Rossmann cz. XXII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-09, 18:35   #4321
annajustyna
BAN stały

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Zaskoczyć was?
Właśnie wróciłam z Rossmanna i... no kurczę, pilniki dojechałyU wierzycie, dzień po promocji udało im się uzupełnić zapas

Rita Ora uzupełnione, więc kupiłam Breakfast in bed, bo kolor boski
pilniki dojechały..wiadomość dnia..po niedzieli pędze po swój...zapuszczam stópki dla niego!
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 18:47   #4322
MissChievousTess
Zakorzenienie

Naprawdę takie grzechu warte te pilniki?
Pytam bo nigdy czegoś takiego nie miałam.
Nadaje się do suchej delikatnej skóry czy tylko dla gruboskórnych o zrogowaciałych piętach?
Stary 2014-05-09, 18:49   #4323
Nieoceniona Wredota
Raczkowanie

Byłam dzisiaj w rossmannie i zauważyłam, że była nalepka CND przy pomadkach Astora. Ktoś się przyjrzał może?
Nieoceniona Wredota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 18:55   #4324
bleuclair
Zakorzenienie

Co ta promocja robi z człowiekiem. Zrobiłam dziś rekonesans po 4 Rossmannach i Naturze w poszukiwaniu niebiedkiego lakieru z serii Rity Ory i zwyklego szarego 60s. Niestety nigdzie ich nie dostalam,ale zachorowalam na nie strasznie i jesli nie uda mi sie w weekend to kupie je w cenie regularnej. Na pocieszenie jednak chwycilam sobie kolejny lakier Rimmel salon pro tym razem malinowy,a ja uwaga,jakos nie lubilam nigdy intensywnych odcieni wpadajacych w roz -jazz funk,czy jakos tak. Mialabym ochote przygarnac jeszcze fiolet lub miete ale nie bylo lub rozwarstwione z takim jakby tluszczem na wierzchu byly wiec darowalam sobie
Tak o to ja,ktorej wystarczalo mi do tej pory 5lakierow na promocjiw Rossmannie kupilam ich juz 5w Naturze jeden. A rachunek wzrosl do 280 zl
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:01   #4325
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Naprawdę takie grzechu warte te pilniki?
Pytam bo nigdy czegoś takiego nie miałam.
Nadaje się do suchej delikatnej skóry czy tylko dla gruboskórnych o zrogowaciałych piętach?
raczej dla delikatnej skóry niz do zrogowwaciałej-tu tylko pedolog. Pilnik jest lepszym rozwiazaniem od tarki, jest dokładniejszy i ppracuje mniejsza powierzchnia niż tarka. Do codziennego użyku jest świetny.
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:04   #4326
la figa
Wtajemniczenie

dziewczyny dzisiaj i ja widzialam ten pilnik u siebie w rossmannie i normalnie szczeka mi opadla gdy spojrzalam na cene i jego nieporecznosc

jestem z wyksztalcenia kosmetologiem i za to cene radzilabym zainwestowac we frezarke do pedicure. efekty o wiele lepsze, "dojscie" tez, bo mozna usunac odciski pomiedzy palcami i wykonac naprawde porzadny pedicure

nie wiem ile ta rolka wymienna kosztuje, ale zapewne szybko sie zuzywa. frezy do frezarki to smieszny wydatek dlatego ja zmieniam je przy kazdym pedicure i nie martwie sie o syf i zarazki jak zapewne byloby w przypadku tego pilnika, o ktorym piszecie
Stary 2014-05-09, 19:13   #4327
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
dziewczyny dzisiaj i ja widzialam ten pilnik u siebie w rossmannie i normalnie szczeka mi opadla gdy spojrzalam na cene i jego nieporecznosc

jestem z wyksztalcenia kosmetologiem i za to cene radzilabym zainwestowac we frezarke do pedicure. efekty o wiele lepsze, "dojscie" tez, bo mozna usunac odciski pomiedzy palcami i wykonac naprawde porzadny pedicure

nie wiem ile ta rolka wymienna kosztuje, ale zapewne szybko sie zuzywa. frezy do frezarki to smieszny wydatek dlatego ja zmieniam je przy kazdym pedicure i nie martwie sie o syf i zarazki jak zapewne byloby w przypadku tego pilnika, o ktorym piszecie
O ile słyszałam to dobre profesjonalne frezarki są bardzo drogie i nie takie proste w obsłudze. A to jest zabawka dla nie profesjonalnych kosmetologów i wymagania przeciętnych osób są mniejsze. Rolka się szybko zuzywa ale o to chodzi producentowi, bo tworzony jest stały popyt na ten produkt.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:17   #4328
la figa
Wtajemniczenie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;46380276]O ile słyszałam to dobre profesjonalne frezarki są bardzo drogie i nie takie proste w obsłudze. A to jest zabawka dla nie profesjonalnych kosmetologów i wymagania przeciętnych osób są mniejsze. Rolka się szybko zuzywa ale o to chodzi producentowi, bo tworzony jest stały popyt na ten produkt.[/QUOTE]

klania sie czytanie ze zrozumieniem

absolutnie nie mialam na mysli frezarek profesjonalnych po kilkaset zlotych, a taka w cenie tego pilnika. sama mam ta zwykla na uzytek domowy i jej obsluga jest banalnie prosta. dodatkowo mozesz regulowac predkosc obrotow, ustawic rotacje - pomocne przy usuwaniu odciskow miedzy palcami, dodatkowo masz mozliwosc uzywania roznych frezow (a to tez kwota rzedu 20-40 zl - jednorazowy wydatek; w zaleznosci od rodzaju - z reszta w cenie frezarki masz juz wliczone wszystkie podstawowe i te potrzebne)
Stary 2014-05-09, 19:18   #4329
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

U mnie pomadka nivea w normalnej cenie 8,99;(
Natomiast manhatan lakier w cnd za 4,99 oczywiście -49% więc zapłaciłam 2,45:
Stary 2014-05-09, 19:19   #4330
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Byla ktoras dzis na stoklosach i wie jak sytuacja w szafie SH? :P
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:23   #4331
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:

absolutnie nie mialam na mysli frezarek profesjonalnych po kilkaset zlotych, a taka w cenie tego pilnika. sama mam ta zwykla na uzytek domowy i jej obsluga jest banalnie prosta. dodatkowo mozesz regulowac predkosc obrotow, ustawic rotacje - pomocne przy usuwaniu odciskow miedzy palcami, dodatkowo masz mozliwosc uzywania roznych frezow (a to tez kwota rzedu 20-40 zl - jednorazowy wydatek; w zaleznosci od rodzaju - z reszta w cenie frezarki masz juz wliczone wszystkie podstawowe i te potrzebne)
ok źle zrozumiałam a raczej doczytałam sobie w myślach ;d
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:28   #4332
Amicitia_
Ekspert ds. fantastyki

Rimmel 60 sec Rita Ora, 873 breakfast in bed, jeśli ktoś nie kupił, to nie ma czego żałować, tym któr kupiły i nie testowały jeszcze nie przyniosę pogodnego info ;( lakier "gęsty" niezbyt dobrze się nakłada, smuży już przy drugiej warstwie, aczkolwiek przy dwóch jest już kryjący zupełnie. Dalej schnie, pomalowane jakieś 10 minutek temu. Mam nadzieję, że top wyrówna smugi i nie będzie się ścierał.
Stary 2014-05-09, 19:34   #4333
sarraa
Zakorzenienie

DZIś dostałam odpowiedzieć od rossa, że odżywka l4l BYŁA objęta promocją
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:34   #4334
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amicitia_ Pokaż wiadomość
Rimmel 60 sec Rita Ora, 873 breakfast in bed, jeśli ktoś nie kupił, to nie ma czego żałować, tym któr kupiły i nie testowały jeszcze nie przyniosę pogodnego info ;( lakier "gęsty" niezbyt dobrze się nakłada, smuży już przy drugiej warstwie, aczkolwiek przy dwóch jest już kryjący zupełnie. Dalej schnie, pomalowane jakieś 10 minutek temu. Mam nadzieję, że top wyrówna smugi i nie będzie się ścierał.
ja tez mam lakier 60 sec by Rita Ora tylko w kolorze "Lose your lingerie" i niestety ale musze powielic Twoje zdanie o ile lakier na lewej dloni tak nie smuzyl to na prawej zrobilam sobie masakre moze kwestia trzymania w inny sposob pedzelka? w koncu jestem praworeczna

plus za to ze lakier nie schnal dlugo, ale moze to przez to ze zastosowalam top coat w postaci nablyszczacza i utwardzacza z SH. jezeli chodzi o trwalosc to jestem zdumiona, bo jeszcze nic nie odprysnelo, a zwykle po tym czasie nie mam polowy lakieru ale tez nie wiem czy to kwestia SH czy to magia tego lakieru
Stary 2014-05-09, 19:36   #4335
Karoolcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Chyba czas przejść na forum odwykowe, tu tylko mnie kusicie na wciąż nowe rzeczy
Nie wiedziałam o istnieniu takiego forum. Na wizażu jest wszystko <3

Cytat:
Napisane przez loverek Pokaż wiadomość
bardzo polecam złoty tusz Eveline, myslalam ze nie przebije żółtego Lovely ale rzęsy po podkręceniu zalotką trzymają sie cały dzień.
Ja mam oba tusze i jak dla mnie eveline ma za bardzo wyginającą się szczoteczkę

z ciekawości też podliczyłam moje wydatki, wyszło ok. 75zł (o ile o czymś nie zapomniałam) + 30zł zostawione w H.
chciałabym jeszcze jakiś szary lakier, polecacie cos?
kupiłam z eveline, ale on jest metaliczny, a nie przepadam za takimi
Karoolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:40   #4336
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popcorn19 Pokaż wiadomość
Pytałam się w poniedziałek czy ochronne wchodzą na promocję, a ekspedientka z miną, jakby chciała mi powiedzieć, ze chyba coś ze mną nie tak powiedziała, że to logiczne, że nie, ponieważ nie ma tego w szafach i nie ma przy tym plakietki. Tak samo z odżywką Eveline do paznokci...
Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
PRZED CHWILKĄ ZADZWONIŁAM DO BOK ROSSA I PROMO WCHODZI NA POMADKI OCHRONNE!!!!! HURRA!!!!
Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Dajcie znać jak któraś już coś kupiła z ochronnych lub zapyta przy kasie
Cytat:
[
Tylko, że i tak musiałam kupić, ponieważ mi się skończyła. Natomiast przy kasie nie został naliczony rabat.
Cytat:
Napisane przez loverek Pokaż wiadomość
i co z tymi pomadkami ochronnymi
jak wchodzą na promocję to polecę po zapas rumiankowej do rzęs i brwi (działa!)
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
.

Cytat:
Napisane przez kredka20 Pokaż wiadomość
Jest ktoś w stanie potwierdzić, czy promocja faktycznie obejmuje pomadki ochronne?
Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Chyba BOK nie skontaktował się przed wysłaniem tych maili z działem odpowiedzialnym za promocje, bo pomadki ochronne jak się nie naliczały tak dalej nie wchodzą z rabatem :/
Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
mój rossmann - pomadki ochronne nie wchodzą na promocję - kobieta powiedziała, że nie mają żadnej informacji, żeby miały wchodzić i nie sprzeda mi ze zniżką.
sprawdzilam w kilku rossmannach - nie wchodza , ale alterra za 3,99 w promocji .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:41   #4337
loverek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Moja zaginiona siostro, mamy podobny gust, też mam 420 . Chyba pójdę obejrzeć 430 .
mi nie przypadła do gustu ta 420. Ma taką perłową poświatę po pomalowaniu. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi

jeszcze ost w rządku po prawej stonie mnie kusi, taka lekka brzoskwinka.
Jutro skoczę pooglądać dobrze mi sie je nosi na ustach. Nie znikają tak jak Eliksirki.
I wolę kupić kilka tanich szminek niż jedną np z Loreala
no i mam jeszcze błyszczyki lovers eveline 610 i 614 zobacz może Ci sie spodobają

Edytowane przez loverek
Czas edycji: 2014-05-09 o 19:42
loverek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:49   #4338
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
ktoras sprawdzila, czy pomadki ochronne tez wchodza w %?
Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Ja oszczędnie- kupiłam tylko fluid, róż, 2 tusze do rzęs i dziś podjadę i jak coś będzie fajnego to też kupię jakieś 2-3 lakiery i może jakiś błyszczyk lub pomadkę.

PRZED CHWILKĄ ZADZWONIŁAM DO BOK ROSSA I PROMO WCHODZI NA POMADKI OCHRONNE!!!!! HURRA!!!!
Cytat:
Pytałam się w poniedziałek czy ochronne wchodzą na promocję, a ekspedientka z miną, jakby chciała mi powiedzieć, ze chyba coś ze mną nie tak powiedziała, że to logiczne, że nie, ponieważ nie ma tego w szafach i nie ma przy tym plakietki. Tak samo z odżywką Eveline do paznokci...

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
DZIś dostałam odpowiedzieć od rossa, że odżywka l4l BYŁA objęta promocją
ale burdel za przeproszeniem w tym rossmannie mi też nie udało sie kupic odzywki l4l, bo niby nie byla objeta promocja, tak samo kupowałam lip buter z nivei i zapłaciłam cenę z plakietki, a BOK niby twierdzi, że pomadki sa objęte promo
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 19:50   #4339
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
ale burdel za przeproszeniem w tym rossmannie mi też nie udało sie kupic odzywki l4l, bo niby nie byla objeta promocja, tak samo kupowałam lip buter z nivei i zapłaciłam cenę z plakietki, a BOK niby twierdzi, że pomadki sa objęte promo
byłam w 4 rossmannach i w każdym z tych 4 ta odzywka nie wchodzila ze zniżka wizażanki lepiej by je wyszkoliły niż kierownicy
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:03   #4340
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:

a mogłabyś jakąś polecić ? Bo jestem zainteresowana . Sprawdzałam przed chwilą allegro ale boję się kupić jakiegoś bubla
myszka_miki1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:12   #4341
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość
Lovely, Curling Pump Up Mascara – namówiona przez wizaż . Bardzo dobry tusz, ładnie podkreśla rzęsy, a do tego taki tani!

Max Factor Kohl Pencil, Natural Glaze 090 – przymierzałam się kupić tą cielistą kredkę pół roku i oczywiście namówiona przez wizaż . Kredka trzyma się linii wodnej przez cały dzień niesamowite :p, szkoda że jest strasznie droga, ale jej zakup pewnie starczy mi na 2 lata jak nie więcej :p.

Bourjois, Flower Perfection – potrzebowałam podkładu, który będzie idealny z kolorem mojej skóry i udało mi się taki znaleźć. Wszystkie podkłady jakie miałam stały się dla mnie za ciemne lub za jasne… Podkład jest bardzo fajny, matujący (pomimo suchej skóry nie podkreśla suchych niedoskonałości, przynajmniej u mnie)

Rimmel Salon Pro, Punk Rock – nie używam czarnych/grafitowych lakierów, ale ten kolor wydał mi się taki niespotykany więc go wzięłam :p. Świetnie wygląda już po jednej warstwie. I tu pytanie? Ile warstw nakładacie – 1 czy 2?
Też kupiłam ten tusz do rzęs po zachwytach dziewczyn, choć nie byłam przekonana. Stwierdzam jednak, że jest naprawdę świetny Super podkreśla rzęsy Na kredkę Max Factor też się skusiłam dzięki magii wizażu

W moim przypadku Flower Perfection niestety bardzo podkreśla suche skórki

Lakier Punk Rock kocham od ostatniej promocji -40% Boski kolor Nakładam 2 warstwy, bo zawsze tak robię, ale jedna spokojnie by wystarczyła
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:25   #4342
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_miki1 Pokaż wiadomość
a mogłabyś jakąś polecić ? Bo jestem zainteresowana . Sprawdzałam przed chwilą allegro ale boję się kupić jakiegoś bubla
czy mozna tutaj wklejac linki do aukcji?
przeslalabym kilka aukcji od roznych sprzedawcow by nie posadzono mnie o promowanie jakiejs firmy, itp

jesli nie to wysle Ci na PW

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

teraz bede zamawiac sobie zwykle frezy do pedicure i za 50 sztuk zaplace jakies 20zl i starczy mi to chyba na dwa lata i co najwazniejsze po kazdym pedicure wyrzucam stary frez i zawsze biore nowy

nie to co z tym pilnikiem. niby ma nasadke antybakteryjna (wlasnie przeczytalam), ale to pic na wode - w dodatku takie nasadki sie tepia no i kolejna sprawa - jak mozna uwazac, ze cos co jest na baterie jest super? (ze ma duza moc)

jezeli kupywac cokolwiek to z podlaczeniem do pradu ew. akumulatorem
Stary 2014-05-09, 20:25   #4343
joanna_joanna
BAN stały

Cytat:

jakiej marki frezarki uzywasz? podeslij zdjecie.
joanna_joanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:29   #4344
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez Karoolcia Pokaż wiadomość
chciałabym jeszcze jakiś szary lakier, polecacie cos?
kupiłam z eveline, ale on jest metaliczny, a nie przepadam za takimi
Też szukałam w tym tygodniu, znalazłam w Naturze, Sensique 178 Grey Mist, z lekkim shimmerem, bardzo ładny
http://kosme-tiki.blogspot.com/2013/...gray-mist.html
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:29   #4345
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dokupilam nude vibrato
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:29   #4346
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanna_joanna Pokaż wiadomość
jakiej marki frezarki uzywasz? podeslij zdjecie.
w domu nail drill jd500
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 60EC1E412BA5.jpg (10,5 KB, 100 załadowań)
Stary 2014-05-09, 20:33   #4347
joanna_joanna
BAN stały

Cytat:
w domu nail drill jd500
dzieki. ja też sie zastanawiam nad czyms do pielegnacji stóp. koleżanka ma pilnik scholla i jest zadowolona..ale może frezarka to lepsze rozwiązanie..nie wiem. dobrze, że napisałaś bo warto zapytac kogos kto uzywa frezarki.
joanna_joanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:40   #4348
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Jest bardzo przyjemny, ja dziś poleciałam po drugi Mam nr 1 i nr 5.
Oficjalnie zakończyłam tym samym udział w tej szalonej promocji
Haha, ja tez mam 5 i zastanawiam się nad jedyneczką Jak wygląda na ustach? Czy drobinki przeszkadzają czy ich nie czuć?
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-09, 20:41   #4349
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanna_joanna Pokaż wiadomość
dzieki. ja też sie zastanawiam nad czyms do pielegnacji stóp. koleżanka ma pilnik scholla i jest zadowolona..ale może frezarka to lepsze rozwiązanie..nie wiem. dobrze, że napisałaś bo warto zapytac kogos kto uzywa frezarki.
jezeli w ten sposob moglam pomoc chociazby jednej osobie to jestem zadowolona zdecydowanie polecam frezarke. w zyciu nie skusilabym sie na ten pilnik zwlaszcza porownujac ceny
Stary 2014-05-09, 20:42   #4350
myszka_miki1
Raczkowanie

[QUOTE=la figa;46381409]czy mozna tutaj wklejac linki do aukcji?
przeslalabym kilka aukcji od roznych sprzedawcow by nie posadzono mnie o promowanie jakiejs firmy, itp

jesli nie to wysle Ci na PW
może podeślij PW -tak będzie bezpieczniej

-
myszka_miki1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości