|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
A czy któraś z łodzianek wie, gdzie znajdę masełko z Astora w kolorze hug me?
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam zmamą dziś na zakupy,przypadkiem zahaczyłyśmy o Rossmann i wróciłam z kolejnym lakierem Rimmel salon pro do kolekcji-mietowym. Nie wiem po co bo kupilam tez miete z Eveline...
|
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w hebe tez
|
|
#4474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze możesz pojechać Dla mnie Rossmann w tym miejscu jest idealny bo to nie dość, że moja ulubiona galeria, w której jestem najczęściej, to jeszcze najbliżej mnie. I jeszcze te wszystkie szafy ![]() To się Tż załamie, że będzie musiał znosić jeszcze Rossmanna w miejscu, w którym i tak spędzam tyle czasu... ![]() Swoją drogą - pierwszy raz trafiłam na tak przemiłe i pomocne ekspedientki, wiadomo, otwarcie Ciekawe jak długo tak będzie.Cytat:
Obecnie żadnego nie używam, jak z resztą 3/4 (a nawet więcej) moich 80-ciu kilku lakierów
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4476 |
|
Rozeznanie
|
O, a według mnie na odwrót - wyłącznie papają. Nie cierpię zapachu migdałów, a zapach tego olejku po prostu uwielbiam!
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 23 lakiery. Większość czerwono rozowa oraz czarna
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------Rano na Tamka nie widzialam
40 42 44 46 .... 64 zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2014-05-10 o 18:34 |
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet już dokładnie nie wiem ale jak ostatnio (czyli z rok temu
![]() No ale po co skoro większości nie używam Leżą i się kurzą, czasem mama coś pożyczy, teraz mam tak, że mam "fazy" na konkretny kolor, wtedy ląduję w moich zbiorach i noszę go dłuższy czas. Tyle, że teraz wiem, że do niektórych na pewno nie wrócę bo obecnie lubuję się w neutralnych kolorach na paznokciach (róże, beże, brązy, szarości i wyjątkiem jest koral który ładnie wygląda na moich paznokciach) a w kolekcji mam taki kolorystyczny rozrzut...
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4480 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Co do szminki Airy Fairy to miałam ale nie pokochałyśmy się,tak samo jak z Asia-to dwie bardzo popularne szminki,sprzedałam wczoraj kupiłam Paradise i ta jest mi bliższa już Cytat:
teraz w tej promocji doszło 10 nowych,ale 13 mało używanych sprzedałam w pracy więc ![]() jakby ktoś był ciekaw wszystkich moich zakupów z 3 tygodni,to zrobiłam podsumowanko na blogu właśnie
|
||
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to jestem z siebie dumna bo na rossmannowskiej promocji kupiłam tylko jeden lakier Rita Ora (właśnie mi schnie, faktycznie trochę smużył ale po drugiej warstwie już tego nie widać + top coat myślę, że też to wyrówna), Insta-dri i zielony tusz wibo Stwierdziłam, że jak już nie mam miejsca w szufladzie na kosmetyki to czas się pohamować...
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeliczyłam moje zbiory:
13 mini lakierów 16 dużych (z czego 4 zbędne, 2 nietrafione prezenty od mamy, 2 zbędne z gratisów) Reszty regularnie używam. Z kolorów dublują się tylko czerwienie. Ale nie do końca bo mam i bordo i truskawkową czerwień i czerwień przełamaną fuksjowym różem. Do szczęścia brakuje mi paru kolorów o których stale myślę, ale chyba kupię je dopiero na jesień. Z reguły 10 razy pomyślę zanim kupię nowy lakier. A i tak chyba uzbierało się za dużo. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
No bo po co tyle tego trzymać? Wnukom zapiszesz w testamencie przeterminowany lakier czy jak? A ktoś może mieć z tego, co Ci zalega sporo radości. Ja bym puściła w świat. Te, które mam zbędne raczej na pewno polecą na targowisko.
|
|
#4485 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby któraś Wrocławianka szukała lakierów Rimmel Rity Ory, to melduje że nie było dziś ich w ogóle ani w Arkadach ani w Sky Tower. W arkadach trafiłam chyba na uzupełnioną szafę Sally Hansen i zgarnęłam Insta-Dri
![]() Aha, malowałam dziś paznokcie tyn lakierem Lose Your Lingerie (tym bladoróżowym) i pierwsza warstwa rzeczywiście trochę smuży, ale druga warstwa już wygląda bardzo ładnie chciałam dokupić sobie dziś jeszcze ten miętowy albo błękitny jasny, ale nie trafiłam
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Kompletnie nie rozumiem szału na te Rity Ory. Przecież praktycznie wszystkie firmy mają w ofercie podobne kolory. Zwłaszcza w tym sezonie. Na pewno można miętowy albo jasny błękit kupić np. z Maybelline Colorama. Jeśli ktoś szuka takich kolorów jak w kolekcji Rity.
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ten wysuszacz jest dobry?
|
|
|
|
#4488 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Hej, dziewczyny, jak już nakupiłam tak tych kosmetyków, to może polecicie jakieś dobre, a niedrogie pędzle(niekoniecznie z Rossmanna)?
Potrzebują do różu i kilka do oczu.
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro można kupić całkiem porządne pędzle no name. Sama takie mam, patrzę kupując tylko na rodzaj włosia. Dobre są też Maestro- czasem kupuję pojedyncze na ladymakeup, ale z reguły nie przepłacam tylko kupuję no name i służą mi długo i dobrze.
|
#4490 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4491 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Naturalne. I raczej miękkie- wiewióra, kuna.
Są też twardsze, ale mnie grubsza szczecina drapie, więc szukam raczej wiewiórki. Bywa koza czy kucyk, ale to już włosie nieco twardsze. Z końskiego to mogę mieć i mam szczotkę do włosów, ale po twarzy nieco drapie.
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze syntetyczne, wole nie ryzykowac ze jakas koza czy inna wiewiorka mnie uczuli
|
#4494 |
|
Makeup challenge winner
|
Oczywiście też polecam Hakuro. Włókna naturalne są teraz na tak wysokim poziomie, a niejednokrotnie lepiej się sprawdzają np. do cieni, pudru.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-05-10 o 20:55 |
|
|
|
#4496 | |
|
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
a gdzie dokładnie się znajduje? sto lat już w Malcie nie byłam
|
|
#4497 |
|
Wredny kotecek
|
Chwalone i tanie
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=54935Te z biedronki tandetna podroba ecotools, na wątku biedronki kilka dziewczyn kupiło. |
|
|
|
#4498 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
http://gajewska-wiktoria.blogspot.co...-kolekcja.html Cytat:
swoją drogą - bardzo miły
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
też kiedyś widziałam mężczyzne na kasie w R.
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też na kasie chlopak siedzi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

tak powinno być?
Dla mnie Rossmann w tym miejscu jest idealny bo to nie dość, że moja ulubiona galeria, w której jestem najczęściej, to jeszcze najbliżej mnie. I jeszcze te wszystkie szafy
Ciekawe jak długo tak będzie.

Leżą i się kurzą, czasem mama coś pożyczy, teraz mam tak, że mam "fazy" na konkretny kolor, wtedy ląduję w moich zbiorach i noszę go dłuższy czas. Tyle, że teraz wiem, że do niektórych na pewno nie wrócę bo obecnie lubuję się w neutralnych kolorach na paznokciach (róże, beże, brązy, szarości i wyjątkiem jest koral który ładnie wygląda na moich paznokciach) a w kolekcji mam taki kolorystyczny rozrzut...

Stwierdziłam, że jak już nie mam miejsca w szufladzie na kosmetyki to czas się pohamować...

a gdzie dokładnie się znajduje? sto lat już w Malcie nie byłam