![]() |
#10801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
madzia swietne opisy podkradam kilka bezczelnie:P
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10802 |
Zakorzenienie
|
spoko, kradnij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10803 |
Zakorzenienie
|
Trwaj chwilo bo jestes piekna
![]()
#10804 |
Zakorzenienie
|
hehe dziekuje za pozwolenie
![]() ![]() ja mam teraz troche z coldplay ![]() we live in the beautiful world everyday everyday / zyjemy w pieknym swiecie, na co dzien, na co dzien life is for living / zycie jest po to żeby żyć i można dodać so just do it ![]() a ostatnio mam też : na randce z Dostojewskim ![]() bo czesto go czytam buzioczki ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10805 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, świetne te opisy
![]() ![]() Kiedyś miałam na liście: Sztucznym tipsem wydrapie Tobie pryszcze.. buhehehehe xD ![]()
#10806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez prosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10807 |
Wtajemniczenie
|
Coś ode mnie
![]() ![]() *Może to magia, a może życia sens Wierzyć w siebie i w coś co ważne jest... *Nie zauważasz, że idąc tą drogą Kochasz wszystkich - nie kochasz nikogo *Zrozum, że czasem trzeba coś dać By poznać dobro i jego smak *Gdzieś zagubiłaś coś o czym nie wiesz Poszukaj siebie w sobie nie w niebie *Na wszystko trzeba mieć zezwolenie Wystarczy jednak jeden gest I realne staje się złudzenie
![]() |
#10808 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10809 |
Zakorzenienie
|
u mnie na liscie pare osob ma cos takiego:
7745;D czy moze ktos rozszyfrowac te liczby????
#10810 |
Raczkowanie
|
Opisy zainspirowane kabaretem Paranienormalni-Blondynka2
![]() *dziewczyny!!!...tipsy w górę ![]() *ja pitole, ale krejzole jesteście normalnie bez kitu ![]() *jestem krejzolka na maxiorka *kupiłam se rewelacyjny antypespirant...7 dni potrafi trzymać!!! *słuchajcie jakie emocje, tak się zgrzałam,że antypespirant chyba nie pomógł *ona w brecht,ja w brecht i tak się brechtamy ![]() *chodzimy do marketów i jak nikt nie widzi jemy snikersy i spier... *najważniejsze w życiu są 3 rzeczy...o k**** zapomnialam jakie;P
#10811 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego nie wierzyć mam , że teraz będzie lżej tak jak chcę
Dlaczego nie widzisz jak, wdzięczna Tobie jestem za miłość
#10812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tak powinno być, może się mylę ![]() Kocham Paranienormalnych ^^
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do snickersów to oczywiście, że powinno być z orzeszkami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10814 |
Raczkowanie
|
Co do kabaretu sa boscy
![]() a blondynke2 ogladalam juz 3 razy i nadal sie z tego smieje.. Mariolka jest prze krejzolka hihi Pozdrawiam dziewczynki ![]() Czuję że moje skrzydła połamały się w twych dłoniach I wszystkie moje marzenia upadają I czołgają się dookoła somebody save me / niech mnie ktos uratuje Skłamałbym, twierdząc, że o nim nie myslę. wypatruję jego twarzy w ulicznym tłumie zdarza mi się zasypiać i budzić z jego imieniem na ustach. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł albo zabrać do bram raju Milosc jest wtedy, gdy On ledwie wyszedl, a Ty juz chcesz do Niego dzwonic I wtedy, gdy On jest smutny, zgaszony to Tobie tez peka serce... A gdy On tylko spojrzy na Ciebie Ty wszystko mu z oczu wyczytasz... Milosc jest wtedy, gdy On wyczuwa czy masz dzis nastrój na smiech... I gdy On wciaz ma ten blysk w oku chociaz ostatnio sporo przytylas... ![]() I wtedy, gdy On dawno zasnal a Ty nadal na Niego patrzysz... I mimo, ze jestescie piec lat On nadal po policzku Cie glaszcze... i wiedzac, ze nosi w genach chorobe Ty nadal chcesz rodzic mu dzieci.... Juz dosyć czekałam,I się przekonałam, że niewarto Już mi nie smakuje twoja kawa... Nigdy nie mów, że jest na coś za póżno. Mam nadzieje ze cos sie spodoba ![]()
#10815 |
Zakorzenienie
|
I'm learning to fall, with no safety net, to cushion the blow... // Uczę się spadać, bez żadnej sieci bezpieczeństwa dla zamortyzowania ciosu
I bruise easily, so be gentle when u handle me... // Łatwo mnie posiniaczyć, więc bądź delikatny kiedy się ze mną obchodzisz Anyone who can reach you, can love you or leave you... // Ktokolwiek, kto może być blisko, może cię kochać albo opuścić Anyone who can touch you, can hurt you or heal you... // Ktokolwiek, kto może cię dotknąć, może cię zranić albo wyleczyć If you give a man hope... // Jeśli dasz mężczyźnie nadzieję... The sun won’t shine since you went away... // Słońce nie świeci, odkąd odszedłeś Seems like the rain’s falling every day... // Jest tak, jakby deszcz padał każdego dnia Don't ask me what's wrong, just let me be... // Nie pytaj mnie, co jest nie tak, po prostu pozwól mi być I'm in daze, it's like my mind is a blaze, memories running strong... // Jestem oszołomiona, tak jakby mój umysł był płomieniem, wspomnienia przemykają szybko No-where to turn, no-one to help, it's almost like I don't even know myself. // Nie ma dokąd się zwrócić, nie ma nikogo kto by pomógł, to prawie tak jakbym nie znała nawet siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#10816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10817 |
Zakorzenienie
|
Na trawniku w mym ogródku jest lotnisko krasnoludków..
I chowała do poduszki sny malutkie jak okruszki.. Po malutku, po cichutku..Do krainy krasnoludków.. W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast... Czego pragniesz, daj mi znać!Ja Ci wszystko mogę dać.. Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie.. Księżycowi będzie wstyd, że on zasnął, a nie Ty.. Kiedy gwiazdy się na niebie złocą, wszystkie dzieci-nawet złe..Pogrążone są we śnie.. Chodź, chodź... bajkę ci opowiem.. Pst!...Iskierka zgasła. Słoneczna kropelka, kropelka złotych marzeń.. Żyli wśród mórz, nie znali burz, rzecz najzupełniej pewna. Po omacku łapie, szuka..Uciec jej nie sztuka. Ten pyzaty, ten smarkaty..Kochają się jak wariaty! I poszły sobie w daleki świat..W daleką drogę, wesoły świat.. Hej, świeci słońce, wieje wiatr.. Najpierw kołdra i poduszka cicho szepczą mi do uszka.. Dzień dobry, dobry dzień..!Więc rusz się słoniu, rusz.. Pójdziem na jagódki, wysmarujem bródki..
#10818 |
Konto usunięte
|
Skłamałbym, twierdząc, że o nim nie myslę. może to ktoś przetłumaczyć na anglika?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10819 |
Konto usunięte
|
lepiej uciekać przed tym co wątpilwe, co trwoni nasz czas.
lepiej poczekać na to co prawdziwe, co warte jest nas. a to 2 cytaty z piosenki goi -oczekiwanie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10820 |
Zakorzenienie
|
Teraz trochę o zdradzie i o facetach, którzy bawią się kobietami oraz wykorzystują je, myśląc, że jesteśmy głupie, nawine i nic nie widzimy
![]() ![]() Why are you so shady if I'm supposed to be your lady? // Dlaczego jesteś taki ciemny, jeśli zechciałam być twoją ukochaną? Why should I believe anything you say and how could you shame me that way? // Dlaczego powinnam wierzyć w to, co mówisz, i jak mogłeś zadać mi taki wstyd? You thought we didn't know, you thought we were in the dark.. // Myślałeś, że nie wiedziałyśmy, myślałeś, że byłyśmy nieświadome Boy your covers blown, `cause we both know now! // Kotku, twoja maska zniknęła, bo teraz obydwie wiemy SHUT YOUR MOUTH, I'm not trying to hear your lies. // Zamknij się, nawet nie próbuję słuchać twoich kłamstw Sorry you couldn't be a better man. // Przykro mi, nie mogłeś być lepszym facetem |
![]() ![]() |
![]() |
#10821 |
Zakorzenienie
|
ogłupiałe myśli zalewające przestrzeń międzysłowną
pięć plus dwa daje mi dzisiaj dziesięć ścierwo przeszło mi przez szafe w słońcu uleczam swoją chorą nienawiść do świata. potargane powietrzem wiersze nie schodzące z ust |
![]() ![]() |
![]() |
#10822 |
Zakorzenienie
|
mój dzisiejszy :
Znów szukam Ciebie w tajemnej snów otchłani ...
![]() |
#10823 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4642864]Skłamałbym, twierdząc, że o nim nie myslę. może to ktoś przetłumaczyć na anglika?
![]() ![]() ![]() I lied when I say I don't think about him.. <=- chyba tak ?
#10824 |
Raczkowanie
|
Wciąż tylko kradne i kradne
![]() ![]() Wszystkie hiszpańskie:
![]()
#10825 |
Zakorzenienie
|
Chce walczyc i wygrywac ale wszystko jest na NIE !!!
W kącikach ust uśmiechu ślad i ten spojrzenia pełen wiary blask ![]() to juz nie jest apokalipsa.....to jest armagedon! ![]()
#10826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehhe tak tak powinno być ![]() ![]() Ja jeszcze lubię kabaret Hrabi ![]()
![]() |
#10827 |
Raczkowanie
|
pocałunki są mową miłości więc,może wpadniesz i się wypowiesz..??
'Znalazłam księcia z bajki...ale to życie niestety bajką nie jest' Dalej…zrób mi tę przyjemność… Byłeś na wyciągnięcie ręki, teraz jesteś obok... Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie... Czas przy Tobie zbyt szybko mi ucieka... ...nawet gdybyś był daleko przemierze cały świat... ...kiedy stanę obok Ciebie...zrozumiesz, że to ja... ChcęDoObjęćKtóreAkcept ująMeSłabościDoNichPragnę TylkoDoMejMiłości... Wymienianie się jest fajne!Wymieńmy się sobą!Ja będę Twoja a Ty mój... Nigdy Ci tego nie powiem, jak bardzo pragnę, byś rzucił się na mnie Zapomniec się w ramionach Twych Mówią, że jeżeli kochasz, to o tym wiesz,ale które z moich uczuć jest miłością? Nie umiem ci powiedzieć „kocham cię”,lecz kiedy cię tu nie ma, jest mi źle. wszystko, czego pragnę, to cicho leżeć przy twym boku. Jest tylko jedna droga i jeden cel: Ty Boisz się kochać, czy kochasz się bać? Czasem tesknia, skazani na przeszlosc... What is love?Love is kissing.What is kissing?Come here and I`ll show you Missing you always.Loving you forever.Forgetting you never. Noga do góry, wibrator w akcji i mamy wieczór pełen atrakcji I miss you I need you I love you ![]() ![]() ![]() zobaczyć żal w oczach byłego-bezcenne Love is sweet,delicate,dreamy an eternity of gorgeous moments. Niektórym zależy na innych za bardzo, to chyba nazywa się miłośc... Właściwie ... to byłeś kiepski ...
![]() |
#10828 |
BAN stały
|
mała poprawka: "chodzimy do marketów i jak nikt nie widzi jemy orzeszki ze snikersów i spitalamy
![]() mój dzisiejszy : You were love of my life... / byłeś miłością mojego życia... z listy: * A po Tymbarku lepsze psychodele wychodzą, niż Witkacemu po morfinie. * ...killing me softly...God if I die don't make people cry...Love you.. reszta nieciekawa:P |
![]() ![]() |
![]() |
#10829 |
Zadomowienie
|
hmm a może I'll lie , (when) I say (that) "I don't think about him"
#10830 |
Wtajemniczenie
|
chyba i would lie if i said i don't think about him
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.