|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Dziewczynyy polecacie jakiś stain albo tint do ust w jasnym kolorze? Chodzi mi o rozjaśnienie ust, najlepiej jaśniutki róż, ewentualnie nude (byle nie trupi ani brązowy). Z tego co zdążyłam zauważyć większość stainów czy tintów (i tym podobnych produktów o ile to wszystko to nie to samo
Chodzi o wgryzienie się koloru w usta) jest albo w ciemnych czy żywych kolorach albo jasna wersja brzydko zachowuje się na ustach (vide Rimmel Apocalips) ..
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczę jeszcze jak wyglądają paznokcie po zmyciu, ale czuje detronizacje ulubionego koloru
|
|
#4443 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
A jaki kolor królował u ciebie do tej pory?
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4445 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Ale ten konkretny odcień (cielisty), czy wszystkie lakiery z serii Rity (Rury ) Ory sprawiają problem?
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
trzeba przyznać , że z całkowicie innej kategorii kolorów jest ten mój ulubieniec, bo to essie watermelon. ( mam też fiji, i chyba się go pozbęde, bo nie umiem się nim malować ;( )
40 42 44 46 .... 64 zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2014-05-10 o 13:57 |
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.sephora.pl/Makijaz/Usta/S...usion/P1703069 Kolor wżera się w usta na cały dzień (później tylko nawilżam bezbarwnym balsamem) i w zależności od odcienia przyciemnia lub rozjaśnia naturalny kolor ust |
|
|
|
|
#4451 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Pastele bywają niegrzeczne... Hmm, chyba muszę to przemyśleć.
|
|
#4452 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-05-10 o 14:36 |
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fiji kupiłam w zeszłym roku w wakacje, bo stwierdziłam że fajnie bedzie wygladał z opalenizną, i sądziłam że bedzie inny( jego popularność zauważyłam niedawno, a kiedy go kupowałam słoczowane były głownie watermelon i sand tropez ) Wracając do Rity, to niestety, ale wiele jasnych odcieni słabo się nakłada ( w moim przypadku wszystkie ) ale absolutnie wart jest tych 5,6 za ciekawy kolor i dość szybkie wyschniecie (malowałam bez wysuszacza, 3 warstwy)
|
|
#4454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy ja również mogę prosić o link do tej frezarki? bo pilnika do tej pory nie mam, a to jest może lepsze rozwiązanie dla mnie
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Haha :d z telefonu pisałam i nie zauważyłam że tak słownik napisał
Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2014-05-10 o 14:19 |
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic dziwnego zresztą, to wciąż jeszcze nowość, a przez promocję prawie nigdzie go nie było, najwyraźniej celowo.Quo vadis, Rossmann? |
|
|
|
|
#4459 |
|
BAN stały
|
mi opisali z BOK, ze jest ogromne zapotrzebowanie i juz dowoza do sklepów, takze zobaczymy..ma go moja kolezanka i wiem jak pracuje i jak działa. wiem , że go kupie. Działa jak ten z scholla ale ma mniejszą średnice rolki.
Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-05-10 o 16:18 |
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się nazywa i jak pachnie? Ma jakieś wyczuwalne nuty?
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na otwarciu Rossmanna w Galerii Malta, jest duży i ma wszystkie szafy - Revlon, Sally Hansen, Eveline, Eris...
Szafy pełne, lakiery Rita Ora obecne, wzięłam kolor Lose your Lingerie (
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
co to za cudo ten tonik wybielajacy?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Może ponowię pytanie: polecacie jakąś pomadkę w kredce
?
|
|
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
Rossmann cz. XXII
To ja nie wiem jak Wy to robicie, bo ja jak nie obcieram to czuję, że całą powiekę mam mokrą tak powinno być?Myślałam, że już koniec zakupów ale dziś zupełnym przypadkiem przyplątała mi się Airy Fairy :p jakoś nigdy na nią nie zwracałam uwagi mimo tej sławy, a okazało się, że to jest 100% nude na moich ustach, identyczny kolor. Wibo 05 jednak daje kolor taki brązowawy, ta nie. Dziś pierwszy raz widziałam mężczyznę pracującego w Rossmannie, nie jako ochroniarz, tylko w tym białym kitlu normalnie :p Wysłane przez Tapatalk Edytowane przez Ms_E Czas edycji: 2014-05-10 o 16:37 |
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba chodzi o ten, który ma w nazwie coś alpejskiego, opakowanie w biało-różową kratkę.
Ma pachnieć truskawką i wiśnią, ale średnio im to wyszło i pachnie raczej jak wata cukrowa.
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
L4L jeszcze nie używam, bo kończę FEG ale nie aplikuję aż tak dużo. Jeżeli na pędzelku jest spora kropla preparatu to przykładam do opakowania aby ją lekko odsączyć. Aplikuję jednym ruchem ale za każdym razem zamaczając pędzelek. Z doświadczenia wiem, żeby trzymać się blisko linii rzęs i nadto nie aplikować, bo rzęsy mogą wyrastać odrobinę wyżej. Wiecie o co mi chodzi? Nikomu nie zarośnie powieka
ale dwa- trzy razy wyrosła mi rzęsa odrobinę wyżej, nie obeszło by mnie to gdyby rosła równolegle z resztą ale ta sterczała niżej. Nic nie dawało sobie z tym rady, zalotka czy tusz. Głupio to wyglądało i obcięłam. Jak mówię, zdarzyło mi się to kilka razy i tylko przy wspomagaczu . Poza tym efekt jest na prawdę spektakularny, trzeba tylko chwilę na niego poczekać Oczywiście niech każdy robi po swojemu, tylko mówię o moich doświadczeniach no i szkoda marnować kosmetyk, przez to nie urosną np. 1 cm dłuższe a będziecie go miały na dużo dłużej. ps. ktoś pisał, że nakłada na dolną linię rzęs... nie jestem lekarzem ale wiem, że wszędzie ostrzegają aby tego nie robić, bo produkt dostanie się do oka a to nie jest bezpieczne.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero dzisiaj mogłam zrobić promocyjne zakupy. Najbardziej nastawiłam się na pomadki Bourjois Rouge Edition Velvet. Pink Pong znalazłam już w pierwszej drogerii. Trudniej było z Nude-ist. Odwiedziłam kilka Rossmannów i udało mi się ją kupić dopiero na Dworcu Zachodnim. Jeżeli któraś z warszawianek poszukuje jeszcze jakiegoś odcienia, to radzę udać się właśnie tam - dostępne są wszystkie kolory.
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2014-05-10 o 17:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Chodzi o wgryzienie się koloru w usta) jest albo w ciemnych czy żywych kolorach albo jasna wersja brzydko zachowuje się na ustach (vide Rimmel Apocalips) ..

) Ory sprawiają problem?

czy ja również mogę prosić o link do tej frezarki? bo pilnika do tej pory nie mam, a to jest może lepsze rozwiązanie dla mnie