|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 19 :)
Cytat:
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mrs. Witaj ![]() kupiłam dziś buty. nie slubne. ale i tak za☠☠☠....iste tak po prostu na spontanie acz. na pewno sie nie zmarnują ![]() Co do L też mnie czasami wkurzają no ale, MY tez kiedyś jeździłyśmy L i inni wtedy tez się wkurzali ![]() Mam pawie ogarnięte praktyki w piątek mamy pojechać i pewnie podpisać porozumienie Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2014-05-13 o 15:27 |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
ej oczywiscie juz dzisiaj musial sie urwac pasek ze wspomagania i oczywiscie jak ja jechalam
![]() masakra, musialam przejechac 3 km bez wspomagania , bylo super napompowalam bicki ale jarson kupil.pasek i z ojcem w najwiekszym deszczu wymienili i.jest ciacia malina ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#334 | |||
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam od piątku, o ja szalona
![]() Witam w nowym wątku Cytat:
![]() Ojacie, super! Tylko biedne podeptane paluszki mnie martwią ![]() Cytat:
okaro dużo zdrowia dla Taty Cytat:
![]() W sobotę jadę mierzyć suknie, a jedną z nich będzie wspominana wcześniej Lilian West 6303
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie obrona to nie była formalność...
ale ile się nawkurzałam przy formatowaniu i wszystkich poprawkach kosmetycznych to moje ![]() Wieczorem koncert w nagrodę
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez fajna liczba nie dochodzi do mnie, ze to juz koniec ;D i juz mi sie dzwiga jak pomysle o pisaniu mgr moze zaczne juz teraz??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#337 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Okaro, Bziuma, Vivienne trzymajcie się
Cytat:
witaj, rozgość się Cytat:
![]() Cytat:
13-06-17 Edytowane przez starry_eyes Czas edycji: 2014-05-13 o 16:17 |
|||
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. na listach na studiach różnych zdarzało mi się mieć ten numerek ![]() mnie czas od pisania lic. do mgr zleciał nieubłaganie szybko musimy ogarnąć studio-foto w pokoju bo zdj do dyplomu mi potrzebne
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;46433801]Pójdziemy pewnie na obiad tylko. Myślę o ursynowskim USC - pod nosem. No nie możliwe, żeby były kolejki
No pałac ślubów rozumiem, ale tam.... ![]() [/QUOTE] No tak, pewnie na Ursynowie nie ma takiego obłożenia jak na starówce trzymam kciuki za fajną datę i godzinę Dziewczyny powodzenia z obronami, najważniejsze to spróbować się nie stresować! |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Vivienne trzymaj się mocno
w takich chwilach nawet wsparcie z wiazazu pomaga
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio ja chyba ślubem nie będę się stresować tak jak obronami przy lic. nie byłam w stanie zjeść nawet kogla mogla pierwszy posiłek od samego rana zjadłam koło 17 już po wszystkim. Przed piłam tylko pepsi i się oblałam |
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
staryy_ eyes kolor najbardziej mnie urzekł
dlatego kupiłam , a drugie to że nie jest na szpilce tylko grubszym obcasie. w tych moich czarnych co mam na szpilce nie moge już chodzić nie daje rady. a są na wysokość takie same lub nawet niższe
|
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale w ogole chyba ta rodzina jest odrobine szalona bo jak zapytalam TZ, ktora piosenka mu sie z nami kojarzy- to powiedzial :Podklad muzyczny do reklamy z Prince Polo"- heheh juz widze jak podskujemy na pierwszym tancu do melodiihttp://www.youtube.com/watch?v=9xwogmJg5v0
Edytowane przez PannaAgnieszka Czas edycji: 2014-05-13 o 16:20 |
|
|
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do stresu, to jak się za bardzo stresuję, to wszystko zapominam :P więc staram się zawsze skupić na czymś innym, przyjemnym i nie nakręcać się, czasem pomaga .
|
|
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam na sobotnie wesele takie. Tylko, że za bardzo nie potrafię chodzić na obcasach
Ale jak na bierzmowaniu brata napatrzyłam się jakie 15-sto i 16-sto latki mają szpile (po kilkanaście cm!) to stwierdziłam, że najwyższa pora się nauczyć
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja umiec umiem ale nie lubię. ale te są wygodne. teraz o tak po domu w nich chodze żeby rozchodzić bo w sumie te na wesele je kupiłam. tzn nie z myśla o weselu ale jak kupiłam to założę
|
|
|
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowej części
![]() Atomoowka ślicznie wyglądalas i fajne filmiki macie jeszcze raz gratulacje !!Wczoraj byłam u koleżanki która jest w ciąży. Kupilam jej takie ślicznie ubranka.. Eh chciałbym juz mojemu dzieciatku kupić. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u fotografa niestety, sama się za to nie biorę :P ale... nie dziś, nie jutro, tylko pojutrze, ponieważ jutro idę na 18 do fryzjera, zrobić z siebie...blondynkę! ale ciii... :P nikt nie wie, będzie zdziwko
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki masz teraz kolor? nie taki jasny właśnie? :P
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
ej widziałaś mnie
taki sraki mam, zobacz sobie na zdjęciach :P chcę blond, że blond :P nie tleniony przejasny, no ale blond ;p
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
też tak właśnie myślałam
|
|
#352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Pochwale się, że zamówiłam dzisiaj sukienkę sweetheart 6007 i wpłaciłam zaliczkę pod koniec roku będzie do odebrania, ale poczeka na mnie w salonie aż do sierpnia, kiedy pójdę na ostateczne poprawki przed ślubem ps. ja uważam, że na mnie wygląda lepiej ![]() Cytat:
super, gratuluje praktyk ![]() Cytat:
nawet nie wiedziałam, że ten pasek jest z kryształków swarovskiego ![]() Jakbyś chciała znać cenę w Opolu to zapraszam na priv ![]() Cytat:
super, będziesz blondynką jak ja ![]() ja z kolei planuje po ślubie brąz jakiś jasny zrobić, ale to jeszcze nic pewnego, nie wiem czy bym się przyzwyczaiła, całe życie blond
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciakowa gratuluje zakupu
.Majsterka no widziałam, widziałam :P wg mnie fajnie Ci w obecnym kolorze chcesz teraz taki jak w awatarze?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Ci fajnie ![]()
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
19.09.2015 Agata i Ona: '89 zapowiedziała po miesiącu związku, że za rok On będzie Jej narzeczonym... przeliczyła sie 2miesiące przyszła Pani Biegły Rewident. Póki co więzień audytu szalona, zabiegana, robiąca 100 rzeczy na raz. Miłośniczka Zumby, pierogów ruskich i polskiego morza. Poznając K. była w innym związku(który tydzień później się zakończył)On: '87 spokojny Pan przyszły Biegły Rewident. Robi wszystko dokładnie powolutku. Wiecznie się "zawiesza" przed wyjściem i wtedy pada magiczne "czego szukasz?" "niczego nie szukam..wszystko wiem gdzie leży" Dużo spokojniejszy niż Ona, przez co czasem się sprzeczają. Miłośnik CrossFit, klusek śląskich i Jej ![]() Oni: Poznali sie w 1wszy dzień Jej stażu w firmie, w której On już pracujował. Pracowali tylko we 2, u klienta do którego trzeba było 1h dojeżdzać w 1stronę. Jej główny problem "o czym ja beędę z Nim codziennie 2h rozmawiać??" było tak dobrze ze w ostatni(5) dzień projektu zatrzymali sie na kawie A później już spotykali się regularnie![]() Zaręczyny: 22.02.2014 (po15mcach związku) podczas nocnego zwiedzania Zamku Książ w sali kominkowej Ona z wrażenia zapomniała sie popłakać (mimo że miewała łzy w oczach w przeszłości na sama myśl o tym dniu ) Pierścionek wymarzony i wyśniony: białe złoto z rubinem i diamentamiŚlub (załatwione/zaplanowane): Sala: Via Villa (umowa jest, zaliczka zapłacona) (foto ta różowa) Zespół[/I]: Czerwone Buty z Wrocławia (umowa jest, zaliczka zapłacona) Fotograf: Magnetic-studio p.Ania z Zielonej Góry (umowa jest, zaliczka zapłacona) Kamerzysta: Zakład Fotograficzny Kozubal (zaklepana data, rozważamy, który pakiet) Parafia: NPM w Chynowie Kolor przewodni: hombre od pudrowego różu do fuksji/maliny Bukiet: Kalie (foto) Suknia: marzy mi sie Pronovias Ondina z fantazyjnym dołem (lub cos prostego) na ślub. na błogosławieństwo planuje inną (krótką białą z sieciówki) - a to dlatego, że marze aby K. mnie zobaczył w sukni dopiero jak tata będzie prowadził mnie do ołtarza ![]() Buty: Fuksjowe szpilki w szpic (foto - już je mam) Obrączki: białe złoto..ale co dalej ![]() Prezenty dla gosci: presonalizowane M&Msy Podziękowania dla rodziców: Drzewko + zdjęcia Wygląd Pana Młodego: Klasyczny czarny garnitur + biała koszula + czarny krawat + malinowe skarpetki ![]() Extra: Chciałabym mini bańki podczas 1tanca, wiejski stół, candy bar, zaproszenia w pudełeczkach a nie kopertach, aby w kosciele na ziemi były rozsypane płatki róż jako dekoracja, ave maria grane na skrzypcach w kosciele, rozważam instrukcje wesela wprowadzająca pewne reguły a w szczegolnosci: zakaz foto i nagrywania (draznia mnie zdjecia od fotografa na ktorym co 2ga ciotka zamiast patrzec na taniec mlodych to robi zdjecia telefonem :/) telefonami. Rozwazam jednorazowe aparaty (po 1 na stol) aby goscie uwieczniali jak sie bawia (inne momenty niz 1taniec, podziekowania itp )W załączeniu zdjęcia tego co mam + inspiracji
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2014-05-13 o 17:51 |
|
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda ze na tel nie widzę zdjęć
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
bede miała sukienke jak Kiciakowa i bukeit jak Squara
, ale to juz wczesniej tez pokazywałam .Tata dzis wrócił rano, niedawno zjadł troszkę zupy i lekko go tak pobolewało, moim zdaniem bardzo mozliwe ze ma wrzody, tylko trzeba ta gastroskopię zrobić... mam nadzieję, że nic więcej mu nei dolega .viv , a to lagodna odmiana? które stadium? Odpowiednie leczenie daje pozytywne wyniki <przytul>
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciakowa już zamówiłaś? o jaa
ale fajnie i problem z głowy super cieszę się ![]() squaara super historia ![]() a no i nie mogę xD.... Agata i Karol ja Agata mój brat Karol
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

w takich chwilach nawet wsparcie z wiazazu pomaga