|
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
prawie, ze 9 miesiac ![]() MALWISKA Twoje zdj widzę ![]() Mam taki sam jak Ty, tak mi się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja pokaże swój z przed 2 tyg
|
|
|
|
#1564 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
u mnie dziś super dzień, bo noc przespana i tylko 2 razy do łazienki wstawałam i zero bólu w podbrzuszu, a nospy nawet nie zakupiłam. Joanna, Malwiska - super brzuszki , niezłe z Was laski. Też chciałabym tak wyglądać. Joanna do mnie teściowa mówi np. ' dzień dobry grubasku ' na szczęście wie, że ja się z tego śmieję, ale są dziewczyny, które mogłyby się obrazić ![]() Celebrinfea dacie radę ![]() Fame a Twój brzuszek miazga - jak Wy to robicie?Dajcie przepis na taką figurę w ciąży plizzzz |
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem dziewczyny ze 35 to nieźle ale na razie mam 30 tc +3d wiec jeszcze sporo. No nic kazdy dzien na wage zlota. Drinkuje 3l dziennie minimum.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1567 | |
|
Raczkowanie
|
OMG ja 15kg ( w tym 5 kg przez ostatnie 3 tyg. ), a jestem w 29 tyg.
No cóż takie niskie osoby jak ja chyba tak mają i muszą dotoczyć się do tego 40ego tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1569 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
zobaczysz. BuziakiWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Nie widzę na telefonie jak wrócę ze szkoły bo pojechałam po córkę to wpadnę na kompa zobaczyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
||
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- mamy bardzo podobne brzuchy tylko że ja o 3tyg młodszą ciąże mam, więc pewnie Cie przegonie :P ja mam 10,5kg na plusie w 30tc - przez diete schudłam 2,5 -3kg i tak mi się waga trzyma - pewnie gdyby nie to to bym była dużo dużo do przodu myśle że tak z 15 już by było |
||
|
|
|
#1571 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niedawno robiłam też zmianę na wiosenno-letnią u siebie i synka, więc może dlatego tak dużo się wydaje. Szaf mamy w sumie 2 (jedna 3-drzwiowa moja i 2-drzwiowa synka) + 2 komody męża. co do termometru, to tyle co kupowałam i jak pytałam znajomych o opinię, to microlife sporo osób kupiło po super opiniach i nosiło potem kilka razy na reklamację. Kupiłam ostatecznie Kardioline, bo tam gdzie pytałam nie mieli na nie nigdy reklamacji ale to pewnie kwestia modelu itp., bo koleżanka ma Microlife ładnych kilka lat i nic jej się nie dzieje. Cytat:
![]() jaka tam wielka, super wyglądacie ![]() Cytat:
kształtem taki sam mamy chyba![]() Cytat:
dopiero karta ciąży ją przekonała.Cytat:
a nie da się tego jakoś chirurgicznie zamknąć czy cuś?super zgrabna laska jesteś ![]() --------------------------------- cześć ![]() wyprawiłam facetów z rańca i pospałam jeszcze 2,5 godziny, więc jestem do tyłu z planami na dziś. Ale co tam... o 15:40 mam wizytę i zobaczę córcię ![]() miałam coś jeszcze pisać, ale w trakcie pisania zapomniałam
|
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja brzuszkowo z 33 tyg się witam
|
|
|
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam od czego zależy to że np u Ciebie jest taki fajny okrągły i wysoko a ja mam dość nisko, mogę położyć całą dłoń między piersiami a brzuchem i mam tam płasko - myślicie że to zależy od wzrostu ??
|
|
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Malwiska super brzuszek
Celebrinfea kciuki mocno zaciskam żebys dotrwala bo 35 to już bezpiecznie jest ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Mi się tak wydaje że to chyba kwestia macicy, jej położenia, wielkości Ja mam wszystko w brzuchu.. taką kulkę z przodu..a jest wysoko prawie od samych piersi, a uciska mi wszystko.. |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajniusi
no i zupełnie inny kształt![]() co do mówienia, to na mnie mąż zaczął wołać mama kulka i synek podłapał, więc dla niego jestem "Mama kulka" albo "Masia (skrót od mamusia) K...a". a jak się go zapyta, gdzie jest kulka, to mówi, że w brzuszku mamy
|
#1577 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze mnie się śmieją że piłkę lekarską połknełam
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Takie fajne macie brzuszki
Ja też mam nisko brzuch malwiska, ale dla mnie to i lepiej, bo łatwiej się jednak oddycha A zależy to też na pewno od ułożenia dziecka trochę No i właśnie od budowy ciała, macicy etc.Przyjechał niedawno kurier z fotelikiem I czekam teraz jak na zbawienie na poniedziałek będę jeździć wózkiem Celebrinfea, trzymam kciuki
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-05-09 o 12:02 |
|
|
|
#1581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już sobie wybrałam komplet do łóżeczka, ale na razie nie zamawiam.. ![]() piękny brzusio i wcale nie jesteś wielka ![]() Cytat:
dlatego zawsze mówię, że nie wiem gdzie te kilogramy u mnie się chowają ![]() rozwaliłaś system piękny brzuszek! jaki okrągły! super!!! na prawdę
|
||
|
|
|
#1582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i właśnie w poczekalni potrafi mi się nagle tak wypiąć, a dziewczyny robią oczy wielkie ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Fame, bardzo lubię takie zestawienie kolorów
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
Fame normalnie się zakochalam w tych kolorach,... oddaj lóżeczko!!
A gdzie kupowalas komplet? Jak na allegro to chcę linka |
|
|
|
#1584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie kupowałam, to zdjęcie z internetu
![]() a tutaj link http://allegro.pl/lux-mimi-6-cz-posc...191990812.html |
|
|
|
#1586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dostawca sprawdzony?
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki za linka
Za caly komplet to cena bardzo rozsądna |
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o cenę to właśnie wydaje mi się podejrzanie tani komplet
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
Fame super te pościele, gdybyś zamawiała to napisz później jak w dotyku itp
może na zmianę bym wtedy zamówiła bo jeden komplet to trochę mało ![]() Zęby dają mi się we znaki, tak bolało tylko po założeniu jak teraz a nie chcę brać nic przeciwbólowego bo i tak mnie w szpitalu trochę lekami faszerowali, a wiadomo, że im mniej tym lepiej |
|
|
|
#1590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://sklepmati.pl/komplety-6-eleme...alu-tiulu.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

prawie, ze 9 miesiac 
, niezłe z Was laski. Też chciałabym tak wyglądać. Joanna do mnie teściowa mówi np. ' dzień dobry grubasku ' na szczęście wie, że ja się z tego śmieję, ale są dziewczyny, które mogłyby się obrazić 

i muszą dotoczyć się do tego 40ego tygodnia

Cudownie jest!! I weź tu się babo nie stresuj w tej ciąży.

dopiero karta ciąży ją przekonała.
a nie da się tego jakoś chirurgicznie zamknąć czy cuś?