|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV
Cytat:
my byliśmy w zeszłym miesiącu w Bazylii& Oregano gdzie były KR w zeszłym roku w lutym bodajże i bardzo nam się podobało kelnerka mówiła, że zadziałała magia telewizji bo od występu w Kuchennych Rewolucjach mają ciągle pełną salę gości ) |
|
|
|
|
#152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
opis tego odcinka: "Zakład fryzjerski "Betti" mieści się na jednym z krakowskich blokowisk. Szefowa twierdzi, że nie ma u niej klientów, przez remont drogi dojazdowej. Jednak czy to prawdziwy powód? Andrzeja i Tomka w osłupienie wprawi to, jak w tym salonie jest… brudno. Prócz kurzu, włosów i resztek farb znajdą tam nawet… martwe owady! W odcinku dowiecie się także, co mogą prać fryzjerzy, żeby tylko zaoszczędzić kilka złotych. A co najciekawsze – Beata i jej fryzjerki twierdzą, że gdy nie ma klientów, to zawsze sumiennie sprzątają!" Osobiście w życiu tam syfu nie widziałam. Klientów zawsze pełno. Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2014-05-13 o 09:42 |
|
|
|
|
#153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Smaczne i tanie jedzenie jest też w tym nowym barze mlecznym (tam, gdzie kiedyś był Cropp). Dania takie typowo obiadowe. Ile tam jest zawsze ludzi... ![]() A na Suchych to ewentualnie Camargo.
|
|
|
|
|
#154 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no to ładnie poszli po bandzie kurcze ja rozumiem, że w telewizji trzeba koloryzować no ale bez przesady, w sumie właścicielka tego miejsca powinna przed podpisaniem umowy ustalić co będą mogli dokoloryzować a czego nie ale czytałam też gdzieś na wizażu o kuchennych rewolucjach właśnie i ktoś pisał że też w jakieś knajpie brudzili ściany i robili rozpierduchę żeby efekt końcowy był bardziej wow bo w sumie było tam całkiem ładnie dla mnie luz bo nie traktuję tego co widzę w tv za najświętszą prawdę, wiem że wyreżyserowane jest wszystko ale przeraża mnie jak wielu ludzi wierzy w to co widzi |
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Apropos zrewolucjonizowanych restauracji, jadłem w jednej. Grecka knajpka w Poznaniu, ale nie pamiętam nazwy, ani też czy nadal istnieje. Jedzenie było dobre i było dużo za całkiem przystępną cenę. Jak na męskie wymogi to dałbym 5+
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Tej knajpy tajskiej w Krk absolutnie nie polecam. Wszystko smakuje podobnie, twarda wołowina, młode niedouczone kelnerki, ceny konkretne. A ruch jak w ulu.
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam dzisiaj wolne, bo jutro będą mje ciachać we szpitalu, także #hajlajf ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- a i jeszcze oglądałem ostatnio filmik AndżelaNaOponach o podkładach do skóry tłustej. Niby nic, ale świeciła się jak mojemu psu oczy kiedy jem kurczka ![]() Nie wiem jakoś ktoś ze smalcem na twarzy może kogokolwiek pouczać na temat matowienia skóry? No bez jaj :3
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=gCd788KkMAQ
PannaJoanna pokazuje nam swoją szafę. To były czasy, kiedy jeszcze nie stylizowała się na gwiazdę Złotopolskich. Pamiętam też ten odcinek z pierwszej serii, ale jest już niedostępny - tam była w ciemnych włosach i stylwetka była większa.
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Nie chce was tu zadręczać moim hejtem na AniolaNaResorach, ale po paru jej starszych filmikach i paru nowszych mam takie dziwne wrażenie. I chcialbym sie z wami nim podzielić.
Mianowicie- ona musiala sie pogodzic z choroba. I moze stwierdziła ze skoro los pokarał ją chorobą, to chociaz cos z tego zycia będzie miala i wykorzysta naiwność ludzi dla różnych profitów. Moze blednie oceniam, ale niestety- takie sprawia wrażenie. A co do takiej miłości Bartka... Moze on odnajduje w niej kogoś w rodzaju matki? Są różnego typu zaburzenia psychiczne itp... Ale nie zebycos, tylko glosno myślę
|
#161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do Bartka, to nie jest ani przystojny, ani fajny, ani zabawny, ani inteligentny, ani zaradny... Poza tym dlaczego Bogusia nie może mieć faceta? |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
haha, tez obstawiam na takie zaburzenie, ze ma silna potrzebe opieki nad kims. Czuje sie mocno dowartosciowany, ze jest ktos kto bez niego nawet sie nie wykapie, zrobi zakupy itd. Jak heros jakis.
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
Być może, ale jak widać - tacy ludzie też są potrzebni. Co jak co, ale świetnie się razem uzupełniają.
|
|
|
|
#164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i dobrze że nie płaci, jeszcze jej powinni zapłacić. Każdy sam dobrowolnie zgłasza się na taką rewolucję, każdy po zapoznaniu się z regulaminem wie z czym to się wiąże. Telewizja robi im ogromną reklamę, program jest powtarzany kilka razy, obroty restauracji wzrastają o 400 % więc jak Gessler chce od nich za darmo jedzenie na wynos, to niech jej jeszcze kwiatki dorzucą, za to jaką im robi reklamę. No chyba że ktoś chce tylko zaistnieć w tv i ma gdzieś całą rewolucję, to niech się potem nie dziwi, że ostateczny efekt jest kiepski. |
|
|
|
|
#165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#166 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#167 |
|
Konto usunięte
|
Boguśka jest rozpieszczona, ale to, że potrafi wykorzystać swoją niepełnosprawność, to wg. mnie niezaprzeczalny fakt. Dużo razy było już o tym na wątku
)
|
|
|
|
#168 |
|
Konto usunięte
|
mnie się wydaję, że każdy człowiek jest w jakiś sposób niepełnosprawny - nieidealny. Jedni mniej, drudzy więcej, nie chodzi tylko o fizyczność ale wszelkie upierdliwe wady charakteru. Grunt to się dopasować, dla jednych dana cecha może być wadą, dla innych zaletą lub czymś nieistotnym.
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
z bardzo prozaicznej przyczyny - ponieważ nasza mentalność nakazuje nam myśleć ze osoba niepełnosprawna jest do niczego i zdrowy facet u jej boku to od razu albo fetyszysta albo człowiek z zaburzeniami - a takie nasze myślenie jest wynikiem naszej zaściankowości i braku obycia - niestety smutne to ale jakże prawdziwe
Mi osobiście kompletnie nie przeszkadza to ze ona ma jakieś tam kosmetyki , ze ma paczki ze kreci filmiki ze jest rozpieszczona - Jezus Maria - niech se będzie - do momentu kiedy ktoś inny swoim życiem i zachowaniem nie krzywdzi drugiego człowieka - niech robi co chce Edytowane przez Luska Lamborgini Czas edycji: 2014-05-13 o 14:31 |
|
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, ja nigdy nie myślałam że Bartek musi mieć jakieś zaburzenia z powodu których związał się z Bogusią. Uznałam za oczywiste że po prostu ją pokochał i jej niepełnosprawność mu nie przeszkadza. Jedyne co to można go podziwiać że tak długo wytrzymał, praktycznie wszystko za nią robiąc - czy to od razu znaczy że robi to żeby się dowartościować? Kochającego człowieka po prostu stać na wiele.
Cytat:
zgadzam się z tym co napisałaś.
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2014-05-13 o 14:41 |
|
|
|
|
#171 |
|
Konto usunięte
|
Bogusia jest takim samym człowiekiem, jak każdy z nas. I nie przepadam za nią przez jej zachowanie, a to, że jest niepełnosprawna, to już inna kwestia.
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez NeedToFeelLoved Czas edycji: 2014-05-13 o 15:00 |
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzik ma unikalny ten styl aahh...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#176 |
|
Konto usunięte
|
Raadzka na Fashion Week https://www.youtube.com/watch?v=f2CQqpcsHro
|
|
|
|
#177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Niekorzystnie wygląda w tych włosach
https://www.youtube.com/watch?v=qIbJxLzZRSU tu ładnie https://www.youtube.com/watch?v=Pb1DF8_MxSs Edytowane przez _Summer_ Czas edycji: 2014-05-13 o 15:16 |
|
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=FInnuM81dNs nowości z Essence u ladymakeup
https://www.youtube.com/watch?v=ztpEZ6dFF4M vlog u slooneszko https://www.youtube.com/watch?v=5iddXEvdlWA denko u Oleski / co do Bogusi i Bartka - po pierwsze kategoria matki w psychoanalizie to złożona sprawa i nie wrzucałabym wszystkiego z tym związanego do wora 'zaburzenie' po drugie zgadzam się z kustraczkiem i Hadi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

) 

no to ładnie poszli po bandzie
kurcze ja rozumiem, że w telewizji trzeba koloryzować no ale bez przesady, w sumie właścicielka tego miejsca powinna przed podpisaniem umowy ustalić co będą mogli dokoloryzować a czego nie