Panny Młode 2015 cz. 18 :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 12:02   #4561
okaro
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 18 :)

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
kosc w sensie rzepka? czyli tzn zwichniecie kolana :P ijak mozesz z czyms tkaim chodzic? :P
Tzn no.. jak Ci sie przemiescila ? :P wiesz ze to moja dzialka tyle ze mi jak sie rzepka przemieszcza to wyskakuje w cholere ze stawu i kiedys to mialam nawet po drugiej stronie kolana :P
To dbaj teraz o kolanka.. bo niestety eh eh!! ja przez ten strach juz zrezygnowalam z pracy nawet bo ostatnio tak doskwieraja oba
hmm nie potrafie profesjolnie opisac tego, ale czuję to tak: jak idę to w kolanie z lewej strony czuje bolesne klucie, tak jakby kosc sie przemiescila, takie ostre klucie. 7 lat temu tez mi sie tak zdarzylo w szkole w wigilie klasowa, bo jak szlam to dziwnie stope ulozylam na nierownym , remontowanym chodniku i mi tak sie no zle ulozylo. po kilku godzinach przeszlo.
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:02   #4562
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja miałam maluśki bukiecik z frezji na sesji narzeczeńskiej 5zł dałam za niego
noooi git jak szlysmy z Majstrem to mowilam wam ze mi by taki wystarczyl haha
Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam kwiaty. nie znam się na nich, ale to nie zmienia faktu, że je kocham ubzdurałam sobie mieczyki do dekoracji sali
Ej ale ja tez uwielbiam!! :P ale nie przywiazuje wagi w sensie do rodzaju nie wazne jakie beda i tak beda piekne bo to kwiaty
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ja mam co jakis czas problem z kolanem :P, ale tylko sie ujawnia jak potrzebuje zrobic przysiady, albo wyjątkowo mocno cos na kolano. M mowi, żebym częściej na rowerku ćwiczyła, to bedzie lepiej i wzmocnie troche kolana. Od kilku dni zawsze jezdze na rowerku na siłowni i faktycznie wydaje sie, ze pomaga .
czy ja wiem czy tak rowerek da rade :P
ale jak pomaga to super :P

Ja z kolanem to powinnam chyba naprawde do psychologa isc.. bo hm.. ja nadal np nie wchodze po schodach uzywajac lewego kolana.. a wrotce rok minie i nadal nie umiem biegac!!
Stary 2014-05-11, 12:02   #4563
Bziuma
Zadomowienie

Hej wszystkim

Cytat:
O kurde.. o czerwcu slyszalam :P ale o kwietniu to juz nie :P

Ja pamietam date mojej komuni :Pbo to byl 9 maja 1999 :P duzo 9 hehe :P
Ja też miałam w tedy komunie

Cytat:

Ogolnie to wiecie co.. nigdy nie rozmawialam w sumie na ten temat z TZtem bo dla mnie to bylo oczywiste.. a on w takim pliku o czym musimy z rodzicami porozmawiac napisal "zyczenia dopiero na sali!!!" a ja wole pod kosciolem :P i twierdzi ze u mnie pod kosciolem malo miejsca! (magda tez uwazasz ze mamy malo miejsca pod kosciolem? xD)
Wiesz to wszystko też zależy czy będziecie zapraszać np ludzi tylko na ślub, bo jeśli będą tacy goście to wypadałoby na chwilę pozostać przed kościołem.

Cytat:
A ja nie mam jakis specjalnych wymagan co do kwiatow aczkolwiek frezje bardzo mi sie podobaja wszystko okaze sie blizej slubu jak bede na gieldzie kupowac!
Kiedy jedziesz po te kwiaty w piątek rano ? Zaraziłaś mnie tą giełdą chyba też pojadę Możemy jechać w dwójkę

Cytat:
jednak cycki to nie wszystko :p
Wolę cycki niż brodę

Cytat:
ale kielbasa ma naprawde swietny glos!
my pokazalismy inna nute, bo 80% piosenek brzmialo dla mnietak samo, ale jednak komentarze zza granicy o nas- seksizm, pokazywanie nas z dupy strony, laski niczym sriptizerki nocne, no coz :p

ale francja tez pokazala inna nute i ma 2 pkt xD Ale dobrze im bo troche splagiatowali :-P
Może i ma świetny głos, ale kurde urodzić się mężczyzną a czuć się kobietą ehhhh Świat zwariował

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
i Kiełbasa wygrała
Niestety

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
Od Irlandii chyba coś było

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Od Irlandii nic nie dostaliśmy tak samo od WB :/

Cytat:
ja mam zapisany tutorial bukietu z kalii takiego skromnego i pieknego.. z 3 albo 4 kalii ale przepieknie wyglada!!

I ogolnie to podobno do slubow czesciej sie uzywa mniejszej odmiany ktora juz kalia sie nie nazywa (jakby jakas babcia Ci o cmentarzach i grobach wyjechala :PP)
Joasia Kalie to inaczej Cantedeski? Jak z samych takich kwiatów bukiet się robi to przeważnie w ilości nie parzystej np 5, 7 ....
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:04   #4564
okaro
Zadomowienie

Cytat:
też chciałam z motywem słonecznika, bo uwielbiam słoneczniki. ale:
1. są drogie ja cholera
2. byliśmy na weselu kuzyna TŻ, któro odbywało się na naszej sali kilka lat temu i miało motyw słonecznika. nie chcemy, żeby kuzyn poczuł, że jego wesele było tak fantastyczne, że nawet kwiaty zmałpowaliśmy (wesele był najgorsze na jakim się "bawiłam" z winy Młodych i ich Rodziców)
zdradzisz szczegoly tego 'fantastycznego' wesela?:P
Stary 2014-05-11, 12:04   #4565
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
hmm nie potrafie profesjolnie opisac tego, ale czuję to tak: jak idę to w kolanie z lewej strony czuje bolesne klucie, tak jakby kosc sie przemiescila, takie ostre klucie. 7 lat temu tez mi sie tak zdarzylo w szkole w wigilie klasowa, bo jak szlam to dziwnie stope ulozylam na nierownym , remontowanym chodniku i mi tak sie no zle ulozylo. po kilku godzinach przeszlo.
to tak jakby rpzeskoczylo ale bez przemieszczenia sie wychodzenia ze stawu, ale od razu wrocilo na miejsce? to teraz nie przemeczaj bardzo sie
Ja bym Ci poradzila smarowac jakimis masciami przez jakis czas na takie urazy traumon jest polecany przez ortopedow czesto :P
Stary 2014-05-11, 12:06   #4566
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
bardzo ładny
ale ja dalej chce kaskadowy!
Ja wiem że ponieważ jestem niska to bukiet kaskadowy najbardziej by mi pasował ale i tak najbardziej podobają mi się małe okrągłe bukiety

jeszcze kilka moich inspiracji (większość z wątku o bukietach)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet-slubny-07 - róża, goździk, frezja, chryzantema santini, liście salalu.jpg (20,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2kc61b7f88d7.jpg (28,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6 (1).jpg (34,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22430407.jpg (57,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b001.jpg (36,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet moj.jpg (142,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukiet-bialo-fioletowy-Beate-W.jpg (45,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020131z.jpg (88,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pretty_pink_wedding_bouquet.jpg (18,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wiazanka_Slubna_33_frezje_anthurium_eustoma.jpg (80,2 KB, 0 załadowań)
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:07   #4567
Bziuma
Zadomowienie

Cytat:

Ja z kolanem to powinnam chyba naprawde do psychologa isc.. bo hm.. ja nadal np nie wchodze po schodach uzywajac lewego kolana.. a wrotce rok minie i nadal nie umiem biegac!!
Ostatnio teipowałam dentystę u mnie w sklepie. Miał dyskopatię w odc. lędźwiowym. Ponoć mu przeszedł ból po plastrach i czuję się dobrze. Nie wiem może t siedzi rzeczywiście w głowie

Musimy się spotkać i obkleić kolano

Edytowane przez Bziuma
Czas edycji: 2014-05-11 o 12:08
Stary 2014-05-11, 12:07   #4568
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bziuma Pokaż wiadomość
Wiesz to wszystko też zależy czy będziecie zapraszać np ludzi tylko na ślub, bo jeśli będą tacy goście to wypadałoby na chwilę pozostać przed kościołem.

Kiedy jedziesz po te kwiaty w piątek rano ? Zaraziłaś mnie tą giełdą chyba też pojadę Możemy jechać w dwójkę Joasia Kalie to inaczej Cantedeski? Jak z samych takich kwiatów bukiet się robi to przeważnie w ilości nie parzystej np 5, 7 ....
Ales mnie nacytowala!!

Hm.. nie mamy takiej sytuacji ze zapraszamy kogos tylko do kosciola wszystkich zapraszamy na wesele :P

Tyle ze wiesz :P ja gielde mam u siebie w Tarnowie :P wiec nie wiem czy Ci tak po drodze :P I najlepiej na nia sie wybrac ok 3-4 rano!

A co do tych kalie to chyba tak, ta nazwa! i faktycznie!! parzyscie to sie na cmentarz kupuje!
Stary 2014-05-11, 12:07   #4569
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
noooi git jak szlysmy z Majstrem to mowilam wam ze mi by taki wystarczyl haha

Ej ale ja tez uwielbiam!! :P ale nie przywiazuje wagi w sensie do rodzaju nie wazne jakie beda i tak beda piekne bo to kwiaty

czy ja wiem czy tak rowerek da rade :P

ale jak pomaga to super :P

Joasia ale ja nie mam jakiegoś strasznego problemu z kolanami, normalnie tego nie czuje , dopiero przy przysiadach i rzeczach wymagających solidnego zgiecia kolana, zwłaszcza z jakims obciążeniem :P. I to tylko jedno kolano w sumie. Nie chodzę po lekarzach, biegam, skacze, chodzę po schodach i nie mam żadnego problemu . A rowerek jednak solidnie kolan używa i ja czuje różnice .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-11, 12:07   #4570
okaro
Zadomowienie

Bziuma, ja znam osobe, ktora przez 30 lat sie męczyła w ciele kobiety i teraz jest mężczyzna. Nam trudno sobie to wyobrazić, ale to wielka tragedia dla takiej osoby, czuć się mężczyzną, a miec kobiece ciało. Zdarzaja sie i takie przypadki, niestety. Wolę sobie nie wyobrazac co taka osoba musi czuć, żyć w niezgodzie z samym sobą, ech..
Stary 2014-05-11, 12:08   #4571
viva91
na przekór do celu

Cytat:
też chciałam z motywem słonecznika, bo uwielbiam słoneczniki. ale:
1. są drogie ja cholera
2. byliśmy na weselu kuzyna TŻ, któro odbywało się na naszej sali kilka lat temu i miało motyw słonecznika. nie chcemy, żeby kuzyn poczuł, że jego wesele było tak fantastyczne, że nawet kwiaty zmałpowaliśmy (wesele był najgorsze na jakim się "bawiłam" z winy Młodych i ich Rodziców)
no drugi powód udany ale faktycznie, pewnie wielu by kojarzyło, że inspirowaliście się weselem kuzyna.
a pierwszy powód dla kuzynki, do której my idziemy nie istnieje podobno uparta i rządząca innymi kobieta. rozmawialiśmy o tym, jak wybierała menu u kucharki. i buraczków na stole nie będzie (a kucharka mówiła, że to surówka, która najlepiej schodzi) bo panna młoda ich nie lubi, o
Stary 2014-05-11, 12:09   #4572
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Moje typy:

Nie umiem się zdecydować
dla mnie najładniejsza to 5 i 9
Stary 2014-05-11, 12:11   #4573
Bziuma
Zadomowienie

A tak w ogóle to padam po wczorajszych chrzcinach siostrzeńca Zrobiłam sobie fajną fryzurę i taką chciałabym mieć na swój ślub. Zrobiła grube loki na lokówce, mocno je skręciłam a później rozczesałam szczotką, aby nie były to loczki a'la komunijne Fryzura wyszła bardzo fajnie, jeszcze utrwaliłam to lekko pianką. Zamiast loków wyszły fale Naprawdę fajnie, ale nie swój ślub bałabym się robić sama sobie fryzurę
Stary 2014-05-11, 12:16   #4574
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to padam po wczorajszych chrzcinach siostrzeńca Zrobiłam sobie fajną fryzurę i taką chciałabym mieć na swój ślub. Zrobiła grube loki na lokówce, mocno je skręciłam a później rozczesałam szczotką, aby nie były to loczki a'la komunijne Fryzura wyszła bardzo fajnie, jeszcze utrwaliłam to lekko pianką. Zamiast loków wyszły fale Naprawdę fajnie, ale nie swój ślub bałabym się robić sama sobie fryzurę
Bardzo podobają mi się rozpuszczone włosy do ślubu ale ja ze względów praktycznych zdecyduję się jednak na upięcie

Tez bym się sama na ślub nie czesała a miałam kiedyś taki koszmar, że zaraz PM przyjedzie a ja nie mogę zrobić sobie fryzury ani makijażu
Stary 2014-05-11, 12:16   #4575
Bziuma
Zadomowienie

Cytat:
Ales mnie nacytowala!!

Hm.. nie mamy takiej sytuacji ze zapraszamy kogos tylko do kosciola wszystkich zapraszamy na wesele :P

Tyle ze wiesz :P ja gielde mam u siebie w Tarnowie :P wiec nie wiem czy Ci tak po drodze :P I najlepiej na nia sie wybrac ok 3-4 rano!

A co do tych kalie to chyba tak, ta nazwa! i faktycznie!! parzyscie to sie na cmentarz kupuje!
Nacytowałam, bo mnie nie było wczoraj tutaj Wczoraj były chrzciny i balowałam A urodzinki mam 28.05 Z skąd tą datę wczorajszą wzięłaś ? Ale dziękuję za życzonka

Myślałam, że mówisz o giełdzie na balicach, bo tam ponoć też jest

Cytat:
Bziuma, ja znam osobe, ktora przez 30 lat sie męczyła w ciele kobiety i teraz jest mężczyzna. Nam trudno sobie to wyobrazić, ale to wielka tragedia dla takiej osoby, czuć się mężczyzną, a miec kobiece ciało. Zdarzaja sie i takie przypadki, niestety. Wolę sobie nie wyobrazac co taka osoba musi czuć, żyć w niezgodzie z samym sobą, ech..
Niestety dla nas to jest dziwne a dla nich normalna rzecz.
Stary 2014-05-11, 12:17   #4576
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Co do kwiatów to mam różne koncepcje, narazie wygrywają róże z frezjami
Piękny bukiet! Ja właśnie chcę coś w tym rodzaju, a już na pewno w tej kolorystyce.

Ja mam problem z kolanami, ale w tym sensie, że zawsze mnie bolą na zmianę pogody. Mam włączone wyczuwanie deszczu chyba, bo w tej kwestii kolana są zazwyczaj niezawodne
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:20   #4577
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
też chętnie poczytam
Cytat:
Ales mnie nacytowala!!

ja też zamierzam zapraszać tylko na wesele, ale co w sytuacji, jak do kościoła przyjdą znajomi niezaproszeni na wesele? Bo ja nie wykluczam u mnie takiej opcji nie wszyscy są na tyle bliscy, aby zaprosić na wesele ale mogą sami chcieć iść przecież na ślub jeszcze się nie zastanawiałam w sumie nad tym... a wiem, że musimy się streszczać z wychodzeniem z kościoła itd bo zaraz po nas ma następna para (śluby są co godzine)
Stary 2014-05-11, 12:21   #4578
Bziuma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Piękny bukiet! Ja właśnie chcę coś w tym rodzaju, a już na pewno w tej kolorystyce.

Ja mam problem z kolanami, ale w tym sensie, że zawsze mnie bolą na zmianę pogody. Mam włączone wyczuwanie deszczu chyba, bo w tej kwestii kolana są zazwyczaj niezawodne
Pij magnez lub żelazo z multiwitaminą plusza codziennie a przejdzie. Też tak miałam przez pewien czas, ale piłam tego plusza i mi przeszło. Może nie ma tam dużej zawartości tego mg lub żelaza, ale zawsze to coś. Ewentualnie zamiast formy pitnej to forma w tabletkach.
Stary 2014-05-11, 12:21   #4579
PannaAgnieszka
Rozeznanie

Cytat:
Nacytowałam, bo mnie nie było wczoraj tutaj Wczoraj były chrzciny i balowałam A urodzinki mam 28.05 Z skąd tą datę wczorajszą wzięłaś ? Ale dziękuję za życzonka

Myślałam, że mówisz o giełdzie na balicach, bo tam ponoć też jest

Tak na Balicach jest-naprawde mozna fajne opcje tam kupic
To prawda, ze trzeba byc wczesniej- ale kolezanka, ktora robila wesele jakis rok temu mowila ze wystarczy byc kolo 7;-)
A i co najwazniejsze, wiele drobiazgow slubnych wlasnie tam mozna kupic- ona kupowala z tego co pamietam winietki i zawieszki na wodke;-)
Warto chociaz raz pogladowo sie wybrac
PannaAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:22   #4580
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale skoro chce być kobietą, to niech sobie będzie, tylko po co ta broda? ;/ Jakby jej nie miał/a to większość by nawet nie wiedziała, że kiedyś była facetem. No nie rozumiem po co to... no chyba, że dla sensacji, to się udało

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:22   #4581
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Pij magnez lub żelazo z multiwitaminą plusza codziennie a przejdzie. Też tak miałam przez pewien czas, ale piłam tego plusza i mi przeszło. Może nie ma tam dużej zawartości tego mg lub żelaza, ale zawsze to coś. Ewentualnie zamiast formy pitnej to forma w tabletkach.
Dziękuję! Zaraz poszukam, bo powinnam mieć coś takiego i zacznę kurację
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:24   #4582
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Kuzyn bliski, więc liczyłam na fają imprezę, ale dostaliśmy to:
- miejsce przy obcych ludziach, którzy nie rozmawiali z nami, nie patrzyli się nawet w naszą stronę. na koniec nawet już wódki nie polewali
- stół 12 osobowy, siedziało przy nim 16 osób (jadłam z łokciem w talerzu - dosłownie, nie żartuję )
- jedzenie: zimna płyta: lepsze dla gości Młodej, gorsze dla rodziny młodego (nie było w co wbić zębów, doskwierał głód )
- Młoda Para nie zamieniła z nami przez całe wesele ani słowa, bawili się, rozmawiali, tańczyli w gronie przyjaciół
- olali pozostałych gości i własnych rodziców, dziadków, chrzestnych (nie mają z nimi nawet 1 zdjęcia z wesela, jedyne fotki to te z błogosławieństwa)
- muzyka, hmm, wieś tańczy, wieś śpiewa (i tyle w temacie)
- i na koniec wisienka: jako jedyni z rodziny nie zostaliśmy zaproszeni na domowe poprawiny! nawet rodzeństwo TŻ dostąpiło zaszczytu...

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:24   #4583
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem że ponieważ jestem niska to bukiet kaskadowy najbardziej by mi pasował ale i tak najbardziej podobają mi się małe okrągłe bukiety

jeszcze kilka moich inspiracji (większość z wątku o bukietach)
Co prawda ja chcę kaskadowy ale z Twoich pomysłów podobają mi się nr 2, 7 i 9

Cytat:
Bardzo podobają mi się rozpuszczone włosy do ślubu ale ja ze względów praktycznych zdecyduję się jednak na upięcie

Tez bym się sama na ślub nie czesała a miałam kiedyś taki koszmar, że zaraz PM przyjedzie a ja nie mogę zrobić sobie fryzury ani makijażu
Ja tez bym się nie zdecydowała na rozpuszczone w dniu ślubu. Moje włosy pewnie po 2 godzinach wyglądałyby okropnie.

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:24   #4584
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Ale skoro chce być kobietą, to niech sobie będzie, tylko po co ta broda? ;/ Jakby jej nie miał/a to większość by nawet nie wiedziała, że kiedyś była facetem. No nie rozumiem po co to... no chyba, że dla sensacji, to się udało
dokładnie mógłby się zdecydować, a nie tylko dla show to robi
Stary 2014-05-11, 12:25   #4585
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaAgnieszka Pokaż wiadomość
Tak na Balicach jest-naprawde mozna fajne opcje tam kupic
To prawda, ze trzeba byc wczesniej- ale kolezanka, ktora robila wesele jakis rok temu mowila ze wystarczy byc kolo 7;-)
A i co najwazniejsze, wiele drobiazgow slubnych wlasnie tam mozna kupic- ona kupowala z tego co pamietam winietki i zawieszki na wodke;-)
Warto chociaz raz pogladowo sie wybrac
A wiesz może czy te sklepy z tymi różnymi dekoracjami, winietkami itd. są czynne tak jak giełda czy może dlużej? Muszę się tam kiedyś wybrać
Stary 2014-05-11, 12:27   #4586
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100 %

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:29   #4587
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Co prawda ja chcę kaskadowy ale z Twoich pomysłów podobają mi się nr 2, 7 i 9

Ja tez bym się nie zdecydowała na rozpuszczone w dniu ślubu. Moje włosy pewnie po 2 godzinach wyglądałyby okropnie.
Mnie się tyle podoba, że jak przyjdzie wybrać ten jedyny to nie wiem jak się zdecyduję

No moje włosy to samo, są bardzo niesforne i na pewno fryzura ie utrzymałaby się w dobry stanie zbyt długo
Stary 2014-05-11, 12:31   #4588
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Ja czegoś takiego u siebie nie zauważam Chciałabym mieć tylko lekko podpięte, a reszta rozpuszczone, nie po to zapuszczam żeby je sobie skracać upięciem
Stary 2014-05-11, 12:31   #4589
PannaAgnieszka
Rozeznanie

Cytat:
A wiesz może czy te sklepy z tymi różnymi dekoracjami, winietkami itd. są czynne tak jak giełda czy może dlużej? Muszę się tam kiedyś wybrać
Wiesz co nie mam pewnosci- ale ze przejezdzam tamtedy czesto- to postaram sie to sprawdzic w tym tygodniu
Wydaje mi sie, ze chyba niestety w tyych samych godzinach- ale sprawdze i dam znac;-)
I z tymi ilosciami hurtowymi to tak nie do konca jest- ze zawsze trzeba duzp- bo nawet jak sie kupuje tam mniejsze ilosci to i tak sie oplaca
Ja pamietam, ze moja mama na wszystkie szkolne okazje kupowala mi tam kwiatki- no a umowmy sie na koniec roku szkolnego to nie dawalam nauczycielom po 300 roz;-)
PannaAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:33   #4590
okaro
Zadomowienie

Cytat:

Tzn. no dla tej osoby nie było to zapewne normalnością, skoro przez taki czas walczyła z tym, leczyła u psychologów i innych, a potem jeszcze zbierała odwagę by dokonac operacji w USA za niezłą kasę:/.
Teraz jest mężczyzną, ma żonę, adoptowali dziecko i szczesliwi są. Z tym, że nie jest to taka hybrydowa postać, że np cycki zostawione, a genitalia nie. Po prostu całkowita zmiana płci.

Co do Konczity, faktycznie ten wizerunek to już pod publikę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości