Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-12, 21:53   #121
201605301559
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Dziękuje

Dobra, macie tu zagadkę na dobranoc
bo patrzę na to i zwariowałam...

pyt. Czyja to noga i jeżeli Szusz, to jak ona ją wygięła, że ją tak wygięła?

do wygrania ofKors coś z Majkela
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10255131_765262900171816_6269234766788626653_n.jpg (33,4 KB, 435 załadowań)
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 21:56   #122
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

a to nie nagie ramie?

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Mocno zła nie była... ona jest TRAGICZNA. Fajnie było kiedy mieli lokal na Al. Zwycięstwa - potrawy były świeże, pizza pyszna, ceny bardzo przystępne. Potem na Starym Mieście też było OK. A jak im został tylko ten jeden lokal to jest masakra. Sami sobie opinię zepsuli... ociekającymi tłuszczem kotletami, zimnymi pizzami i dojazdem trwającym 1,5 godziny.
łooo, serio? ja co prawda jadłam tam dobrych kilka lat temu, bo mi nie po drodze bywało jakoś (na Suchostrzygach, na Starym nigdy nie jadłam), ale nie sądziłam, że się mogło aż tak popsuć
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:00   #123
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
łooo, serio? ja co prawda jadłam tam dobrych kilka lat temu, bo mi nie po drodze bywało jakoś (na Suchostrzygach, na Starym nigdy nie jadłam), ale nie sądziłam, że się mogło aż tak popsuć
Nooo Kilka lat temu tam było fajnie, czasem chodziło się na pizzę. Ale od dłuższego czasu dno dna. Zawsze kiedy przechodzę obok tego lokalu widzę puuuuustki. A sala jest całkiem spora + ten mini tarasik.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:02   #124
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
a to nie nagie ramie?

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

może być może to klata Musiała
Stary 2014-05-12, 22:03   #125
KathleenAnn
Zadomowienie

Lookbook Panny Joanny Nie wiem czy był już tu prezentowany.

https://www.youtube.com/watch?v=nIiW6IlSAEA
Stary 2014-05-12, 22:04   #126
201607131028
Konto usunięte

Cytat:

ej no co, ja tak umiem dać nogę, nawet jeszcze bardziej dziwacznie

hej w nowym wątku
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:06   #127
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Gesslerowej to wśród moich znajomych na fejsie właśnie gruchnęła wiadomość, że jest w Tczewie i robi rewolucje w jednej z pizzerii (która swoją drogą nie była jakaś mocno zła)
Na poprzednich wakacjach Gessler była w Chełmie i robiła tam rewolucje - moja przyjaciółka tam mieszka, wiec od razu dala mi znac. Co się okazało - żeby mieć okazję zjeść na końcowej kolacji trzeba było zapłacić 100 zł :-/ dla mnie to był lekki szok, bo zawsze myślałam, że osoby, które zostaną poczęstowane na promocji mają oczywiste miejsce na kolacji. To jest lekko średnie.

Aaa po rewo byłam jeszcze w restauracji w Jaśle 'u Schabińskiej' - mało zjadłam, jako że ja wege człowiek, ale cała restauracja była wypełniona, wszystko prezentowało się bardzo dobrze.

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2014-05-12 o 22:08
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-12, 22:11   #128
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
ej no co, ja tak umiem dać nogę, nawet jeszcze bardziej dziwacznie

hej w nowym wątku

hej hej, akrobatko

Dobrej nocki, dziewczyny niech Wam się przyśni jakiś przystojniak - tylko nie DG i nie Bartek, bo od dam serca murowany...
Stary 2014-05-12, 22:15   #129
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Na poprzednich wakacjach Gessler była w Chełmie i robiła tam rewolucje - moja przyjaciółka tam mieszka, wiec od razu dala mi znac. Co się okazało - żeby mieć okazję zjeść na końcowej kolacji trzeba było zapłacić 100 zł :-/ dla mnie to był lekki szok, bo zawsze myślałam, że osoby, które zostaną poczęstowane na promocji mają oczywiste miejsce na kolacji. To jest lekko średnie.
Tak myślałam, że osoby, które dostają coś tam do degustacji, nie są zapraszane na to oficjalne reotwarcie, tylko po prostu informuje się je o nowej restauracji. A na tą kolację zaprasza się ściśle określoną liczbę osób - znajomych, władze miasta, ewentualnie gwiazdy itp. Takie osoby, które potwierdzą swoje przyjście i będzie wiadomo, ile dokładnie gości będzie. Ale że za ten "zaszczyt" trzeba zapłacić...
Stary 2014-05-12, 22:16   #130
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
hej hej, akrobatko
no cooo

Cytat:
Dobrej nocki, dziewczyny niech Wam się przyśni jakiś przystojniak - tylko nie DG i nie Bartek, bo od dam serca murowany...
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:18   #131
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:

Aaa po rewo byłam jeszcze w restauracji w Jaśle 'u Schabińskiej' - mało zjadłam, jako że ja wege człowiek, ale cała restauracja była wypełniona, wszystko prezentowało się bardzo dobrze.

no proszę, lubię jak takie fakty wypływają
czasem też widywałam w odcinkach władze danego miasta na tej końcowej kolacji. a ich to na pewno nie spotykają na ulicy podczas promocji
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:29   #132
anja415
Zadomowienie

Cytat:
PJONA : D
Kuchenne Rewolucje <3
Cytat:
Co do Gesslerowej to wśród moich znajomych na fejsie właśnie gruchnęła wiadomość, że jest w Tczewie i robi rewolucje w jednej z pizzerii (która swoją drogą nie była jakaś mocno zła)

tak potwierdzone info - Magdalena G jest w Tczewie i robi rewolucje do czwartku, jadłam parę lat dobrych lat temu tam pizzę i była nawet dobra tak w ogóle dziewczyny: to gdzie u nas w mieście polecacie zjeść?

Edytowane przez anja415
Czas edycji: 2014-05-12 o 22:40
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:29   #133
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Tak myślałam, że osoby, które dostają coś tam do degustacji, nie są zapraszane na to oficjalne reotwarcie, tylko po prostu informuje się je o nowej restauracji. A na tą kolację zaprasza się ściśle określoną liczbę osób - znajomych, władze miasta, ewentualnie gwiazdy itp. Takie osoby, które potwierdzą swoje przyjście i będzie wiadomo, ile dokładnie gości będzie. Ale że za ten "zaszczyt" trzeba zapłacić...
kiedyś robiła rewolucję w Tychach i na końćowej kolacji ewidentnie widać facjatkę prezydenta miasta

Edytowane przez yunis30
Czas edycji: 2014-05-12 o 22:30
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:39   #134
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
tak potwierdzone info - Magdalena G jest w Tczewie i robi rewolucje do czwartku
Powiedzcie mi jeśli wiecie, bo się tak zastanawiam - ile te rewolucje trwają? Przez jak długi czas lokal jest zamknięty?
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:44   #135
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
kiedyś robiła rewolucję w Tychach i na końćowej kolacji ewidentnie widać facjatkę prezydenta miasta
W Tychach akurat słyszałam, że płacili tym ludziom 100 zł żeby tam przyszli i zachwalali wszystko. A knajpa podobno jest mocno średnia.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:46   #136
Ciemna163
Kociara

Cytat:

Dlaczego? Przecież przychodzisz na wypasiony kilkudaniowy obiad w restauracji i to jeszcze przed kamerami Szczerze mówiąc ta 100 to nawet nie tak dużo, w górnej granicy owszem, ale jeszcze w normie moim zdaniem

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
Ja oglądam od początku - nie raz i nie dwa było słychać, że na kolację przyszedł jakiś burmistrz/prezydent/wiceprezydent i inne głowy miasta Ale nie zdziwiłabym się gdyby od nich też zdzierali stówkę (albo te stówkę zakładana za nich właściciel restauracji).
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:47   #137
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jeśli wiecie, bo się tak zastanawiam - ile te rewolucje trwają? Przez jak długi czas lokal jest zamknięty?
u nas na portalu miejskim napisali, że nagrania itp trwają 4 dni ale nie wiem czy to prawda
Stary 2014-05-12, 22:49   #138
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Któraś babka w filmie Śledzemagdegessler mówiła, że to są 3 dni nagrań- tak jak w programie. Ocywiście Gesslerowa może przyjechać do miejscowości dzień wcześniej, albo dzień później wyjechać, ale ogólnie sam program trwa 3 dni
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 22:54   #139
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
u nas na portalu miejskim napisali, że nagrania itp trwają 4 dni ale nie wiem czy to prawda
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Któraś babka w filmie Śledzemagdegessler mówiła, że to są 3 dni nagrań- tak jak w programie. Ocywiście Gesslerowa może przyjechać do miejscowości dzień wcześniej, albo dzień później wyjechać, ale ogólnie sam program trwa 3 dni

Bo ja coś kiedyś słyszałam, że trwa to długo - ok miesiąca czy i dłużej, zanim naprawdę wyremontują wnętrza i tak dalej, że właściciele za to płacą... Ale chyba to Pudelek mi o tym opowiadał i chciałam sobie zweryfikować. Pewnie całej prawdy nie poznam dopóki nie założę restauracji i nie będę wołać "Pani Magdo, Pomocy!!!"
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:00   #140
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Bo ja coś kiedyś słyszałam, że trwa to długo - ok miesiąca czy i dłużej, zanim naprawdę wyremontują wnętrza i tak dalej, że właściciele za to płacą... Ale chyba to Pudelek mi o tym opowiadał i chciałam sobie zweryfikować. Pewnie całej prawdy nie poznam dopóki nie założę restauracji i nie będę wołać "Pani Magdo, Pomocy!!!"

Też tak czytałam. Niby wywiad z jakąś właścicielką restauracji po rewolucjach. Mówiła, że są zobowiązani do utrzymania tajemnicy jak naprawdę wygląda rewolucja MG, że gdyby coś się wydało to płacą kary itd. Całość nie trwa 3 dni, tylko miesiąc, Gesslerowa przyjeżdża kilka razy na godzinkę nagrania i tyle ją widzą. :P Pamiętam też informacje o kosztach wystąpienia w programie, knajpa musi zapłacić TVNowi chyba 100 tys. złotych.
Nie dziwi mnie to trochę, bo żeby wystąpić na końcu programu Kuba Wojewódzki zespół musi zapłacić kilka tysięcy, przynajmniej tak było kiedyś, słyszałam z pierwszej ręki (eheeee, jak każdą plotę).
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:30   #141
wiki2501
Rozeznanie

Jeśli chodzi o panią Magdę to Kuchenne Rewolucje oglądać lubie czkolwiek nie wybaczę tej kobiecie, że zepsuła jedną z moich ulubionych knajp w mieście pomijając fakt, że cena jest 4(!) razy wyższa to porcja zmniejszyła się o połowe...trzymam się z daleka od tych jej wszystkich rewolucji
wiki2501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:31   #142
Kelle1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Pamiętam też informacje o kosztach wystąpienia w programie, knajpa musi zapłacić TVNowi chyba 100 tys. złotych. .
To chyba przesada, skąd podupadające restauracje miałyby mieć tyle kasy?????
Kelle1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:44   #143
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelle1986 Pokaż wiadomość
To chyba przesada, skąd podupadające restauracje miałyby mieć tyle kasy?????
no wlasnie, a tez to slyszalam ze 100 tys.
Stary 2014-05-12, 23:53   #144
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
To czym jest ciasto???
ja chyba zacznę zaliczać ciasto do mięs, tylko muszę uwierzyć w tę klasyfikację a wówczas wypadnie z mojego jadłospisu

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Nie dziwi mnie to trochę, bo żeby wystąpić na końcu programu Kuba Wojewódzki zespół musi zapłacić kilka tysięcy, przynajmniej tak było kiedyś, słyszałam z pierwszej ręki (eheeee, jak każdą plotę).

o moja naiwności, ja myślałam, że oni za free występują, ale wcześniej jakąś selekcję przechodzą tylko...
Stary 2014-05-13, 00:09   #145
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
no wlasnie, a tez to slyszalam ze 100 tys.
Restauracje absolutnie nic nie płacą, to bzdura z tymi 100 tys. Żeby było śmieszniej to produkcja płaci restauratorom za dni zdjęciowe
Jedyne pieniądze jakie muszą wyłożyć właściciele restauracji, to pieniądze na końcową kolację a to często kilka tysięcy złotych.
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 03:32   #146
Father of Dragons
Raczkowanie

Parę dni mnie nie było i już nowy wątek. Witajcie heatersy <3
Powracając na chwilę do starego wątku ^^
Rozyczkadzessi ładne pandziorki :3 Aggie pewnie zżera zazdrość za Michałka A tekst o okularach kradnę! Latem wejdzie do mego słownika <3
W tym komentarzu DG o rozmiarze penisa zwróciłem uwagę na jedno- na to, iż on pisze "sex" a nie "seks". Dla mnie sex to ewidentnie gimbazujm emocjonalno-intelektualne.
A rozmiaru penisa nawet nie skomentuje.
Przypomniało mi się, jak pare lat temu Viki Beckham chwaliła się że Dejwid to ma "rurę od motocykla", a później po jakimś wywiadzie złapała go zdesperowana dziennikarka i krzyczała że ma normalnego :P Ofkorz nie wiem czy to prawda, ale taka plota latała po pudelkach i tych innych( chociaż może wtedy jeszcze pudelka nie było )
Azjatycki cukier i Sławek są tez jedną z moich ulubionych par (no i Sławek mi się podoba Taki mój typ- "delikatnej" urody)
Filmiki Basi i pani kosmetolog niezbyt przypadły mi do gustu- to dubstepowe łubudubu nie pasuje mi do tematyki kanału, pani kosmetolog nie dała żadnych przełomowych rad. A na marginesie- nie podoba mi sie, gdy kobiety przy konturowaniu ryjka pomijają żuchwę. A u pani kosmetolog tak to wyglądało- mocny kontur kości policzkowych i nagle zlewająca się żuchwa z szyją( plus mocne brwi, usta i okulary co jeszcze bardziej podkreślało brak, albo małą ilość brą/onzera właśnie tam)

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
pewnie Madzik zostawi komentarz, bo w końcu ona tyyyle wody pije
Made my day! a w sumie night
Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość

Ciasto to osobna kategoria, jak widać Wszystkie zbędne kalorie są wypiekane w piekarniku, a zostaje samo dobro
Yayx! To już nie będę liczył w diecie ciast jako węgle a jako... Boską Ambrozje! A w sumie chyba Anielską :3

krolewna Indyjska - ale rosołomaniaczka, czy bulionomaniaczka? Bo to różnica, MagdalenkoweFrykasy wszystko wyjasniła jak robili (roz)lazanie z Bogusiami 'rosół gotuje się 50 godzin, ja swój ugotowałam wczoraj", chyba poza "ogromną wiedzą kulinarną" ktoś jeszcze tutaj ma Zamieniacz Czasu z HP
Ale chyba mi nie wypada hejcić MF bo sporo jej przepisów wykorzystujemy z moim Kochanie( chciałem użyć skrótu, aby było typu TŻ, ale wychodzi mi że on to MK- Majkel Kors. Takiego skrótu nie chce )

Co do warg Karolajn nic nie mam- ma ona sporą twarz więc większe usta mogą być bardziej proporcjonalne... Natomiast jej awatar/zdjęcie główne/miniaturka z jełciupa... No zupełnie inna kobieta
Stary 2014-05-13, 06:27   #147
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Father of Dragons Pokaż wiadomość
Parę dni mnie nie było i już nowy wątek. Witajcie heatersy <3
Powracając na chwilę do starego wątku ^^
Rozyczkadzessi ładne pandziorki :3 Aggie pewnie zżera zazdrość za Michałka A tekst o okularach kradnę! Latem wejdzie do mego słownika <3
W tym komentarzu DG o rozmiarze penisa zwróciłem uwagę na jedno- na to, iż on pisze "sex" a nie "seks". Dla mnie sex to ewidentnie gimbazujm emocjonalno-intelektualne.
A rozmiaru penisa nawet nie skomentuje.
Przypomniało mi się, jak pare lat temu Viki Beckham chwaliła się że Dejwid to ma "rurę od motocykla", a później po jakimś wywiadzie złapała go zdesperowana dziennikarka i krzyczała że ma normalnego :P Ofkorz nie wiem czy to prawda, ale taka plota latała po pudelkach i tych innych( chociaż może wtedy jeszcze pudelka nie było )
Azjatycki cukier i Sławek są tez jedną z moich ulubionych par (no i Sławek mi się podoba Taki mój typ- "delikatnej" urody)
Filmiki Basi i pani kosmetolog niezbyt przypadły mi do gustu- to dubstepowe łubudubu nie pasuje mi do tematyki kanału, pani kosmetolog nie dała żadnych przełomowych rad. A na marginesie- nie podoba mi sie, gdy kobiety przy konturowaniu ryjka pomijają żuchwę. A u pani kosmetolog tak to wyglądało- mocny kontur kości policzkowych i nagle zlewająca się żuchwa z szyją( plus mocne brwi, usta i okulary co jeszcze bardziej podkreślało brak, albo małą ilość brą/onzera właśnie tam)

Made my day! a w sumie night

Yayx! To już nie będę liczył w diecie ciast jako węgle a jako... Boską Ambrozje! A w sumie chyba Anielską :3

krolewna Indyjska - ale rosołomaniaczka, czy bulionomaniaczka? Bo to różnica, MagdalenkoweFrykasy wszystko wyjasniła jak robili (roz)lazanie z Bogusiami 'rosół gotuje się 50 godzin, ja swój ugotowałam wczoraj", chyba poza "ogromną wiedzą kulinarną" ktoś jeszcze tutaj ma Zamieniacz Czasu z HP
Ale chyba mi nie wypada hejcić MF bo sporo jej przepisów wykorzystujemy z moim Kochanie( chciałem użyć skrótu, aby było typu TŻ, ale wychodzi mi że on to MK- Majkel Kors. Takiego skrótu nie chce )

Co do warg Karolajn nic nie mam- ma ona sporą twarz więc większe usta mogą być bardziej proporcjonalne... Natomiast jej awatar/zdjęcie główne/miniaturka z jełciupa... No zupełnie inna kobieta
no w końcu wrócił ze swoimi przemyśleniami
Po takiej relacji mogę spokojnie iść do #biuru #kochamswojaprace #jaknajwiekszegowroga

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-13, 07:34   #148
201703241651
Konto usunięte

Z kolei, mój znajomy, kelner, mówił, że Gessler przyszła do ich restauracji i nie chciała zapłacić, aż szefa trzeba było wzywać
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 07:43   #149
Selfish Girl
Life is a drink ...

Jak o Gesslerowej mowa to u mnie w mieście też była. Wizyta trwała 3/4 dni. Na kolacje zostali już wcześniej zaproszeni goście :P tak samo jak firma remontująca też już wcześniej wiedziała, że będą remontować związku z 'rewolucją'. Z tego co gdzieś czytałam to Pani Gesslerowa jak idzie na 'sprawdzenie' restauracji po tych kilku tygodniach to jak jej zasmakuje to każe zapakować na wynos (ona oczywiście nic za to nie płaci). Wtedy przypominam sobie jej wizytę w restuaracji tajskiej w Krakowie gdzie na stole miała dania za ponad 1000 zł :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 07:44   #150
Asik_
Zakorzenienie

Witam również
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości