Rossmann cz. XXII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-09, 16:15   #4291
kaasiaa66
Rozeznanie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Dodzwoniłam się do boku, kobieta powiedziała, że pierwotnie promocja miała dotyczyć tylko szaf, a później rozszerzono jej zakres również na pomadki ochronne.

Na pytanie dlaczego nadal nie wchodzą w sklepach pomadki ochronne na -50% powiedziała, że widocznie jest jakiś błąd w systemie. I że jak kupię w pełnej cenie i wyślę im skan paragonu to zwrócą mi 49%.

Ciekawe czy to prawda, bo zrobiłabym sobie ładny zapasik pomadek ochronnych - ale co jeśli później nie zwrócą mi tych 49% ??

Nie wiem czy iść do rossmanna i kupować w pełnej cenie z nadzieją, że mi zwrócą 49% czy zaczekać aż usuną ten błąd i rabat zacznie normalnie być nabijany przy kasie ??
podsumowując, promocja na pomadki ochronne jest, ale jej nie ma

dajcie znać jak już to ogarną, może jutro skoczę do rossa sprawdzić czy wejdzie jakiś rabat
kaasiaa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:20   #4292
_czarny_kot
Zakorzenienie

Spróbujcie dzwonić do BOK tel. 42 61 39 700 - może jak dostaną tyle telefonów to coś ruszy

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kaasiaa66 Pokaż wiadomość
podsumowując, promocja na pomadki ochronne jest, ale jej nie ma

dajcie znać jak już to ogarną, może jutro skoczę do rossa sprawdzić czy wejdzie jakiś rabat
moim zdaniem nie ogarną tego do końca tego tygodnia
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:22   #4293
kaasiaa66
Rozeznanie

Cytat:
Spróbujcie dzwonić do BOK tel. 42 61 39 700 - może jak dostaną tyle telefonów to coś ruszy

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

moim zdaniem nie ogarną tego do końca tego tygodnia
szkoda ale chyba nie zaryzykuję zakupów bez zniżki...
kaasiaa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:24   #4294
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaasiaa66 Pokaż wiadomość
szkoda ale chyba nie zaryzykuję zakupów bez zniżki...
no właśnie - gdybym miała to na piśmie (np. w formie maila) to bym kupiła w pełnej cenie, a tu przecież nie mam żadnego potwierdzenia tej rozmowy telefonicznej na dodatek rozmowy nie są nagrywane
Stary 2014-05-09, 16:25   #4295
Linanna
Rozeznanie

Moje zakupy Rossmann -49%

Wydane: ok. 200zł
Zaoszczędzone: ok. 180zł
Największy wydatek: 4Long Lashes x2 ;p

Zakończyłam promocję z wynikiem 200 zł ;p. Jestem zadowolona bo każdy produkt u mnie się sprawdził. Większość produktów planowałam kupić już od dłuższego czasu, tylko szkoda mi było na nie wydać tyle pieniędzy. Od listopadowej promocji kupiłam tylko 1 lakier więc dobrze zrobiłam czekając na wiosenne promocje kolorówki . Nie udało mi się kupić tylko jednej rzeczy – lakieru piaskowego Wibo Candy Shop , natomiast opanowałam się i nie zakupiłam żadnej pomadki, gdyż obkupiłam się w nie na promocji -40% w listopadzie. W Naturze natomiast wydałam 0zł .

Rossmann - zakupy:

Lovely, Curling Pump Up Mascara – namówiona przez wizaż . Bardzo dobry tusz, ładnie podkreśla rzęsy, a do tego taki tani!

Max Factor, Masterpiece MAX – przymierzałam się kupić go rok czasu, ponieważ jest strasznie drogi :p. Kiedy nadeszła promocja od razu po niego poleciałam, ponieważ pomimo tego że mam w domu całą gromadę tańszych tuszy to musiał się znaleźć chociaż jeden – najlepszy z najlepszych, nie osypujący się, pięknie podkreślający rzęsy (na promocji podnieśli jego cenę…)

Max Factor Kohl Pencil, Natural Glaze 090 – przymierzałam się kupić tą cielistą kredkę pół roku i oczywiście namówiona przez wizaż . Kredka trzyma się linii wodnej przez cały dzień niesamowite :p, szkoda że jest strasznie droga, ale jej zakup pewnie starczy mi na 2 lata jak nie więcej :p.

Bourjois, Flower Perfection – potrzebowałam podkładu, który będzie idealny z kolorem mojej skóry i udało mi się taki znaleźć. Wszystkie podkłady jakie miałam stały się dla mnie za ciemne lub za jasne… Podkład jest bardzo fajny, matujący (pomimo suchej skóry nie podkreśla suchych niedoskonałości, przynajmniej u mnie)

Lovely, Sunny Powder – przymierzałam się kupić jakiś bronzer od pół roku, ponieważ żadnego nie miałam. Bardzo dobrze się nakłada, szkoda tylko, że po kilku godzinach nie ma po nim śladu ;p (nie odliczyło mi wtedy promocji -49%! Zapłaciłam regularną cenę i tego nie zauważyłam…)

Maybelline, Color Tattoo 24Hr – namówiona przez wizaż totalna zachcianka i spontaniczny zakup :p. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ cienie trzymają się na powiece cały dzień, no i mają piękny brązowo-złoty kolor.

Miss Sporty, Base & Top Coat – szukałam jakiejś bazy, ponieważ przedtem używałam odżywki z Sensique jako bazy i na drugi dzień schodziła już płatami… razem z lakierem. Baza jest lejąca, łatwo się nakłada, szybko wysycha. Nie wiem ile się trzyma ponieważ dopiero dziś ją nałożyłam :p.

Rimmel Salon Pro, Punk Rock – nie używam czarnych/grafitowych lakierów, ale ten kolor wydał mi się taki niespotykany więc go wzięłam :p. Świetnie wygląda już po jednej warstwie. I tu pytanie? Ile warstw nakładacie – 1 czy 2?

Lakier Miss Sporty, 044 – potrzebowałam zwykłego różowego lakieru

4 Long Lashes x2 – crème de la crème rossmannowych zakupów haha namówiona przez wizaż i totalna zachcianka :p. Przez cały tydzień promocji narzekałam na forum, że to zbędny wydatek i na pewno tego nie kupię, tym bardziej że jest to takie drogie. Codziennie przybywało wpisów, że to zakupiłyście, weszłam na stronę produktu i zaczęłam oglądać zdjęcia efektów używania odżywki :p po czym niespodziewanie spłynęła do mnie… extra kasa :p i ostatniego dnia promocji poleciałam ją kupić… i to x2 – druga będzie dla Mamy na prezent na dzień Matki. Stosuję ją od niedzieli.

Eh rozpisałam się, zamiast się uczyć do kolokwiów których już nie potrafię zliczyć ;/ ale jak to student zawsze potrafię znaleźć sobie jakieś zajęcie :p. Promocję uważam za udaną!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zakupy.jpg (93,7 KB, 184 załadowań)

Edytowane przez Linanna
Czas edycji: 2014-05-09 o 16:35
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:27   #4296
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Z moich bubli - lakier Rity Ory Plastelina, która nie wyschłaby bez utwardzacza, pędzel ryje rowy mariańskie w lakierze, ma odgięte włoski. Jeśli nie próbowałyście - nie kupujcie więcej niż jeden kolor.
kupiłam dwa kolory, testowałam wczoraj jeden i też szału na mnie nie zrobił. bardzo długo schnie i pędzelek jest średni
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:28   #4297
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuunia Pokaż wiadomość

żałuję, że nie trafiłam tu na forum wcześniej, pewnie bym kupiła tą odżywkę. Od dawna chodzi za mną jakies cudo ulepszające rzęsy Mam Eveline serum z olejkiem arganowym, ale cudów nie widzę
Ostatnio widziałam ją w promocji w jakiejś aptece internetowej chyba za 53 zł? Nawet tu o tym wspominałam. Czasem można upolować w dobrej cenie

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:30   #4298
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
kupiłam dwa kolory, testowałam wczoraj jeden i też szału na mnie nie zrobił. bardzo długo schnie i pędzelek jest średni
może nakładasz bardzo grubą warstwę, że tak długo schnie? u mnie cienka warstwa schła ok. 5 minut
Stary 2014-05-09, 16:31   #4299
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
U mnie to też był najdroższy ale chyba najbardziej opłacalny produkt jeżeli rzeczywiście wystarczy na 6 miesięczną kurację no i zadziała
Mam nadzieje, że u Ciebie zadziała. Nawet mój tata co nie zwraca na takie rzeczy uwagi powiedział, że mam jakieś ładne widoczne rzęsy Także musi być coś na rzeczy

Cytat:
Dodzwoniłam się do boku, kobieta powiedziała, że pierwotnie promocja miała dotyczyć tylko szaf, a później rozszerzono jej zakres również na pomadki ochronne.

Na pytanie dlaczego nadal nie wchodzą w sklepach pomadki ochronne na -50% powiedziała, że widocznie jest jakiś błąd w systemie. I że jak kupię w pełnej cenie i wyślę im skan paragonu to zwrócą mi 49%.

Ciekawe czy to prawda, bo zrobiłabym sobie ładny zapasik pomadek ochronnych - ale co jeśli później nie zwrócą mi tych 49% ??

Nie wiem czy iść do rossmanna i kupować w pełnej cenie z nadzieją, że mi zwrócą 49% czy zaczekać aż usuną ten błąd i rabat zacznie normalnie być nabijany przy kasie ??

Nie sądzę, że w ciągu 3 dni to zrobią ale może jestem pesymistką

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość

!
Fajne zakupy
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:31   #4300
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj czy przedwczoraj widziałam na CND lakiery Wibo 2,99. -49%.. aż mi się łezka w oczu zakręciła, ze półki puste jak za komuny
Kupilam 2 sztuki
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:45   #4301
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
może nakładasz bardzo grubą warstwę, że tak długo schnie? u mnie cienka warstwa schła ok. 5 minut

nałożyłam na niego ten wysuszacz z miss sporty i dość długo siedziałam przy komputerze wieczorem a rano obudziłam się z wzorkami od pościeli mam inny kolor od Ciebie, może jakiś felerny mi się trafił
Stary 2014-05-09, 16:52   #4302
Mira Bai
Raczkowanie

Podsumowanie promocji:
w zeszłym tygodniu - podkład CC burżujkowy
w tym tygodniu - pomadka Eveline

kusiło mnóstwo produktów, ale wytrzymałam
Mira Bai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:59   #4303
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość

Wydane: ok. 200zł
Zaoszczędzone: ok. 180zł
Największy wydatek: 4Long Lashes x2 ;p

Zakończyłam promocję z wynikiem 200 zł ;p. Jestem zadowolona bo każdy produkt u mnie się sprawdził. Większość produktów planowałam kupić już od dłuższego czasu, tylko szkoda mi było na nie wydać tyle pieniędzy. Od listopadowej promocji kupiłam tylko 1 lakier więc dobrze zrobiłam czekając na wiosenne promocje kolorówki . Nie udało mi się kupić tylko jednej rzeczy – lakieru piaskowego Wibo Candy Shop , natomiast opanowałam się i nie zakupiłam żadnej pomadki, gdyż obkupiłam się w nie na promocji -40% w listopadzie. W Naturze natomiast wydałam 0zł .

Rossmann - zakupy:

Lovely, Curling Pump Up Mascara – namówiona przez wizaż . Bardzo dobry tusz, ładnie podkreśla rzęsy, a do tego taki tani!

Max Factor, Masterpiece MAX – przymierzałam się kupić go rok czasu, ponieważ jest strasznie drogi :p. Kiedy nadeszła promocja od razu po niego poleciałam, ponieważ pomimo tego że mam w domu całą gromadę tańszych tuszy to musiał się znaleźć chociaż jeden – najlepszy z najlepszych, nie osypujący się, pięknie podkreślający rzęsy (na promocji podnieśli jego cenę…)

Max Factor Kohl Pencil, Natural Glaze 090 – przymierzałam się kupić tą cielistą kredkę pół roku i oczywiście namówiona przez wizaż . Kredka trzyma się linii wodnej przez cały dzień niesamowite :p, szkoda że jest strasznie droga, ale jej zakup pewnie starczy mi na 2 lata jak nie więcej :p.

Bourjois, Flower Perfection – potrzebowałam podkładu, który będzie idealny z kolorem mojej skóry i udało mi się taki znaleźć. Wszystkie podkłady jakie miałam stały się dla mnie za ciemne lub za jasne… Podkład jest bardzo fajny, matujący (pomimo suchej skóry nie podkreśla suchych niedoskonałości, przynajmniej u mnie)

Lovely, Sunny Powder – przymierzałam się kupić jakiś bronzer od pół roku, ponieważ żadnego nie miałam. Bardzo dobrze się nakłada, szkoda tylko, że po kilku godzinach nie ma po nim śladu ;p (nie odliczyło mi wtedy promocji -49%! Zapłaciłam regularną cenę i tego nie zauważyłam…)

Maybelline, Color Tattoo 24Hr – namówiona przez wizaż totalna zachcianka i spontaniczny zakup :p. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ cienie trzymają się na powiece cały dzień, no i mają piękny brązowo-złoty kolor.

Miss Sporty, Base & Top Coat – szukałam jakiejś bazy, ponieważ przedtem używałam odżywki z Sensique jako bazy i na drugi dzień schodziła już płatami… razem z lakierem. Baza jest lejąca, łatwo się nakłada, szybko wysycha. Nie wiem ile się trzyma ponieważ dopiero dziś ją nałożyłam :p.

Rimmel Salon Pro, Punk Rock – nie używam czarnych/grafitowych lakierów, ale ten kolor wydał mi się taki niespotykany więc go wzięłam :p. Świetnie wygląda już po jednej warstwie. I tu pytanie? Ile warstw nakładacie – 1 czy 2?

Lakier Miss Sporty, 044 – potrzebowałam zwykłego różowego lakieru

4 Long Lashes x2 – crème de la crème rossmannowych zakupów haha namówiona przez wizaż i totalna zachcianka :p. Przez cały tydzień promocji narzekałam na forum, że to zbędny wydatek i na pewno tego nie kupię, tym bardziej że jest to takie drogie. Codziennie przybywało wpisów, że to zakupiłyście, weszłam na stronę produktu i zaczęłam oglądać zdjęcia efektów używania odżywki :p po czym niespodziewanie spłynęła do mnie… extra kasa :p i ostatniego dnia promocji poleciałam ją kupić… i to x2 – druga będzie dla Mamy na prezent na dzień Matki. Stosuję ją od niedzieli.

Eh rozpisałam się, zamiast się uczyć do kolokwiów których już nie potrafię zliczyć ;/ ale jak to student zawsze potrafię znaleźć sobie jakieś zajęcie :p. Promocję uważam za udaną!

Piękny kolor tego lakieru Ten wątek to zło, a lakier jutro będzie mój
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 16:59   #4304
quepasso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adelka99 Pokaż wiadomość
ja mam mieszaną w kierunku tłustej i używam Siquens Prevention krem na noc. Chyba pojawiły się niedawno w Rossie. Ja kupiłam w promocji w Superpharm za 38 zł za 2 kremy. Fajny jest. Lekki, nie zapycha. Poproś o próbki jeśli masz w mieście Superpharm.
To chyba papadniesz jak sie dowiesz ile koztuje ten kremik w Rossie...uwaga : 64, 99 . No niezla maja przebitke
quepasso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 17:01   #4305
loverek
Raczkowanie

czekam na te pomadki ochronne

bardzo polecam złoty tusz Eveline, myslalam ze nie przebije żółtego Lovely ale rzęsy po podkręceniu zalotką trzymają sie cały dzień. Po Lovely opadały. Odradzam bazę pod makijaż z Rimmela. Użylam na poczatku raz i wyskoczyly mi gule. Odstawilam zapominając o tym i znowu sie posmarowałam 2 dni pod rząd. Efekt? piekne gule na policzkach a nigdy tam nie mam pryszczy :/ tak samo działał na mnie podkład Manhattan Powder mat. Wszystko,, co nie zaczyna się od wody w składzie tak na mnie działa.

moje rossmanowe zakupy nie licze tych z natury
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1238.jpg (57,9 KB, 251 załadowań)

Edytowane przez loverek
Czas edycji: 2014-05-09 o 17:08
loverek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 17:05   #4306
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez loverek Pokaż wiadomość
moje rossmanowe zakupy

czekam na te pomadki ochronne
fajne zakupy
Stary 2014-05-09, 17:19   #4307
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
ja wczoraj czy przedwczoraj widziałam na CND lakiery Wibo 2,99. -49%.. aż mi się łezka w oczu zakręciła, ze półki puste jak za komuny
Swoją drogą, jak to jest z tymi CND? w jednym R są, w drugim nie, w trzecim są na coś zupełnie innego
Ja wczoraj kupiłam matowy granatowy piasek z kolekcji jesienno/zimowej i po odliczeniu rabatu zapłaciłam 1,70 zł.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 17:24   #4308
adelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez quepasso Pokaż wiadomość
To chyba papadniesz jak sie dowiesz ile koztuje ten kremik w Rossie...uwaga : 64, 99 . No niezla maja przebitke
wiem że w Rossie dużo kosztuje, w Superpharm też cena podobna dlatego skorzystałam z promocji w normalnej cenie bym go nie kupiła.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:

bardzo polecam złoty tusz Eveline, myslalam ze nie przebije żółtego Lovely ale rzęsy po podkręceniu zalotką trzymają sie cały dzień. Po Lovely opadały.
właśnie też go kupiłam przy okazji promocji, za ok 7 zł czemu nie, i fajny jest, pogrubia, wydłuża, ładny czarny kolor, wygodna szczoteczka tylko kolejny raz mam wrażenie że tusze Eveline szybko wysychają, są takie jakby suche i gęste i mam wrażenie że za tydzień mi się skończy a używam go od ok 1,5 tygodnia.
adelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 17:25   #4309
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość

nałożyłam na niego ten wysuszacz z miss sporty i dość długo siedziałam przy komputerze wieczorem a rano obudziłam się z wzorkami od pościeli mam inny kolor od Ciebie, może jakiś felerny mi się trafił
ojej a u mnie nic takiego się nie dzieje. Lakier od razu wysechł i nie smużył. A mam aż 3 kolorki
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 17:34   #4310
onething
Zadomowienie

Zaskoczyć was?
Właśnie wróciłam z Rossmanna i... no kurczę, pilniki dojechałyU wierzycie, dzień po promocji udało im się uzupełnić zapas

Rita Ora uzupełnione, więc kupiłam Breakfast in bed, bo kolor boski
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 17:36   #4311
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
ojej a u mnie nic takiego się nie dzieje. Lakier od razu wysechł i nie smużył. A mam aż 3 kolorki
no to fajnie może za drugim podejściem się lepie zachowa
Stary 2014-05-09, 17:38   #4312
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dziewczyny czy mozecie polecic jakas szminke w takim kolorze ??
Może Eveline Aqua Platinum 478?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 17:43   #4313
lacrimachristi
Zakorzenienie

czy znacie moze jakies fajne szminki dla blondynek ?

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Może Eveline Aqua Platinum 478?
dzieki
Stary 2014-05-09, 17:45   #4314
loverek
Raczkowanie

a ja jestem brunetką i Eveline Platinum 478 jest dla mnie idealna w dodatku jakimś cudem optycznie wybiela mi zęby

p.s kocham color tattoo <3 nie maluję sie teraz niczym tylko nim oczywiście wiadomo o jaki kolor chodzi

Edytowane przez loverek
Czas edycji: 2014-05-09 o 17:51
Stary 2014-05-09, 17:47   #4315
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
a ja jestem brunetką i Eveline Platinum 478 jest dla mnie idealna w dodatku jakimś cudem optycznie wybiela mi zęby
Mnie optycznie zębów nie wybiela, ale i tak ją lubię, to taki przyjemny kolor na co dzień

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2014-05-09, 17:53   #4316
loverek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Mnie optycznie zębów nie wybiela, ale i tak ją lubię, to taki przyjemny kolor na co dzień
dokładnie, szkoda tylko, że jakoś szybko ją zjadam zastanawiam się czy nie kupić jej na zapas. Polecasz jeszcze jakiś kolor? Byle bez drobinek bo ten efekt mi się nie podoba. Mam jeszcze 420. A dzisiaj myślalam nad 430.
Stary 2014-05-09, 17:55   #4317
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam nr. 102. Fajny jest, super pachnie, długo się trzyma chociaż się nie klei a to jest rzadko spotykane No i to śliczne opakowanie. Za 55 zł bym nie kupiła, nawet nie wiedziałam o jego istnieniu a przykuło moją uwagę to, że na całej paletce zostały 3 kolory chyba po 2-3 sztuki, reszta wymieciona. Chciałam ten czerwony ale chwała najpierw pomazałam się testerami po ręce, odeszłam na 10 minut dalej i po tym czasie zobaczyłam, że czerwony się rozwarstwia
Też mam 102 i trochę żałuję że nie wzięłam zamiast niego nudziaka.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 18:04   #4318
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
dokładnie, szkoda tylko, że jakoś szybko ją zjadam zastanawiam się czy nie kupić jej na zapas. Polecasz jeszcze jakiś kolor? Byle bez drobinek bo ten efekt mi się nie podoba. Mam jeszcze 420. A dzisiaj myślalam nad 430.
Moja zaginiona siostro, mamy podobny gust, też mam 420 . Chyba pójdę obejrzeć 430 .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2014-05-09, 18:15   #4319
MissChievousTess
Zakorzenienie

Przez Was też cyknęłam telefonem fotkę tego, co kupiłam.
W załączniku kolory lakierów jakie kupiłam pod sam koniec bo jakoś mnie wzięło na jasne barwy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mango glint.jpg (30,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Max-Factor-Flushed-Rose-Nail-Polish-Swatch-One-Coat.jpg (30,7 KB, 52 załadowań)
Stary 2014-05-09, 18:29   #4320
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
AAA i bardzo dziękuje dziewczynie, która pisała, że błyszczyki Wibo XXL są niezłe, kupiłam jeden i rzeczywiście całkiem przyjemny
Jest bardzo przyjemny, ja dziś poleciałam po drugi Mam nr 1 i nr 5.
Oficjalnie zakończyłam tym samym udział w tej szalonej promocji
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości