|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Twenty one - super. Tylko żeby śpiewała Ilona
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
My ich chcieliśmy wziąć. Po pierwsze biorą bardzo dużo za wesele... za jeden dzień tyle co niektórzy biorą za dwa dni. Ta Ilona jest gdzieś spod warszawy i bardziej w tych okolicach śpiewa. No ale nic, na spotkaniu oczarowali nas po czym przed umowa pan powiedział ze maja warunek : ich kamerzysta. Na ich stronie w polecanych możecie zobaczyć jak to kamerzysta.. technika kręcenia 10 lat wstecz..
Mają też drugi zespół Red One ale ta dziewczyna to porażka, na targach wyła jakby ze skóry ja obdzierali. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Przesądy! Przesądy! Przesądy! Dziewczyny, w jakie przesądy wierzycie a w jakie nie?
Do których macie zamiar się dostosować w dniu ślubu? ![]() U nas świadkowie to panna i kawaler i oczywiście nie para (przesąd), pieniążki mama wsadzi do butów. I najgorsze wg mnie - coś nowego, coś starego, coś niebieskiego, coś pożyczonego. No dobra, z nowym nie ma problemu - wiadomo suknia, buty itd. Coś niebieskiego w moim wypadku doszyję niebieską kokardkę do majtek. Ale coś starego? Moja mama od miesiąca się zastanawia i nie ma pomysłu :/ tak samo jak na coś pożyczonego :/ |
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2255 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem, jeżeli para się dobrze nie dobierze to spełnienie wszystkich zabobon nic nie da
|
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
Teoretycznie wiara katolicka zabrania przesądów. Dla mnie jednak jest to zabawne i mimo, że w żaden sposób nie wierzę, że tłuczone kieliszki przyniosą mi niesamowite szczęście a pieniądze w bucie miliony to jednak to jest zabawne, mnie sprawia po prostu przyjemność. Jeśli chodzi o coś starego to powinno to pochodzić od rodziny, moja mama np bardzo się cieszy i przezywa ze będę miała coś na sobie co należy do niej czy do babci. Chodzi bardziej o uczucia a nie o wiarę.
Edytowane przez Jagoda_90 Czas edycji: 2014-05-12 o 14:42 |
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak z innej beczki dziewczyny ... Czy myslicie ze dluga sukienka wyglada dziwnie na weselu ???jako gosc ???z pewnych przyczyn zdrowotnych nie moge miec krotkiej bo wszyscy beda sie gapic oczywiscia sukienka nie bedzie ani w bieli ani ecri i tym podobne kolorki
) a idziemy na wesele 14 czetwca i mysle i mysle i sama nie wiem Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2258 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Nie uważam żeby to miało źle wyglądać wg mnie, nie wiem skąd taka myśl
|
#2259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż mojaj mam np. uważa, że to głupi pomysł
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak znajdziesz cos ciekawego to sie pochwal sama bym kupila sobie jakas fajna dluga kiecke
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A bo jakoś tak otoczenie dziwnie reaguje jak mówię że w długiej idę.U mnie naczyńka to pikuś ja mam żylaki takie że ludzie ogromnie zwracają uwagę i z racji wieku ( 27 lat) lekarz doradza wstrzymać się do urodzenia dzieci i dopiero robić bo wydam 2 razy kasę. Pomimo że są naprawdę duże te żylaki i nieładne i w ogóle z przodu i wystające to i tak jest to zabieg kosmetyczny na dzień dzisiejszy. Niestety u Nas to dziedziczne w rodzinie. Istnieje opcja że sama coś uszyję bo mam fajną błyszczącą, czarną górę którą mogłabym w sumie zamienić na gorset kupić troszkę szyfonu i zrobić z tego długą kieckę. Pochwalę się z pewnością jak już kupię/uszyję muszę popatrzeć ile mi materiału potrzebne będzie
|
|||
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myslalas o rajstopah w sprayu z sally hansen ?? naprawde cuda czynia mam caly zapas w roznych kolorach. jesli cos odstaje to do tego cieliste rajstopy i juz jest git
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za info
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam prośbę - widzę, że parę razy pojawił się temat poradni rodzinnej, którą można szybko załatwić, ale nie podawałyście namiarów. Będę wdzięczna, jeśli podacie jakieś numery/adresy. Ja 5 lat temu zaliczyłam poradnię przy kościele Ducha Świętego na Stoku i mam jakieś stare numery do pań ją prowadzących. Macie może aktualne? Brat żeni się w lipcu i potrzebuje pilnie tego papierka. A poza tym, to powodzenia wszystkim życzę Pamiętam, jaki to stres, dopiąć wszystko na ostatni guzik
|
|
|
|
#2265 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie....
widziałyście może w Kielcach takie buty(lub coś podobnego)? Jestem na etapie szukania butów. Wszędzie białe - typowe ślubne |
|
|
|
#2266 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zostało mi 3,5 tygodnia!!! Stresuje się!!!
Zastanawiam się czy wszystko jest załatwione :P |
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
Jak ja Cię rozumiem! Mi został miesiąc i tydz i w głowie mam straszny mętlik. Ciągle myślę co trzeba jeszcze załatwić :/
|
|
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja nie jestem dokońca normalna ![]() |
||
|
|
|
#2270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczysz jak szybko Ci minie ten rok ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Ja sterroryzowałam świadka i już nawet jemu śnią się ślubne koszmary :P |
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczę cały czas, zapas czasowy też mam więc jak coś to mogę zmyć
Problem w tym, że nie jestem zdecydowana do końca co chcę ![]() W ciemnych cieniach nie do końca się dobrze czuję, a kreski mam na co dzień, chciałabym wyglądać inaczej niż codziennie, ale delikatnego makijażu też sobie nie zrobię, żeby nie myśleli, że nie spałam pół nocy i jestem zmęczona tym wydarzeniem (źle się czuję w takim makijażu - lubię kreski na powiekach i mocne usta, np. fuksjowe) :P |
|
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Wlasnie siedze u szwagierki na farbowaniu szykuje się piękny kolor
|
|
#2275 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nie mamy czasu na kurs, kolezanka jedna miala pomoc ale tez zgadac jakos sie nie mozemy
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;46455883]Treść usunięta[/QUOTE]
Marie Antoniette W weselnej wyprawce Pani pompuje, ja koleżance w piątek będę na panieński pompować mi mija jutro 3 miesiące do ślubu, a jeszcze nie zaczełam gości zapraszać :/ i koleżanka mi uświadomiła, iż na ślubie perły przynoszą pecha, nie wierze w takie rzeczy.... ale.....
Edytowane przez AisaK231 Czas edycji: 2014-05-15 o 08:20 |
|
|
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
My mieliśmy już 2 lekcje indywidualnego kursu, ale czarno to widzę :P Mamy oboje 2 betonowe klocki zamiast nóg :P
Zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#2279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wierzę w zabobony ale coś pożyczonego i niebieskiego będę mieć - podwiązkę od koleżanki, która w zeszłym roku brała ślub. Aha i podobno wystawia się na parapet buty
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

17.08.2013 
Do których macie zamiar się dostosować w dniu ślubu? 

a myslalas o rajstopah w sprayu z sally hansen ?? naprawde cuda czynia
Zaręczyny 11.10.2013