|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Project Runway- polska edycja
Moim zdaniem , jeśli uczestnicy maja wyznaczone zadanie to jego wypelnienie powinno być kryterium odapdinme/nie odpadnie. Sukienka Mility była brzydka, ale zadanie wypelniła chyba najlepiej/na równi z Jakubem.
To tak jakby w odcinku z biżuterią ktoś dostal brzydką bizuterie, w związku z czym zaprojektowal pasującą do niej sukienke-w efekcie brzydką, no i by odpadł.
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Chamstwo Tyszki przeszłoby tylko wtedy gdyby był geniuszem w tym co robi, a tak... to były takie sobie zdjęcia. Tła wybrane odgórnie, a potem zdziwienie że większość zlała się ze sobą, po za tym tyle fotoszopu musieli dać jeszcze do tych zdjęć żeby jakoś wyglądały
Poza tym Tyszka był pobłażliwy dla chłopaków a jeździł po dziewczynach, ciekawe dlaczego I zabawne że w jednym zadaniu Kuba jest chwalony że jako jedyny zrobił sukienkę a w ostatnim że tylko on zrobił spodnie
|
|
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo w każdym z tych zadań chodziło o co innego? W poprzednim tygodniu tworzył dla Wellman, która mówiła że woli sukienki (i zresztą lepiej w nich wygląda), jako jedyny jej posłuchał, a w tym wybór spodni był oryginalny. Nie sztuka zrobić zwiewną, delikatną sukienkę, to pierwsze co w takim zadaniu przychodzi na myśl, a on poszedł inną drogą.
|
|
|
|
|
#694 |
|
Wtajemniczenie
|
co do ostatnich zadań, to uważam, że bardzo nie fair był wobec projektantów, nie opowiedzieli im o ogólnym zamyśle sesji - przede wszystkim o białym tle.
Projektanci powinni to wiedziec, zeby z większą świadomością wybierać kolory tkanin, które nie zlewałyby się z tlem
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko, że ona pracuje i zarabia ciałem. Nikt nie będzie tracił czasu na dyskusje czy użeranie się z kapryśną modelką, bo w jej miejsce znajdzie 10 innych od ręki. Taki zawód. |
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Modelka powinna prezentować ubrania a nie wybierać co założy a co nie. Taki zawód wybrała to musi się liczyć z tym że czasem odsłoni ciało
|
|
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#698 |
|
404 Not Found
|
Moje spostrzeżenia:
![]() 1. Kuba jest najlepszy i powinien wygrać. Ma zarówno talent jak i warsztat. 2. Maciek jest utalentowany, musi tylko popracować nad warsztatem. 3. Natalia ma jakiś tam warsztat, a nie ma talentu. Poza tym zazdrości chłopakom. Pogrążyła się tekstem, że Maciek zrobił kreację w 10 minut. To świadczy tylko o tym, że jest od niej milion razy lepszy. A ten pomysł ze schowaniem tkaniny Kubie to już w ogóle porażka. Tak się zachowują dorośli, konkurujący ze sobą projektanci? No ludzie.
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałąm dopiero dzisiaj, chociaż przeczytałam tu kto odpadnie :P
pomysł Kuby fajny. reszta mnie sie nie podobała, ale biorąc pod uwagę całokształt to duże szanse ma też Lilka. Natomiast nie wiem jakim cudem Maciej i Natalia doszli tak daleko, sorry. A chowanie materiałów to jakaś dziecinada.... |
|
|
|
|
#700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na stronie Runwaya są takie minutowe filmiki z następnego odcinka, w którym Natalia znowu prezentuje swoją zazdrość i obgaduje zamiast zająć się robotą. |
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
Boże jaka ona jest beznadziejna.
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Zdziwiłabym się bardzo gdyby było inaczej.
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję, że Natalia jutro pożegna się z programem.
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Z tyłu Natalia sprząta swój stół, więc bardzo możliwe, że odpadnie
http://projectrunway.tvn.pl/wideo,24...e,1282168.htmlCześć w ogóle
|
|
#707 | |
|
maskott
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#708 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
4. Aaaa no zapominałam zupełnie o Lilianie. No właśnie. Zapomniałam, czyli dla mnie jest zupełnie bez wyrazu. |
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie robi afer, nie gada głupot do kamery, nie psioczy na innych uczestników, tylko robi swoje. Jednocześnie, przynajmniej dla mnie, absolutnie nie jest przezroczysta, wydaje się bardzo silną osobowością. Ma talent i fantazję, czasem brakuje jej warsztatu (i czasu ), dla mnie jest kandydatką na drugie miejsce.
|
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
Liliana wydaje się w porządku a jej projekty przypadają mi do gustu
w odcinku z Kubą trochę się fochowała, ale mzoe faktycznie Kuba był w tej parze egotyczny
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że jednak Liliana może wygrać - zwłaszcza po tym co mówili, że będą też zwracać uwagę na umiejętność pracy z innymi - akurat w tym kontekście Kuba kiepsko wypada.
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu jakieś fajne zadanie
Mam nadzieję, że Maciek nie polegnie na tych plecionkach
|
|
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Co jak co, ale Natalia narzekająca Maćkowi na Kubę (i Maćka absolutna cisza) przeurocza zupełnie.
![]() Kurczę, sama siebie nie poznaję, ale zaczynam się martwić o to, czy Kuba przejdzie dalej, czy nie będzie jakiegoś plot twistu. Ale zadanie faktycznie, wreszcie ciekawe. Biedne psiaki. ![]() I ta spódnica Kuby, taka piękna (czy co on tam ma na sobie, ślepnę). <3 I na miłość o co chodzi Przetakiewiczowej, kobiety nie chcą poszerzać bioder, serio? Znaczy ja się nie znam, ale no (pomimo tego, że ogólnie sukienka mi się średnio). Edytowane przez Evrith Czas edycji: 2014-05-11 o 21:39 |
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka Liliany taka sobie, forma fajna, ale te sznurki trochę tandetne.
Natalia nic innowacyjnego Maćka no już były te sploty, ta sukienka nawet spoko mu wyszła, ale trochę za dużo odsłania rzeczywiście. Kuby sukienka bardzo mi się podoba, zwłaszcza góra, jedynie ten naszyjnik psuł ten efektowny dekolt. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Natalia mówiąca, że sukienka Kuby za dużo odsłania |
|
|
|
|
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie mam nadzieję, że to, że kolekcja finałowa ma być na lato nie będzie dla Maćka pretekstem do uplecenia jej całej, bo przecież kiedy nosić plecionki, jak nie latem. I że Lilka wyskoczy nagle z jakimiś szalenie pięknymi sukienkami i będę mogła jej twórczości kibicować z czystym sercem, bo na razie mogę tylko Kubie. Edytowane przez Evrith Czas edycji: 2014-05-11 o 22:04 |
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Maciek kolejny raz wykorzystał ten sam pomysł, mało kreatywne
Wygląda na to, że finał będzie bez głosowania widzów
|
|
#717 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Musiałby naprawdę coś spieprzyć, a w to średnio wierzę. Jest zdecydowanie najlepszy. Dziwię się, że Anja uznała jego pracowitość za bycie "creepy". Według mnie to świetne, że tak dobrze się przygotował.
|
|
|
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
Maciek powinien już odpaść 135 razy, ale w tym odcinku szczególnie. Zrobił DOKŁADNIE TO SAMO co kiedyś, tylko dorobił górę... Jestem pewna, że gdyby postąpił tak jakikolwiek inny uczestnik, zostałby zjechany z góry na dół, usłyszałby, że się nie rozwija, pokazuje cały czas to samo, jest nudny i mało kreatywny. Za to Maciek 'taryfa ulgowa' słyszy same pochwały i przechodzi DO FINAŁU. Masakra. Nie ma prawa być z tego dumny, bo jest traktowany zupełnie inaczej niż pozostali uczestnicy. Współczuję Kubie i Lilianie, że muszą dzielić finał z kimś kto potrafi uszyć tylko marne plecionki na czerwony dywan.
Sukienka Kuby - dla mnie najlepsza rzecz w całym programie. Sama bym takie coś założyła, moim zdaniem super. Co do zadania, to niezwykle irytują mnie dorosłe kobiety chodzące wszędzie z małymi pieskami, wdzięczące się do nich...w przypadku 30 letniej kobiety to nie jest urocze, tylko infantylne. |
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w 100% z jury w tym odcinku. Kuba i Maciek najlepsze projekty. Natalia najgorszy. Cieszę się że odpadła wreszcie
|
|
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
czyli finałowa trójka bez zaskoczenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.