Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-12, 12:53   #2731
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Ana ja będę kupowała taki laktator
http://www.ceneo.pl/17795731

To jest ręczny z aventa. Myślę, że mi wystarczy, a jak nie to będę się już martwiła potem

Przywożą mi dzisiaj szafe
Muszę iść tam uprzątnąć graty bo przyjdzie brat męża i razem będą ją skręcać

Dziecko mi skacze w brzuchu jak szalone Wczoraj po raz drugi mąż dostał kopa hehe W sumie to dwa, ale tak intensywne, że aż mu ręka podskoczyła

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 12:58   #2732
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46417367]Dlatego dzieciaczki wozi się tyłem do kierunku jazdy

Ja słyszałam same superlatywy właśnie na temat fotelików maxi cosi. Moja szwagierka ma, poleca i nam da. Tak się zastanawiam, czy jest szansa dopasować taki fotelik do wózka nie z maxi cosi?[/QUOTE]

Da się, my mieliśmy do wózka tako. Sa adaptery za pomocą których fotelik montuje się do wózka. Akurat do naszego wozka kosztowały ok 100 - o ile mnie pamięć nie myli. Akurat dostalisny je gratis i w sumie uzylismy kilka razy.
Nie jestem za tym aby dziecko wozic zbyt długo w foteliku.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 12:59   #2733
Misstic
Wtajemniczenie

Wy tak o tych wózkach a ja nawet nie mam pojęcia jak mój będzie wyglądał. Ale idziemy teraz w niedziele na komunie i tam ma być ta pani-koleżanka mojej cioci, co odsprzeda cioci dla mnie wózek, to wszystkiego się dowiem. Juz ja tam ją wymagluje

Oczywiście na rozmiar łóżeczka też jeszcze czekam ale podobno w tym tygodniu juz też mam wiedzieć

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-12, 12:59   #2734
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Tragicznie spalam. Ale rano jeszcze ba chwile sue położyłam i wstałam godzine temu. Staram sie nie brać tabletek bo chce jak najmniej lekarstw brać w ciąży. Dzisiaj boli ale nie tak jak wczoraj. Zjadłam śniadanko z tz i lezymy na kanapie. Dostal wolne ze względu na mnie.

Dziękuję wam ze jesteście

No pewnie,bierz leki jak tylko najbardziej będzie Ci ten brzuszek przeszkadzał,a jednak mam nadzieję,że już wszystko się uspokoiło

A ja się w ogóle na temat fotelików nie wypowiadam,bo się nie znam Długa lektura czeka mnie na ten temat... Najgorsze,że aby kupić dobry fotelik to trzeba trochę wydać,ale bezpieczeństwo dziecka najważniejsze.

Tymczasem zajadam się makaronem z sosem z serków topionych i szyneczką Taka zachcianka na dzisiaj

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:01   #2735
Misstic
Wtajemniczenie

A i poprosiłam męża czy na koniec miesiąca dał by mi stówkę to bym kupiła dwie butelki i jakiś kocyk fajny dla maluszka to powiedział że dla nas wszystko
Także pierwsze zakupki zaczniemy jeszcze w tym miesiącu

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-12, 13:02   #2736
aa2
Zakorzenienie

Latte tez czytałam ten artykuł jak i wiele innych i jak to bywa opinie też rózne wiec po prostu trzeba samemu zadecydowac czy dany moment jest dobry na spacer, w kazdym jednak przypadku nalezy pamietac o odpowiednim stroju dla małeństwa jak i o posmarowaniu buzi kremem-u nas takie spacery bardzo sie sprawdziły a mały tfuuuu tfuu mało chorował a ma prawie 3 lata
no ioczywiscie ze jak ktos nie lubi mrozu to nikt go do wyjcia na spacer nie zmusi, mi jak sie nie chciało to tez nei szłam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:03   #2737
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
ana i late zgadzam się z wami co do opini wożenia dziecka w gondoli do momentu aż zacznie sie zbytnio ruszać i przenieść do spacerówki są faktycznie te śpiworki zawsze można przenieść dziecko do spacerówki , a tak jak latte pisze za niska temperatura to sie siedzi w domu ;-)
Teoretycznie tak ale chyba spacerówka i śpiworek i tak jest mniej ocieplony niż gondola, no ale jak mus to mus:P

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

co do wózków to ja woziłam małego w gondoli do ok 7 miesiaca zycia i w zupełności wystarczyło
a co do temperatury to własnei na odwrót ja łaziłam nawet jak było do -15 , powietrze fajne rzeźkie i brak tylu zarazków w powietrzu-super sie spacerowało
a ile miała Twoja gondola w środku mierzona (jaki wózek)? a przecież Twój synuś się spory urodził, wiec dość długo wytrzymał w gondoli mieścił się bez problemu?
i jaka była pora roku w momencie rezygnacji z gondoli? jak miał te 7 miesięcy

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46417367]Dlatego dzieciaczki wozi się tyłem do kierunku jazdy

Ja słyszałam same superlatywy właśnie na temat fotelików maxi cosi. Moja szwagierka ma, poleca i nam da. Tak się zastanawiam, czy jest szansa dopasować taki fotelik do wózka nie z maxi cosi?[/QUOTE]

Tez słyszałam dobre opinie, ale i tak nie mam pojęcia który maxi cosi wybrać
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-12, 13:03   #2738
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
No pewnie,bierz leki jak tylko najbardziej będzie Ci ten brzuszek przeszkadzał,a jednak mam nadzieję,że już wszystko się uspokoiło

A ja się w ogóle na temat fotelików nie wypowiadam,bo się nie znam Długa lektura czeka mnie na ten temat... Najgorsze,że aby kupić dobry fotelik to trzeba trochę wydać,ale bezpieczeństwo dziecka najważniejsze.

Tymczasem zajadam się makaronem z sosem z serków topionych i szyneczką Taka zachcianka na dzisiaj
Ja też nie bardzo ograniam ten temat fotelików, ale dostalismy od brata męża praktycznie nowy fotelik własnie taki do 13kg (chociaż jak dla mnie to tam wejdzie max 9kg dziecko) także tego będziemy używać do samochodu. Nie wiem jak w tym wózku co mamy dostać czy też jest już ten fotelik czy nie? Cholera wie. Ale już niedługo się wszystkiego dowiem

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-12, 13:03   #2739
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Wy tak o tych wózkach a ja nawet nie mam pojęcia jak mój będzie wyglądał. Ale idziemy teraz w niedziele na komunie i tam ma być ta pani-koleżanka mojej cioci, co odsprzeda cioci dla mnie wózek, to wszystkiego się dowiem. Juz ja tam ją wymagluje

Oczywiście na rozmiar łóżeczka też jeszcze czekam ale podobno w tym tygodniu juz też mam wiedzieć
to tak jak my
Czytam czytam o tych wózkach, ale jeszcze nie docieraja do mnie wszytskie info
pewnie gdzies w lipcu/sierpniu bedziemy sie za wózkiem rozglądać, tz chce rózne bajery, ja chce nieco lekki co bym go wtargała na niższe drugie piętro , ale niech on wybiera - potem bedzie narzekał na siebie że nie moze go zmieścić do samochodu w sumie samochód chcemy zmienić do września takze wszystko powinno styknać

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:04   #2740
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
O to mnie zaskoczyłas że sprzedawcy z all nazywają fotelik dla maluszkow nosidelkiem
Hmmm u nas się sprawdziło. Mała się nie pocila, myślę że to pocenie mogło wynikac ze zbyt grubego ubierania dziecka do samochodu. Generalnie dziecko nie powinno jeździć w kurtce, bo wtedy pasów z fotelika nie da się prawidłowo zapisać. Ciężko mi to opisać, ale oglądałam jakieś filmiki na yt.
Główka dziecka raczej nie opadała, przynajmniej nie pamiętam aby tak się działo.
Może to też wynikac z kąta pod jakim jest przypiety fotelik.
Sprzedawca w sklepie powinien pokazać jak prawidłowo go zamontować.

o tym ze dzicko ni epowinno jezdic w kurtce pierwszy raz słyszę u nas wrecz przeciwnie , jak miałam małego w kombinezonie zapinac to była makabra
za to bardziej sprawdziła sie kurtka

co do reszty to sie zgadzam
Stary 2014-05-12, 13:05   #2741
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte tez czytałam ten artykuł jak i wiele innych i jak to bywa opinie też rózne wiec po prostu trzeba samemu zadecydowac czy dany moment jest dobry na spacer, w kazdym jednak przypadku nalezy pamietac o odpowiednim stroju dla małeństwa jak i o posmarowaniu buzi kremem-u nas takie spacery bardzo sie sprawdziły a mały tfuuuu tfuu mało chorował a ma prawie 3 lata
no ioczywiscie ze jak ktos nie lubi mrozu to nikt go do wyjcia na spacer nie zmusi, mi jak sie nie chciało to tez nei szłam
Chyba, że ja sobie też kupie wózek i śpiworek i maz bedzie nas wyprowadzal nienawidzę takiego mrozu jak w nosie zamarza wszystko i aż zatyka
Pewnie masz rację każdy sam musi zdecydować kiedy wyjść i na jaki mróz. Pewnie jak będę zmuszona to tez wyjdę aż mnie wzdryga
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:06   #2742
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Teoretycznie tak ale chyba spacerówka i śpiworek i tak jest mniej ocieplony niż gondola, no ale jak mus to mus:P

a ile miała Twoja gondola w środku mierzona (jaki wózek)? a przecież Twój synuś się spory urodził, wiec dość długo wytrzymał w gondoli mieścił się bez problemu?
i jaka była pora roku w momencie rezygnacji z gondoli? jak miał te 7 miesięcy

Tez słyszałam dobre opinie, ale i tak nie mam pojęcia który maxi cosi wybrać
urodziłam w pazdzierniku a mały jakos do maja jezdził w gondoli , no i masz racje był spory
a jezdzilismy xladerem
Stary 2014-05-12, 13:06   #2743
ZygaEffka
Zadomowienie

pasuje do wielu wózków , np. do x landera
Mandragorka CO do wożenia w nosidełku to chodziło o wyjście do sklepu , czyli wysiadam z samochodu i montuje do wózka , czyli zabieram ze sobą 2 rzeczy a nie 3 , dziecko przebywało by w tym tyle ile w samochodzie , więc nie wiem co rozumiesz przez wożenie dziecka w nosidełku skoro i tak jak gdzieś jedziesz na wakacje,do lekarza, do rodziny to musisz go w coś wsadzić , nie zamierzam używać tej funkcji wózka jako spacerówki , choć ludzie pisali że zjechali pół świata z dzieckiem w nosidełku(foteliku) i było mu wygodnie . Więc ile matek i ojców tyle opinii o fotelikach , wózkach itd..szok

Co do maxi cosi ma tyle pozytywnych co i negatywnych opinii jak wiele innych wózków i ich dodatkowych części , dlatego napisałam że i tak wybiorę takie które nie jest idealne bo takie nie istnieje .
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:07   #2744
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Chyba, że ja sobie też kupie wózek i śpiworek i maz bedzie nas wyprowadzal nienawidzę takiego mrozu jak w nosie zamarza wszystko i aż zatyka
Pewnie masz rację każdy sam musi zdecydować kiedy wyjść i na jaki mróz. Pewnie jak będę zmuszona to tez wyjdę aż mnie wzdryga
hehe uwierz mi ze ja tez nei zawsze szłam jak pomyslałam ze mam sie tarabanic z 4 pietra to olewałam
a sa tez ludzie którzy np w ogóle nie lubia spacerować wiec to ograniczaja i tez żyja-dla mnie to nic złego
ja np czesto obierałam sobie na spacerach jakis cel i od razu sie lepiej szło
Stary 2014-05-12, 13:08   #2745
małaPaulina
Wtajemniczenie

aa2 no tak ale byl w gondoli do 7m-ca a teraz robią tak małe wózki że 4 miesiąc i dziecko się nie miesci,a ja w styczniu spacerówki nie wyciagnę...
Mi kazdy mowi zeby brac wózek z dużą gondolą i tyle...no i spacerowka tez musi byc duza.
ja juz teraz widze na spacerach jak dzieciom jest ciasno w za małych spacerowkach,całe poodkrywan,nogi dyndają a ciepło nie jest
Ana no kiedys byly tak duze wózki ze dzieci do roku się wozilo spokojnie... a teraz robią śmiesznie małe

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:08   #2746
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Da się, my mieliśmy do wózka tako. Sa adaptery za pomocą których fotelik montuje się do wózka. Akurat do naszego wozka kosztowały ok 100 - o ile mnie pamięć nie myli. Akurat dostalisny je gratis i w sumie uzylismy kilka razy.
Nie jestem za tym aby dziecko wozic zbyt długo w foteliku.

O to super! Dobrze wiedzieć!
Moje chrześniaki znowu spędziły w tych fotelikach baaaardzo dużo czasu... Woziły się głównie w wózku w fotelikach (akurat urodziły się w marcu, więc całe lato były na dworze). Zasypiały w wózku w nich i tak je przenosiłyśmy do domu. Dlatego wstępnie myślałam żeby kupić wózek 2w1 skoro fotelik mamy dostać, ale nie chciałabym na przykład po jakiejś tam trasie samochodem gdzie dziecko mi uśnie przenosić go z fotelika do wózka.
Czyli mogę kupić wózek 2w1 do tego adapter i problem z głowy...
A możesz mi polecić w okolicy jakąś hurtownię czy sklep z wózkami w rozsądnych cenach?
Asia prośba również do Ciebie

Szwagierka poleciła mi sklep gdzieś w Czerwionce, pewnie tam tez zerknę, ale może gdzieś coś bliżej jest fajnego

Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Czas edycji: 2014-05-12 o 13:15
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:11   #2747
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
jaki rozmiar łóżeczka? chyba wszystkie są podobne?:P

Cytat:
Ana ja będę kupowała taki laktator
http://www.ceneo.pl/17795731

To jest ręczny z aventa. Myślę, że mi wystarczy, a jak nie to będę się już martwiła potem

Dziecko mi skacze w brzuchu jak szalone Wczoraj po raz drugi mąż dostał kopa hehe W sumie to dwa, ale tak intensywne, że aż mu ręka podskoczyła
Jakiś sprawdzony polecony przez kogoś?

jak patrzę na tę misę na cyca to ja nie wiem jak mój się tam dostanie, takie niewielki cycuszek

w ogóle ostatnio patrzyłam na staniki do karmienia i to wszystko to na mnie za duże
po pierwsze obwód... muszę mieć 65 max 70 a wszędzie od 75cm... a do tego miseczki od d
Stary 2014-05-12, 13:11   #2748
aa2
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46417812]O to super! Dobrze wiedzieć!
Moje chrześniaki znowu spędziły w tych fotelikach baaaardzo dużo czasu... Woziły się głównie w wózku w fotelikach (akurat urodziły się w marcu, więc całe lato były na dworze). Zasypiały w wózku w nich i tak je przenosiłyśmy do domu. Dlatego wstępnie myślałam żeby kupić wózek 2w1 skoro fotelik mamy dostać, ale nie chciałabym na przykład po jakiejś tam trasie samochodem gdzie dziecko mi uśnie przenosić go z fotelika do wózka.
Czy mogę kupić wózek 2w1 do tego adapter i problem z głowy...
A możesz mi polecić w okolicy jakąś hurtownię czy sklep z wózkami w rozsądnych cenach?
Asia prośba również do Ciebie

Szwagierka poleciła mi sklep gdzieś w Czerwionce, pewnie tam tez zerknę, ale może gdzieś coś bliżej jest fajnego [/QUOTE]

wiesz co ja w zasadzie wszytko zamawiałam internetowo, ale rzeczy oglądałam w boćku, viki i w gliwicach kaja i cos tam jeszcze tylko nazwy nie pamietam
Stary 2014-05-12, 13:11   #2749
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Proszę o przepis czy rozpuszczasz w smietance czy w czym serki ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-12, 13:14   #2750
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
A i poprosiłam męża czy na koniec miesiąca dał by mi stówkę to bym kupiła dwie butelki i jakiś kocyk fajny dla maluszka to powiedział że dla nas wszystko
Także pierwsze zakupki zaczniemy jeszcze w tym miesiącu
Oo super Jeszcze się rozbrykasz z tymi zakupami,że pół wyprawki skompletujesz

Latte, proszę : http://nasze-przepisy.blogspot.com/2...topionego.html Dawno nie robiłam i zapomniałam jak to się robi Ale nie dodawałam tylko włoszczyzny z tego przepisu Fajny pomysł na szybki obiad i to niekoniecznie z torebki

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-05-12 o 13:15
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:14   #2751
allckarola
Zadomowienie

Czesc dziewczyny
nie bylo mnie przez weekend a tu jak zawsze tyle spisane

Kurde pogoda do dupy i ja w pracy tylko odliczam do konca.
Dzisiaj Maja kopie jak oszalala. A wczoraj z mezem wieczorem lezalam i tak patrzylismy jak kopie widac i to jak Takie malenstwo a juz tyle mocy ma.

Widze ze temat wozkow ja to chyba kupie dopiero za becikowe. To bedzie wrzesien a z wozkiem i tak nie wyjde z dwa tyg po porodzie wiec jak cos to meza wysle i kupi wozek. Poki co musze kopletowac jakies wazniejsze rzeczy bo tak na prawde nic nie mam.

Musze kupic komode do pokoju dla malenstwa i odmalowac pokoj na jakies ladne kolory
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:15   #2752
ZygaEffka
Zadomowienie

A poza tym każda z Nas wie swoje lub swojego się próbuje trzymać , każda z Nas dostała informacje od ciotki , kuzynki siostry szwagra mamy i uważa że takie cos jest najlepsze ...

Ja uważam że wózek chce X landera a ktoś tam pisał że sprzedawca mówił że są nie na polskie drogi no i znów się zaczyna ...

Każde dziecko jest inne , każdy rodzic jest inny , każda droga i dziura po drodze inna .. ile gustów tyle opinii .

A ja nam życzę żeby każdy wybór był trafny czy to będzie avent butelka czy nuk lub tommy tippy , czy x lander , maxi cossi czy kaczka dziwaczka byle dzidzie się uśmiechały
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-12, 13:15   #2753
małaPaulina
Wtajemniczenie

Ana*** no ale cyce to nam chyba jeszcze urosną przeciez ja w D to się utopię

No właśnie dziewczyny,kiedy będziemy mieć cyce jak donice z mlekiem? przed porodem jakoś?ja to w ogole tego nie ogarniam

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:16   #2754
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Oo super Jeszcze się rozbrykasz z tymi zakupami,że pół wyprawki skompletujesz

Latte, proszę : http://nasze-przepisy.blogspot.com/2...topionego.html Dawno nie robiłam i zapomniałam jak to się robi Ale nie dodawałam tylko włoszczyzny z tego przepisu Fajny pomysł na szybki obiad i to niekoniecznie z torebki
Bardzo lubię takie przepisy a torebek rzadko używam od kiedy świadomość mi się zwiększyła dlatego tym bardziej bardzo bardzo dziękuję
Stary 2014-05-12, 13:18   #2755
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
A poza tym każda z Nas wie swoje lub swojego się próbuje trzymać , każda z Nas dostała informacje od ciotki , kuzynki siostry szwagra mamy i uważa że takie cos jest najlepsze ...

Ja uważam że wózek chce X landera a ktoś tam pisał że sprzedawca mówił że są nie na polskie drogi no i znów się zaczyna ...

Każde dziecko jest inne , każdy rodzic jest inny , każda droga i dziura po drodze inna .. ile gustów tyle opinii .

A ja nam życzę żeby każdy wybór był trafny czy to będzie avent butelka czy nuk lub tommy tippy , czy x lander , maxi cossi czy kaczka dziwaczka byle dzidzie się uśmiechały
dokładnei tak

kazdy tez lubi inna wygode i nie konieczni np dla mnei wygodny pajacyk bedzie wygodny dla innych 10 osób itd
Stary 2014-05-12, 13:18   #2756
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

ale kaczka dziwaczka mnie zaciekawiła

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 13:18   #2757
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
wiesz co ja w zasadzie wszytko zamawiałam internetowo, ale rzeczy oglądałam w boćku, viki i w gliwicach kaja i cos tam jeszcze tylko nazwy nie pamietam
Ja też uwielbiam zakupy przez internet ale w temacie dzieci jestem jeszcze baaardzo zielona Muszę pomacać, dlatego pierw sobie pojeżdżę po sklepach Bociek i Viki w Zabrzu, super, dzięki kochana
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-12, 13:19   #2758
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Ana*** no ale cyce to nam chyba jeszcze urosną przeciez ja w D to się utopię

No właśnie dziewczyny,kiedy będziemy mieć cyce jak donice z mlekiem? przed porodem jakoś?ja to w ogole tego nie ogarniam
Ja póki co mam suty jak wentyle od Jelcza jak to pięknie mówi mój mąż ( nie ogarniam rozłąki) ale nic z nich nie leci i oby tak było do porodu. Są coraz większe a otoczka niedługo będzie jak talerzyk od filiżanki
Stary 2014-05-12, 13:22   #2759
Ana***
Zakorzenienie

Mówiłam Wam, ze kupiliśmy trochę ubranek, większość z nich to polski producent w rozmiarach 56-62 jedno z nich ma 68
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0303.jpg (57,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0302.jpg (54,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0301.jpg (52,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0300.jpg (51,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0299.jpg (61,2 KB, 23 załadowań)
Stary 2014-05-12, 13:24   #2760
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Ja póki co mam suty jak wentyle od Jelcza jak to pięknie mówi mój mąż ( nie ogarniam rozłąki) ale nic z nich nie leci i oby tak było do porodu. Są coraz większe a otoczka niedługo będzie jak talerzyk od filiżanki

Hahaha kurfa j*e*błam jak wentyle od jelcza Brodawy też mam takie jak ty i do tego w kolorze ciemnej czekolady normalnie Afrika dzika

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mówiłam Wam, ze kupiliśmy trochę ubranek, większość z nich to polski producent w rozmiarach 56-62 jedno z nich ma 68
Uwielbiam takie tematyczne ciuszki jak "kocham mamę , tatę" też mam kilka takich
śliniaczki mam z napisami " Mój tatuś jest gorący " "Moja mama to ostra sztuka "
nasz kawałek nieba

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości