|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Ja troche z innej beczki. Dzisiaj zadzwonil do mnie kurier i powiedzial ze ma dla mnie paczke. Bylam mocno zaskoczona ale okazalo sie ze dostalam szampon i odzywke z Dove do przetestowania.
W srodku nie mialam jednak zadnej wiadomosci, zadnego emaila tez nie dostalam. Wie moze któras z was czy jakas informacja jeszcze przyjdzie czy poprostu za jakis czas musze tylko umiescic recenzje?
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaniesz na PW link do ankiety recenzującej za jakiś czas.
A na Kwc normalnie sama piszesz recenzję.
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiacie o tym produkcie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=51570
|
|
|
|
#4654 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Po kilku dniach powinnaś dostać maila albo z linkiem do ankiety, albo z prośbą o zamieszczenie recenzji
|
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=OwXw...ature=youtu.be coś dla lakieromaniaczek
![]() Cytat:
który zestaw wygrałaś? bo mnie chyba zrobili w bambuko regulamin https://wizaz.pl/akcje/dove/studio-p...test_wizaz.pdf Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2014-05-12 o 19:57 |
|
|
|
|
#4659 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w CND były jakieś 2 pasty do butów kiwi- jedna na pewno bezbarwna, i coś na półkach dziecięcych nie wiem czy mleko czy kaszki.
W szafie lovely kredki te białe wykręcane ale kolory tylko zielony i jakiś bordowy. ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Miały być 3 produkty a sa 2? Tez dostałam 2 |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4642403 3]
Miały być 3 produkty a sa 2? Tez dostałam 2[/QUOTE] tak cieszę się chociaż z tego ale regulamin to regulamin
|
|
|
|
#4661 |
|
Rozeznanie
|
A Ja zamiast 2 lakierów by Rita Ora wolałam kupić Revlon parfumerie w odcieniu wintermint i jestem z niego bardzo zadowolona
Ładnie kryje już przy 1 warstwie, no i jeszcze ten zapach Lakier ma drobinki brokatu, które dają bardzo ładny efekt na paznokciach. 1 warstwa tego lakieru trzyma się na moich paznokciach od piątku i nie widać żadnych odprysków |
|
|
|
#4662 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Graty za wygraną
ja się pewnie nie zgłaszałam albo się nie dostałam, a nawet jeśli, to kurier pocałował klamkę |
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
A co do podsumowania moich zakupów z ostatnich 3 tygodni to najbardziej sprawdziły się produkty kupione w pierwszym tygodniu, a mianowicie: podkład Bourjois Healthy Mix 51 i korektor L'oreal True Match nr 1. No po prostu zestaw cudo, był to przemyślany wcześniej zakup i cieszę się, że się nie zawiodłam
Tydzień 2, jako tako, najlepiej wypadł żółty tusz Lovely ![]() W 3 tygodniu kupiłam 6 pomadek kolorowych i masełko Nivea, które jest świetne. Co do pomadek dużo powiedzieć nie mogę bo jak narazie codziennie testuję inną Ale zaskoczyły mnie pozytywnie pomadki Miss Sporty, Bourjois Rouge Edition Velvet troszkę zawiodło, ale nadrabia tym, że długo się trzyma i kolor nie blaknie
|
|
|
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
widziałam dzisiaj żel i krem pod oczy eva, krem aloesowy i bezzapachowy z alterry, jakiś krem dermika biogenic, kremy bb z loreala i garniera, płyn do demakijażu oczu loreal, peeling z kolastyny jakieś kremy daxa 65+ i krem z ziajki w takim złotym opakowaniu, ogółem bardzo zielono na kremach było
|
|
#4665 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W czym zawiodły velvet? Ja bardzo żałuję, że kupiłam tylko 1 szt. |
|
|
|
|
#4666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miał ktoś płyn do demakijażu z loreal? dobry jest?
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Też w sumie się zastanawiałam czy nie kupić jeszcze jednego koloru, ale się pohamowałam. Od razu mówię, że nie to, że ich nie lubię, bo podobają mi się, ale chyba wymagałam od nich trochę więcej po tym jak się na yt nasłuchałam o nich
Przede wszystkim okropnie wysuszają usta ale tego się spodziewałam. Nie podoba mi się to, że bardzo brzydko schodzi, tak do 3h jest ok, potem już trzeba mieć lusterko w zapasie żeby kontrolować czy nie wygląda się śmiesznie (połowa ust jest pomalowana, środeczek pusty, a przy takiej różnicy odcieni między ustami a szminką wygląda to dziwnie )---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- O który dokładnie pytasz? o ten ideal soft różowy ? |
|
|
|
#4668 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
A po ile są odżywki H&S w CND? Szukałam, ale w tym gąszczu lakieromaniactwa nie znalazłam ceny
Swoją drogą to jedne z moich ulubionych odżywek
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4642403 3]Miały być 3 produkty a sa 2? Tez dostałam 2[/QUOTE]
Szczerze to sie zglosilam nie liczac na wygrana, dlatego sie mocno zdziwilam, a regulaminu nawet nie czytalam. Ale patrzac teraz, to rzeczywiscie dostalam zestaw Intense Repair, ale tylko szampon i odzywke w tubie... niby zestaw za darmo wiec nie ma co wybrzydzac, ale regulamin, to regulamin...
Edytowane przez ada_1985 Czas edycji: 2014-05-12 o 21:21 |
|
|
|
#4671 |
|
Rozeznanie
|
W którym Rossmannie w Białymstoku znajdę trymer do brwi
|
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie maluję paznokcie pachnącym rimmel kolor pink pineapple - mam na razie dwie warstwy, prześwitujące, nie kryjące - zobaczymy czy trzecia pokryje
i na dodatek wylałam pół buteleczki na łóżko, dobrze, że chociaż pachnący, a nie śmierdzacy |
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4675 | |
|
Ekspert ds. fantastyki
|
Cytat:
Nie wiem czy w regulaminie nie ma też dodatkowej informacji, żw trzeba regularnie się udzielaćw wątku. Do mnie też ktoś dzwonił, ale ofkors nie odebralam może to dove dla mnie
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Life is a drink ...
|
do dziewczyn z akcji Dove - również dostałam dzisiaj paczkę i tez mam dwa produkty
może w regulaminie miało brzmieć szampon tuba i .... chyba, że faktycznie zaszła pomyłka.(do mnie kurier nie dzwonił paczkę przyniosła listonoszka bo pocztexem było wysłane)
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
raczej z ich strony pomyłka, w moim zestawie miała być maska z aktywatorem ciepła a własnie jej nie ma
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2014-05-12 o 22:16 |
|
|
|
#4678 |
|
Life is a drink ...
|
możliwe, że ... tych odzywek jeszcze nie było na stanie i wysłali to co mieli XD
|
#4679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Przyczajenie
|
Też w sumie się zastanawiałam czy nie kupić jeszcze jednego koloru, ale się pohamowałam. Od razu mówię, że nie to, że ich nie lubię, bo podobają mi się, ale chyba wymagałam od nich trochę więcej po tym jak się na yt nasłuchałam o nich
Przede wszystkim okropnie wysuszają usta ale tego się spodziewałam. Nie podoba mi się to, że bardzo brzydko schodzi, tak do 3h jest ok, potem już trzeba mieć lusterko w zapasie żeby kontrolować czy nie wygląda się śmiesznie (połowa ust jest pomalowana, środeczek pusty, a przy takiej różnicy odcieni między ustami a szminką wygląda to dziwnie )---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Ja jeszcze na dłuższą metę nie próbowałam. Dzięki, pocieszyłaś mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

W srodku nie mialam jednak zadnej wiadomosci, zadnego emaila tez nie dostalam. Wie moze któras z was czy jakas informacja jeszcze przyjdzie czy poprostu za jakis czas musze tylko umiescic recenzje?

Sprawuje się dobrze, i jeszcze ten zapach
Pierwszy raz brałam udział w konkursie, dlatego nie byłam pewna

ja się pewnie nie zgłaszałam albo się nie dostałam, a nawet jeśli, to kurier pocałował klamkę
Swoją drogą to jedne z moich ulubionych odżywek