|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#15871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
I pozamiatane
![]() ![]() Dzieki Ci raz jeszcze ![]() Kurcze, mogliby cos zrobic zeby przed zakupem zapachow (nawet w demo) konsultantki mialy dostep do probek ![]()
#15872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma za co ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15873 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Noo naszyjnik Diamante śliczniusi..ja się na niego skusiłam od razu jak pojawił się w katalogu ![]() A i jakby ktoś pytał to ta maseczka jogurtowa Naturals jest ze spłukiwaniem ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#15874 |
Zakorzenienie
|
Bylam dzis w COKu w warszawie i strasznie sie wkurzylam
![]() ![]() ![]() Zastanawialam sie wczesniej czy nie wziasc dla mojego TZ tego nowego zapachu Full Speed w ciemno, ale jak dzis powachalam... juz nie mam zadnych wadpliwosci, napewno biore ![]() ![]() Co do katalogow, to jakos bez problemow zapisali mi je od razu na fakturze, nie chcieli sciemniac ze nie wlicza sie to do kwoty zamowienia ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15875 |
Zadomowienie
|
Tak jeszcze dumam nad tymi pojedynczymi cieniami do powiek i weszlam na stronke kosmetyki-tanio,a tam na stronie 8 katalogu nr. 10 modelka ma pomalowane oczy kolorem Orchid i u niej jest on baaaaardzo intenysnwy---cudny wrecz,a w katalogu 8 ten kolor ejst taki niewyrazny, malo wyraizsty i juz nie wiem
![]() Wiem,ze zachwalyscie tez odcien Chestnut... ![]() A tak w ogole to sobie jaja robia na tej stronce---jest juz link do katalogu 11,a gdy sie w niego kliknie to otwiera sie strona pracuj.pl ![]() ![]() Swietne zagranie z ich strony ![]() No i wzielam na sprobowanie nowa szminke UCR Sparkling Nude---ladny jasny bez ![]() ![]()
#15876 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mało mam tu czasu na Internet. SZKODA (addicted ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#15877 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Pirścionek Reene niestety nie trawały, długo się nim nie nacieszysz Mam kolczyki Diamante - brdzo ładne ale u mnie leżą niepotrzebnie, nie mam pojęcia co z nimi zrobić. Cytat:
Prawda, prawda.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#15878 |
Zakorzenienie
|
Hejka. Właśnie wystawili mi fakturkę w necie i braki to Kolczyki Zenia i mgiełka zapachowa Celebre, ale LBD przyjdzie. Alternatywne mam krem pod oczy z peptydami i preparaty do skórek. Całe szczęście przyjdzie mi wszystko z netto i internetowej, czyli spray ochronny z granata, torebka Tweedowa, pojemnik na próbki zapachów, Surrender dla Niego oraz żel aloesowy po opalaniu i separatory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15879 |
Zakorzenienie
|
Złożyłam zamówienie, pewnie jutro rano będzie już wystawiona faktura
![]() Wzięłam w końcu wodę Paris ![]()
#15880 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny ten żel pod oczy piekł mnie tylko przy pierwszym użyciu ale nawet zaczerwieniena nie było i jak się wchłonął, to było ok. Dzięki za inforamcje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15881 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nie pożałujesz na banka ![]() ![]() dobranoc avonki ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#15882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15883 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie zlozylam zamowienie i jutro pewnie wystawia fakturke, napisze oczywiscie czy wszystko bedzie
![]() Zamawialam tez z internetowej te antyperspiranty za 2,90 ktore pewnie nie przyjda, ale warto sprobowac, czasem sie udawalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15884 |
Raczkowanie
|
Witam ja dzis będę składała zamowienie z kat.nr 8 czekam na ostatnie zamowienie klientki ale za duzo mi nie wyjdzie,teraz sa wakacje wiec kolezanki z pracy nie zamawiały bo nie bedę miała z nimi kontaktu wiec moje zamowienie będzie niewielkie.Kusicie tymi perfumami i nie wiem na jaki zapach sie zdecydowac obecnie uzywam juz 2 opakowanie Tomorrow i ten zapach uwielbiam moze ktorys bylby podobny?wrazie co to prosze o opinie.Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#15885 |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4641541]Dziewczyny ten żel pod oczy piekł mnie tylko przy pierwszym użyciu ale nawet zaczerwieniena nie było i jak się wchłonął, to było ok. Dzięki za inforamcje
![]() To znaczy ze spokojnie mozesz stosować. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15886 |
Zadomowienie
|
ja zamowienie zlozylam juz dawno ale wczoraj pobrali mi do realizacji. do dzis fakturki nie mam bo nie zaplacilam i dzis bede placic wiec mam nadzieje ze mi paczka przyjdzie normalnie w piatek bo jak nie to
![]() ![]() ![]() ![]()
#15887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15888 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem składałam zamówienie a dziś rano nie mam jeszcze wystawionej faktury
![]()
#15889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#15890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja miałam do wczoraj ![]()
![]() |
#15891 |
Zakorzenienie
|
Dostałam maila w sprawie preparatu do skórek.
"Szanowna Konsultantko, Przewidywany termin dostępności preparatu do usuwania skórek to 02.07.2007. Gorąco przepraszamy za opóźnienie w dostawie tego produktu. Do Pani kolejnej paczki dołączymy produkt przeprosinowy dla Klientki oczekującej na preparat. Z pozdrowieniami, Katarzyna Wach Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska" |
![]() ![]() |
![]() |
#15892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15893 |
Raczkowanie
|
Witajcie Avonki
![]() wczoraj składałam zamówienie z ósemki. Cały czas w strefie konsultantki była informacja,że wczoraj jest ostateczny termin. Tak się spieszyłam i poganiałam klientki, a jak usiadłam do kompa, to na stronie widniała informacja- 26 czerwca. Ehhhhh, sami już nie wiedzą co robią. Taki bałagan sobie narobili tymi zmianami. No, mniejsza z tym. Dla siebie wzięłam: * tusz "pełnia rzęs" * żel pod prysznic Wink * maseczkę jogurtową do włosów * szampon papaja + kiwi * antyperspirant w kremie * olejek w żelu SSS * poczwórne cienie Sandy Corals * preparat do demakijażu * spray Island Vibe * torebki plastikowe małe i średnie (no, to dla klientek ![]() Wychodzi na to, że fakturę wystawią mi jutro, więc dam znać co z brakami. Mam jakieś takie przeczucie, że niestety będą. A, miałam zapytać. No już zamówiłam ten olejek w żelu SSS, bo podoba mi się taka formuła kosmetyku. Wiem, że są też takie Johnson'a, ale czy może któraś z Was używała tego avonowego? Na KWC ani słowa o nim, na kafeterii podobnie. Już po ptokach, jeśli jest nie bardzo, ale spróbuję. Mam nadzieję, że nie będzie pokroju jedwabistego olejku SSS (ten dwufazowy), bo od razu go wywalę! Ten spray to dla mojej skóry najgorszy wróg, niegdy, przenigdy nie traktowałam swojego ciała gorszym badziewiem. Feeee. Pozdrawiam serdecznie i w razie czego, czekam na opinie olejku w żelu.
#15894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popatrz kolejna dobra recenzja http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=165997 kusze hih ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15896 |
Zakorzenienie
|
Fakt ze trzeba ja psikac oszczednie ja z 4 psiki robie na cale wlosy glownie od polowy i nic sie z nimi nie dzieje- nie przetluszczaja sie bardziej.
![]() |
#15897 |
Zakorzenienie
|
Ja też sie zastanawiam nad tą mgiełką do włosów... Polecacie dziewczynki kochane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#15898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehhhhh, Ilona. Edytowałam zamówienie i dodałam ją ![]() ![]()
![]() |
#15899 |
Raczkowanie
|
Odebralam wczoraj paczke z kat 8. Zamawialam Tusze Pelnia Rzes (2 dla siebie bo na moich oczach tusz spisuje sie genialnie) i przyslali mi te w nowych (czarnych) opakowaniach, ktore wchodza dopiero w kat 9
![]() ![]() A i dostalam chusteczki Breathe z netto i antyperspirant z internetowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15900 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a wiadomo już coś o nowej ofercie logo Avonu? Tak własnie ostatnio się dojrzałam, że obowiązuje ona tylko do kat.10, chyba włącznie.
I jeszcze jedno pytanie, może juz któraś pisała swoje odczucia, ale nie mogłam ich znaleźć ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.