|
|
#3871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Brałam udział w rozbiórce tzw zbieranie chętnych a że pierwszy raz ,ośmieliłam się zadać pytanie czy to znaczy że jak już będzie rozbiórka to jak teraz zadeklarowałam chęć przygarnięcia ml to znaczy że takowe otrzymam. Rozbierająca dziewczyna wnerwiła się wzywając Boga wszech odesłała mnie do regulaminu . OK Następnie brałam udział w rozbiórce gdzie nie było rozbiórki de facto bo flacha nie kliknięta acz obiecane że będzie kliknięta ale nie teraz tylko później ( nie pamiętam z jakiego powodu) . Oczywiście wpisałam się na listę chętnych odczekałam i ml dostałam. Zatem jak to różnica zbieranie chętnych ... Domyślam się że finansowa żeby zorientować się czy zbiorą się chętni... Ale dla mnie jako dla odbiorcy niczym się nie różni oprócz tego że w pierwszym wypadku musiałabym 2 razy polować raz się zadeklarować a potem czekać na wątek . No i kolejna zagwostka jak zadeklaruję że biorę ml jak w pierwszym przypadku to jestem zobowiązana je potem kupić ? Bo jak tak to jusz nie wiem ... ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-09 o 21:20 |
||
|
|
|
#3872 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spotkanie sie nie odbyło..zostało odwołane kiedy juz wszystko było na stole
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słów nie mam, rence mi opadli ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Co za ludzie - nie ogarniam kuwety jakby to powiedziała Madziczka a ja lete na masaż, w małża profesjonalnym salonie wybraźnia, wyobraźnia girls
|
|
|
|
|
#3875 |
|
grozi wypollizowaniem
|
noooo...no ale powódd był, ale i tak mnie szlag trafił, bo tak sie źle czułam dzis, ze własciwie cały dzien mi zeszło na olekkie ogarniecie chaupy w tej okazji i przygotowanie zarcia, po czym myslama ze ducha wyzione ze zmeczenia...a tu takie kwiatki jesczze argh
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem.
|
|
|
|
|
#3877 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z afery na zakupowym wynioslam przede wszystkim info, ze kto wciska ZP jest wstretnym komuchem i donosicielem rodem z PRLu
I nie kumam bicia piany, bo mod postanowil postapic wg regulaminu. Normalnie zgroza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co to zp ale może to dobrze - z tego co piszecie wynika że tak, bicia piany były, są zawse będą ![]() lete juz serio bo mi zakład masażu zamknooooooo |
|
|
|
|
#3879 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom..a na koniec TZ stlukl szklanke
Cytat:
|
|
|
#3880 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wkleje linku, bo pisze z tel.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Macham znad sobotniej pobudki i zbierania się do pracy
|
||
|
|
|
#3883 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. poezyjne zapewne tak, nie wiem tylko co można tfurczego dodać do prawniczego bełkotu który sam w sobie jest powalający... hmmm... a może za mało wypiłam? Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3884 |
|
To ja :)
|
Śpicie?
Pan od remontu oczywiście nie przyszedł do poprawek, czekam teraz, kiedy mi stelaż od prysznica się od ściany oderwie... No i wyciągnęłam resztkę starej flachy Innocenta i jakoś mi miodem ciągnie... Nie jestem szczęśliwa z tego powodu jakoś. Za to już nie wyglądam jak potwór, po wczorajszej wizycie u kosmetyczki było dramatycznie...
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś nicnierobię (poza szukaniem geriatry dla babci ) Może nawet poszlajam się po perfumach Może znajdę coś dla się, noszalnego, tak żebym nosiła z przyjemnością i nie była obiektem tekstów " ale wali kościołem" czy coś w tym stylu
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mnie się ciągle chce Lolity, ale na lato chyba jest za ciężka.
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze szkoda że aferka się rozkręciła, już miałam ochotę się zebrać w sobie i zacząć rozbierać, ale to nie na moje nerwy. Ja jeszcze z czasów Wizażych rozbiórek kiedy wszyscy byli jednomyślni i nikt nie siał zamętu. Każdemu przyświecał jeden cel. Także pozostaje mi być udziałowcem. kurcze brakuje jeszcze jednego kurcze do pełni drobiowego szczęścia sorrry za takie duble ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Quesadillas jednak mnie nie porwało ![]() W sensie mimo ostrej papryki jakieś takie naleśnikowe w smaku ![]() Do samej papryki nic nie mam - jadam na surowo, jadam na grilu ale chyba kuchnia meksykańska jest mi jednak baaaardzo daleka. A do przewrotu wykorzystałam małża a on talerz. Udało się.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-10 o 11:09 |
|
|
|
|
#3888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I klasyczna i L. I fiołkowa też Tyulko tej fiołkowej musze się jeszcze dorobić ![]() Cytat:
No i zbierz sie i rozbieraj Spokojnie będzie. Aferą się nie przejmuj . Przeciez wszystko ogarniesz spokojnie i nie będziesz od razu zakładala nastu wątkow ![]() Mam dziwne wrażenie, dziewczyna ktorej dotyczy afera nie rozumie co inni do niej piszą, i chyba nie bardzo rozumie co ona sama pisze. Ale pewnie nie tylko ja mam takie wrażenie .... Potrzebuje dobrego kremu do rąk, , proszę o jakąś podpowiedź
|
|||
|
|
|
#3889 | |
|
|
Cytat:
Ja ostatnio wielbię: -Garniera serię zieloną i czerwoną -Ziaję z olejkiem arganowym i drugą, z olejem z pestek winogron. Dodam, że inne Ziaje do rąk omijam szerokim łukiem... Kuchnia umyta, włącznie z szafkami od zewnątrz i oknem. Teraz czas wyprasować górę ciuchów -przed świętami ostatnio to robiłam, więc góra jest serio duża...
|
|
#3890 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Do rak nie wiem, ale do stóp polecam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...igdalowym.html
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Szukam fiołka na gwałt - Nie drewnianego jakw She wood. Wiem, powtarzam się, już było. Insolence pono było najbliżej. Ale może ktoś ma na wylocie? W sensie nie kupię nic drogiego, ani flachy i potrzebne mi małe ilości. 2. Moooże kiedyś. Ja nawet nie dotarłam do początku. 3. krem do rąk - jestem ekspertem żart żart. Zależy jaka koegzystencja Cię interesuje. Jakie działanie. Jak dotąd nic nie pobija balsamu i kremów Vesenki. Nic. Ekologiczny: The Secret Soap Store 20 % masła shea Treściwy, tłustawy ale koi, zalecza. po czasie się wchłania bardziej ale powłoczka zostaje. W eko sklepach w sieci kupowałam. Nuxe - miodowy - niezły ale zapach kwiatowy tak silny że albo kochasz albo nienawidzisz. Tych drugich jest więcej. Taki torebkowy, w sesnie że smarujesz i się wchłania to nie znalazłam dotąd rewelacji. Jestem zbyt wymagająca, bo osławiony mocznikowy urea z Isany to jakaś kpina dla mnie - to jest klej nie krem. TBS meeega daremne, Loccitane daremne, YR średnie z naciskiem an nie kupię ponownie, Kamill daremne, Biedronkowe daremne. Mam nadzieję, że Ci ułatwiłam. Nivea żenująco daremne. Garnier tak samo. O, z Lirene taki z awokado całkiem całkiem. Anida też ok ale bez szału jaki zyskała na KWC. na blogach rządzi z Soap and Glory, HandFood. - nie miałam, ale chyba chcę go mieć. W ogóle tej firmy kremy do mycia są boskie. i szmapon też. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- O, właśnie wzięłam od Mam ich próbki i robię sobie nadzieje, bo chciałąbym mieć tani i dobry krem. W sumie, ten eko z shea jest meeega wydajny ale niewygodny, odkręcany. Jako domowy może być, ale takie tubki Ziajkowe byłyby ekstra rozwiązaniem. Reszta Ziajów faktycznie zła. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-10 o 14:28 |
|
|
|
|
#3892 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Isana z mocznikiem jest niezła.
|
|
|
#3893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale to nie dziś bo spadam na lejdis najt
|
||
|
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
Wspólnozakupowy przejrzałam...
Krem do rąk - Isana Urea 5%- dla mnie ok. I wycofany z YR z arniką.Pachnącego dnia całemu Baru ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- A gdzie można kupić tę Palomę do stóp? W Rossie jest?
|
|
#3895 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kupiłam w Naturze w promocji za 5.99
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
hehe bo zabrzmiało jakbym się wprosiła Polecasz jakiś nowy klub? Czy idziecie w sprawdzone miejsce?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-10 o 15:07 |
|
|
|
#3897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja zaraz się zabieram za sprzątanie po całym tygodniu....czarno to widzę ... Cytat:
![]() 2. Do stóp też się przyda ![]() Cytat:
Nie jest to fiołek czysty ( z tego co pamiętam, bo teścilam kawalek temu), ale może Ci podejść. Też mnie naszło na fiolka, nawet kupiłam insolence edp, ale zaraz się pozbyłam....za dużo cukru w cukrze i pudrze, za mało kwiatu...kompletnie nie fiołkowe to bylo na mnie. Gdzieś tam siedzial pod gorą cukru i pudru ten kwaiatuszek i ledwo dychał.... A w tej Lolicie było calkiem nieźle. Dużo mniej slodko, bez pudru, glownie fiołek na lukrecjowej bazie, taki akurat, czuć że fiołek, bez domyslania się co to....W przyszlym tyg jeszcze bedę zawalona oplatami, ale jak już odetchnę to biorę...może jeszcze promocję dadzą do tego czasu. Sie pochwalę pewnie,że mam to się upomnij o kilka ml jak nie testniesz wcześniej . 3. No ułatwilaś. Wygląda na to,że w taniościach nie znajdę, muszę wyższą polkę przetrzepać chyba. Anidę mam aktualnie, nie nadaje się. Można by pół tubki wmordować w dlonie i za chwilę to samo. Za słaba .. ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Ha, YR już nie dostanę,. a Isana ....no patrz wyzej ![]() Może być w Ross, błoto i coś tam z Palomy mieli, więc może i stopową też
|
||||
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad Insolence - miałam te same wrażenia po testach Ad Lolita 3. Ale jw, w drogościach też dużo lip, i dużo straconego siana. Poważnie wszystko jest przereklamowane, teraz zrobiłam Nuxem, i jeśli potrzebujesz czegoś inensywnego to zapomnij o nim. Chociaż w sumie nie wiem. Tyle używam kremów do rąk że już nie wiem który co robi, zbyt często myję ręce, ostatnio wysuszającymi mydłami po taniości. Ogólnie patrz na skąłdniki nawilżające - czyli olej z pest winogron, awokado, shea, beta glukan etc. Zauważyłam że tylko te z shea butter robią mi dobrze.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-10 o 17:18 |
|
|
|
|
#3899 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem tylko czy Gothic się jeszcze kiedykolwiek pokazała![]() Cytat:
Flacha nie musi być kliknięta i opłacona od razu, niektórzy czekają aż zbierze się komplet a czasem nawet jak wszyscy zapłacą. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja używam do wszystkiego prawie Isany z masłem cacaowym ![]()
|
|
#3900 |
|
|
Nienawidzę reklam żarcia!!! Prasuję, więc mam włączony tv, a tam ciągle coś... A ja na weekendowej diecie -same koktajle...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

wybraźnia, wyobraźnia girls

Może znajdę coś dla się, noszalnego, tak żebym nosiła z przyjemnością i nie była obiektem tekstów " ale wali kościołem" czy coś w tym stylu