Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 20:52   #2941
koteceqq
Rozeznanie

Dot.: Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Ja już go dostałam, założyłam spór. W googlach wyczytałam że opcja eskalacji nie jest od początku trwania sporu, ale jak już mówiłam do końca sporu mam 1 dzień i 22 godziny, więc zastanawiam się kiedy pojawi mi się opcja eskalacji.
Mi się pojawiła ta opcja po odpowiedzi sprzedającego w tym sporze.
Stary 2014-05-11, 20:55   #2942
migea
Zadomowienie

Smile Dot.: Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2

Dziś niedziela i dziewczyny tak powiem szczerze mialam mase czasu na szukanie i chcialam jakies nowe buciki na silownie raz w tygodniu i raz dwa do biegania w tygodniu podchodzilam do tematu alie i spodobały mi sie:

http://www.aliexpress.com/item/Hot-s...819512050.html

http://www.aliexpress.com/item/2014-...688442558.html

http://www.aliexpress.com/item/Sneak...439241532.html

http://www.aliexpress.com/item/Hot-2...22131.html?s=p

i tak nie wiedziałam kupic czy nie
gdyz jak juz chcialam to był dylemat z rozmairem
i dzis sie przejechalam po sklepach. Wydac 200zł nie chciałam, owszem te z chin troszkę tansze ale z drugiej strony nie mam pewnosci co do wymiaru ani co jakosci. I w makro spodobały mi sie jedne nike 180zł ale co sie okazało dalej w galerii wchodze i te same na promocji 119zł, z 2 letnia gwarancja. i sie okazalo ze zawsze nosze 38 a tutaj sie okazuje ze za male i musze miec 38,5 i idelane i mam pewnosc ze buty sa do biegania i ze dobrane pod stope.
Ostatnie jakie w chinach upatrzyłam sa za ponad 30 dolarów wiec w sumie dac 119zl w PL to lepiej stwierdzilam nie ryzykowac. W załączniku foto.
Troche mnie Chiny z tymi paczki zniechecimy i z ta mp3 odtwarzaczem tez co nie widzi go komputer w sumie 4 komputery bo test na roznych robilam, chinczyk z 12 dolarów chce mi oddac trylko 2 dolary, założylam spor i eskalowałam i teraz czekam co mi powiedza ...moze tez powoli ograniczam zakupy bo wiecej wtop niz okazji po czasie sie okazuje Nas tam czeka.
A sukienka fajna kliknelam http://www.aliexpress.com/snapshot/6089196594.html
ciekawe czy przyjdzie znajac zycie nie ale na Alior mialam 2 dolary wolne wiec kupilam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140511_203051.jpg (75,7 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140511_203101.jpg (107,2 KB, 26 załadowań)
Stary 2014-05-11, 20:56   #2943
Amelianna
Zadomowienie

GG do Amelianna

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Mi tez wyslal jace_k, mimo, ze prawie miesiac temu anulowalam to zamowienie... Czy on aby nie gra na zwloke? Jak on mogl skasowac moja anulacje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Też nie wiem co mam zrobić. Moje anulacje też skasował, ja mam kilka zamowień, w sumie za ponad 100 zł, zastanawiam się czy otwierać już spór? Tylko czy to coś teraz da?
Amelianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:15   #2944
grewana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
oczywiście, że można - zakładka "karty" na stronie mbanku po zalogowaniu
Super rada....
Wchodzę w "karty" dalej sobie wchodzę w "ekarty" i CO dalej?
Ja tam nie widzę nigdzie opcji zmiany limitu jak przy tej podstawowej karcie debetówce.

grewana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:15   #2945
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koteceqq Pokaż wiadomość
Mi się pojawiła ta opcja po odpowiedzi sprzedającego w tym sporze.
Mi odpowiedział a tej opcji dalej nie mam, Wklejam zdjęcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg open dispute.jpg (85,0 KB, 69 załadowań)

Edytowane przez Kdjdfn
Czas edycji: 2014-05-11 o 21:19
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:25   #2946
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
Super rada....
Wchodzę w "karty" dalej sobie wchodzę w "ekarty" i CO dalej?
Ja tam nie widzę nigdzie opcji zmiany limitu jak przy tej podstawowej karcie debetówce.
jest taka opcja - zadzown na mlinie Pani Ciebie poprowadzi i na drugi raz bedziesz wiedziała- ja to rok temu zmieniałam i nie pamietam -mlinia dziala nawet w nocy

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Mi odpowiedział a tej opcji dalej nie mam, Wklejam zdjęcie.
nie masz...bo czekasz na odp sprzedajacego, ja on nie odpowie to dostaniesz tyle zwrotu ile chcesz jak odpowie to wtedy zrob eskalacja.
Stary 2014-05-11, 21:26   #2947
Kdjdfn
Zakorzenienie

Dobra jest napisane,że dopiero po 3 dniach można eskalować, czyli prawdopodbnie jutro będę mogła to zrobić.
Stary 2014-05-11, 21:31   #2948
migea
Zadomowienie

Cytat:
Dobra jest napisane,że dopiero po 3 dniach można eskalować, czyli prawdopodbnie jutro będę mogła to zrobić.
ale masz napisane ze czekasz az sprzedawca zaakceptuje spor, wiec on ci nie odpowiedzial ( wiec po co masz miec eskalacje????)
a pisalas ze odpowiedzial... jak nie wiesz do konca to polecam google trnaslator.
Stary 2014-05-11, 21:33   #2949
grewana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez migea Pokaż wiadomość
jest taka opcja - zadzown na mlinie Pani Ciebie poprowadzi i na drugi raz bedziesz wiedziała- ja to rok temu zmieniałam i nie pamietam -mlinia dziala nawet w nocy
No właśnie wiem, że można to zrobić za pośrednictwem mlinii, tylko że ja bym chciała zmieniać to samemu, tak żeby móc np. za każdym razem po skończonych zakupach zmienić sobie ten limit na 0zł i nie musieć za każdym razem dzwonić na mlinie i płacić. No ale chyba nie ma innej opcji niestety

Stary 2014-05-11, 21:39   #2950
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelianna Pokaż wiadomość
Też nie wiem co mam zrobić. Moje anulacje też skasował, ja mam kilka zamowień, w sumie za ponad 100 zł, zastanawiam się czy otwierać już spór? Tylko czy to coś teraz da?
Tez za ok. 100 zl mam u niego zamowien.. Najgorsze, ze teraz jest czas wydluzony na 59 dni!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-11, 21:41   #2951
Vinnga
Zakorzenienie

W sumie to się cieszę, że zmieniłam powód anulowania jako "wrong order", bo i tak komentarz negatywny (a raczej cztery) mu wystawiłam, a przynajmniej odzyskałam 50 zł. Sprawdziłam, że dostałam od niego zwrotne...pozytywne Ale i tak z chęcią bym na niego złożyła skargę na Ali, tylko nie bardzo wiem gdzie, zaraz obczaję
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:43   #2952
migea
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie wiem, że można to zrobić za pośrednictwem mlinii, tylko że ja bym chciała zmieniać to samemu, tak żeby móc np. za każdym razem po skończonych zakupach zmienić sobie ten limit na 0zł i nie musieć za każdym razem dzwonić na mlinie i płacić. No ale chyba nie ma innej opcji niestety
a po co chesz co chwile zmieniac"?
to kup karte wirtulana i masz po problemie
poza tym uzylas wogole google?
http://www.mbank.pl/forum/watek,9965...ystemie,1.html

prosze tam chyba znajdziesz wyjasnienie

moje firnase karty Limity autoryzacyjne karty debetowej i rozwijasz i masz i robisz modyfikuj i zmieniasz...

ehhh laski laski

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-05-11 o 21:51
migea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:44   #2953
madziaaaa_
Raczkowanie

Dziewczyny, któraś z Was może polecić sprawdzonego sprzedawcę od tych koszul: http://www.aliexpress.com/item/New-w...94244858.html?
madziaaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:50   #2954
grewana
Wtajemniczenie

Cytat:
a po co chesz co chwile zmieniac"?
to kup karte wirtulana i masz po problemie
poza tym uzylas wogole google?
http://www.mbank.pl/forum/watek,9965...ystemie,1.html

prosze tam chyba znajdziesz wyjasnienie
Ja pytam o kartę wirtualną. Napisałam wyraźnie, że pytam o eKarte a nie o zwykłą kartę debetową.

Stary 2014-05-11, 22:01   #2955
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz napisane ze czekasz az sprzedawca zaakceptuje spor, wiec on ci nie odpowiedzial ( wiec po co masz miec eskalacje????)
a pisalas ze odpowiedzial... jak nie wiesz do konca to polecam google trnaslator.
Bo mi odpowiedział, ale widocznie wysłał po prostu do mnie wiadomość, a nie zaakceptował sporu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (65,5 KB, 38 załadowań)
Stary 2014-05-11, 22:02   #2956
migea
Zadomowienie

Cytat:
Ja pytam o kartę wirtualną. Napisałam wyraźnie, że pytam o eKarte a nie o zwykłą kartę debetową.
przeciez wirtualna to rozladowujesz a nie ustalasz limity w mbanku hmm
Stary 2014-05-11, 22:12   #2957
grewana
Wtajemniczenie

Na wirtualnej ma się ta samo ustalone limity jak na zwykłej. Nie chodzi mi rozładowanie. Tak jak wcześniej pisały dziewczyny nawet jak masz rozładowaną kartę wirtualną na 0zł jest ona nadal powiązana z tym głównym kontem i podobno już istniały takie przypadki kradzieży z głównego konto poprzez skradzione dane karty wirtualnej, mimo że była rozładowana. Dlatego chciałam dla zwiększenia bezpieczeństwa ustalić sobie ten limit na 0zł w momencie gdy z niej nie korzystam.

Stary 2014-05-11, 22:18   #2958
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaaaa_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, któraś z Was może polecić sprawdzonego sprzedawcę od tych koszul: http://www.aliexpress.com/item/New-w...94244858.html?
Sprawdziłam u siebie i zamawiałam u tego samego sprzedającego co z linka, który podałaś. Z koszuli jestem zadowolona. Także śmiało zamawiaj

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 22:18   #2959
lili1992
Raczkowanie

Cytat:
Ja kliknełam tą koszule w czwartek na tej aukcji:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6086674269.html
Jeszcze czekam na wysyłkę ale to pewnie dlatego, że ma dużo zamówień.
Zobaczymy co przyjdzie.
lili1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 22:20   #2960
migea
Zadomowienie

Cytat:
Na wirtualnej ma się ta samo ustalone limity jak na zwykłej. Nie chodzi mi rozładowanie. Tak jak wcześniej pisały dziewczyny nawet jak masz rozładowaną kartę wirtualną na 0zł jest ona nadal powiązana z tym głównym kontem i podobno już istniały takie przypadki kradzieży z głównego konto poprzez skradzione dane karty wirtualnej, mimo że była rozładowana. Dlatego chciałam dla zwiększenia bezpieczeństwa ustalić sobie ten limit na 0zł w momencie gdy z niej nie korzystam.
to jak tak zalezy Ci na bezpieczestwie to chyba najpbezpieczniej jest miec konto w alior sync (tmobile teraz) i tylko przelewac zl tyle ile chcesz wymieniac na walutomacie na USD i placic wtedy nikt ci nie ukradnie jak nie masz srodków a konto nie jest powiazane...

a na moje to ktos musial na konto sie wlamac by sobie przelac z glownego na walutowa karta bo jak nie masz na walutowej to nikt ci nie zaplaci z niej nawet jak zna dane a jak ci sie wlanie na konto to i ci limity moze pozmieniac.

Poza tym dla wlasnej ciekawosci zadzownilam do mbanku i na karcie dolarowej
masz opcje Czasowe podwyższenie limitu obowiązuje do dnia ...i limit karty 10 000,00 PLN
z pozycji konta sama tego zmienc nie mozesz czyli edytowac ani zmiejszyc ani zwiekszyc.
Mozesz zadzownic na mlinie i to zmienic i nie jest to usluga platna... wiec jak dla mnie wersja z dolarowym kontem w alior sync jest jak najbardziej trafiona i sie sprawdza bez kombinowania i obaw o swoje pieniadze.

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-05-11 o 22:33
Stary 2014-05-11, 22:30   #2961
grewana
Wtajemniczenie

migea ja zadałam naprawdę bardzo proste pytanie czy ktoś posiadający wirtualną kartę w mbanku wie czy można tam zmieniać sobie samemu limit tej karty bez pomocy mlinii, czy istnieje w ogóle taka opcja. Zupełnie nie rozumiem czemu najpierw traktujesz mnie jak jakąś idiotkę podając linka w którym wytłumaczone jest jak sobie zmieniać limity na debetówce (co jest proste jak konstrukcja cepa). Następnie piszesz mi, że powinnam ją sobie rozładowywać a nie zmieniać limit. Następnie, że w ogóle to najlepiej, żebym założyła konto w Alior Sync i jeszcze coś tam dalej.
O co kaman?? Zadałam proste pytanie. Nie umiesz mi pomóc - luz. Ale dlaczego w tak protekcjonalny i naprawdę nieprzyjemny sposób próbujesz mnie tutaj usadzić?

Stary 2014-05-11, 22:31   #2962
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamawiałam dokładnie od tego Sprzedającego i byłam zadowolona, szybka wysyłka itd, gdzieś tam jest nawet moja opinia

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 22:37   #2963
migea
Zadomowienie

Cytat:
migea ja zadałam naprawdę bardzo proste pytanie czy ktoś posiadający wirtualną kartę w mbanku wie czy można tam zmieniać sobie samemu limit tej karty bez pomocy mlinii, czy istnieje w ogóle taka opcja. Zupełnie nie rozumiem czemu najpierw traktujesz mnie jak jakąś idiotkę podając linka w którym wytłumaczone jest jak sobie zmieniać limity na debetówce (co jest proste jak konstrukcja cepa). Następnie piszesz mi, że powinnam ją sobie rozładowywać a nie zmieniać limit. Następnie, że w ogóle to najlepiej, żebym założyła konto w Alior Sync i jeszcze coś tam dalej.
O co kaman?? Zadałam proste pytanie. Nie umiesz mi pomóc - luz. Ale dlaczego w tak protekcjonalny i naprawdę nieprzyjemny sposób próbujesz mnie tutaj usadzić?
Przepaszam jezeli tak sie poczulas ale jak napisałam wczesniej najlepiej zasiegnac opinii u zrodla
konto w mbanku to ekonto
jak piszesz karta ekarta to nie wiem ze to wirtualana gdyz ona sie nazywa USD VISA VIRTUAL.
Ja zadzownilam i 3 min i wszytko wiem... napisalam wczesniej...
wiec jak chcesz sie bawic by po kazdej transakcji dzownic do mbanku i zmieniac limity i czekac na polacznie twoj wybor... ja mam w alior i jak napisalas zalezy na mega bezpieczenstwie to podalam opcje najbezpieczniejsza i tyle w temacie.
Stary 2014-05-11, 22:46   #2964
mogg
Zakorzenienie

ja jednego nie rozumiem jak rozładujesz konto i masz na nim 0,00 zł to jakim cudem ktoś na twoją kartę może coś kupić??
żeby coś kupić musisz na tym koncie posiadać jakieś pieniądze.
Ja miałam tak na koncie mbank - 100 zł , zapomniałam doładować konta $ i wpisałam dane wszystkie i odrzuciło transakcję ze względu na brak środków. Doładowałam sobie konto $ dopiero poszedł przelew, rozładowujesz i nikt już nie może nic kupić bo Ty musisz fizycznie posiadać środki na tej właśnie karcie. A żeby doładować konto musisz wpisać kod przychodzący na sms . Moim zdaniem za bardzo panikujesz.
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 22:47   #2965
grewana
Wtajemniczenie

@migea
eh..... masz konto w mbanku? I masz tam tą wirtualną kartę? Po pierwsze - jak logujesz się tam do sytemu i wchodzisz w karty to debetowa nazywa się po prostu "karta" a wirtualna "eKarta". Dlatego ta ją określiłam pisząc tu swoje pytania, pisząc w tym samym poście, że proszę o radę osoby, które POSIADAJĄ tą wirtualną kartę w mbanku. Dla mnie było to jasna, dla osób, do których się zwróciłam myślę, że również...
To, że można sobie przez mlinię podwyższyć limit czasowo, że limit wyjściowy wynosi 10000zł również wiedziałam, bez dzwonienia na mlinię dlatego nie pytałam o te rzeczy. A to co napisałaś, że zmiana limitów karty wirtualnej za pomocą mlinii jest bezpłatne to nieprawda.
I na koniec nie, nie chcę: "jak chcesz sie bawic by po kazdej transakcji dzownic do mbanku i zmieniac limity i czekac na polacznie twoj wybor..." dlatego zadałam PROSTE pytanie czy można ten limit sobie zmieniać samemu logując się do systemu.
Liczyłam, że jest ktoś, kto po prostu będzie znał odpowiedź - słuchaj ja mam tą kartę i też szukałam odpowiedzi na to pytanie, tego limitu nie możesz sobie zmieniać inaczej niż przez mlinię. Prosto i szybko bez takich wywodów jak Twoje...

Edytowane przez grewana
Czas edycji: 2014-05-11 o 22:49
Stary 2014-05-11, 22:55   #2966
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
ja jednego nie rozumiem jak rozładujesz konto i masz na nim 0,00 zł to jakim cudem ktoś na twoją kartę może coś kupić??
żeby coś kupić musisz na tym koncie posiadać jakieś pieniądze.
Ja miałam tak na koncie mbank - 100 zł , zapomniałam doładować konta $ i wpisałam dane wszystkie i odrzuciło transakcję ze względu na brak środków. Doładowałam sobie konto $ dopiero poszedł przelew, rozładowujesz i nikt już nie może nic kupić bo Ty musisz fizycznie posiadać środki na tej właśnie karcie. A żeby doładować konto musisz wpisać kod przychodzący na sms . Moim zdaniem za bardzo panikujesz.
Dlatego to napisalam kolezance ze nawet jak ktos bedzie mial dane karty a nie bedzie miala srodków to nie zaplaci, wczesniej ja zawsze rozladowywalam i tyle a jak ktos chce big turbo bezpieczenstwo to chcialam pomoc i polecilam opcje z aliorem... zawsze plotki sa ze komus cos ukradizono- ja nie znam nikogo komu zginely z konta pieniadze jak pilnuje kart i danych do logowania i nie udostepnia znajomym.
Stary 2014-05-11, 22:59   #2967
grewana
Wtajemniczenie

@mogg
odpiszę tak, jak często się tu odpisuje - str. 93 wątku 0 gdybyś czytała uważnie to byś rozumiała : ]
cytat pierwszej wypowiedzi od której zaczęła się dyskusja i po której sama zaczęłam szukać info na ten temat:
"Już nie.
Teraz banki pozmieniały systemy i nawet z wirtualnej mogą Ci zwinąć kasę.
W końcu ta karta jest powiązana z kontem bo skądś te pieniądze na nią przelewasz-nie z kosmosu tylko z konta.
Także ja jestem dobrym przykładem na to, że da się ściągnąć kasę z karty wirtualnej nawet jak jest na niej 0.
Miałam też kilka razy kradzież danych-wystarczy zablokować kartę i złożyć reklamację w banku. Nigdy nie było problemów z odzyskaniem pieniędzy. Tylko trochę to trwa (ok 3 mcy..=)"

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Błagam "koleżankę migeę" o zakończenie już tego wątku. Serio nie mam już sił "koleżance" odpisywać. Nie pytałam o rady odnośnie "turbo bezpieczeństwa", albo jaka opcja najlepsza ani nic innego. Zadałam tylko jedno, krótkie, bardzo proste pytanie. Kompletnie, ale to kompletnie nie rozumiem całej powstałej z tego dyskusji...

Edytowane przez grewana
Czas edycji: 2014-05-11 o 23:02
Stary 2014-05-11, 23:03   #2968
migea
Zadomowienie

Cytat:
@mogg
odpiszę tak, jak często się tu odpisuje - str. 93 wątku 0 gdybyś czytała uważnie to byś rozumiała : ]
cytat pierwszej wypowiedzi od której zaczęła się dyskusja i po której sama zaczęłam szukać info na ten temat:
"Już nie.
Teraz banki pozmieniały systemy i nawet z wirtualnej mogą Ci zwinąć kasę.
W końcu ta karta jest powiązana z kontem bo skądś te pieniądze na nią przelewasz-nie z kosmosu tylko z konta.
Także ja jestem dobrym przykładem na to, że da się ściągnąć kasę z karty wirtualnej nawet jak jest na niej 0.
Miałam też kilka razy kradzież danych-wystarczy zablokować kartę i złożyć reklamację w banku. Nigdy nie było problemów z odzyskaniem pieniędzy. Tylko trochę to trwa (ok 3 mcy..=)"

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Błagam "koleżankę migeę" o zakończenie już tego wątku. Serio nie mam już sił "koleżance" odpisywać. Nie pytałam o rady odnośnie "turbo bezpieczeństwa", albo jaka opcja najlepsza ani nic innego. Zadałam tylko jedno, krótkie, bardzo proste pytanie. Kompletnie, ale to kompletnie nie rozumiem całej powstałej z tego dyskusji...
ok nie draze...
ale nie rozumiem do koncai juz nie wnikam jak Tobie zwineli kase to po co masz dalej ta sama karte w mbanku a jak mialas kradziez danych to wspolczuje i dziwie sie ze nie korzystasz z opcji najbardziej bezpiecznych czyli alior o ktorym bylo setki razy pisane...
a jak slyszales ze zwineli komus z wirtualnej to wiesz ja tez slyszalem ze jest ufo...

temat mozna drazyc i drazyc
wiec ja juz nie pokoge w tym teamcie gdyz karte USD VISA VIRTUAL mam ale z niej nie korzystam gdyz zalozylam walutowe w alior sync i spie spokojnie...
dobrej nocki zycze

ps stron w tym watku to ja mam 40 a nie 93
a watek 93 w tym forum brzmi cytuje:
Skarpetki zamawiałam na ebay, ale nie pamiętam sprzedawcy bo to rok temu było
a niestety nie mam tak dobrej pamieci by pamietac ponad 6tys watków.

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-05-11 o 23:13
Stary 2014-05-11, 23:04   #2969
madziaaaa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Sprawdziłam u siebie i zamawiałam u tego samego sprzedającego co z linka, który podałaś. Z koszuli jestem zadowolona. Także śmiało zamawiaj
Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam dokładnie od tego Sprzedającego i byłam zadowolona, szybka wysyłka itd, gdzieś tam jest nawet moja opinia
O, bardzo dziękuję!
madziaaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 23:04   #2970
asik85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matkachrzestna Pokaż wiadomość
Dostałam tę bluzkę: http://www.aliexpress.com/snapshot/6060732607.html

Jest całkiem ok, dobrze uszyta i wymiary się zgadzaja jednak materiał nie powala a białe paski nie są białe tylko zółte/beżowe, nie szczególnie mi się to podoba więc założyłam spór, zobaczymy co wyniknie z tego
Mam taką, jak dla mnie ok, tylko materiał lubi się elektryzować (jeśli mamy z tego samego - taki śliski). Wrzucisz foto?

Aha - mnie Jace k też teoretycznie wysłał zamówioną bluzkę. No nic... jak się nie pojawi żaden tracking to spór. to tylko 8 zł, więc nie mam zamiaru się przez niego denerwować.

Edytowane przez asik85
Czas edycji: 2014-05-11 o 23:13
asik85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości