|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Oj kochana nie będę już dziś czytała dokładnie bo dopiero teraz mam chwilę wolną. A myślałam, że dziś będę miała wolniejszy dzień.
Zaraz się kładę, biorę piwko i włączę głupi serial jakiś ![]() Dziękuje Wam kochane za życzenie i miłe słowa. Ja już się nie mogę doczekać, jedyny problem-pogoda. No ale trudno ta nie zepsuje mi humoru ( mam nadzieję) Wszystko już gotowe. Jutro jadę o 11-stej na salę rozstawiać bukieciki do stały z margerytek, zawieźć torbę ze wszystkimi rzeczami. Wrócę to się mam zamiar pomalować, a o 14-stej fryzura. Będzie dobrze ![]() Wrzucam kilka fot 1. moje paznokcie 2. nasze nalepki na butach 3. koszyczek ratunkowy w łazience na sali 4, dekoracja na Naszym stole
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Atomowka powodzenia
![]() u nas wreszcie czuć że zaproszenia ruszyły, zostało do rozdania 66
|
|
#2823 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale za każdym razem jak myslę o niebieskim cieniu to widzę COS TAKIEGO Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Atomóweczko, życzę Tobie i Twojemu TŻcikowi przepięknego ślubu, wspaniałego wesela, połamania nóg podczas pierwszego tańca, cudownych gości, upojnej nocy poślubnej i wszelkiej pomyślności na Nowej Drodze Życia
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka myślę że TŻ będzie zadowolony
![]() swiat_katarzyny jeśli w rozmowie coś wspomną o ich weselu ja bym uprzedziła że wyjeżdzacie, żeby potem nie było gadania "to nie mogli powiedzieć od razu?" Nie ma co ściemniać, tym bardziej że już same wiemy jak to wygląda z drugiej strony
|
#2825 | |
|
Zadomowienie
|
Atomoowa wzruszenia z krzyżykiem,banana na twarzy, tłuczenia kieliszków, 'połamania nóg' i miłości miód- byście wyglądali jak ósmy świata cud!
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
Atomowka- zycze Ci przepieknego slubu no i ladnej pogody
![]() Witam się po ciezkim dniu.. dziewczyny jestem wsciekla i nawet nie wiem od czego zaczac. Moze od tego ze pojechalismy zapraszac wujostwo Tżta, pytalam czy zapraszamy ich dzieci na co Tż ze oni mieszkaja sami i dzieci nie bedziemy prosic. Zajezdzamy do nich, a drzwi otwiera ich corka (lat 26), okazalo sie ze mieszka jednak z nimi plus wychodzi ich syn (lat 30). I od razu do nas ze wiedza co nas sprowadza, zaczeli latac robic nam kawe itp. Spojrzalam na Tż i potem wyciagnelam go na dwor pod pretekstem ze zapomnialam czegos z samochodu, i mowie mu co robimy bo jednak glupia sytuacja a on ze no trzeba zaprosic ich. Cale szczescie ze mialam w torbie puste zaproszenia i koperty, wiec poszlam do auta i je wypisalam. I potem wrocilismy do domu i po jakims czasie dalismy te zaproszenia dzieciom i wujostwu. Nastepnie pojechalismy do Tż do domu, a tam ojciec Tż, moj przyszly tesc mial urlop i troche sobie wypil (niestety alkohol lubi az za bardzo). No i do mnie z tekstem ze po co nam ten slub, czy ja w ogole beda dobra zona i ze Tż taka wiesniare wzial (niby zartem powiedzial, bo mieszkam w mniejszej miejscowosci).Jak ja sie wkurzylam! Stwierdzialam ze dosc udawania ze jest ok, zapytalam wprost o co mu chodzi i ze nie pozwole sie obrazac. I jak ma jakis problem to juz jego sprawa, i nie zycze sobie takich uwag. Dziewczyny Bogu dziekuje ze nie bede musiala z nimi mieszkac bo byloby bardzo zle.. Przepraszam ze tyle napisalam ale jestem wsciekla, i to bardzo.W dodatku 30 maja mam miec usuwany guzek z glowy..wszystko na raz..
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Marlenka z zapraszaniem dobrze się skończyło więc nie ma co brać do głowy!
Trzymam kciuki za zabieg! To coś poważnego? Teściu tak zawsze czy to po alkoholu gadał głupoty?
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nalepki fantastyczne! i piękne paznokcie
|
|
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
Atomówka, pieknie to wszystko razem wygląda, będziesz miała idealny ślub, nawet jak pogoda trochę nie dopisze, ale z tego co prognozy mówią to aż takiej wielkiej tragedii nie będzie
![]() marlenqa22 na szczęście to nie za teścia wychodzisz za mąż, trochę Cię rozumiem, moja niedoszła teściowa taka była, uważała, że jak mają pieniądze (ona była pielęgniarką, więc ..uja zarabiała, ale za to mąż był dyrektorem w jednym z zakładów gazowniczych) to ja lecę tylko na ich kasę... tak tez synka wychowali, dlatego jest moją niedoszłą teściową skoro zgodziłaś się wyjśc za TŻ to na pewno nie przypomina tatusia, więc się nie martw, i uważam, że dobrze mu powiedziałaś!!! a jak nie dotrze to pamiętaj, że rzeszę Bridezillas masz za sobą, przybędziemy z odsieczą
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie jedyna uwaga którą rzucił to było z 1,5 roku temu jak gadaliśmy nt wagi, i on zgadywał kto ile waży, to się uśmiałam bo mi powiedział że 'koło 80' , a waże 58
|
|
|
#2831 |
|
BAN stały
|
Atomoowka życzę Ci pięknego ślubu, wspaniałej pogody, udanego wesela, rozrywkowych gości i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!
Marlenko wyrazy współczucia, wiem przez co przechodzisz, sama mam okropnych teściów , ale pomysl sobie, ze osoba Tzta Ci to wynagradza a świat zaraz nabierze kolorów ![]() Dziewczyny, zostały 3 tygodnie do ślubu!! To co dziś chce załatwić to jak zdążę: -skoczyć na solarium -iść do krawcowej ze spódnica i suknia na poprawiny -kupić pończochy na panienski -o 16 próbny makijaż - WIECZÓR PANIENSKIIIIII Ciekawe czy mój chłop żyje ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam! Atomowa powodzenia i szampańskiej zabawy!!!
Do tzta wlasnie wpadło stado chłopa! Ma im robic śniadanie i porywają go na weekend kawalerski. Ja o wszystkim wiedziałam ale fajnie go zobaczyć takiego zaskoczonego! Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- A ja mam dzisiaj poprawiny panieńskiego ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
półka
Decorius robi starannie, dobra jakosc papieru ja jestem mega zadowolona Atomoowka zycze udanego slubu i wesela, milo popatrzyc na zdjecia. Ja juz bym chciala byc po slubie i siedziec wreszcie przy stole jak patrze na takie wystrojone juz sale ![]() marlenqa22 dobrze, ze odpowiedzialas na jego jakze zabawne zarty
|
|
|
|
#2834 |
|
Zadomowienie
|
Atomoowka - jeszcze raz udanego ślubu i dużo dużo szczęścia, oby w tym dniu wszystko wyszło tak jak miało
![]() Marlenqa- dobrze że zareagowałaś na teksty teścia, może zrozumie że nie tolerujesz czegoś takiego. A za zabieg ![]() Opium - fajnie że o wszystkim wiedziałaś ja jestem ciekawa co nasi znajomi wymyslą dla Tżta ![]() Wczoraj byłam w salonie gdzie spodobała mi się ta księżniczkowa suknia (która zresztą w większosci Wam się podobała) no i z ceny 3500 pani zeszła mi na 2850 gdyby nie to że zakochałam sie znów w innej to brałabym ją od razu.A Wy gdy kupowałyście swoją suknie targowałyście się? |
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Atomówka jestem ciekawa jak Twoje samopoczucie w tej chwili!
za pogodę!Opium poprawiny panieńskiego? U TŻ chłopaki na kawalerskim pojadą za miasto na paint ball i potem tam mają zamiar biesiadować. Fajnie im! Kurcze czemu zawsze dziewczyny ciężko skrzyknać na takie akcje, a faceci rach ciach i załatwione?! A dziś 14 DDS
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaglądam na chwilkę - Tz odpowiada na pytania protokolowe, mnie wyprosili za drzwi Nadrobię Was wieczorem ![]() Atomoowka, życzę Ci, aby Wasz dzień był taki, jak sobie wymarzyliście. Dużo szczęścia i miłości ![]() Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Atomoowka
Kochana! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Bądźcie szczęśliwi, kochajcie się i szanujcie! Dzisiaj Wasz wielki dzień i będzie niezapomniany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem już po drugiej przymiarce, za 3 tygodnie odbieram sukienkę. Już się nie mogę doczekać. |
||
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
ja też stąd zamawiałam, nie miałaś żadnych akcji typu opóźnienia lub odwalona robota ?
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- a jakie są pytania w tym protokole?
|
#2839 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za guzek...? Cytat:
Cytat:
karolinuuusia 'czy podejrzewa pani jakieś ukryte chorobowy męża? np chorobę psychiczną? Co by pan zrobil gdyby zona okazala sie alkoholiczką?' ciekawe.....
|
|
#2840 | ||
|
Wtajemniczenie
|
marlenqa22, kiepska akcja z tym wujostwem, dobrze, że chociaż te zaproszenia miałaś, bo ja na proszenie gości zapasowych nie noszę...
A z tym guzkiem to poważne? Cytat:
Cytat:
A z ciekawości, o co pytają przy takim protokole?
|
||
|
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.slubclick.com/report/prot...dpowiedzi.html |
||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Protokół to nic strasznego, my siedzieliśmy obok siebie i razem odpowiadaliśmy. Myślałam że będzie gorzej, a w moim odczuciu to tylko formalność
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Atomoowka wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, wzruszającego ślubu, szampańskiej zabawy, roztańczonych gości.
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Boze, musialam poodkurzac po nich! 10 chlopa w buciorach jedzacy na stojaco, musicie sobie to wyobrazic. TZ byl juz pijany przed sniadaniem
Wiem, ze maja byc konkursy, gra miejska, ognisko (jak pogoda pozwoli bo pada na razie) i pewnie duza picia MOj TZ jest z tych malo pijacych wiec pewnie bedzie mu ciezko hehe :PJa mam poprawiny panienskiego, swiadkowa zebrala kila dziewczyn stad i do mnie wpadaja na 19, a potem to nie wiem
|
|
|
|
#2846 | |
|
Konto usunięte
|
Atomoowka wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia! Oby wszystko udało się tak jak zaplanowaliście!
Cytat:
my odpowiadaliśmy razem, TŻ miał 2 z religii i ksiądz kazał mu się nauczyć pytań do bierzmowania i będzie go egzaminował za miesiąc ![]() Poza danymi typu czy dobrowolnie wstępujemy w związek małżeński, czy wychowamy dzieci w wierze katolickiej, czy wiemy o chorobach itp., nic strasznego
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2848 |
|
BAN stały
|
Szukając solarium na wiosce u rodziców ( nie znalazłam wiec dopuszczam dziś) weszłam tak tylko do fryzjera, poniosło mnie i... Ścielam włosy
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#2849 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj jak weszłam do salonu na manekinie zobaczyłam sukienkę która od razu podbiła moje serce, zapytałam ile kosztuje i dowiedziałam się że 2600 ale właśnie ta z manekina bo całkiem nowa 3300 , sukienka wystawiona na manekinie wczoraj ja w poniedziałek już bym ją sobie zaklepała jakbym się zdecydowała ,ale powiedz mi jak to u Ciebie wyglądało , suknia jest dobrze dopasowana ? Nie straciła swojego kształtu czy cos? Boję się właśnie że po zmniejszeniu tej sukni na mnie , nie będzie już to samo...---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Biedny Tż mój też z tych mało pijących więc już mi go szkoda
|
|||
|
|
|
#2850 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Haha Nie tak z 7 cm ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

A jest w czym wybierać:
) zrobione w dniu, kiedy zamówiłam suknię. Na sobie mam egzemplarz pokazowy w kolorze ecru- moja będzie biała
i ze Tż taka wiesniare wzial (niby zartem powiedzial, bo mieszkam w mniejszej miejscowosci).
ale jestem wsciekla, i to bardzo.

gdyby nie to że zakochałam sie znów w innej to brałabym ją od razu.