|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję nowych tc i kcuki za wizyty. Princi żeby wszystko było ok!
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
kasian faktycznie ładna waga Antosi!
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
a wiesz jak to bywa, ile razy lekarz mówi, że wszystko pozamykane a na następny dzień maleństwo jest na świecie ![]() Brawo!!!
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
prini, justiwi
za ktgPaulka POWODZENIA!!! Mycha oby szybko sie rozkrecilo, malenstwo bedzie po 2 str brzucha to bedziesz spokojniejsza Asiu a zwazyl dziecko czy na oko stwierdzil, ze wychudzona? Moja dlugo nie przybierala, potem ledwo w dolnej normie i zolta byla, a nikt od piersi odstawiac nie kazal... ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Kasian brawa za Tosina wage ![]() Madziula nie zawstydzaj mnie, Ty tez sobie radzisz. Nie ma wyjscia trzeba ogarniac |
|
|
|
#4295 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu swietnie wygladasz! I brzuch piekny i gladki,super!
Dzien dobry,jeszcze nie wstalam z łóżka ![]() Dla wszystkich za wizyty i moze bede egoistka ale za nas samych. Po raz pierwszy w ciazy po 8 miesiącach spokoju totalnego i wyluzowania ide do lekarza z niepokojem. Nieduzym ale jednak.Jeszcze maly rano dziś mega spokojny, moze jak zjem to sie rozbudzi? W nocy o 2 taki popis dał, ze też się wystraszyłam,czy wszystko u niego ok i czy nic się mu nie dzieje. Mam straszne schizy momentami że może miec malo tlenu przez te niskie wody plodowe. Kasian Antosia zuch dziewczyna, chyba w mysl reklamy telewizyjnej dziala wedle hasla: najpierw masa pozniej rzeźba
|
|
#4296 |
|
Rozeznanie
|
A ja się witam zdołowana. Drugi nawrót przeziębienie dzisiaj mnie dopadł. Co znaczy że jestem ciągle chora od 1 maja
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
hej
spałam dziś jak dziecko. pomijam wycieczki do wc a juz myślałam, że coś ruszy... gratuluje nowych tc!
|
|
#4298 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff odebrałam wyniki gbs - ujemny
!Kasian gratuluję wizyty,ale Tosia ładnie przybrała,cieszę się,że wszystko ok ![]() Moj koleżanka ma termin na 27 czerwca a jej mała waży już 2500 g to moja dopiero ma 2400 ![]() Wizyte mam w czwartek ,ciekawe co mi powie czy przez tydzień coś przybrała..powiem Wam,że mogła bym może mieć to 3 dziecko ale przez ciągłe nerwy i stres jakie przeżywam w tej ciąży jakoś mnie od tej myśli odciągają... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! wlasnie wrocilam z ktg, ale moj lekarz bedzie po 15tej wiec do mnie oddzwonia
![]() kasian b ladna waga, mi na wczorajszej wizycie ginek mowil, ze maly wazy tak 2900, a termin mam na 3 czerwca, wiec mniej wiecej tak jak Ty, mam 4 cm rozwarcia... macie takie bole jak na przyjscie okresu?!
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Princi jak dla mnie takie bole+ stawianie brzucha to przepowiadacze. 4cm, niezle, szybko pojdzie
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jakoś trudno mi się wbić w rozmowę, tym bardziej, że dopadła mnie pierwsza grypa na 3 tyg przed terminem. ale nie daje się i walczę ![]() W poniedziałek mamy wizytę i pierwsze ktg, wczoraj odebrałam wyniki GBS i na szczęście jest ujemny no i zaczynam mieć takie bóle okresowe, nie trwają długo i nie są częste ale jednak...Trzymam kciuki za wizytujące, za porody i gratuluje wszystkim mamusiom pięknych dzieciaczkow ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wagą się nie przejmuj, lepiej będzie rodzić taką delikatną dziewczyneczkę zresztą do tp masz jeszcze chwilę czasu, u mnie w 3 tygodnie Mała przybrała 700 g![]() Cytat:
![]()
|
|
#4303 | |||
|
Rozeznanie
|
Kasiab, Muffinko, Madziula Kochane te wasze dzieciaczki
no i uwielbiam czytać o tekstach rodzeństwa ![]() paulka super, jutro będziesz tulić swoje maleństwa ![]() /Mycha/ oby się coś ruszyło, do niedzieli jeszcze czas ![]() Cytat:
no i słuszna waga Tosi!asiulka Przepiękne zdjęcie! Iemand Pamiętaj, że nie znamy dnia ani godziny wszystko może zacząć się nagle wiem, że łatwo pisać, ale staraj się zrelaksować i zająć swoje myśli czymś innym.nadiak Współczuję, zdrówka! Cytat:
4 cm całkiem nieźle! Bóle mam, u mnie to nowość od kilku dni ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam ciągle nadzieję że to usg się myli i Majka jest ciut większa
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
Hej, mój pierworodny doprowadza mnie dziś do szału!!! Nic mu nie pasuje i ciągle jakieś fochy stroi
Ja chcę już rodzic i odpocząć sobie psychicznie w szpitalu, a tu jeszcze tydzień do tp... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj mialam. mam 2 cm rozwarcia... dzis za to spokój....
przyszedł leżaczek! jak nówka! brakuje tylko jednej wiszącej zabawki, czyli szczegół. dalismy z przesyłką 180 zł
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam taki sma po starszym synku i sprawdzal sie swietnie |
||
|
|
|
#4309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=lWFau-Q6HM4
Ostrzegam ja się poryczałam
|
#4311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wow świetny jest za udany zakup
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
Spać mi się chce. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że właśnie wstałam po 2,5 godzinnej drzemce...
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a jeśli ma się już rozwarcie i skróconą szyjkę, to też można użyć tżta do wykurzania małęgo (if you know what I mean)? czy to już nic nie da, a nawet zaszkodzi? tż zaproponował, że pomoże
|
#4314 |
|
Zadomowienie
|
Kasian brawo za wizyte i wage Malej
![]() Asia switna cena jak za taki lezaczek
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rewelacyjny i wygląda jak nowy |
|
|
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
Bon żur
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i poproszę o kciuki za mą własną![]() Gratuluję też nowych tc kasian za wizytę i ładną wagę Antosi!Iemand nie smutaj,, już niedługo będziesz tulić maleństwo!! Trzymam kciuki za szybką akcję justiwi nie stresuj się, wszystko będzie ok! A mój lekarz za każdym razem powtarza, że ruchami, nawet najbardziej intensywnymi mam się nie przejmować. To świadczy tylko o, i tu zacytuję, 'dobrostanie płodu..' ![]() niegrzeczna za wyniki badań. A Majunia na pewno ładnie przybiera!asia super leżaczek, też planujemy go kupić
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sluchajcie ale mam bole jak na @, bylam w wc patrze (przepraszam za doslownosc!) a tam taki glut/sluz podbarwiony krwia! nie mialam w ogole takich objawow w pierwszej ciazy, bo porod byl wywolywany, wiec jest to dla mnie nowoscia! dzis jest 37 tydz + 1 dzien
paulka piekny brzusio b zgrabny! Cytat:
Cytat:
rewelacja! co to za firma? tam dzidzius moze spac w nocy czy to taki bujak tylko?
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
chansons
|
#4319 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej !
Przepraszam bardzo,że tyle czasu się nie odzywałam ale jakoś nie mogłam znaleźć na to czasu i siły ... Gabrysia jutro kończy 2 tygodnie jak ten czas szybko mija ... już widać jak się mała zmienia. Na początku miałyśmy problem z ciąganiem cyca ... ona nie umiała się zassać a ja chciałam za wszelką cenę karmić ją mlekiem matki. Jak wyszłam ze szpitala to dopiero zaczęła się "wojna" o pokarm ... ta siara dosłownie zaklinowała moje kanaliki mleczne i dostawałam gorączki a mała nie umiała jej ściągnąć - smoczek nauczył ją ssania w jedną noc na szczęście ![]() Ale dobrze też,że była ciocia i ona troszkę się zna na tym ... ja płakalam z bóu a ona mi ściągała ręcznie tą siarę aż pojawił się normalny pokarm ... teraz to bym mogła wykarmić z dwójkę dzieci bo mam aż nadmiar pokarmu ... Ze szpitala po cesarskim cięciu wypuścili nas po 2 dobach ze szpitala wychodziłam w pół zgięta i nawet nie ściągneli mi później szwów w szpitalu tylko na własną rękę musiałam ściągać ... jak stwierdzili - to nie ich robota. Trochę po cc jeszcze miałam komplikacj bo cisnienie mi spadło dużo i dostałam drgawek,chcieli po kardiologa dzwonić bo mam wade serca ale jakos doszłam do siebie ... Też nie miałam siły wejść do was bo mój kręgosłup musiał odpoczać zwłaszcza po znieczuleniu,odczuwałam je bardzo długo ... Wrzuce Wam zdjęcie mojej niuńki ![]() Aaa i gratulacje nowych dzieciaczków bo widzę,że troszkę grono sie powiększyło Znajde czas to będe Was powoli nadrabiać
|
#4320 |
|
Rozeznanie
|
witam sie
zgjecia malenstw sliczne a my tez mamy żółtaczke i jak byłam w szpitalu to przywozili mi sinka co 3 godziny na karmienie wiec sie dziwie ze tobie odradzaja karmic . Trzymam kciuki za udane wizyty bujaczek super wyglada jak nówka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

skurczy nie ma, rozwarcia nie ma, Antosia wazy plus minus 3368g, wiec tp mi wyszedl dzis na 28.05
ale gin mowi, ze w ciagu dwoch, trzech tygodni raczej nie urodze i dotrwam do terminu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)
żeby wszystko było ok!

ale nie daje się i walczę